Поруке: 12,769
Теме: 321
Придружен: Feb 2015
Углед:
646
Узалуд је стално позивати се на Запад и видети у њему главног кривца. Тај Запад је шаренолик, није
хомоген. Усвојили смо са тог Запада најгоре могуће ствари. Да би човек јасно и објективно видео свет
око себе, мора прво себе јасно видети. Ми смо сами себи постали тај најгори ''Запад''. Лако је видети
неправду споља, у другоме, другој држави, али је најтеже и најкорисније видети неправду и само зло у
себи, па и у нашој средини. Ко нам је крив од 90-те па на овамо за велико испирање мозга? Пре свега
мислим на ТВ Пинк, ТВ Прву, Скандал, Курир, отровне рекламе, музичке емисије и мексичко-турске
серије? Америка? Неће бити! Данас 80% Срба живи уз Пинк идеологију, идентификују се са најгором
могућом естрадном ''елитом''. Америка крива? Јел Америка крива за највећи број абортуса у нашој
земљи (први смо по томе у Европи). Више смо ми сами себе затрели него било ко са Запада...Чим?
Испирањем мозгова и чедоморством. Вршимо геноцид над самим собом- званично 120 000 нерођене деце годишње! А после се питамо- Због чега нас мало има? Где су ти нерођени људи, Срби? На небу!
Зато смо ми Небески Народ! А питамо се и због чега нам се све ово дешава, ратови, криза, поплаве,
итд. И за крај...Докле ћемо бити изнутра... депонија туђег смећа?
Ја нисам као неко ко на први знак опасности напушта своју Отаџбину и свој народ. Ја могу и да погинем у овој светој борби, али са мојом смрћу наша борба неће бити прекинута....Зато ни једног тренутка не сумњам да ће слобода са Равне Горе поново обасјати нашу напаћену Отаџбину.
Поруке: 12,769
Теме: 321
Придружен: Feb 2015
Углед:
646
Еееее....нико се не сећа Диктатора!
Ја нисам као неко ко на први знак опасности напушта своју Отаџбину и свој народ. Ја могу и да погинем у овој светој борби, али са мојом смрћу наша борба неће бити прекинута....Зато ни једног тренутка не сумњам да ће слобода са Равне Горе поново обасјати нашу напаћену Отаџбину.
Поруке: 7,862
Теме: 215
Придружен: Jul 2013
Углед:
324
(07-03-2020, 05:13 AM)Јеремија Пише: Цитат:- Доста сам кориговао своје гледање на неке ствари. Више не верујем никоме! Сад кад се вратим на тај период борбе против Милошевића и шта смо му замерали и погледам шта смо урадили после њега... Прво сам ревидирао свој однос према Милошевићу. Он је водио те ратове јер је делом био присиљен на њих, а сила бога не моли, али је уз све то успео да сачува социјални мир. Ако се не варам, приватизовао је само „Телеком“, и то 50 одсто, па смо га касније откупили. Трпећи ембарго, водио је ратове сачувавши радна места, стотине хиљада запослених. Економски смо били девастирани, али је имовина сачувана. Од двехиљадите па наовамо, сећам се, имали смо пет стубова наше политике. Једно је Косово, где се и даље ослањамо на Резолуцију 1244, коју је он потписао под највећим притиском. Други стуб је био демократизација друштва. Да ли вреди причати, јер не знам да се десило. Коридор 10, ево, некако га приводимо крају. Енергетски систем, пољопривреда... Дакле, пет ствари које су демократске снаге обећале да ће обновити, ја од 2000. још не видим да су завршили. У међувремену, приватизовали смо све осим фудбала.
Кад све ставим на сто и ово што је урадио Милошевић у оним условима, ја бих се Слоби Милошевићу сад извинио.
Ценим људе који признају када погреше.
Kaже неко ко је за време Милошевића био у Енглеској где је играо фудбал...
Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
(Последња измена: 07-03-2020, 08:09 AM од
Mekenzi.)
Поруке: 7,143
Теме: 39
Придружен: Aug 2013
Углед:
167
(07-03-2020, 08:08 AM)Mekenzi Пише: (07-03-2020, 05:13 AM)Јеремија Пише: Цитат:- Доста сам кориговао своје гледање на неке ствари. Више не верујем никоме! Сад кад се вратим на тај период борбе против Милошевића и шта смо му замерали и погледам шта смо урадили после њега... Прво сам ревидирао свој однос према Милошевићу. Он је водио те ратове јер је делом био присиљен на њих, а сила бога не моли, али је уз све то успео да сачува социјални мир. Ако се не варам, приватизовао је само „Телеком“, и то 50 одсто, па смо га касније откупили. Трпећи ембарго, водио је ратове сачувавши радна места, стотине хиљада запослених. Економски смо били девастирани, али је имовина сачувана. Од двехиљадите па наовамо, сећам се, имали смо пет стубова наше политике. Једно је Косово, где се и даље ослањамо на Резолуцију 1244, коју је он потписао под највећим притиском. Други стуб је био демократизација друштва. Да ли вреди причати, јер не знам да се десило. Коридор 10, ево, некако га приводимо крају. Енергетски систем, пољопривреда... Дакле, пет ствари које су демократске снаге обећале да ће обновити, ја од 2000. још не видим да су завршили. У међувремену, приватизовали смо све осим фудбала.
Кад све ставим на сто и ово што је урадио Милошевић у оним условима, ја бих се Слоби Милошевићу сад извинио.
Ценим људе који признају када погреше.
Kaже неко ко је за време Милошевића био у Енглеској где је играо фудбал...
Нас чуди да нико од дрвећа не види шуму!
А шума је:
СВАКА СЛЕДЕЋА ВЛАСТ КОЈА ДОЂЕ У NOVOSRB ГОРА ЈЕ ОД ПРЕТХОДНЕ!
ЈЕСТ И БУДЕТ!
Тако да власт коју нам припремају рецимо Киза
ВОЈВОЂАНЕР, иначе лепилац плаката
Крмнада Чварка (из партизанске породице), извођача радова балавог шифтарина Вучића, који је излепио цело кумче-недоношче Јосипа Броза тзв.
AUTONOMNU POKRAJINU VOJVODINU
плакатима са натписом
VREME JE!!!
....тек ће да буде таква да ћемо се са носталгијом сећати балавог шифтарина Вучића, главног му угузљуба Чмарића и његових јутарњих гостију или тих ријалитија које гледате тамо!
Даклем до промене и ресетовања Србије од данашњег пута ка истом бездану као у време титића без покрића неће доћи док
МИ
не дођемо навлас'....а и ми се нешта добро не осећамо тако да....не смем ни да помислим!
ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
Поруке: 931
Теме: 1
Придружен: Aug 2013
Углед:
129
Drugovi, ceka se da Zloba i Tito vaskrsnu i povedu u nove pobede! Neka pocrkaju svi vekovni mrski dusmani! I truli Zapad koji nas je finansirao tolike godine!!!
Da nasa Juga bude kao sto je nekad bila, jaka i mocna!
Када виђех витешку невољу
забоље ме срце, проговорих:
"Што, погани, од људи чините?
"Што јуначки људе не смакнете?
"Што им такве муке ударате?"
(Последња измена: 21-03-2020, 12:03 AM од
мунгос.)