16-05-2018, 02:39 PM
(16-05-2018, 01:05 PM)Шумадинац Пише: Дакле, шта има да нас чуди, читајмо НИН и Политику седамдесетих и осамдесетих година. В.Д. је гори србомрзац био од усташа (био и остао, све време)...
Само читај Шумадинац, то је време кад су твоји уређивали и НИН и Политику. Трећи дан не можеш да престанеш да пишеш о Драшковићу, постао си члан комуно екипе са форума.Лале Ђурић style.На твоју жалост ово из Експреса није Вуков текст већ га је он само новинарски прилагодио и припремио за фељтон у новинама. Писац је неко други, знао сам му име али заборавих.Књига прилагођена новинском тексту. У сваком случају,сретан пут у Кумровец.
(16-05-2018, 12:56 PM)Ултрадесничар Пише: Јеремија, не може Вук Драшковић никако ни у Херцеговину а ни у ЦГ.
Зашто. Зато што га у Сарајеву чека оптужница за ратне злочине.
Даницин супруг може дсамо да борави у Београду и евентучално да отпутује неке године у Вашингтон на "Молитвени доручак".
Незнам дали сте приметили, ма колико се Вук борио за "демопкратију" и "Европске вредности" ја се не сећам када га је нека земаља чкланица
НАТО позвала у посету или у амбасади дала неки орденчић.
Исправите ме ако грешим.
Пример човека без информација ,без знања и без пуно памети. Сарајево зајебанији град од Вашингтона а БИХ сила светска за Америку. Бедној Америци се Вук провуче али у Босну не може никако.Још да је то истина а не лаж комунистичког чопора са форума Погледи .