23-05-2018, 05:16 PM
(23-05-2018, 04:25 PM)Бенито Пише: То не раде емигрантска деца. Ово раде само они који су отишли из комунизма.
Ја се стварно надам да си у праву и да овај одбегли радник извесног комбината не представља никакав просек у емиграцији већ да је зунзар сам за себе.
Већина ствари које је написао су глупости , од тога да је Мирко Јовић истерао Драшковића, до Атине '95.Тачно се види да није био овде и да није најсигурнији шта пише али опет пише и не верујем да има намеру да престане са ширењем дезинформација.Нажалост, из емиграције од правих људи, овде на форуму, нема никог,бар колико сам могао да приметим и могу да констатујем да је то штета , као и то да овај тип наноси велику љагу српској емиграцији. Можда му је то и задатак, ко зна. С обзиром на дегенеративни облик мржње који кипти из њега те неку немоћ која ври из његових постова а покривена је лошом енергијом коју наведени пројектује, просечан читалац форума ће да помисли да је срећа што овакви не живе више у Србији.
И још нешто, тај циркуски емигрант је из СФРЈ отишао као стално запослени радник једног предузећа и са 20.000 долара у данашњим парама тако да не знам откуд њему право да пљује по било чему овде и да било кога назива недовршеним Хрватом јер је управо он најдиректнија манифестација понашања једног фрустрираног Хрвата односно класичног србомрсца.