Оцена Теме:
  • 4 Гласов(а) - 2.25 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Окупљање патриотске опозиције!

Цитат:Ма јок, пропаст почиње од 2000. до тад нам је било супер, поготово комунистичким директорима.

Боље би нам било и под Антом Павелићем него под ДОС-ом

ЗА ВАСКРС И СЛАВУ СРПСКИХ ЗЕМАЉА!!!
Одговори

(22-01-2015, 03:02 AM)Србин Пише:  
Цитат:Ма јок, пропаст почиње од 2000. до тад нам је било супер, поготово комунистичким директорима.

Теби сигурно јесте.
Одговори

Rodjo, pretjara ga.Smile

Boj se ovna,boj se govna,a kad ces zivjeti?Boj se svega, ne budi ono sto jesi,ali do kada tako?
Одговори

Ко шта претера, кад Србин то и не крије?

(22-01-2015, 03:02 AM)Србин Пише:  

Знам, све нам било супер пре њих Rolleyes

Удар нађе искру у камену / без њега би у кам очајала!
Одговори

Нема од тог посла ништа . . . Са оваквим начином рзмишљања(што рекао Просветар-свака вашка обашка) нема среће за патриотски део ни на следећим изборима . . . А ако ћемо реално чак и да се сви уједине,у оваквом стању цензуре и лоботмије народа,тешко да имају шансе да постигну најважнији циљ - трећину парламента . . .

Мада колико видим ускоро ће свака улица имати по неку "патриотску" странку . . . Чисто да Вучићу буде лакше . . .

http://srbin.info/2015/01/22/patriote-sv...og-fronta/

''...Видиш ли пријатељу она три чобана на ливади? Е све док та тројица могу да надгласају мене и Сократа и услед тога доносе одлуке, ја у демократију не верујем... ! " - Платон
(„Држава“)

Одговори

На конференцији за штампу, коју су данас одржали у Чачку, Бошко Обрадовић и Драган Тодоровић истакли су да су врло задовољни све дубљом сарадњом и да се заједно припремају за предстојеће београдске и евентуалне парламентарне изборе.

Председник Двери је рекао да настаје један патриотски опозициони блок, који чине не само Двери и Источна алтернатива, већ и покрет Отаџбина, Народни покрет и Здрава Србија, а који се заједно бори за останак Космета у саставу Србије, који је евроскептичан и окренут стратешкој сарадњи са Русијом и који је део сличних покрета који јачају у Европи и који су за једну нову Европу која настаје на развалинама Европске уније....

https://dveri.rs/bosko-obradovic-i-draga...recini#cyr
Одговори

(21-01-2015, 11:31 AM)Mekenzi Пише:  
(20-01-2015, 11:43 PM)ПРОСВЕТАР Пише:  
(19-01-2015, 11:19 AM)Громовник Пише:  
(18-01-2015, 10:06 PM)ПРОСВЕТАР Пише:  Напријед у побједу и свијетлу будућност!

Свака вашка обашка!

Живела демонкратија!

1 биљмез = 1 глас, у томе је спас!

Јел се жале у Канади много због тога? Кез

Не жале се већ ћуте и трпе!

НАИМЕ ОНОМАДЕ ЈЕ СРБСКИ ЗЕТ А ПРВИ МИНИСТАР КАНАДСКИ БРАЈАН МУЛРОНИ, УСТАНОВИО ЗАКОН ПО КОМЕ И ЛУДАЦИ У ЛУДАРАМА ИМАЈУ ПРАВО ГЛАСА!

Узалуд смо ми упозоравали на чињеницу да је у Канади све више лудака, па да ће тако једног дана ЛУДАЦИ ИЗГЛАСАТИ СВОГА А ПО СИСТЕМУ 1 ЛУДАК = 1 ГЛАС!

Паметни људи су нам одговорили да смо се касно сетили и да се то већ догодило јербо је исти Брајан Мулрони од пацијента нашег покојног Србина Мите Пивничког-психијатра, постао....његов зет, а потом и Први Министар!

Шта'ш....ПАМЕТНОМ ДОСТА (ако их још иђе има!)

Prosvetaru šta radiš sa tim ludacima tamo. Mislim mentalno bolestan svet, hrane se iz meka. Mi mislili ti ozbiljan čo'ek.
Tako da te pozivamo da se vratiš ovde, ionako odoše svi na zapad tako da mir i spokoj možeš u bilo kom kraju Srbije da nađeš

Да долазимо из једне лударе у другу, ЛОШУ КОПИЈУ ИСТЕ, и још да плаћамо селидбене трошкове?!

ТОЛИКО ЛУДИ НИЈЕСМО, СЛАВА БОГУ!

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним