Оцена Теме:
  • 3 Гласов(а) - 1.33 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Подсећање на "диктатора"
#57

И ЈОШ НЕШТО, ДОС ЈЕ ИМАО АЛТЕРНАТИВУ, НИЈЕ МОРАО УБИЈАТИ. АКО ОЗБИЉНО СМЕТАШ, ОНИ ТЕ ПОШАЉУ У ХАГ
Одговори
#58

Koliko je Srbija pukla kad se Slobe i njegove vlasti sijeca sa nostalgijom?Тужан

Boj se ovna,boj se govna,a kad ces zivjeti?Boj se svega, ne budi ono sto jesi,ali do kada tako?
Одговори
#59

(10-02-2015, 10:37 PM)Krajisnik Пише:  Koliko je Srbija pukla kad se Slobe i njegove vlasti sijeca sa nostalgijom?Тужан

Толико да кад се све сабере ни Тадић није био толико лош . . . Тужан

''...Видиш ли пријатељу она три чобана на ливади? Е све док та тројица могу да надгласају мене и Сократа и услед тога доносе одлуке, ја у демократију не верујем... ! " - Платон
(„Држава“)

Одговори
#60

(10-02-2015, 10:46 PM)Бранке Пише:  
(10-02-2015, 10:37 PM)Krajisnik Пише:  Koliko je Srbija pukla kad se Slobe i njegove vlasti sijeca sa nostalgijom?Тужан

Толико да кад се све сабере ни Тадић није био толико лош . . . Тужан

....i narocito te divne '93 Јок
Одговори
#61

Jedna fotka za sve ljubitelje SPS diktatora+++

[Слика: rect-commies.jpg]

[Слика: 6LzSCUJ.gif]
MAKE SERBIA GREAT AGAIN!!! НАПРАВИМО СРБИЈУ ВЕЛИКОМ ОПЕТ!!! С' ВЕРОМ У БОГА ЗА КРАЉА И ОТАЏБИНУ-СЛОБОДА ИЛИ СМРТ ✞✞✞
Одговори
#62

[Слика: f0rrjt.jpg]

Ево шта је НАТО некада мислио о јужној српској покрајини.
Одговори
#63

Занимљиво. А зар баш то сваки свјестан Србин није тад мислио?? И зар диктатор није био миљеник НАТА све до тад?!???

Када виђех витешку невољу
забоље ме срце, проговорих:
"Што, погани, од људи чините?
"Што јуначки људе не смакнете?
"Што им такве муке ударате?"
Одговори
#64

(11-02-2015, 10:28 PM)Pavle Пише:  [Слика: f0rrjt.jpg]

Ево шта је НАТО некада мислио о јужној српској покрајини.

Немци су бацали свакојаке летке у време Другог св. рата против Чиче и ЈВуО. Народ је скупљао папир за смотати цигар дувана не осврћући се на текст. Знао је Србин кад Швабо благосиља да месо са костију отпада. Исти случај и са НАТО пропагандом.

Да поновим по ко зна који пут: Србија би била урнисана па све да је сам Св. Сава био председник.
Разбијање Србије почело је још за време наци окупације (мислим на комунисте и њихов дил са англо-саксима) а настављено је и након "ослобођења". Додуше, у завијеној форми све до 1966-те... Од те године радило се на мењању Устава који јеоктроисан 1974-те, што је резултирало да Србија буде сведена на београдски пашалук.
Задрти југословен Александар Ранковић, оличење комунистичког зла, преко својих служби којима је био шеф, чувао је Југославију а самим тим и Србију у авнојевским границама. Његовом политичком ликвидацијом Броз је зацементирао судбину Србије, тј. већ тад су били направљени планови за дезинтеграцију Југославије тако да свака република добије државност у границама тскозваних социјалистичких република. Наравно, то се није односило на Србију те су стога АП добиле атрибуте државности а самим тим Србија је обездржављена.

У нечасној работи обезглављивања Србије учествовали су многи назови срби. Поменућу само једно презиме, мада, заиста их је сијасет: Стамболић...

И, тако долазимо до Осме седнице...
Један банкарски чиновник, комунистички кадар, постаје нови "буџа" (председник Председништва ЦК СКС) који се осмелио да раскрсти са Стамболићем и осталим кадровима који су Србе карактерисали као националисте.
У походу на успостављање суверенитета на простору читаве Србије и развлашћивање "паша" из Новог Сада и Приштине, Милошевић је покупио ловорике народа, али... Стекао је непријатеље на васцелом западу који му то нису могли опростити. Јер, Србија је у председништву СФРЈ имала могућност да изађе на крај са Словенцима и хрватима, без да је чланови АП прегласају као до тада.
То је био почетак краја.
Санкције, сатанизација, наоружавање свих република које су имале жељу да се боре против Срба и Србије...

А онда долази 9. март...
Већ тад је било јасно да Србију чекају тешка времена и да су стране службе заврбовале многе "националисте" који су наводно жудели за слободом, демократијом, па чак и монархијом.

Милошевић јесте био добар потенцијал. Човек који је у датом моменту урадио корисну ствар за Србију. Међутим, није имао кадар нити је могао изгурати причу до краја. Посебно када се узме у обзир да су му службе, како војна тако и ДБ биле у служби већ поменутих агентура, то је било логично да ће се догодити оно што смо гледали.

Е, сад, питаће многи: Што није одступио?
Добро питање, ал одговор је прост...
Ко је требао да преузме руковођење земљом?
Ови што су дошли на крилима нато бомби!?
Па ево имамо их...
Јесмо ли срећнији, слободнији, богатији?
Јок!
Постали смо прћија где сваки запишанко из стране амбасаде може да бугија и подврискује.

И, само још једном да поновим за оне који су преспавали моје присуство на форуму: Никада, али баш никада нисам био члан ни једне странке. Милошевића сам критиковао 1990-те у сред Београда и имао грдних проблема због тога, а критиковао сам га због мањка национализма. Кад је почео пичвајз у Хрватској и кад сам видео шта раде усташе, све са страним плаћеницима, престао сам да критикујем. Требало је саборности и ратника а јок хушкача и жена у црном.

Толико од мене.
Одговори
#65

(12-02-2015, 03:17 AM)Јеремија Пише:  Да поновим по ко зна који пут: Србија би била урнисана па све да је сам Св. Сава био председник.

Свака част свакоме, али имати људе за собом са таквијем ставом "да је све унапријед пропало - Готови смо!", боље је да те враг одма однесе.

Тога сам се наслуша у рату. Свађе ђе непријатељ на бјежи чим се мало припуца и пружи јуначки отпор одма: "Готови смо, Издаја, Продаја, Не могу, Нећу итд." То се зове МАЛОДУШНОСТ. Гадна и јако распрострањена особина код Србаља.
Тако да и онај ко оће и море изгуби сваку вољу, јер је окружен таквима (а такав је био сав "официрски" и "подофицирски" кадар ЈНА са ријетким изузетцима).
Највећи усрни паничари и малодушници су били они који су неком несрећом и као некијем проклетством за нас Србе, "командовали". И што је најгоре, таки су се грчевито држали "командни положаја" иако су и они сами и сви око њих били свјесни да су скроз неспособни...

Неколко чињеница. Такозвани милошевић никад није имао намјеру да побједи у рату. Он на рат гледао као привремену тактику и неку глупу политичку игру на нивоу дјечјег вртића. Био је тотални политички сљепац и глупан. Пошто други око њега нијесу били бољи, никако не значи да је он ваљао.

Глупан се сваки пут играо ватром и ватра га је сажегла и њега и нас свију са њиме.

Када виђех витешку невољу
забоље ме срце, проговорих:
"Што, погани, од људи чините?
"Што јуначки људе не смакнете?
"Што им такве муке ударате?"
Одговори
#66

Мунгосе,
с обзиром да се ја мање-више слажем са поштованим Јеремијом, у смислу да је све одређено од Запада, и да си ми једном одговорио на сличан начин да сам овако ширио малодушност, ја ти одговорим:
НАПРОТИВ! НАПРОТИВ!
јер хоћемо показивати људима да Србији нису били једино непријатељи Хрвати и Албанци, него читав Запад и онда морају бити свесни каква је то борба и да буду одлучни у томе.
Супротно, ја имам импресију да су људи окривили Слобу, свесно или не, јер је лакше збацити са власти једног домаћег деспота (слично као у Украјини...) мислећи да са неким дупеувлачењем светским моћницима све ће ићи ка боље, уместо да се људи ухвате у костац са великом аждајом, што наравно изискује пожртвовање и жртву!
Одговори
#67

Највећи непријатељи Србима су - СРБИ! Увијек били. Док сам жив остаће ми у памети један разговор са пријатељом на стражи. Не знам ни о чем смо причали, кад он одједном: "Не бојим се ја ови испред нас, лако је с њима. Они тамо, ми ође, па ко кога! Него, ови иза нас, ови ће нама доћи главе. Први и главни наш непријатељ је иза."

И тако и би.

Када виђех витешку невољу
забоље ме срце, проговорих:
"Што, погани, од људи чините?
"Што јуначки људе не смакнете?
"Што им такве муке ударате?"
Одговори
#68

(11-02-2015, 04:15 AM)royalist Пише:  Jedna fotka za sve ljubitelje SPS diktatora+++

[Слика: rect-commies.jpg]

Што се грбо роди време не исправи.

Јеремија Влада користи дупли налог то је за бан зар не?


Smile
Одговори
#69

Sloba je bio izuzetno slab igrač za teška vremena.

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори
#70

А ко би био јак? Стамболић? Драшковић? Панић?
Одговори


Скочи на Форум:


Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним