22-05-2018, 04:26 PM
(22-05-2018, 02:52 PM)Ултрадесничар Пише: Не смеш да одговориш а ја нигде нисам написао да је Вук Драшковић икада пљувао жртве из Добровољачке и из Тузле него их "није поменуо" тада београдском тргу. И даље не смеш да кажеш на гога алудира Вук да тада "туче Сарајево" ?
Шта бре не смем да кажем?

Друго, видео сам добро,као и остали, шта си написао. Концентриши се на мисао па је онда пренеси на "папир".
Треће, ти ниси у стању ни ваљан снимак да нађеш, па ћу ти ја наћи конкретнији. https://www.youtube.com/watch?v=_NKyRJtEEns Нажалост, био је до скоро снимак од 18 минута овог интрвјуа али изгледа да су га твоји из интернационалних црвених бригада скинули.
И онда да кажемо на кога Вук алудира. На Сарајевско-Романијски Корпус ВРС.
За тебе неинформисаног још нешто, када су Јовица Станишић и неки генерали полиције одјебали Милошевића за протесте и пребијање демонстраната,мали и бедни председничић из Пожаревца се пожалио својим колегама преко Дрине па ови послаше Херцеговачки Корпус ВРС да млати људе по Београду. Како више није могао да се у потпуности ослања на постојеће безбедносне структуре у Србији, тај исти председничић запошљава у полицију све вољне да се повинују жељама тог истог председничића. Ти запосленици представљаће ударну Милошевићеву пандурску екипу на демонстрацијама 1996/97 па све до краја његове, или боље рећи, њене власти.
Србија је некада имала и квалитетну омладину,коју сте ви комунисти раселили и упропастили.
Обрати пажњу на 2:28 и погледај тај занос и тај позив Србији да устане. Нека песничка душа је због вас монструма изашла на улицу да протестује.