Оцена Теме:
  • 3 Гласов(а) - 1.33 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Подсећање на "диктатора"

Од побројаних нико, јер није у питању личност,него схватање политике. Зато и можемо да занемимо пред тим питањем.

Мртва глава, кости двије,
то је значка из Србије!
Одговори

(14-02-2015, 12:10 AM)ултра-националиста Пише:  
(11-02-2015, 04:15 AM)royalist Пише:  Jedna fotka za sve ljubitelje SPS diktatora+++

[Слика: rect-commies.jpg]

Што се грбо роди време не исправи.

Јеремија Влада користи дупли налог то је за бан зар не?

Ни у турака вере, ни у вадикала мере.

Где ти видиш дупли налог???Сирома'

[Слика: square-large-muerto.jpg]

[Слика: rect-checap-pd.jpg]

[Слика: square-large-lousy.jpg]

[Слика: 20060315045718slobodan_milosevic_citulja...ovnica.jpg]

[Слика: 6LzSCUJ.gif]
MAKE SERBIA GREAT AGAIN!!! НАПРАВИМО СРБИЈУ ВЕЛИКОМ ОПЕТ!!! С' ВЕРОМ У БОГА ЗА КРАЉА И ОТАЏБИНУ-СЛОБОДА ИЛИ СМРТ ✞✞✞
Одговори

(14-02-2015, 12:46 AM)Mekenzi Пише:  Sloba je bio izuzetno slab igrač za teška vremena.

Једном да се сложимо са Кизом гледе титића без покрића!

(16-02-2015, 03:12 PM)ЛукаЛоко Пише:  А ко би био јак? Стамболић? Драшковић? Панић?

Јак је био Велики Војвод Шешељ, ма пучина је оманула!

Пучина је стока једна грдна, добре душе кад јој ребра пучу!

Не прави се пита од оније ствари!

Рече ми један Србин...

Био сам на протестима против потписивања " бриселског споразума " у нашем престоном граду.

Сакупило се нас неколико стотина а по околним баштама кафића седи њих неколико хиљада којима је једина мисао у главама била " што су се ови окупили " ?!!

Када видеше нашу " колону " пређоше преко пута као да су, Боже ме прости, наишли на колону губаваца, лепрозних ...

Сутра нек' јевропска унија уведе визе на десетине хиљада " беееееограџана " изаћи ће да буче и риче!

Тог дана кравату не' да ставим али имам бутељку одличног Метохијског црног вина коју ћу да отворим !!!

Од " Белог Града" Светог Деспота Стефана Високог направили су "јевропски Бангкок", престоницу издаје, кича, ниских страсти, порока, и "секс туризма", град који онијех 300 хиљада Злоувенаца и такозваних "хрвата" зову "Син-сити" кад долазе у Београд да се наждеру и напију за време Рождественог Поста, кад беоооограџани славе белосвецку, папску и усташку Нову Годину, наравно пре Србског Божића и Малог Божића!

Паметном доста!

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
Одговори

Sin city,ova je dobra nazalost vrlo blizu istine.

Boj se ovna,boj se govna,a kad ces zivjeti?Boj se svega, ne budi ono sto jesi,ali do kada tako?
Одговори

Гледам прије неки дан Манојла Миловановића. Вели, мртав ладан, "Ми нијесмо имали ниједног ратног циља до почетка 1994. године!"
Да човјеку памет стане, кави идиоти су нас водили.

Када виђех витешку невољу
забоље ме срце, проговорих:
"Што, погани, од људи чините?
"Што јуначки људе не смакнете?
"Што им такве муке ударате?"
Одговори

Neke od interesantnih fotografija Slobodana Milosevica:

[Слика: slobodan_milo_evi__395379S1.jpg]

[Слика: 135671-004-5B6CACC6.jpg]

[Слика: franjo-tudjman-slobodan-milosevic-1338902448-171092.jpg]

[Слика: 455169-sloba-i-tudjman02-reuters-foto-ch...latiau.jpg]

[Слика: 6LzSCUJ.gif]
MAKE SERBIA GREAT AGAIN!!! НАПРАВИМО СРБИЈУ ВЕЛИКОМ ОПЕТ!!! С' ВЕРОМ У БОГА ЗА КРАЉА И ОТАЏБИНУ-СЛОБОДА ИЛИ СМРТ ✞✞✞
Одговори

Има и она на којој аплаудира Титу, била је на насловници Блица или Гласа деведесетих, не могу сад да се сетим тачно...

Удар нађе искру у камену / без њега би у кам очајала!
Одговори

Напад на Крајину је објављен да ли беше тек у 10 минуту у Дневнику РТС-а тог 4. августа 1995. године. То не могу да буду чиста посла.
Одговори

U 17 minutu,dok je smrad bio navodno na odmoru u Pozarevcu.

Boj se ovna,boj se govna,a kad ces zivjeti?Boj se svega, ne budi ono sto jesi,ali do kada tako?
Одговори

Вест да се десио напад, дошла је на ред у 27. минуту дневника.Притом се то односи на први напад и операцију ''бљесак''.Тако је бар мени речено, биЈо сам мали.
Вероватно је исто урађено и за ''олују'' јер се на њу односи то што сте написали.

Мени је најрепрезентативнији пример целог тог лудила онај снимак, када упоредо иде реченицу по реченицу идентичан, у зарез, извештај из вуковара са хрт-а и ртс-а.
Одговори

Ne znam nisam bio kraj televizora.

Одговори

Ево ће за који дан годишњица НАТО агресије, бестијалног терора највеће војне алијансе у историји над једном малом, сувереном државом. Повод за злочиначко рушење васцеле инфраструктуре, индустријских објеката - фабрика, петрохемије, болница, школа, електро мреже, РТС-а, наводно је узроковано тереором србске већине над шиптарском мањином на потезу од Косова Поља до Проклетија. Наравно, чиста бласфемија и завођење за голеш планину (планови за уништење Србије прављени су читаву деценију пре саме операције).
Приче како су Србију морали бомбардовати због Милошевића, због кога су наводно увели и санкције, не пију воду. Оно што су тражили тада, пред Рамбује и Париза, ево добијају данас Индивидуалним партнерским акционим планом /ИПАП/.
Сад долазимо до правог питања: Јел' стварно још неко мисли да су нас бомбардовали због Милошевића?
Јел' жртва коју је Србија дала петооктобарским пучем узалудна?
Јел' раскућено све што је могло да се раскући за ових 15 година?
Јесу ли странци покупили све, дајући мрвице лопинама кој се лажно представљају као политичка елита Србије?
Јел' Србима наметнуто бреме кривице за злочине од Душана Великог па до данашњих дана?
Јел' у Србији уништено школство?
Јел' се врши својеврсна денацификација?
Јел' се урнише србски језик, историја, култура?
Јел'...
Питања безброј.
Одговор је кратак:
Слепило и кратковидост је на сцени.
Ко неће да види шта нам је спремљено тај је или слеп или љубитељ ланаца и јарма.

На крају, пљујте још мало по Милошевићу, онако, мерачки, док Кирби или Девенпорт јебуцкају дечаке (мрске су им жене) а вас шаљу да водате опанке.
Одговори

Све то стоји! Али, што се тиче самог Милошевића....Па шта треба да радимо? Да га величамо и уздижемо? Или да га сажаљевамо?

Ја нисам као неко ко на први знак опасности напушта своју Отаџбину и свој народ. Ја могу и да погинем у овој светој борби, али са мојом смрћу наша борба неће бити прекинута....Зато ни једног тренутка не сумњам да ће слобода са Равне Горе поново обасјати нашу напаћену Отаџбину.
Одговори

(21-03-2015, 04:58 PM)Шумадинац Пише:  Све то стоји! Али, што се тиче самог Милошевића....Па шта треба да радимо? Да га величамо и уздижемо? Или да га сажаљевамо?

Ни једно ни друго. Само треба бити објективан.
Значи, није Милошевић узрок бомбардовања Србије, већ неоколонијална жеђ САД и њихових сатрапа.
Да је то тако показују сулуде игре запада у покушају да сруше Русију.
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним