23-08-2018, 09:00 PM
(23-08-2018, 06:12 PM)ЈВуО-КГ Пише: Свака част Вуку што је указао на злочине сопственог оца мада ја у то не верујем а ни овај текст није најјаснији, прво кажу Вуков отац убица па онда Владо Шегрт.
Него нисам се због тога јавио. Мене комшија интересује да ли је могуће да неко ко је био члан СПО и сматра се равногорцем може да копира овакве бљувотине. Ако си уопште био члан. Ја сам из те странке изашао пре више од 10 година али нећу никога да пљујем,не зато што је Вук добар човек него зато што имам поштовања према онима који су једини стали на црту усранку Милошевићу,једини који су најебали због свог опозиционарства за разлику од ових сеоских пешована из Чачка који сем што су држали Путинове слике и ишли с њима кроз Београд као задњи дебили, никада ништа друго урадили нису нити ће. Ти ћеш о Вуку да тупиш а лидер странке ти комуњарско детенце. И то не од обичне комуњаре него од лопине еспесовске.
Кад ви будете били делић онога шта је био СПО и кад будете направили макар једне озбиљне демонстрације онда дођи па пиши до прекосутра. Какав је Србин онај циркузант из Канаде таква сте и ви опозиција.
Ја се надам да вашу маленкост нисам увредио и све најбоље теби, Бошку, Вуку Поздерцу,Ђиласу и целој вашој жуто црној екипи.
А ти ако си некад био човек, ти се сети и Ивице Лазовића и Будве и магистрале и још стотина и хиљада пострадалих од злочиначке руке Слободана Милошевића и његове вештице.
Ајд' у здравље комшија. Свако добро.
Ну, реци ти чича Јеремији нешто о тим демонстрацијама што их је повео Драшковић, Јесу ли може бит нешто добро донеле Србима и Србији?
Вазда се питам следеће: Што демонстрације у предвечерје рата? Или боље рећи када је рат већ увелико вођен на подручју Републике Хрватске и Босне (у Босни прикривено)...
Демонстрације су нас коштале онолико 1941 па Херцеговачки комунац баш тај метод изабрао да "спсава" Србију 50 година касније.
Драшковић би требао бити суђен ако низашта друго оно за сспоразум са НАТО Алијансом који је гори него онај што је Цветковић потписао са Хитлером.