(11-02-2015, 10:28 PM)Pavle Пише: ![[Слика: f0rrjt.jpg]](http://i60.tinypic.com/f0rrjt.jpg)
Ево шта је НАТО некада мислио о јужној српској покрајини.
Немци су бацали свакојаке летке у време Другог св. рата против Чиче и ЈВуО. Народ је скупљао папир за смотати цигар дувана не осврћући се на текст. Знао је Србин кад Швабо благосиља да месо са костију отпада. Исти случај и са НАТО пропагандом.
Да поновим по ко зна који пут: Србија би била урнисана па све да је сам Св. Сава био председник.
Разбијање Србије почело је још за време наци окупације (мислим на комунисте и њихов дил са англо-саксима) а настављено је и након "ослобођења". Додуше, у завијеној форми све до 1966-те... Од те године радило се на мењању Устава који јеоктроисан 1974-те, што је резултирало да Србија буде сведена на београдски пашалук.
Задрти југословен Александар Ранковић, оличење комунистичког зла, преко својих служби којима је био шеф, чувао је Југославију а самим тим и Србију у авнојевским границама. Његовом политичком ликвидацијом Броз је зацементирао судбину Србије, тј. већ тад су били направљени планови за дезинтеграцију Југославије тако да свака република добије државност у границама тскозваних социјалистичких република. Наравно, то се није односило на Србију те су стога АП добиле атрибуте државности а самим тим Србија је обездржављена.
У нечасној работи обезглављивања Србије учествовали су многи назови срби. Поменућу само једно презиме, мада, заиста их је сијасет: Стамболић...
И, тако долазимо до Осме седнице...
Један банкарски чиновник, комунистички кадар, постаје нови "буџа" (председник Председништва ЦК СКС) који се осмелио да раскрсти са Стамболићем и осталим кадровима који су Србе карактерисали као националисте.
У походу на успостављање суверенитета на простору читаве Србије и развлашћивање "паша" из Новог Сада и Приштине, Милошевић је покупио ловорике народа, али... Стекао је непријатеље на васцелом западу који му то нису могли опростити. Јер, Србија је у председништву СФРЈ имала могућност да изађе на крај са Словенцима и хрватима, без да је чланови АП прегласају као до тада.
То је био почетак краја.
Санкције, сатанизација, наоружавање свих република које су имале жељу да се боре против Срба и Србије...
А онда долази 9. март...
Већ тад је било јасно да Србију чекају тешка времена и да су стране службе заврбовале многе "националисте" који су наводно жудели за слободом, демократијом, па чак и монархијом.
Милошевић јесте био добар потенцијал. Човек који је у датом моменту урадио корисну ствар за Србију. Међутим, није имао кадар нити је могао изгурати причу до краја. Посебно када се узме у обзир да су му службе, како војна тако и ДБ биле у служби већ поменутих агентура, то је било логично да ће се догодити оно што смо гледали.
Е, сад, питаће многи: Што није одступио?
Добро питање, ал одговор је прост...
Ко је требао да преузме руковођење земљом?
Ови што су дошли на крилима нато бомби!?
Па ево имамо их...
Јесмо ли срећнији, слободнији, богатији?
Јок!
Постали смо прћија где сваки запишанко из стране амбасаде може да бугија и подврискује.
И, само још једном да поновим за оне који су преспавали моје присуство на форуму: Никада, али баш никада нисам био члан ни једне странке. Милошевића сам критиковао 1990-те у сред Београда и имао грдних проблема због тога, а критиковао сам га због мањка национализма. Кад је почео пичвајз у Хрватској и кад сам видео шта раде усташе, све са страним плаћеницима, престао сам да критикујем. Требало је саборности и ратника а јок хушкача и жена у црном.
Толико од мене.