Оцена Теме:
  • 3 Гласов(а) - 3 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

crni pipci crvene internacionale
Exclamation 

Veliki pozdrav svima na forumu
Nov sam na forumu,pa ne znam da li postoji ovakva tema.
Mislim da je ovo obavezno razmisljanje za svaki iole ozbiljniji forum.Ja sam mali srbin koji zeli dobro svom narodu.Pitanje svih pitanja je uloga crvene
internacionale nekad i sad,njene transformacije i inkorporacije u sva tkiva srpskog drustva.Nadam se da ce tema biti interesantna.Pozzzdrav svim dobronamernim ljudima,koji nose sprsko ime[/color][/size]
Одговори

Цврвена интернационала из Лењиновог времена, која је првенствено имала за циљ уништење Русије, временом је мутирала на свим пољима... Данас се гради нови поредак сличан тадашњем а опитни кунић је ЕУ.
Растакањем националних држава у покушају стварања нове, наднационале државе попут СССР-а, завршиће се пропашћу. Нажалост, цену ће опет платити народ - народи, у сваком погледу.

Србија је у тој игри прошла само назгле много теже од "демократског" запада... Јер, када се подвуче салдо дођемо на исто. Народи западних земаља су имали само привидну слободу која им је суспендована у сегментима. А онда је дошао 11 септембар... После тога нестало је и оно лечка слободе па западни човек данас живи у својеврсним конц лагерима. Наравно, све исто је и у Србији по том питању. Успутно су урнисали традиционални начин живота, што ће рећи: Традиционална породица више не постоји.

Ето, то је црвена интернационала коју су осмислили исти они који стварали Лењина, Хитлера и остале пионе на њиховом столу за играње.
Одговори

Moram se izviniti za lose obrazlaganje postavljene teme.
Moja zamisao je bila da pokusamo da ljude koji upravljaju ovim drustvom stavimo pod svojevrsni rendgen,da se pokusamo objasniti sami sebi ko su oni,odakle im moc,popularnost i naravno pamet da upravljaju drustvom iza kulisa,vjecito nevidljivi,u hodu se prilagodjavaju i menjaju boje...Molim buduce diskutante,da iznose samo teze koje su spremni braniti.Ja stojim iza svake svoje ovde izgovorene reci.Ako se tema razvije kako bi trebala u njoj ce se naci mnoge licnosti koje to nisu ni sanjale.To je moja zelja.Da se dokaze vjecitim konspiratorima da i njih neko posmatra sem onoga odozgo.
Da se ne boje ljudi da iznesu svoje misljenje.Nadam se da cemo zajedno nalaziti interesantne licnosti iz nase proslosti i sadasnjosti i iz svih sfera drustva..Kolika je bila nevidljiva infrastruktura koja je stajala iza boraca za vjecitu i neogranicenu vlast.Umjesto eksproprijacije eksproprijatora mi ce mo
pokusati izvrsiti raskrinkavanje vrhunskih majstora konspiracije.Ja sam spreman da dam neke svoje teme za razmisljanje svima nama ,ali o tom potom.Prvo da vidimo ima li na ovom forumu jos ljudi koji misle kao ja,ili bar slicno.
Одговори

Доктор Срђа Трифковић, будући Министар иностраних дела Соједињеног Краљевства Сербског кад МИ дођемо навлас’, па каже:

Цитат:Оно што нико пре мене није приметио, то је фрапантна сличност између италијанског фашизма и америчког имеријализма између два светска рата. Пре свега, сличност је присутна у архитектури.

Овим речима др Срђа Трифковић започео је предавање о америчкој империјији, теми која је више него актуелна од како је, пре неку годину, започела економска криза. Симптоматично, сличности са фашизмом постале су уочљиве у време економске кризе, и то је данас присутно.

Цитат:Моја прогноза је да ће ова империја наставити да се шири све док не дође до тачке када тај пројекат више неће моћи да се финансијски прати. Надам се да ће та тачка бити достигнута интервенцијом у Ирану, за коју вам могу рећи да ће бити у зиму 2012/13, после председничких избора у САД.

Предавање др Срђе Трифковића, „Сумрак америчке империје" одржано је 5. августа 2012, у оквиру 7. Летњих духовних вечери у Чачку.

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
Одговори

Цитат:Надам се да ће та тачка бити достигнута интервенцијом у Ирану, за коју вам могу рећи да ће бити у зиму 2012/13, после председничких избора у САД.

Мало је омашио...
Одговори

Омашили су Америка и ционисти у Сирији, па су окренули ћуре и дали оружје ирачке армије Исламској држави.

Сирија и Иран заједно ратују против терориста које подржава и наоружава америчка армија.

„Грађанска“ демократија отуда нуди избор свега и свачега, али себе а приори изузима од тог правила; она не допушта могућност избора између ње и ма ког алтернативног концепта.

[Слика: traktor.gif]
Одговори

Самопорицање србског становишта у Срба по пелцеру језуитске школе, па каже:

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
Одговори

Prosvetaru,
ovo
Соједињеног Краљевства Сербског

Dođe kao

Sjedinjene Američke Države...

Moraš menjat' naziv buduće države kad dođeš na na vlas'

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

(18-01-2015, 02:42 PM)Mekenzi Пише:  Prosvetaru,
ovo
Соједињеног Краљевства Сербског

Dođe kao

Sjedinjene Američke Države...

Moraš menjat' naziv buduće države kad dođeš na na vlas'

Благодаримо на совјету, ама не здраваго розума!

Уствари пуно име Краљевства Сербског гласи, па каже:

СОЈЕДИЊЕНО ПРАВОСЛАВНО ВОЈНО-КРАЈИШКО КРАЉЕВСТВО СРБСКО.

То сигурно не би било оно што предлаже Војвода Шешељ, наиме нека Држава Срба-Православаца, Срба-кримокатолика и Срба-мазљемана.

Ми смо на становишту да је то још једна варијанта "братствојединства" а то смо већ имали и показало се да воде не пије!

Међутим!

Ми верујемо да је то тактички потез Великог Војвода, ну ипак....мненија смо да ће послен бити касно ту, у полазу трулу идеју, касније поправљати уз тешке муке.

Наша визија Србске Државе јесте ВОЈНИЧКО КРАЉЕВСТВО, или ако хоћете, један велики војни логор или војна база. И то смо већ имали као Војну Крајину, али ПОД ПОГРЕШНИМ ИМПЕРАТОРОМ!

Међутим!

ПОКАЗАЛО СЕ ДА ВАЉА, и да је та Војничка Држава изнедрила и једног Николу Теслу а као дијете рођено у Војној Станици број тајитај итд. прочитајмо мало....

Наше СОЈЕДИЊЕНО ПРАВОСЛАВНО ВОЈНО-КРАЈИШКО КРАЉЕВСТВО СРБСКО било би у ПЕРСОНАЛНОЈ УНИЈИ са Русијом, а то смо већ објаснили једном и више пута, итачка!

У корену дакле, наше идеје стоји Завештање Његовог Краљевског Височанства Књаза Александра (Књаза Павла) Крађорђевића, у коме он анализира наше погрешно везивање за традиције Трулог Запада по ослобођењу од Турака (који онда и није био тако труо), па позива на РАДИКАЛНИ РЕЗ И ЗАОКРЕТ ка коренима наше Немањићке Традиције, а то је ВОЈНИЧКА ДРЖАВА СА МОНАРХОМ-ВОЈНИКОМ НА ЧЕЛУ!

Историја нас учи да је у Војничкој Држави Србин био и најсрећнији и најплоднији Народ.

Амин, Боже дај да се Србље освести пред алама које на'њ зијевају и да пронађе начин да свака породица има НАЈМАЊЕ ЧЕТВОРО ЂЕЦЕ, еда би икако преживели, а то само Војник може!

Паметном доста!

ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним