Оцена Теме:
  • 0 Гласов(а) - 0 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ЈАВНИ НЕМОРАЛ У СРБИЈИ
#99

[Слика: a1u4BxlD?format=jpg&name=900x900]

Иницијатива „Не давимо Београд“ је саопштила је да је шокирана реакцијом командира јединице специјалних возила Жандармерије Ивана Дамњановића, који је учеснике протеста „За безопасан ваздух“ назвао „неоствареним, злобним, завидним и љубоморним олошима“!

ПОТПИСУЈЕМО ИЗЈАВУ КОМАНДИРА ЖАНДАРМЕРИЈЕ ДАМЊАНОВИЋА, И ВИШЕ!

Ојсааааа!

Хармоника

EX ORIENTE LUX!

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
Одговори

(16-12-2016, 06:12 PM)Јеремија Пише:  Ја ћу опет о латиници и нашем греху према сопственом писму.
Страшно је гледати називе радњи, не по престоницим где је латиница главна од доласка комуњара, већ и по најзабаченијим паланкама доминира латиница. У јавним установама где се издају документи, обрасци штанпани ћирилицом а попуњавају се латиницом!

Међ народом ретко, скоро уникатно срећеш неког да пише ћирилицу.

Каже: "Лакше ми латиницом, навикао сам..." Јебо га - их учитељ који није подизао Србина већ лоботомираног буздована.

Гледам по Бугарскојм где сам чешће у задње време и питам се: Како је је могуће да Бугари који су саставни де ЕУ све пишу ћирилицом, чак и касе бонови су ћирилични.

Њихови сајтови су ћирилични, сви филмски титлови такође, а сваки Бугарин пише својим писмом.


Дакле, како је могуће да Ми, курчевити Срби, који се величамо и уздижемо до самог божанског трона не видимо колико смо пали и одпали од србства?

Ко не схвата да је писмо - језик једног народа његов корен, индентитет, порекло и веза са праоцима, тај стварно нема шта очекивати од будућих генерација.

Брате Јеремија, ај'што могу блгари, Рус је то сто година васпитавао, враћао им језик и културу, па и прве официре у војсци им лиферовао директно из Русије!

Међутим!

Нас ође оставља без текста чињеница да и македонствујушчи тутуноберачите доле, држе своје Србско Писмо иако су под окупацијом Гњилежног Запада и под сталном претњом погибељи од стране жваљавих шифтара који су им ушли у ребра!

Која NOVOSRB, то јест НЕДОВРШЕНИ ХРВАТИ, латиничари и шуго-носталгичари стока једна гррррдна, то је неописиво!

Пај'сад ово....КА'Е НЕКО ПУЦА НА ЉУДЕ У НОВОМ САДУ ПА САМИ СТАНАРИ ИЗЛЕПИЛИ ПЛАКАТЕ ДА КОМШИЈАМА СКРЕНУ ПАЖЊУ НА ОПАСНОСТ!

[Слика: Novi-sad-pucao-na-prolaznike-768x450.jpg]

Међутим!

УПОЗОРЕЊЕ ЈЕ ЗА СВЕ, СВЕ, СВЕ....МУЛТИНАЦИОНАЛНЕ ГРАЏАНЕ ТЗВ. 'АП ВОЈВОДИНЕ', АМА НЕ И ЗА СРБЕ!

СВЕ ИСПИСАНО КРВАВОМ УСТАШКОМ ГАЈЕВИЦОМ, ТЈ.

U S T A Š I C O M

ПА ЧАК ДОЛЕ ДОДАЛО И НА ЕНГЛЕСКОМ, ДА СЕ И ЕНГЛЕЗИ СКЛОНЕ НА ВРЕМЕ....АМА НЕМА УПОЗОРЕЊА ЗА СРБЕ!

https://srbin.info/2019/05/07/potraga-za...e-plakate/

И види овога, НЕДОВРШЕНИ ХРВАТ који станује усред тужног и отужног Београда прети суграђанима НА КРВАВОЈ УСТАШКОЈ ГАЈЕВИЦИ, да ће оружјем на ђецу која бацају петарде!

http://srbin.info/2016/12/25/beograd-ne-...oruzanjem/

Тагата је наша поголема!

EX ORIENTE LUX!

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
Одговори

Људи не би требали имати пушке у становима.

Овај да гађа дијаболама у Канади иш'о би на вишегодишњу робију.

Иначе ми се залажемо за пацифизам да људи не треба да имају оружје по становима...

Кол'ко рече да ти оно имаш "запетих" пушака???

Ми би то ође све одузели..

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

(18-02-2021, 11:06 AM)Mekenzi Пише:  Кол'ко рече да ти оно имаш "запетих" пушака???

Ми би то ође све одузели..

Ми имађасмо 6 (и словима ШЕСТ) пушаках а сад четири, које нит' су захрђале нит седе у шифоњеру но су доообро подмазане и спремне за употребу, нед'о Бог душманину да ође залута, јербо ми ође живимо у ПРАВОЈ вуко*јебини па нами пушке и самострел који тоже имамо, служе за лов а и Канадска влада зна добро да ми сви живимо ођекаре у дивљини и вуко*јебини па су пушке неопходне да се преживи!

'Номад одосмо на пецање без пушке ну кад се смрче и кад почеше вуци около да завијају ми се заветовсамо да никад више изкуће не изљегнемо а да није пуна пушка орамо окачена, па тако и би до дан-дањи!

А да се пушке одузимају по Закону наравно да имају право, ама ође се и спровођење Закона мери по учинку јербо нема туна неке вајде за Државу да јури Слободне Људе (THE FREEMAN MOVEMENT, OR SOVEREIGN CITIZENS) по вуко*јебинама, шумама и горама ако ништа нарочито нијесу згрешили.

Нема вајде ни пореза да им се ућерује јербо од тог пореза који не плаћају би и тако били ослобођени због сиромаштва, још би морало и да им се припомогне по Закону, тако да Краљевска Коњичка Полиција (Royal Canadian Mounted Police) елегантно гледа у другом правцу и избегава ту и тамо неки "пикап" на путу без регистарских таблица, нарочито ако врх дуге цеви вири код прозора!

За Индијанце је друго, тамо има дроге, коцке, пића и разнијех безакоња по тијем резерватима, а и они увек нешта траже и протествују.

Нами наоружање треба више но икад јер ако потпуно забране лет авионима због корона-лудила, ми смо већ проучавали ође са неким сапатницима, ловцима на крупну дивљач који имају јаку расну кучад, кол'ко би нам требало да са псећом запрегом санкама стигнемо до Аљаске и да оданде вичемо еда би нас Браћа чула с'оне стране и чунове са неквим Тувинцима, Бурјатима, Хакасима, Јакутима, Алтајцима, Чукчима, Евенкима, Корјацима, Ненцима, Хантима, Мансима и Јукагирима 'вамо по нас пратила!

Узгред да напоменемо...слава Богу па су сви ови Народи под Царском Русијом па и касније, сви претекли и преживели па се у Русији данас говори и пише на 128 живих језика док у Чемерици и Канади од Индијанаца ништа остало није сем нешто јадника по резерватима или неких који се некако докопају градова ође па обично неђе у центру онако пијани просе...јад и чемер....туга!

EX ORIENTE LUX!

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
Одговори


Скочи на Форум:


Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним