Оцена Теме:
  • 2 Гласов(а) - 3 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Vojna Parada

(22-10-2014, 06:44 PM)ЛукаЛоко Пише:  Гос. Самарџићу, можда се не слажемо по том питању.
Наравно да је постојала тада пропаганда, на пример о миту Стаханова, међутим мислим да не можете све то уврстити у пропаганду.
Мислим на реализације велике хидроелектране над Дњепром, на развој који су имали неки градови Донбаса. У Доњецку је прва жељезара основао један британац по презимену Милер, управо у време на које Ви мислите, међутим чини ми се да велики развој и индустријски и урбани тих градова је био у Стаљиново доба.
Стаљинград је такође имао велики развој у то доба када су изграђене фабрике трактора „Црвени октобар“, „Барикаде“, хемијске фабрике, које су због славне битке остале чувеним. То су биле толики велики комплески, да су током битке Совјети држали један део њих, а Немци други. Сами италијански војници који су учествовали у окупацији Украјине, чудили су се тим огромним фабрикама.
Индустријализација СССР-а је подударала са урбанизацијом, јер је Стаљин ударио по сељачкој класи, и брутално и злочиначки депортовао је неке и натерао друге да раде у фабрикама. У годинама првог петогодишњег плана број запослених у индустрији је порасло од 1.160.000 до 2.290.000, то јест од 17% до 33% укупне радне масе.
Када је изграђена Трансибирска железница, преко Урала осим тундре није било ништа. Где нема путева, ни железница, не могу да постоје нити фабрике и права колонизација Сибира је почела само у последњим годинама Царске Русије. У време Стаљина је на пример почела експлоатација угљевог базена Кузбаса, другог по величини у СССР-у, и изграђен је од нуле индустријски град Магнитогорск, са неким од највећих челичана у свету.
Индустријска производња, у пољима попут енергетике, металургије, тешке механике, у тим годинама је више пута порасла, у упоређењу са нивоима од пре рата. Кажу да ниједна земља у историји није имала толики индустријски развој у истом размаку времена. Наравно да то, као што сам већ написао, подударало је са гладоморством и уништењем села.
Наравно да се слажем са Вама да уопште гледано комунистичка економија је била непродуктивна наспрам на демократску, то не значи ипак да државна економија не може да има у неким посебним временима и по неким пољима корисне резултате.

Мислиш ли да Царска Русија не би могла то исто, чак и боље и то без масовног терора и милионски убистава?
Прочитај Солжењицина, он је то добро објаснио. СССР не само да не би постао индустријска сила, него би скроз пропао економски, да није било помоћи са Запада и шаком и капом. Некоме је било у интересу да се та монструм држава одржи у животу.

Цитат:Што се тиче првог светског рата, чини ми се да је руска војска имала 15 милиона мобилизованих људи, немачка војска 13 милиона, док за аустријску не знам.
Немачки главни ратни план, који је раније припремио генерал фон Шлифен и остварио фон Молтке, предвиђао је као главни напор рата напад на западном фронту. Немци су евидентно сматрали Французе и Британце својим најачим непријатељима, док снагама у источној Прусији, којим је командовао најпре фон Притвиц, а касније Хиндембург, и које су се сматрале слабијим, немачка главна команда је доделио одбрамбени задатак.

Чак ни Њемци нијесу могли немогуће, да у исто вријеме воде велики офанзивни рат на два фронта у исто вријеме. Њемци су имали мање снаге према Русији јер је Аустро-Угарска била скроз ангажована на томе фронту. Док на Западном фронту није имао ко други него Њемци сами.

Цитат:То је управо оно што мислим. Бољшевизам је као зараз и зараз боље делује код слабог тела.
Тешко би било подригивати земља чији је владар има чврсту руку, а поготово да је богата и да благостање је боље распоређено у све више слојевима друштва.
Зато данас западни лидери наметнују Русији санкције, како би ослабили руску привреду, и зато Путин по питању Украјине мора разумљиво да пази, барем до неке мере, на економију.

Солжењицин вели, за побједу комуниста и за сва зла која је то доњело, кривицу сноси и Цар и комунисти. Руски народ је обезглављен и неспреман, упао у канџе комуниста. Разлог томе су били племићи, који су држали народ у незнању и искоришавали га за своје ситне потребе (то исто су касније радили и сами комунисти).

Цитат:Ово нисам знао.

Имаш тога колко оћеш. Нпр. Игор Сикорски, човјек који је направио први хеликоптер је био инжињер Царске Русије. Направио је и први четворомоторац, први транспортни и путнички авион.
Одговори

(20-10-2014, 07:26 PM)ПРОСВЕТАР Пише:  Негооо...има Бога, сад им Турци и арапи тамо праве ђецу, изненадисмо се овије дана кад смо видели како изгледа њемачка пучина данас, ја ружних људи мајко мила, потпуно су им чифути упропастили идеју Анкл Адија Лебенсборн!Тужан

Овим нико не би требао да се слади јер ћемо ускоро заборавити све остале проблеме, свима ће нам ово бити рак рана.
Нама, у Европи.
Одговори

мунгос Пише:Мислиш ли да Царска Русија не би могла то исто, чак и боље и то без масовног терора и милионски убистава?
Комунизам је уопште гледано пропасни систем и сигурно би царска Русија напредовала, међутим мислим да не би могла да се индустријализује у толикој мери у толиком краћем времену, ако је било све у приватницима.
Приватници имају интерес да улажу новац у оним пољима која су им исплатљива, могу да улажу у трговини, у традиционалним секторима као пољопривреди, а рецимо мафијаши улажу у дроги, и после у грађевинарству.
Само један државник може по мени издејствовати да се улажу средства у оним секторима у којим је једна земља неразвијена а ти сектори су прекопотребни, на пример да каже: „Требамо тракторе а немамо фабрике трактора, ми смо слаби у тешкој индустрији а у случају рата требамо наоружање“.
Руски имајући људи су могли и даље да се баве пољопривредом, да узгаје пшеницу и сунцокрете и рецимо да купе тракторе из иностранства.
Уз то, као што сам већ написао, Стаљин је тај процес извршио брутално, тако да ниједан приватник би могао да натера у кратко време читаве масе из села у градове да раде у фабрикама.
Одговори

А зашто мислиш да наменска (војна) индустрија у Руској Царевини не би била државна?

Удар нађе искру у камену / без њега би у кам очајала!
Одговори

И поред свега терора и милионски убистава, без пара са Вол Стрита, не само да та индустријализација не би успјела, него би тотални економски колапс био неизбјежан.
Није ту сама по себи невиђена бруталност била довољна.
Одговори

Боевой пляс - настоящее боевое искусство Руси.


Одличан видео. Рус потамани Советску гамад, ко Чак Норис.Креза
Одговори

КОМУНИЗАМ-КИБУЦИЗАМ ИЛИ ДЕМОНОКРАТИЈА-КАПИТАЛИЗАМ, ШТА ЈЕ ТО?

За разлику од веровања србске наиве да се ради о ДВА, један другом
супротстављена система, мислећи Православни Срби знају да је у питању
један те исти систем који се манифестује у две варијанте!

Наиме Велики Брат или ИНТЕРНАЦИОНАЛАН ЛИХВАРСКА ХИДРА, је за наиву
осмислио бајаги ДВА ПУТА, која оба воде КА ИСТОМ БЕЗДАНУ!

Све је почело СВАЂОМ У ПОРОДИЦИ између две групе банкстера са Вол-Стрита и Лондонског Ситија, од којих су једни лансирали доктрину да Гојама треба силом (Револуцијом) одузети целокупну имовину и упрегнути их у полу-робовски систем ђе има сви да раде под чизмом, кнутом и претњом смрћу и гулазима због најмање непослушности!

За њих-робовласнике, били би отворени специјални центри ђе би само чланови робовласничке олигархије могли да се снабдевају.

Наравно, сви су препознали пелцер за изворни ЈУДЕО-БОЉШЕВИЧКИ, ЛЕЊИНСКО-ТРОЦКИСТИЧКИ КОМУНИЗАМ-КИБУЦИЗАМ, како су га гробари Руског Православног Царства замислили!

Зна се такође да је у постреволуционарном Совјетском Савезу број
чланова комунистичке партије одговарао скоро стопосто броју чифута-Хазара,
који су такође скоро сто-посто чинили јудео-бољшевичку окупациону Владу!

Остали су били "безпартијни"!

Тај изворни хазарски, јудео-бољшевички комунизам-кибуцизам био је у ствари и први Нови Светски Поредак, чија је основна цељ била глобално ширење пре свега!

АМЕРИКА И ЕНГЛЕСКА БИЋЕ ЗЕМЉА ПРОЛЕТЕРСКА!

Овај систем је делимично скренуо са зацртане трасе лукави Страшни Брка, Џугашвили-Стаљин, који је као Осетин осетио своју шансу за прављење личне
губерније уместо да се жртвује за "више циљеве" међународне лихве!

Џугашвили је дакле преузео кормило власти и послао њујоршког Хазар-чиву
Бронштајна-Троцког у вечна ловишта и тиме изазвао велику љутњу код
Бронштајнове сабраће на Вол Стриту као и потоњи "хладни рат"!

Да се вратимо на онај други под-систем банкстера са истог Вол-Стрита и Лондоснског Ситија!

Ови су тврдили да Гоје не треба силом подјармити нити их треба сводити
у полу-робовско стање!

Њихов главни аргумент је био да роб под присилом не'да ради како треба, да врда, забушава организује се, лаје на влас', прави кришом "самиздат", једном речи подрива "кољективное" идеју и систем Великог Брата и тиме на дуге стазе систем постаје НЕЕФИКАСАН и штетан за интересе робовласника!

Они су изашли са потпуно другачијим концептом друштвеног уређења, који
се углавном састоји у овоме:

1.
Одузети Гојама средства масовних медија, штампу, радио, телевизију.

2.
Одвојити Цркву од Државе.

3.
Освојити унутрашњим пучем без револуције и крви, контролу над
емитовањем новца и вештачким креирањем "дугова".

4.
Освојити контролу над образовним системом свих младих Гоја, док би се
ђеца робвласника образовала у специјалним установама.

5.
Освојити контролу над прехрнбеним производима, тако да Гоје могу да се хране само и једино са специјално генетски модификованом храном коју контролишу робовласници. Под изговором потреба везаних за верске ритуале, робовласници би за себе и своју ђецу имали на располагању специјално припремљене прехранбене производе под називом "кошер".

6.
Постепено елиминисати традиционални систем Породице код Гоја увођењем обавезног рада за оба брачна партнера, тако да одгој и васпитање
гојске ђеце буде препуштено Великом Брату. У исто време ђеца робовласника била би одгајена на строго традиционални начин, чврсто у оквиру Породице и верске заједнице, са забраном гледања телевизије, филмова и осталог отрова који је искључиво резервисан за Гоје и њихове нараштаје.

7.
Применом масовних абортуса и промоцијом болести мужеложништва и лезбијства постепено смањивати број Гоја, доводећи га на меру унапред планирану сходно потребама издржавања робовласника. У исто време јачати Породице робовласника, које би имале по троје и четворо ђеце.

8.
Под контролом масовних медија утицати на морал код Гоја постепеним уништавањем осећаја мере и стида у међусобном општењу. Такође брисати разлике међу половима јачањем феминизма и прогањањем такозваног мушког
"мачоизма" и на тај начин спроводити идеју система о "хомосексуалним браковима између мушкарца и жене"!

9.
На крају, организовати потрошачки систем и потребан рад за задовољење
потрошачке глади, као и радно време, на тај начин да се Гоји сами подвргавају најцрњој робовласничкој експлоатацији, радећи целог живота као марва, која не само да се не опире газдама него сама жуди за што потпунијом експлоатацијом у жељи да дође до добара која су у великој мери савршено непотребна за живот здравих и нормалних бића.

ОВА ГРУПА БАНКАРА ЈЕ ДАКЛЕ ПОКАЗАЛА И ДОКАЗАЛА ВИСОКОМ СУДУ ВЕЛИКОГ
БРАТА ДА ЈЕ ДАЛЕКО ЕФИКАСНИЈА ОД ПРВЕ ГРУПЕ ЧИЈИ СМО СИСТЕМ ОПИСАЛИ
ГОРЕ.

ВЕЛИКИ БРАТ ЈЕ ДАКЛЕ ОДЛУЧИО ДА ЈЕ ПОТОЊИ СИСТЕМ БОЉИ, ПА ЈЕ ТАКО
РЕШЕНО ДА СЕ КОМУНИЗАМ-КИБУЦИЗАМ ЕЛИМИНИШЕ!

РЕЧЕНО-УЧИЊЕНО!

ПОСЛЕ (ЈОШ НЕРАСВЕТЉЕНЕ) СМРТИ СТРАШНОГ БРКЕ, КОМУНИЗАМ-КИБУЦИЗАМ НЕСТАДЕ ПРЕКО НОЋИ К'О ДА ГА НИКАД НИЈЕ НИ БИЛО!


Међутим!

Велики Брат и даље нуди незадовољним Гојама избор!

Ко неће једним путем-па има онај други!

ОБА ПУТА СУ ПОД КОНТРОЛОМ ВЕЛИКОГ БРАТА И ОБА ВОДЕ КА ИСТОМ БЕЗДАНУ!

ЗАТО СЕ У КУКАВНОЈ И ПОРОБЉЕНОЈ СРБИЈИЦИ САД ПОВАМПИРУЈЕ ТИТО И ТИТОИЗАМ ПОШТО ЈЕ ДЕМОНО-ЖУТИЗАМ НАЧИСТО ПУК'О!!!


Међутим!

За Србина постоји само ЈЕДАН пут, радије УСКА СТАЗА!

ПУТ СВЕТОСАВСКИ!

НЕ КРЕНЕМО ЛИ ОВИМ ОТАЧКИМ ПУТЕМ ПРОПАШЋЕМО!

ГОСПОД ЦАРСТВУЈЕ!

ЉУБИТЕ ПРАВОСЛАВЉЕ!

ЉУБИТЕ СРБСТВО!

ЖИВЕЛА СРБИЈА!

ЖИВЕЛА СРБСКА КРАЉЕВСКА СТАЛЕШКА И УСТАВОТВОРНА СКУПШТИНА!

ЖИВЕЛО СРБСКО КРАЉЕВСКО НАМЕСНИШТВО!

С' ВЕРОМ У БОГА ЗА СРБСКОГ КРАЉА
-ал'не онога!

Здрава Душа Србског Народа знала је и зна да нема живота ни реда ни
среће без Бога, без Краља и без Дома!!!

Србији не треба ни Краљ-лутка ни Краљ-тиранин, већ Краљ-Домаћин, који
би одговарао староме Сенекиноме опису Владара:

"Rex est qui est nihil metuit" - "Краљ је онај, који се ничега не
боји"!

Без Бога - ни преко прага!

Без Краља - ништа не ваља!

Без Дома - судба содома!

Свети Николај СРБСКИ, Охридски и Жички!

Вріеме є да се окупимо!

Вріеме є да што углавимо!

ВО ИМЯ ОТЦА И СЫНА И СВЯТОГО ДУХА!

МЫ СЕРБЫ, СЪ НАМИ БОГЪ !

ЯКО СЪ НАМИ БОГЪ !

Нека буде борба непрестана!

Нека буде што быти неможе!

Поколеня дела суде, што є чіе, даю свема!

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
Одговори

(03-11-2014, 05:27 AM)ПРОСВЕТАР Пише:  КОМУНИЗАМ-КИБУЦИЗАМ ИЛИ ДЕМОНОКРАТИЈА-КАПИТАЛИЗАМ, ШТА ЈЕ ТО?

За разлику од веровања србске наиве да се ради о ДВА, један другом
супротстављена система, мислећи Православни Срби знају да је у питању
један те исти систем који се манифестује у две варијанте!

Наиме Велики Брат или ИНТЕРНАЦИОНАЛАН ЛИХВАРСКА ХИДРА, је за наиву
осмислио бајаги ДВА ПУТА, која оба воде КА ИСТОМ БЕЗДАНУ!

Све је почело СВАЂОМ У ПОРОДИЦИ између две групе банкстера са Вол-Стрита и Лондонског Ситија, од којих су једни лансирали доктрину да Гојама треба силом (Револуцијом) одузети целокупну имовину и упрегнути их у полу-робовски систем ђе има сви да раде под чизмом, кнутом и претњом смрћу и гулазима због најмање непослушности!

За њих-робовласнике, били би отворени специјални центри ђе би само чланови робовласничке олигархије могли да се снабдевају.

Наравно, сви су препознали пелцер за изворни ЈУДЕО-БОЉШЕВИЧКИ, ЛЕЊИНСКО-ТРОЦКИСТИЧКИ КОМУНИЗАМ-КИБУЦИЗАМ, како су га гробари Руског Православног Царства замислили!

Зна се такође да је у постреволуционарном Совјетском Савезу број
чланова комунистичке партије одговарао скоро стопосто броју чифута-Хазара,
који су такође скоро сто-посто чинили јудео-бољшевичку окупациону Владу!

Остали су били "безпартијни"!

Тај изворни хазарски, јудео-бољшевички комунизам-кибуцизам био је у ствари и први Нови Светски Поредак, чија је основна цељ била глобално ширење пре свега!

АМЕРИКА И ЕНГЛЕСКА БИЋЕ ЗЕМЉА ПРОЛЕТЕРСКА!

Овај систем је делимично скренуо са зацртане трасе лукави Страшни Брка, Џугашвили-Стаљин, који је као Осетин осетио своју шансу за прављење личне
губерније уместо да се жртвује за "више циљеве" међународне лихве!

Џугашвили је дакле преузео кормило власти и послао њујоршког Хазар-чиву
Бронштајна-Троцког у вечна ловишта и тиме изазвао велику љутњу код
Бронштајнове сабраће на Вол Стриту као и потоњи "хладни рат"!

Да се вратимо на онај други под-систем банкстера са истог Вол-Стрита и Лондоснског Ситија!

Ови су тврдили да Гоје не треба силом подјармити нити их треба сводити
у полу-робовско стање!

Њихов главни аргумент је био да роб под присилом не'да ради како треба, да врда, забушава организује се, лаје на влас', прави кришом "самиздат", једном речи подрива "кољективное" идеју и систем Великог Брата и тиме на дуге стазе систем постаје НЕЕФИКАСАН и штетан за интересе робовласника!

Они су изашли са потпуно другачијим концептом друштвеног уређења, који
се углавном састоји у овоме:

1.
Одузети Гојама средства масовних медија, штампу, радио, телевизију.

2.
Одвојити Цркву од Државе.

3.
Освојити унутрашњим пучем без револуције и крви, контролу над
емитовањем новца и вештачким креирањем "дугова".

4.
Освојити контролу над образовним системом свих младих Гоја, док би се
ђеца робвласника образовала у специјалним установама.

5.
Освојити контролу над прехрнбеним производима, тако да Гоје могу да се хране само и једино са специјално генетски модификованом храном коју контролишу робовласници. Под изговором потреба везаних за верске ритуале, робовласници би за себе и своју ђецу имали на располагању специјално припремљене прехранбене производе под називом "кошер".

6.
Постепено елиминисати традиционални систем Породице код Гоја увођењем обавезног рада за оба брачна партнера, тако да одгој и васпитање
гојске ђеце буде препуштено Великом Брату. У исто време ђеца робовласника била би одгајена на строго традиционални начин, чврсто у оквиру Породице и верске заједнице, са забраном гледања телевизије, филмова и осталог отрова који је искључиво резервисан за Гоје и њихове нараштаје.

7.
Применом масовних абортуса и промоцијом болести мужеложништва и лезбијства постепено смањивати број Гоја, доводећи га на меру унапред планирану сходно потребама издржавања робовласника. У исто време јачати Породице робовласника, које би имале по троје и четворо ђеце.

8.
Под контролом масовних медија утицати на морал код Гоја постепеним уништавањем осећаја мере и стида у међусобном општењу. Такође брисати разлике међу половима јачањем феминизма и прогањањем такозваног мушког
"мачоизма" и на тај начин спроводити идеју система о "хомосексуалним браковима између мушкарца и жене"!

9.
На крају, организовати потрошачки систем и потребан рад за задовољење
потрошачке глади, као и радно време, на тај начин да се Гоји сами подвргавају најцрњој робовласничкој експлоатацији, радећи целог живота као марва, која не само да се не опире газдама него сама жуди за што потпунијом експлоатацијом у жељи да дође до добара која су у великој мери савршено непотребна за живот здравих и нормалних бића.

ОВА ГРУПА БАНКАРА ЈЕ ДАКЛЕ ПОКАЗАЛА И ДОКАЗАЛА ВИСОКОМ СУДУ ВЕЛИКОГ
БРАТА ДА ЈЕ ДАЛЕКО ЕФИКАСНИЈА ОД ПРВЕ ГРУПЕ ЧИЈИ СМО СИСТЕМ ОПИСАЛИ
ГОРЕ.

ВЕЛИКИ БРАТ ЈЕ ДАКЛЕ ОДЛУЧИО ДА ЈЕ ПОТОЊИ СИСТЕМ БОЉИ, ПА ЈЕ ТАКО
РЕШЕНО ДА СЕ КОМУНИЗАМ-КИБУЦИЗАМ ЕЛИМИНИШЕ!

РЕЧЕНО-УЧИЊЕНО!

ПОСЛЕ (ЈОШ НЕРАСВЕТЉЕНЕ) СМРТИ СТРАШНОГ БРКЕ, КОМУНИЗАМ-КИБУЦИЗАМ НЕСТАДЕ ПРЕКО НОЋИ К'О ДА ГА НИКАД НИЈЕ НИ БИЛО!


Међутим!

Велики Брат и даље нуди незадовољним Гојама избор!

Ко неће једним путем-па има онај други!

ОБА ПУТА СУ ПОД КОНТРОЛОМ ВЕЛИКОГ БРАТА И ОБА ВОДЕ КА ИСТОМ БЕЗДАНУ!

ЗАТО СЕ У КУКАВНОЈ И ПОРОБЉЕНОЈ СРБИЈИЦИ САД ПОВАМПИРУЈЕ ТИТО И ТИТОИЗАМ ПОШТО ЈЕ ДЕМОНО-ЖУТИЗАМ НАЧИСТО ПУК'О!!!


Међутим!

За Србина постоји само ЈЕДАН пут, радије УСКА СТАЗА!

ПУТ СВЕТОСАВСКИ!

НЕ КРЕНЕМО ЛИ ОВИМ ОТАЧКИМ ПУТЕМ ПРОПАШЋЕМО!

ГОСПОД ЦАРСТВУЈЕ!

ЉУБИТЕ ПРАВОСЛАВЉЕ!

ЉУБИТЕ СРБСТВО!

ЖИВЕЛА СРБИЈА!

ЖИВЕЛА СРБСКА КРАЉЕВСКА СТАЛЕШКА И УСТАВОТВОРНА СКУПШТИНА!

ЖИВЕЛО СРБСКО КРАЉЕВСКО НАМЕСНИШТВО!

С' ВЕРОМ У БОГА ЗА СРБСКОГ КРАЉА
-ал'не онога!

Здрава Душа Србског Народа знала је и зна да нема живота ни реда ни
среће без Бога, без Краља и без Дома!!!

Србији не треба ни Краљ-лутка ни Краљ-тиранин, већ Краљ-Домаћин, који
би одговарао староме Сенекиноме опису Владара:

"Rex est qui est nihil metuit" - "Краљ је онај, који се ничега не
боји"!

Без Бога - ни преко прага!

Без Краља - ништа не ваља!

Без Дома - судба содома!

Свети Николај СРБСКИ, Охридски и Жички!

Вріеме є да се окупимо!

Вріеме є да што углавимо!

ВО ИМЯ ОТЦА И СЫНА И СВЯТОГО ДУХА!

МЫ СЕРБЫ, СЪ НАМИ БОГЪ !

ЯКО СЪ НАМИ БОГЪ !

Нека буде борба непрестана!

Нека буде што быти неможе!

Поколеня дела суде, што є чіе, даю свема!

Kad stižete u Srbiju...

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

.
Ало...ми би позвали СВЕ, СВЕ, СВЕ....нарочито историчаре од Гос'н Самарџића па до свих осталих, као и друге дискуте као гегула, Гроковника, мунгоса па и представника Јереси ЗАДРТИЗМА у Православљу (зна он)....који су нас жестоко критиковали на овој теми а у вези са БОНАПАРТИСТИЧКОМ КОНТРА-РЕВОЛУЦИЈОМ у Русији во времја Страшног Брке, да помно и детаљно анализирају борбу коју данас води Доналд Трамп и то одкако је најавио да се кандидује па до данас!

Извињење не треба....нами ће највећа сатисфакција бити ако видимо да је Бата Доналд успео, са скромним средствима које му је ДЕМОНО-КРАТИЈА невољно уделила, да стане Али незаситој ногом на гркљанина! Smile

ЗАКЉУЧАК:

Ко од историчара данас не схвата корелацију кривуља НАПОЛЕОН-СТАЉИН-ТРАМП у односу на истог душманина, тај нек'ицепа диплому!

Ту намерно изостављамо Онкл Адија јербо он није извршио УНУТРАШЊУ контра-револуцију но је на душманина напао споља, са позиција непријатељ против непријатеља!

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
Одговори


Скочи на Форум:


Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним