Оцена Теме:
  • 3 Гласов(а) - 1.33 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Подсећање на "диктатора"

Рекао је он НЕ мојој покојној баби колико ја видим, тако да су га на крају и његови најближи издали а ево их сада на ЕУропском путу ето толко је он вредео све заједно са њима.

Удар нађе искру у камену / без њега би у кам очајала!
Одговори

(07-02-2015, 12:03 PM)Србин Пише:  Ех моји Срби, да је СМ носио кокарду сада би га у звезде ковали, Слободан Милошевић је без обзира на све последњи председник Србије који је рекао НЕ глобализму, који је бранио у Хагу и своје противнике, све друго му је опроштено

А што је испоручио Ердемовића Хагу, ако је био принципијелно против тог Трибунала (у време док је веровао да он неће да се нађе на листи оптужених)?
Одговори

Ђубре издајничко је чак у једном тренутку увело санкције нашој браћи преко Дрине, због чега су страдале бебе у Бањалучком породилишту, наша деца, али нема везе, битно је да је био "антиглобалиста" Rolleyes

Одговори

(07-02-2015, 01:34 PM)Громовник Пише:  Ђубре издајничко је чак у једном тренутку увело санкције нашој браћи преко Дрине, због чега су страдале бебе у Бањалучком породилишту, наша деца, али нема везе, битно је да је био "антиглобалиста" Rolleyes

Не, бебе су умрле пред операцију "Коридор" 1992. године, ембарго је Милошевић увео две године касније. Мада није мање издајник због тога. Другим речима, радио је исто што и ови после њега, испуњавао све захтеве Запада док њега и његов положај не доводе у питање.
Одговори

Ko veliča Slobodana Miloševića taj je za Lazu, momentalno.

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

И комунисти су, према својим доктринарним начелима антиглобалисти, као и националисти. Свако из својих разлога,наравно. Није толико битно против чега си, него за шта си. То сам већ једном писао овде, то што су и равногорци и комунци били против Немаца, па је Дража на жалост насео на то, коштало је Србе милионе глава и деценије лутања по магли. Да је Дража поставио питање за шта сте ви црвени, а не само против кога сте, историја српска била би другачија... отрежње је дошло,али се звер тада већ размахала...
Тако је и са Слободаном. Црвени бандит и његови јуловски подрепаши, коштали су Српство губитком западних српских земаља, његова издаја која је дошла из онога што је требало да буде српски Пијемонт, у својој завршној фази резултирала је нашим националним поразом библијских размера.
У крајњем случају,није увек довољно само рећи НЕ. На томе треба и истрајати, по узору на наше претке. И ићи до краја, ако већ говоримо о принцпима... Зар тако, уосталом, сваки часни Србин не ради и у свакидашњем животу?

Мртва глава, кости двије,
то је значка из Србије!
Одговори

Најлепшу књигу на српском језику, тврде познаваоци, написао је Слободан Јовановић. То је књига "Вођи француске револуције". Она није лепа само по стилу, већ и по садржају. Штета што Јовановић није нешто слично написао и о Руској револуцији. И штета је велика што данас није жив па да напише књигу "Вођи српске контрареволуције". Када кажем контрареволуција мислим на буржоаску револуцију, на прелазак (повратак) из самоуправног социјалистичког тоталитарног поретка у капиталистичку демократију. По мени су следеће особе кључне са контрареволуцију након пада Берлинског зида. Милошевић, Драшковић, Шешељ, Ђинђић и Коштуница. Поглавља би у књизи, попут оне Јовановићевих, кренула од "јунаковог" порекла и детињства, а завршила се његовим крајем на политичкој сцени.
Шта је битно за сваког понаособ? Однос према: националном питању, традицији, комунизму, другом светском рату, правној држави, монархији, демократији, дијаспори, великим силама, европској унији, тајним службама, приватизацији... Па ком опанци, ком обојци. Штета је што ми више немамо никог попут Јовановића.

"Правићемо нови Севастопољ,
браниће нас булава и топољ!"
Одговори

Да је лично пуцао у мене био би ми дражи од ДОС-а, за време њега поносио сам се, поносио сам се што нас бомбардују и разочарао се када је то престало, ја нећу да живим као западњаци хоћу да живим као моји преци, да ми се деца рађају живе и умиру уз пушку а не уз компјутер

ЗА ВАСКРС И СЛАВУ СРПСКИХ ЗЕМАЉА!!!
Одговори

(07-02-2015, 06:59 PM)Србин Пише:  Да је лично пуцао у мене био би ми дражи од ДОС-а, за време њега поносио сам се, поносио сам се што нас бомбардују и разочарао се када је то престало, ја нећу да живим као западњаци хоћу да живим као моји преци, да ми се деца рађају живе и умиру уз пушку а не уз компјутер

А одакле си послао ову поруку? Са мобилног? Или можда са таблета?

"Правићемо нови Севастопољ,
браниће нас булава и топољ!"
Одговори

(07-02-2015, 07:36 PM)Vlad Alekš Пише:  
(07-02-2015, 06:59 PM)Србин Пише:  Да је лично пуцао у мене био би ми дражи од ДОС-а, за време њега поносио сам се, поносио сам се што нас бомбардују и разочарао се када је то престало, ја нећу да живим као западњаци хоћу да живим као моји преци, да ми се деца рађају живе и умиру уз пушку а не уз компјутер

А одакле си послао ову поруку? Са мобилног? Или можда са таблета?

Можданим таласима последње генерације!

У славу предака, на понос потомака!!!

http://cojstvo.rs/
Одговори

На шта си тачно био поносан?
На то што су Крајину узели Авари? Што су узели пола Српске Босне? На изгубљено Косово?
Милион протјерани Срба??
На шта тачно, де де...

Друже Србине... Иебем ја ваш понос!

Када виђех витешку невољу
забоље ме срце, проговорих:
"Што, погани, од људи чините?
"Што јуначки људе не смакнете?
"Што им такве муке ударате?"
Одговори

Ти се онда пресели у Исламску државу Креза

Одговори

(07-02-2015, 06:59 PM)Србин Пише:  да ми се деца рађају живе и умиру уз пушку а не уз компјутер
Па шта радиш онда на интернету?Креза
Одговори

Буквалисти нисам мислио да треба укинути компјутер, него да дјеца не требају расти само уз компјутер, а иначе мобилне телефоне и компјутере би требало забранити дјеци до 12 година, а иначе за пад Крајине је од Милошевића много више крив Караџић.

ЗА ВАСКРС И СЛАВУ СРПСКИХ ЗЕМАЉА!!!
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним