Оцена Теме:
  • 3 Гласов(а) - 2.33 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ВУК ДЛАКУ МЕЊА АЛИ ЋУД НИКАДА

(03-08-2018, 05:59 PM)Шумадинац Пише:  https://patriot.rs/draskovic-vucic-ima-p...za-kosovo/

ДАКЛЕМ ОЛИЊАЛИ КОЈОТ ПОНОВО ЈАШЕ!

Па каже, цитирамо текст исписан у новинама Новосрбијице хрватском гајевицом илити USTAŠICOM:

Цитат:Drašković kaže kako bi se u Srbiji „razvedrilo” kada bi Srbija sledila primer Nemačke i češće se sećala žrtava ratova koje je vodila.

- Pod prozorima Bundestaga podignut je memorijal žrtvama holokausta tako da svaki poslanik kad pogleda kroz prozor, vidi spomenik bezumlju koje su nemački režim i mnogi Nemci učinili za vreme Drugog svetskog rata.

Zamislite da se u parku preko puta naše skupštine podigne memorijal žrtvama Srebrenice.

Da ispred hrvatskog Sabora bude memorijal Jasenovcu, Jadovnom, a da ispred bošnjačkog parlamenta bude podignut memorijal tolikim srpskim žrtvama u Drugom svetskom ratu, pa i u ovom ratu – kaže Drašković.

Тако ви је то кад олињали мали Ђокица замишља Њемачку и Њемце!

Међутим!

Поставимо ми ономанде питање једном пословном пријатељу, Њемцу, иначе пореклом Прусу али добрим делом и Србину, добар и искрен човек, што на уму-то на друму, па питаћемо ми:

-Па добро бре, како се ви Њемци осећате кад пролазите поред оних силних споменика на тргу испред Брандербушке Капије, то је ипак као два фудбалска игралишта?!

А он ће филозофски:

-Ох па има више места за графите!

Према томе олињали се заварава и сања у техниколору, НИСУ ЊЕМЦИ НИШТА ЗАБОРАВИЛИ, НИТИ СУ СЕ ПРОМЕНИЛИ...

НИТИ ЋЕ !!!

ПРОМЕНИЛИ СУ САМО МЕТОДЕ !!!


Зато немо'да сањамо сан Вука Драшковића, САН ЈЕ ЛАЖА А БОГ ЈЕ ИСТИНА!

А ИСТИНА ЈЕ ДА ЈЕ ЈЕДИНИ ИЗЛАЗ ЗА СРБСТВО ДА РУСИ И ЊЕМЦИ ЗАЈЕДНО ИШЋЕРАЈУ ЧЕМЕРИКУ ИЗ ЕВРОПЕ
(Која би под Трампом сама да оде ако исти успе да порази "дубоку државу", то јест нео-Коминтерну!) ПА ДА СЕ ВАСПОСТАВИ ТРАЈНА И ДУГОРОЧНА ПОДЕЛА ИНТЕРЕСНИХ СФЕРА ИЗМЕЂУ ЊЕМАЧКЕ И РУСИЈЕ!

МЕЂУТИМ!

АКО ПОДПАДНЕМО ПОД ЊЕМАЧКИ ДЕО, БИЋЕ НАМ ОНО ШТО ЈЕ ОНОМАНДЕ РЕК'О ПОКОЈНИ БРАНА:

-ЉУДИ, НА*ЕБАЛИ СМО !!!


Ми рекосмо, по пустињи викасмо, ма Душу спасисмо!

Нажалост ОЛИЊАЛИ није једини, има туна ДООООБАР ДЕО народа који су отворени или прикривени

Њ Е М Ч У Р И,

то јест бивши или веоооома проблематични Срби од којих су већина латиничари, НЕДОВРШЕНИ ХРВАТИ, који заиста искрено верују да ће нам са Њемцима бити боље!

Не заваравајмо се, није Србија овај форум, ВЛАСТ И ОПОЗИЦИЈА СУ НА ИСТОМ ПУТУ ИЗДАЈЕ!

ОПОЗИЦИЈЕ ВИШЕ И НЕМА, СВЕ САМ УГУЗЉУБ ГЊИЛЕЖНОГ ЗАПАДА И ЊЕМЧУР И ТАМО И ОВАМО!


-Војвођанери су МАСОВНО ЊЕМЧУРИ ЧАК И КАД СРБУЈУ, није битно у којој су политичкој партији!

Кизо ништа лично, ово се више односи на твог духовног Вожда Крмнада Чварка (из партизанске породице) иако и ти ође почесто пиждриш час за Јосипом Брозом а час за Јосипом Фрањом!

ЗНАЧИ ДОООБРА ПОЛОВИНА НАРОДА ШТО СЕ ЈОШ СРБСКИМ ЗОВЕ, СУ УСТВАРИ

Њ Е М Ч У Р И,

ЛАТИНИЧАРИ И НЕДОВРШЕНИ ХРВАТИ, БЕЗ ОБЗИРА КОЛ'КО НЕКИ СРБУЈУ И ПРИЗИВАЈУ РУСИЈУ!

ЊЕМЧУРСКИ СИНДРОМ НАС ПРАТИ ОД ПРВОГ УСТАНКА, ОСЛОБОЂЕЊА ОД ТУРАКА И ПОДПАДАЊА ПОД УТИЦАЈ ЊЕМАЧКОГ ЗАПАДА, ОНОГА КОЈИ НАМ НАЈГОРЕ МИСЛИ !!!


Онда је то било и разумљиво за малу Србију која се тек ослобађала, А И ЕВРОПА НИЈЕ ВИШЕ ОНА ИСТА!

Међутим!

Данас бити ЊЕМЧУР, за Србина је равно самоубуству, И ТЕЛЕСНОМ и ДУХОВНОМ!

ТО ЈЕ БРУТАЛНО ПРЕСЕЦАЊЕ НАШЕ ВЕЗЕ СА ЗАВЕШТАЊЕМ НЕМАЊИЋА!


ДОШЛО ЈЕ ВРЕМЕ ДА СЕ ЊЕМЧУРИМА СТАНЕ НОГОМ НА ГРКЉАН ПУТЕМ ВОЈНОГ УДАРА ИЛИ ЧАК И ПО ЦЕНУ МАЛОГ МУЊЕВИТОГ ГРАЂАНСКОГ РАТА !

ДА БИ НАМ РУСИЈА ПОМОГЛА МОРАМО И МИ ДА НАПРАВИМО БАР ЈЕДАН КОРАК !


Друго, стављање знака једнакости између Вука Драшковића и некаквог РОЈАЛИЗМА, јесте типично комуњарска и удбашки проверена

ЗАМЕНА ТЕЗА!

Зашто?

Па зато што би сваки од Србских Краљева, да данас устане, БИО ЗА ПРАВОСЛАВНУ РУСИЈУ И ПУТИНА А НЕ ЗА АТЕИСТИЧКИ И ПРОПАЛИ ГЊИЛЕЖНИ ЗАПАД, СОДОМУ И ГОМОРУ САВРЕМЕНОГ ЧОВЕЧАНСТВА!

Претендента Александра који седи на Дедињу, једноставно не треба рачуњати јер је човек апсолутно НЕСПОСОБАН за било какав смислени посао а камоли за најтежу дужност, ДУЖНОСТ КРАЉА! а узгред, тај не зна ни да се прекрсти к'о човек но маше нешта рукама к'о да ћера муве!

Гледамо јопет ЗАМЕНУ ТЕЗА, како су успели да напујдају једне на друге присталице и противнике рехабилитације Србског Вожда и Мученика Драгољуба!

НИКО ОД ПАТРИОТСКИХ ГРУПА СЕ НИЈЕ СЕТИО ДА СЕ РАЗВИЈЕ СТЕГ ПРАВОСЛАВНЕ РУСИЈЕ С'ЈЕДНЕ СТРАНЕ, И ЊЕМАЧКУ И АМЕРИЧКУ ЗАСТАВУ С'ДРУГЕ!

ДА ЈЕ ЧИЧА ДАНАС ЖИВ, ИМА ЛИ ДИЛЕМЕ ПОД КОЈУ БИ ОН ЗАСТАВУ СТАО!


Нарочито ако се узму у обзир његове речи:

-ДА НЕМА ЊЕМАЦА ЕНГЛЕЗИ БИ БИЛИ НАЈГОРИ ЉУДИ!

ПРЕМА ТОМЕ, СРБСКИ РОЈАЛИЗАМ ЈЕСТЕ УСЛОВ ЗА ВАСКРС И ОПСТАНАК СРБИЈЕ!

С'ВЕРОМ У БОГА!

ЗА СРБСКОГ КРАЉА!


(ал'не ОНОГА!)

Ми рекосмо, по пустињи викасмо, ма Душу спасисмо!

Сведоци смо да се све више и јасније на србској политичкој сцени формира једна групација која је произишла из остатка остатака СПО олињалог Вука, а која покушава да убеди изгладнелу и понижену Србадију да су Европа, то јест пре свега Енглези, Амери и њихови крвни рођаци Њемци, и НАТО једина алтернатива за Србе, као и да на тај начин Србство следи Завет Мученика Србског Драгољуба Михаиловића и Равне Горе.

Међутим!

Ово друштво заборавља да ми више нисмо у истом филму као у време Другог Светског Рата, они заборављају да нема више Краљевине Југославије нити има Војничке Заклетве истој, да нема више Краља као и да

И М А

Свете Русије Православне, заштитнице које онда НИЈЕ било!

Во времја оно, ваистину, Србство и није имало неку алтернативу сем обе варијанте Запада, то јест енглеске или њемачке, рака или леукемије!

Данашњи Жути и жућкасти Кмери и Жути НАТО-Четници сматрају да су баш Енглези, Амери „најбољи људи”, па Киза поставља и тему у истом смислу (ама није ни јасно дал'се за*јебава ил'озбиљно мисли, Киза је ипак весељак) И ПОРЕД ЧИЊЕНИЦЕ ДА СРБИЈА ДАНАС

И М А

А Л Т Е Р Н А Т И В У!


Да се суочимо дакле са ИСТИНОМ и направимо једну малу анкету, па каже:

Да је којом срећом Чича Дража преживео са већином својих Четника и да је успео да се склони до дана данашњег,

ШТА МИСЛИТЕ НА ЧИЈОЈ БИ СТРАНИ ОН ДАНАС БИО, ШТА МИСЛИТЕ КОМЕ БИ БЛАГОСЛОВ ДАО?!

Ми знамо одговор нашег земљака и Мученика из наше Ивањице, ну шта ви мислите?

Зато ми сматрамо да међу Србским Ројалистима нажалост има и оних које је понела „западњачка река” који, закићени Кокардама и машући Србским Барјацима, кличу НАТО пакту и Англосаксонцима ПА СЕ ЧАК И ЊЕМЦИМА УВЛАЧЕ У ЗАДЊЕ МИСЛИ НА НАЈБЕСТИДНИЈИ НАЧИН, бива ови Њемци нису више ОНИ Њемци!

Сада и овде се једноставно ради о стању Духа у Србских Националиста

Д А Н А С,

и туна никакве подвале нема па би требало игњорисати подвалу ЗАМЕНЕ ТЕЗА и изједначавање Србског Монархизма са Гњилежним Западом!

Међутим!

Питање где би данас био Чича Дража је веома важно за пут којим би Србија требало да иде, да је среће, ЈЕР ИМА ОНИХ КОЈИ ТВРДЕ ДА БИ ИСТИ ДАНАС БИО УЗ ЕНГЛЕЗЕ, ЊЕМЦЕ И НАТО, ПА ДА ЗАТО БАЈАГИ СЛЕДЕ ЊЕГОВ ЗАВЕТ, ИМА ИХ НАЖАЛОСТ ДОВОЉНО И УЗ БРИГУ ЊЕМАЦА, ЕНГЛЕЗА И ЛИХВАРСКЕ ХИДРЕ БИЋЕ ИХ ЈОШ ВИШЕ!

Из тог разлога ми сматрамо да ову стратегију Гњилежног Запада и ЗАМЕНУ ТЕЗА, треба обелоданити к'о први снег ДА СВАКА 'ТИЦА ПОКАЖЕ СВОЈ ТРАГ!

Дакле, олињалом којоту и НАТО-Четницима изгледа није довољно:

1.
Што су Интернационалана лихварска хидра, САД, Енглези и Њемци убризгали вирус комунизма Православној Русији!
2.
Што су изазвали и Први и Други светски рат!
3.
Што под њиховим притиском приморали Србе да створе државу са пораженим непријатељима 2 пута!
3.
Што су финансирали и спровели пуч „Боље рат него пакт”, против пакта са Хитлером иако се дотле нико није усудио ни да пр'не а камоли да дигне глас против истог Хитлера на државном нивоу у целој тој „демократској” Европи!
4.
Што су помагали титове комуно-сатанисте!
5.
Што су издали Србство и Мученика Србског Драгољуба-Дражу!
6.
Што су му ПОСМРТНО после рата лицемерно и мизерно уручили орден ПРЕПУН САТАНСИТИЧКИХ ПЕНТАГРАМА ПОРЕЂАНИХ У ОБЛИКУ ДАВИДОВЕ ЗВЕЗДЕ, иако нису ни мрднули прстом да га спасу док су за исто време слали трупе по целом Свету од Њемачке до Кине!
7.
Што су трбатог шефа комуно-сатанистичких џелата који су Дражу и Србе убијали и спровели нову окупацију, 100, и словима СТО, пута гору од њемачке, третирали као „часног председника државе” више деценија и доводили га чак пред енглеску Краљицу, Кенедија, Никсона...!
8.
Што су изазвали рат на Балкану 50 година после Другог светског рата!
9.
Што су финансирали и још увек финасирају, све могуће анти-Србе од Кандићке па до женске и квази-мушке Јелене Милић, и осмислили и обезбедили улазак разних муџахедина, Ал каиде и других исламиста да нас кољу!
10.
Што су на Србској Светој земљи подигли највећу базу на свету ван територије САД!
11.
Што су осмислили и спровели откидање Свете Србске земље натеравши уценама више десетине државе да је признају за „суверену”!
12.
Што су најпре толерисали титића без покрића док им све није одрадио, па га онда предали на Видовдан и довели „демократе” еда би нас до краја уништили!
13.
Што се истина о Дражи и његовим Четницима и масовним гробницама одуговлачи, а суђење злочинцима ни на видику!

Дакле, ништа од тога није довољно, а учињено за мање од 100 година, треба и даље да к'о слепци срљамо у Европу, ЕВРОПУ ГЊИЛЕЖНОГ ЗАПАДА, ИСЛАМСКО-ЊЕМАЧКУ ЕВРОПУ?

Ну ипак...истина кад тад изађе на видело!

У емисији (др)Оље Бећковић ономанде, излануо се матори Панић па лепо каже да су у Стејт Департменту стотине људи радиле на пројекту распарчавања и уништења Шугославије, наравно на штету Срба,као и да су чак намерно фаворизовали титића без покрића како би имали разлог пред светом да нас рокну!

Даље, каже лепо Панић, да оне групе које раде на таквим пројектима, намерно изазивају сукобе како би могли после силом да их решевају и тако дођу до унапређења.

Слушајте пажљиво деду Панића ако стомак може да издржи, човек по природи језичара, лепо све објашњава!

Ми некако издржасмо али сваких 5 минута трк у нужник!

Закључак:

ОРДЕН КОЈИ СУ ДАЛИ ЧИЧИ ТРЕБА ДА ИМ СЕ ТРЕСНЕ У ЛИЦЕ ЈАВНО, ДА ЦЕО СВЕТ ВИДИ!!!

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
Одговори


Поруке У Овој Теми
ВУК ДЛАКУ МЕЊА АЛИ ЋУД НИКАДА - од Шумадинац - 30-03-2015, 12:16 PM
RE: ВУК ДЛАКУ МЕЊА АЛИ ЋУД НИКАДА - од Брада - 30-09-2015, 11:26 PM
RE: ВУК ДЛАКУ МЕЊА АЛИ ЋУД НИКАДА - од ПРОСВЕТАР - 01-10-2015, 10:09 AM
RE: ВУК ДЛАКУ МЕЊА АЛИ ЋУД НИКАДА - од Брада - 04-06-2016, 09:09 PM
RE: ВУК ДЛАКУ МЕЊА АЛИ ЋУД НИКАДА - од ПРОСВЕТАР - 05-06-2016, 12:18 AM
RE: ВУК ДЛАКУ МЕЊА АЛИ ЋУД НИКАДА - од Брада - 14-06-2017, 11:50 AM
RE: ВУК ДЛАКУ МЕЊА АЛИ ЋУД НИКАДА - од ПРОСВЕТАР - 14-06-2017, 03:47 PM
RE: ВУК ДЛАКУ МЕЊА АЛИ ЋУД НИКАДА - од ЈВуО-КГ - 14-06-2017, 07:48 PM
RE: ВУК ДЛАКУ МЕЊА АЛИ ЋУД НИКАДА - од ПРОСВЕТАР - 14-06-2017, 11:58 PM
RE: ВУК ДЛАКУ МЕЊА АЛИ ЋУД НИКАДА - од Шумадинац - 15-06-2017, 12:04 AM
RE: ВУК ДЛАКУ МЕЊА АЛИ ЋУД НИКАДА - од ЈВуО-КГ - 15-06-2017, 12:26 AM
RE: ВУК ДЛАКУ МЕЊА АЛИ ЋУД НИКАДА - од ПРОСВЕТАР - 15-06-2017, 04:47 PM
RE: ВУК ДЛАКУ МЕЊА АЛИ ЋУД НИКАДА - од Шумадинац - 14-05-2018, 06:39 PM
RE: ВУК ДЛАКУ МЕЊА АЛИ ЋУД НИКАДА - од ЈВуО-КГ - 14-05-2018, 07:21 PM
RE: ВУК ДЛАКУ МЕЊА АЛИ ЋУД НИКАДА - од Ултрадесничар - 14-05-2018, 07:57 PM
RE: ВУК ДЛАКУ МЕЊА АЛИ ЋУД НИКАДА - од ЈВуО-КГ - 14-05-2018, 08:17 PM
RE: ВУК ДЛАКУ МЕЊА АЛИ ЋУД НИКАДА - од Ултрадесничар - 14-05-2018, 08:38 PM
RE: ВУК ДЛАКУ МЕЊА АЛИ ЋУД НИКАДА - од ЈВуО-КГ - 14-05-2018, 08:43 PM
RE: ВУК ДЛАКУ МЕЊА АЛИ ЋУД НИКАДА - од Ултрадесничар - 14-05-2018, 08:55 PM
RE: ВУК ДЛАКУ МЕЊА АЛИ ЋУД НИКАДА - од ЈВуО-КГ - 14-05-2018, 09:51 PM
RE: ВУК ДЛАКУ МЕЊА АЛИ ЋУД НИКАДА - од Ултрадесничар - 14-05-2018, 10:07 PM
RE: ВУК ДЛАКУ МЕЊА АЛИ ЋУД НИКАДА - од Капетан - 14-05-2018, 09:47 PM
RE: ВУК ДЛАКУ МЕЊА АЛИ ЋУД НИКАДА - од Шумадинац - 14-05-2018, 09:57 PM
RE: ВУК ДЛАКУ МЕЊА АЛИ ЋУД НИКАДА - од Капетан - 15-05-2018, 08:52 PM
RE: ВУК ДЛАКУ МЕЊА АЛИ ЋУД НИКАДА - од Ултрадесничар - 15-05-2018, 09:28 PM
RE: ВУК ДЛАКУ МЕЊА АЛИ ЋУД НИКАДА - од Шумадинац - 15-05-2018, 09:49 PM
RE: ВУК ДЛАКУ МЕЊА АЛИ ЋУД НИКАДА - од Јеремија - 16-05-2018, 04:21 AM
RE: ВУК ДЛАКУ МЕЊА АЛИ ЋУД НИКАДА - од Шумадинац - 16-05-2018, 12:52 PM
RE: ВУК ДЛАКУ МЕЊА АЛИ ЋУД НИКАДА - од Шумадинац - 16-05-2018, 01:05 PM
RE: ВУК ДЛАКУ МЕЊА АЛИ ЋУД НИКАДА - од ЈВуО-КГ - 16-05-2018, 02:39 PM
RE: ВУК ДЛАКУ МЕЊА АЛИ ЋУД НИКАДА - од Ултрадесничар - 16-05-2018, 12:56 PM
RE: ВУК ДЛАКУ МЕЊА АЛИ ЋУД НИКАДА - од Шумадинац - 16-05-2018, 03:24 PM
RE: ВУК ДЛАКУ МЕЊА АЛИ ЋУД НИКАДА - од ЈВуО-КГ - 16-05-2018, 03:58 PM
RE: ВУК ДЛАКУ МЕЊА АЛИ ЋУД НИКАДА - од Ултрадесничар - 16-05-2018, 04:53 PM
RE: ВУК ДЛАКУ МЕЊА АЛИ ЋУД НИКАДА - од Шумадинац - 16-05-2018, 10:37 PM
RE: ВУК ДЛАКУ МЕЊА АЛИ ЋУД НИКАДА - од ПРОСВЕТАР - 17-05-2018, 04:15 AM
RE: ВУК ДЛАКУ МЕЊА АЛИ ЋУД НИКАДА - од Ултрадесничар - 17-05-2018, 02:10 AM
RE: ВУК ДЛАКУ МЕЊА АЛИ ЋУД НИКАДА - од Mekenzi - 18-05-2018, 09:52 PM
RE: ВУК ДЛАКУ МЕЊА АЛИ ЋУД НИКАДА - од Ултрадесничар - 18-05-2018, 11:50 PM
RE: ВУК ДЛАКУ МЕЊА АЛИ ЋУД НИКАДА - од Капетан - 19-05-2018, 09:32 AM
RE: ВУК ДЛАКУ МЕЊА АЛИ ЋУД НИКАДА - од Ултрадесничар - 19-05-2018, 10:24 AM
RE: ВУК ДЛАКУ МЕЊА АЛИ ЋУД НИКАДА - од Mekenzi - 19-05-2018, 11:02 AM
RE: ВУК ДЛАКУ МЕЊА АЛИ ЋУД НИКАДА - од Капетан - 19-05-2018, 11:18 AM
RE: ВУК ДЛАКУ МЕЊА АЛИ ЋУД НИКАДА - од Ђорђе Ивковић - 19-05-2018, 01:46 PM
RE: ВУК ДЛАКУ МЕЊА АЛИ ЋУД НИКАДА - од Ултрадесничар - 19-05-2018, 12:33 PM
RE: ВУК ДЛАКУ МЕЊА АЛИ ЋУД НИКАДА - од Брада - 20-05-2018, 11:53 AM
RE: ВУК ДЛАКУ МЕЊА АЛИ ЋУД НИКАДА - од Громовник - 20-05-2018, 01:37 PM
RE: ВУК ДЛАКУ МЕЊА АЛИ ЋУД НИКАДА - од Капетан - 21-05-2018, 02:39 PM
RE: ВУК ДЛАКУ МЕЊА АЛИ ЋУД НИКАДА - од Србин - 20-05-2018, 10:52 PM
RE: ВУК ДЛАКУ МЕЊА АЛИ ЋУД НИКАДА - од ПРОСВЕТАР - 21-05-2018, 08:34 AM
RE: ВУК ДЛАКУ МЕЊА АЛИ ЋУД НИКАДА - од Ултрадесничар - 21-05-2018, 10:28 AM
RE: ВУК ДЛАКУ МЕЊА АЛИ ЋУД НИКАДА - од Јеремија - 21-05-2018, 08:50 PM
RE: ВУК ДЛАКУ МЕЊА АЛИ ЋУД НИКАДА - од Шумадинац - 21-05-2018, 01:40 PM
RE: ВУК ДЛАКУ МЕЊА АЛИ ЋУД НИКАДА - од Србин - 22-05-2018, 12:45 PM
RE: ВУК ДЛАКУ МЕЊА АЛИ ЋУД НИКАДА - од Ултрадесничар - 22-05-2018, 01:23 PM
RE: ВУК ДЛАКУ МЕЊА АЛИ ЋУД НИКАДА - од ЈВуО-КГ - 22-05-2018, 02:34 PM
RE: ВУК ДЛАКУ МЕЊА АЛИ ЋУД НИКАДА - од Ултрадесничар - 22-05-2018, 02:41 PM
RE: ВУК ДЛАКУ МЕЊА АЛИ ЋУД НИКАДА - од ЈВуО-КГ - 22-05-2018, 02:46 PM
RE: ВУК ДЛАКУ МЕЊА АЛИ ЋУД НИКАДА - од Ултрадесничар - 22-05-2018, 02:52 PM
RE: ВУК ДЛАКУ МЕЊА АЛИ ЋУД НИКАДА - од ЈВуО-КГ - 22-05-2018, 04:26 PM
RE: ВУК ДЛАКУ МЕЊА АЛИ ЋУД НИКАДА - од Јеремија - 22-05-2018, 02:40 PM
RE: ВУК ДЛАКУ МЕЊА АЛИ ЋУД НИКАДА - од Жаре - 22-05-2018, 07:17 PM
RE: ВУК ДЛАКУ МЕЊА АЛИ ЋУД НИКАДА - од ПРОСВЕТАР - 23-05-2018, 07:28 AM
RE: ВУК ДЛАКУ МЕЊА АЛИ ЋУД НИКАДА - од Србин - 22-05-2018, 03:22 PM
RE: ВУК ДЛАКУ МЕЊА АЛИ ЋУД НИКАДА - од Брада - 22-05-2018, 06:29 PM
RE: ВУК ДЛАКУ МЕЊА АЛИ ЋУД НИКАДА - од Шумадинац - 22-05-2018, 06:31 PM
RE: ВУК ДЛАКУ МЕЊА АЛИ ЋУД НИКАДА - од ЈВуО-КГ - 22-05-2018, 06:45 PM
RE: ВУК ДЛАКУ МЕЊА АЛИ ЋУД НИКАДА - од Шумадинац - 22-05-2018, 06:57 PM
RE: ВУК ДЛАКУ МЕЊА АЛИ ЋУД НИКАДА - од ЈВуО-КГ - 22-05-2018, 08:06 PM
RE: ВУК ДЛАКУ МЕЊА АЛИ ЋУД НИКАДА - од Ултрадесничар - 22-05-2018, 07:24 PM
RE: ВУК ДЛАКУ МЕЊА АЛИ ЋУД НИКАДА - од Капетан - 22-05-2018, 08:33 PM
RE: ВУК ДЛАКУ МЕЊА АЛИ ЋУД НИКАДА - од Шумадинац - 22-05-2018, 10:25 PM
RE: ВУК ДЛАКУ МЕЊА АЛИ ЋУД НИКАДА - од Јеремија - 22-05-2018, 10:33 PM
RE: ВУК ДЛАКУ МЕЊА АЛИ ЋУД НИКАДА - од Громовник - 27-05-2018, 02:54 PM
RE: ВУК ДЛАКУ МЕЊА АЛИ ЋУД НИКАДА - од luka.luke - 27-05-2018, 03:03 PM
RE: ВУК ДЛАКУ МЕЊА АЛИ ЋУД НИКАДА - од luka.luke - 22-05-2018, 10:00 PM
RE: ВУК ДЛАКУ МЕЊА АЛИ ЋУД НИКАДА - од Бенито - 23-05-2018, 01:49 AM
RE: ВУК ДЛАКУ МЕЊА АЛИ ЋУД НИКАДА - од Бенито - 23-05-2018, 08:52 AM
RE: ВУК ДЛАКУ МЕЊА АЛИ ЋУД НИКАДА - од Шумадинац - 23-05-2018, 11:08 AM
RE: ВУК ДЛАКУ МЕЊА АЛИ ЋУД НИКАДА - од Србин - 23-05-2018, 04:11 PM
RE: ВУК ДЛАКУ МЕЊА АЛИ ЋУД НИКАДА - од ПРОСВЕТАР - 24-05-2018, 06:20 AM
RE: ВУК ДЛАКУ МЕЊА АЛИ ЋУД НИКАДА - од ЈВуО-КГ - 24-05-2018, 03:31 PM
RE: ВУК ДЛАКУ МЕЊА АЛИ ЋУД НИКАДА - од Mekenzi - 25-05-2018, 07:43 AM
RE: ВУК ДЛАКУ МЕЊА АЛИ ЋУД НИКАДА - од ПРОСВЕТАР - 02-06-2018, 11:58 PM
RE: ВУК ДЛАКУ МЕЊА АЛИ ЋУД НИКАДА - од ЈВуО-КГ - 03-06-2018, 09:34 PM
RE: ВУК ДЛАКУ МЕЊА АЛИ ЋУД НИКАДА - од Бенито - 23-05-2018, 04:25 PM
RE: ВУК ДЛАКУ МЕЊА АЛИ ЋУД НИКАДА - од ЈВуО-КГ - 23-05-2018, 05:16 PM
RE: ВУК ДЛАКУ МЕЊА АЛИ ЋУД НИКАДА - од Србин - 23-05-2018, 05:26 PM
RE: ВУК ДЛАКУ МЕЊА АЛИ ЋУД НИКАДА - од Јеремија - 23-05-2018, 09:01 PM
RE: ВУК ДЛАКУ МЕЊА АЛИ ЋУД НИКАДА - од Прст_у_ока_латиници - 24-05-2018, 05:30 PM
RE: ВУК ДЛАКУ МЕЊА АЛИ ЋУД НИКАДА - од Ултрадесничар - 24-05-2018, 05:33 PM
RE: ВУК ДЛАКУ МЕЊА АЛИ ЋУД НИКАДА - од Србин - 25-05-2018, 12:03 AM
RE: ВУК ДЛАКУ МЕЊА АЛИ ЋУД НИКАДА - од Ултрадесничар - 25-05-2018, 12:54 AM
RE: ВУК ДЛАКУ МЕЊА АЛИ ЋУД НИКАДА - од Србин - 25-05-2018, 01:07 AM
RE: ВУК ДЛАКУ МЕЊА АЛИ ЋУД НИКАДА - од Ултрадесничар - 25-05-2018, 01:12 AM
RE: ВУК ДЛАКУ МЕЊА АЛИ ЋУД НИКАДА - од Шумадинац - 27-05-2018, 03:08 PM
RE: ВУК ДЛАКУ МЕЊА АЛИ ЋУД НИКАДА - од Mekenzi - 28-05-2018, 10:48 AM
RE: ВУК ДЛАКУ МЕЊА АЛИ ЋУД НИКАДА - од Србин - 27-05-2018, 07:36 PM
RE: ВУК ДЛАКУ МЕЊА АЛИ ЋУД НИКАДА - од Шумадинац - 27-05-2018, 09:54 PM
RE: ВУК ДЛАКУ МЕЊА АЛИ ЋУД НИКАДА - од Србин - 29-05-2018, 09:09 AM
RE: ВУК ДЛАКУ МЕЊА АЛИ ЋУД НИКАДА - од Mekenzi - 03-06-2018, 09:20 PM
RE: ВУК ДЛАКУ МЕЊА АЛИ ЋУД НИКАДА - од ПРОСВЕТАР - 12-06-2018, 08:36 PM
RE: ВУК ДЛАКУ МЕЊА АЛИ ЋУД НИКАДА - од Шумадинац - 14-07-2018, 01:31 PM
RE: ВУК ДЛАКУ МЕЊА АЛИ ЋУД НИКАДА - од Ултрадесничар - 14-07-2018, 02:38 PM
RE: ВУК ДЛАКУ МЕЊА АЛИ ЋУД НИКАДА - од Mekenzi - 19-07-2018, 12:27 PM
RE: ВУК ДЛАКУ МЕЊА АЛИ ЋУД НИКАДА - од Брада - 21-07-2018, 04:37 PM
RE: ВУК ДЛАКУ МЕЊА АЛИ ЋУД НИКАДА - од Mekenzi - 22-07-2018, 12:50 PM
RE: ВУК ДЛАКУ МЕЊА АЛИ ЋУД НИКАДА - од ПРОСВЕТАР - 23-07-2018, 07:25 AM
RE: ВУК ДЛАКУ МЕЊА АЛИ ЋУД НИКАДА - од ПРОСВЕТАР - 21-07-2018, 07:00 PM
RE: ВУК ДЛАКУ МЕЊА АЛИ ЋУД НИКАДА - од Ултрадесничар - 21-07-2018, 07:06 PM
RE: ВУК ДЛАКУ МЕЊА АЛИ ЋУД НИКАДА - од ПРОСВЕТАР - 22-07-2018, 04:20 AM
RE: ВУК ДЛАКУ МЕЊА АЛИ ЋУД НИКАДА - од Ултрадесничар - 22-07-2018, 11:32 AM
RE: ВУК ДЛАКУ МЕЊА АЛИ ЋУД НИКАДА - од Шумадинац - 03-08-2018, 05:59 PM
RE: ВУК ДЛАКУ МЕЊА АЛИ ЋУД НИКАДА - од ПРОСВЕТАР - 24-08-2018, 03:38 AM
RE: ВУК ДЛАКУ МЕЊА АЛИ ЋУД НИКАДА - од Mekenzi - 24-08-2018, 10:53 PM
RE: ВУК ДЛАКУ МЕЊА АЛИ ЋУД НИКАДА - од смедерево - 24-08-2018, 11:43 PM
RE: ВУК ДЛАКУ МЕЊА АЛИ ЋУД НИКАДА - од ПРОСВЕТАР - 25-08-2018, 12:48 AM
RE: ВУК ДЛАКУ МЕЊА АЛИ ЋУД НИКАДА - од ПРОСВЕТАР - 25-08-2018, 11:09 AM
RE: ВУК ДЛАКУ МЕЊА АЛИ ЋУД НИКАДА - од Шумадинац - 23-08-2018, 04:56 PM
RE: ВУК ДЛАКУ МЕЊА АЛИ ЋУД НИКАДА - од ЈВуО-КГ - 23-08-2018, 06:12 PM
RE: ВУК ДЛАКУ МЕЊА АЛИ ЋУД НИКАДА - од Јеремија - 23-08-2018, 09:00 PM
RE: ВУК ДЛАКУ МЕЊА АЛИ ЋУД НИКАДА - од ЈВуО-КГ - 23-08-2018, 09:14 PM
RE: ВУК ДЛАКУ МЕЊА АЛИ ЋУД НИКАДА - од Јеремија - 23-08-2018, 09:51 PM
RE: ВУК ДЛАКУ МЕЊА АЛИ ЋУД НИКАДА - од Громовник - 24-08-2018, 06:32 PM
RE: ВУК ДЛАКУ МЕЊА АЛИ ЋУД НИКАДА - од Шумадинац - 24-08-2018, 05:08 PM
RE: ВУК ДЛАКУ МЕЊА АЛИ ЋУД НИКАДА - од Прст_у_ока_латиници - 23-08-2018, 06:26 PM
RE: ВУК ДЛАКУ МЕЊА АЛИ ЋУД НИКАДА - од ЈВуО-КГ - 23-08-2018, 08:01 PM
RE: ВУК ДЛАКУ МЕЊА АЛИ ЋУД НИКАДА - од luka.luke - 23-08-2018, 10:31 PM
RE: ВУК ДЛАКУ МЕЊА АЛИ ЋУД НИКАДА - од ЈВуО-КГ - 23-08-2018, 11:40 PM
RE: ВУК ДЛАКУ МЕЊА АЛИ ЋУД НИКАДА - од luka.luke - 24-08-2018, 05:32 PM
RE: ВУК ДЛАКУ МЕЊА АЛИ ЋУД НИКАДА - од ЈВуО-КГ - 24-08-2018, 06:43 PM
RE: ВУК ДЛАКУ МЕЊА АЛИ ЋУД НИКАДА - од luka.luke - 24-08-2018, 08:32 PM
RE: ВУК ДЛАКУ МЕЊА АЛИ ЋУД НИКАДА - од ЈВуО-КГ - 24-08-2018, 09:13 PM
RE: ВУК ДЛАКУ МЕЊА АЛИ ЋУД НИКАДА - од Mekenzi - 25-08-2018, 12:16 AM
RE: ВУК ДЛАКУ МЕЊА АЛИ ЋУД НИКАДА - од смедерево - 25-08-2018, 01:09 AM
RE: ВУК ДЛАКУ МЕЊА АЛИ ЋУД НИКАДА - од ПРОСВЕТАР - 25-08-2018, 01:30 AM
RE: ВУК ДЛАКУ МЕЊА АЛИ ЋУД НИКАДА - од ЈВуО-КГ - 25-08-2018, 05:41 PM
RE: ВУК ДЛАКУ МЕЊА АЛИ ЋУД НИКАДА - од ПРОСВЕТАР - 25-08-2018, 09:39 PM
RE: ВУК ДЛАКУ МЕЊА АЛИ ЋУД НИКАДА - од ЈВуО-КГ - 25-08-2018, 10:33 PM
RE: ВУК ДЛАКУ МЕЊА АЛИ ЋУД НИКАДА - од ПРОСВЕТАР - 26-08-2018, 05:28 AM
RE: ВУК ДЛАКУ МЕЊА АЛИ ЋУД НИКАДА - од Ултрадесничар - 27-08-2018, 08:54 PM
RE: ВУК ДЛАКУ МЕЊА АЛИ ЋУД НИКАДА - од Шумадинац - 02-09-2018, 09:55 AM
RE: ВУК ДЛАКУ МЕЊА АЛИ ЋУД НИКАДА - од ПРОСВЕТАР - 02-09-2018, 11:43 AM
RE: ВУК ДЛАКУ МЕЊА АЛИ ЋУД НИКАДА - од Шумадинац - 03-09-2018, 02:45 AM
RE: ВУК ДЛАКУ МЕЊА АЛИ ЋУД НИКАДА - од Mekenzi - 02-09-2018, 12:41 PM
RE: ВУК ДЛАКУ МЕЊА АЛИ ЋУД НИКАДА - од Ултрадесничар - 02-09-2018, 01:37 PM
RE: ВУК ДЛАКУ МЕЊА АЛИ ЋУД НИКАДА - од ЈВуО-КГ - 02-09-2018, 02:28 PM
RE: ВУК ДЛАКУ МЕЊА АЛИ ЋУД НИКАДА - од Mekenzi - 02-09-2018, 05:57 PM
RE: ВУК ДЛАКУ МЕЊА АЛИ ЋУД НИКАДА - од Ултрадесничар - 02-09-2018, 07:45 PM
RE: ВУК ДЛАКУ МЕЊА АЛИ ЋУД НИКАДА - од Mekenzi - 02-09-2018, 10:14 PM
RE: ВУК ДЛАКУ МЕЊА АЛИ ЋУД НИКАДА - од Ултрадесничар - 02-09-2018, 10:29 PM
RE: ВУК ДЛАКУ МЕЊА АЛИ ЋУД НИКАДА - од Mekenzi - 03-09-2018, 08:40 AM
RE: ВУК ДЛАКУ МЕЊА АЛИ ЋУД НИКАДА - од ПРОСВЕТАР - 03-09-2018, 04:42 PM
RE: ВУК ДЛАКУ МЕЊА АЛИ ЋУД НИКАДА - од ЈВуО-КГ - 03-09-2018, 03:20 PM
RE: ВУК ДЛАКУ МЕЊА АЛИ ЋУД НИКАДА - од Mekenzi - 03-09-2018, 04:10 PM
RE: ВУК ДЛАКУ МЕЊА АЛИ ЋУД НИКАДА - од Брада - 04-09-2018, 02:14 PM
RE: ВУК ДЛАКУ МЕЊА АЛИ ЋУД НИКАДА - од Шумадинац - 26-09-2018, 11:29 AM
RE: ВУК ДЛАКУ МЕЊА АЛИ ЋУД НИКАДА - од Перун - 01-10-2018, 09:55 PM
RE: ВУК ДЛАКУ МЕЊА АЛИ ЋУД НИКАДА - од ПРОСВЕТАР - 12-10-2018, 04:59 AM
RE: ВУК ДЛАКУ МЕЊА АЛИ ЋУД НИКАДА - од Mekenzi - 12-10-2018, 10:58 AM
RE: ВУК ДЛАКУ МЕЊА АЛИ ЋУД НИКАДА - од Шумадинац - 23-10-2018, 01:30 AM
RE: ВУК ДЛАКУ МЕЊА АЛИ ЋУД НИКАДА - од Ултрадесничар - 23-10-2018, 11:46 PM
RE: ВУК ДЛАКУ МЕЊА АЛИ ЋУД НИКАДА - од ПРОСВЕТАР - 28-10-2018, 06:12 AM
RE: ВУК ДЛАКУ МЕЊА АЛИ ЋУД НИКАДА - од Шумадинац - 06-11-2018, 10:59 PM
RE: ВУК ДЛАКУ МЕЊА АЛИ ЋУД НИКАДА - од Ултрадесничар - 06-11-2018, 11:40 PM
RE: ВУК ДЛАКУ МЕЊА АЛИ ЋУД НИКАДА - од Ултрадесничар - 20-11-2018, 01:51 AM
RE: ВУК ДЛАКУ МЕЊА АЛИ ЋУД НИКАДА - од Шумадинац - 12-01-2019, 08:01 AM
RE: ВУК ДЛАКУ МЕЊА АЛИ ЋУД НИКАДА - од Шумадинац - 14-01-2019, 09:48 AM
RE: ВУК ДЛАКУ МЕЊА АЛИ ЋУД НИКАДА - од Шумадинац - 12-02-2019, 06:27 PM
RE: ВУК ДЛАКУ МЕЊА АЛИ ЋУД НИКАДА - од Жаре - 14-02-2019, 01:17 AM
RE: ВУК ДЛАКУ МЕЊА АЛИ ЋУД НИКАДА - од Шумадинац - 10-03-2019, 05:04 PM
RE: ВУК ДЛАКУ МЕЊА АЛИ ЋУД НИКАДА - од ПРОСВЕТАР - 10-03-2019, 05:39 PM
RE: ВУК ДЛАКУ МЕЊА АЛИ ЋУД НИКАДА - од Mekenzi - 10-03-2019, 07:08 PM
RE: ВУК ДЛАКУ МЕЊА АЛИ ЋУД НИКАДА - од ПРОСВЕТАР - 10-03-2019, 08:07 PM
RE: ВУК ДЛАКУ МЕЊА АЛИ ЋУД НИКАДА - од Шумадинац - 11-04-2019, 10:10 PM
RE: ВУК ДЛАКУ МЕЊА АЛИ ЋУД НИКАДА - од ПРОСВЕТАР - 12-04-2019, 08:12 AM
RE: ВУК ДЛАКУ МЕЊА АЛИ ЋУД НИКАДА - од Шумадинац - 15-08-2019, 07:59 AM
RE: ВУК ДЛАКУ МЕЊА АЛИ ЋУД НИКАДА - од Шумадинац - 09-09-2019, 10:55 PM
RE: ВУК ДЛАКУ МЕЊА АЛИ ЋУД НИКАДА - од Шумадинац - 30-11-2019, 09:56 PM
RE: ВУК ДЛАКУ МЕЊА АЛИ ЋУД НИКАДА - од Шумадинац - 11-04-2020, 09:28 PM
RE: ВУК ДЛАКУ МЕЊА АЛИ ЋУД НИКАДА - од Србин - 12-04-2020, 11:18 AM
RE: ВУК ДЛАКУ МЕЊА АЛИ ЋУД НИКАДА - од Шумадинац - 27-06-2020, 11:08 PM
RE: ВУК ДЛАКУ МЕЊА АЛИ ЋУД НИКАДА - од Шумадинац - 14-10-2020, 10:08 PM
RE: ВУК ДЛАКУ МЕЊА АЛИ ЋУД НИКАДА - од Шумадинац - 09-03-2021, 10:16 PM
RE: ВУК ДЛАКУ МЕЊА АЛИ ЋУД НИКАДА - од Mekenzi - 15-12-2021, 09:17 PM

Скочи на Форум:


Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним