Оцена Теме:
  • 1 Гласов(а) - 5 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Драган Бујошевић нови директор РТС-а

(08-05-2015, 11:30 AM)Mekenzi Пише:  Jeremija gde si ti bio te 99-te godine?
Jesi bio na mostovima, jesi se dao na dužnost otadžbini, kao što su život dali preko hiljadu građana Srbije.

Pod broj dva koliko sećam i ti si zbbrisao tj,. dezertirao sa fronta 90-ih godina tamo negde kod Šida.
O kakvom ti junaštvu onda pričaš, i citiraš Gavrilovića kada si ti bio dezerter u srpskoj vojsci tadašnoj jna.

Што питаш?
Сигурно нисам седео скрштених руку. Због делатности које сам предузимао постао сам мета данске службе сигурности са којима сам имао врло турбулентан период почетком деведесетих. Био сам у Србији за време бомбардовања неких три седмице, али не видим зашто је то важно.
Прелазио сам разне мостове, па тако и "Бранков" или "Газелу", као што их прелазим и данас. Тих месеци ни једна локација у Србији није била сигурна.

Него, како сам ја могао бити дезертер кад нисам првопозивац и нисам имао везе са јна?
Знаш ли ти несрећо да сам ја први пасош СФРЈ добио у мају 1990, од Весне Краљ, ген. конзула у Данској, а до тад био прогоњен од удбаша ко ретка звер.
Значи, у Славонију сам дошао као добровоља са четрес и кусур година и засигурно нисам ставио на главу петокраку.

Но, какве везе има где сам ја био са Бујошевићем и РТС-ом?

Прича је о првом човеку "јавног сервиса", који је пајтос са Чедом Јовановићем, као и већином жутаћа, што говори ко га је инсталирао на место директора РТС-а.
Одговори

Мекензи,
чим толико лако позиваш на стрељање људи, показујеш да ви "демократи" не знате ни "д" од демократије.
А по том истом мерилу требао се стрељати као први твој вољени Ђинђић који је подржавао агресију на Србију.
Одговори

Судећи по првим данима директора Бујошевића, РТС наставља по старом, данас је реприза фалсификата "Валтер брани Сарајево" Љутко

[Слика: 6LzSCUJ.gif]
MAKE SERBIA GREAT AGAIN!!! НАПРАВИМО СРБИЈУ ВЕЛИКОМ ОПЕТ!!! С' ВЕРОМ У БОГА ЗА КРАЉА И ОТАЏБИНУ-СЛОБОДА ИЛИ СМРТ ✞✞✞
Одговори

Како се судбина поиграла са Сарајевом. Данас у њему нема ни Владимира ни Перића.
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним