Оцена Теме:
  • 1 Гласов(а) - 5 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Скандалозна пресуда: Младен Обрадовић осуђен на осам месеци затвора

Скандалозна пресуда: Младен Обрадовић осуђен на осам месеци затвора

[Слика: mladen-obr.jpg]

БЕОГРАД – Вођа организације “Образ” Младен Обрадовић осуђен је данас пред Првим основном суду у Београду на осам месеци затвора због “ширења расне и друге дискриминације”, рекла је портпарол тог суда Ивана Рамић.

Младен Обрадовић је, како је доказано у Првом основном суду, организовао писање графита “Чекамо вас”, “Смрт педерима” и “Београдом крв ће лити, геј параде неће бити” пред отказану Параду поноса 2009. године.

Ово је друга по реду пресуда, јер је прву, којом је Обрадовић био осуђен на 10 месеци затвора, укинуо Апелациони суд.

Извор: Србин.инфо

ОВО ЈЕ ЈОШ ЈЕДАН МОНТИРАНИ ПОЛИТИЧКИ ПРОЦЕС И УВОЂЕЊЕ СТРАХОВЛАДЕ ПРЕД "МУЖЕЛОЖНИЧКУ" ПАРАДУ 28. СЕПТЕМБРА, НЕЋЕТЕ УПЛАШИТИ СРБСКУ ОМЛАДИНУ!!! ЧЕКАМО ВАС!!!

В. Петровић

http://facebookreportermonitor.wordpress...%B2%D0%B8/
Одговори

А није ти скандалозно када је откуцавао своје људе.

„Грађанска“ демократија отуда нуди избор свега и свачега, али себе а приори изузима од тог правила; она не допушта могућност избора између ње и ма ког алтернативног концепта.

[Слика: traktor.gif]
Одговори

(06-09-2013, 05:41 PM)Владимир Петровић Пише:  Скандалозна пресуда: Младен Обрадовић осуђен на осам месеци затвора
Није скандалозна, скандалозно је кад неко ко важи за нормалног, узме па се иск..а на сред теразија.
Кад то исто уради осведочени болесник, то је "болесна класика".

Ово је бљутава гадост демократије, њених судова и пендрекаша.
Једна не брига за бунт здраве младости, исфорсирана величањем тешких болести.

Утеривање демократије младима силом, ради промене свести.

Што би реко Џек Лондон: "Гвоздена пета"

Нека је Младену Бог у Помоћи.
Одговори

(06-09-2013, 11:31 PM)херцеговац Пише:  А није ти скандалозно када је откуцавао своје људе.

Дедер упути нас кад је то "откуцавао своје људе", није ми то познато?
Одговори

Колико ниси упућен?

Схватио би да је остао послије неких потеза и без људи и без породице.

Кућни пријатељи су му окренули леђа, а и жена са малим дјететом када је провалила о коме се ради. Пошто је то ипак лично нећу више о томе, а Господ нек ми опрости што сам и оволико рекао.

Гледао сам Јелену како сама иако је трудна удара на корњаче...

За некога доста обавјештенога као што си ти изненађује ме да ниси упућен.

Иначе момци су одлежали од 6 метара до 8 метара, тако да ово што су му одредили није ништа друго неко покривање државе да не мора исплатити пенале што је лежао без кривице.

Момцима је прво одређено 12 метара, с тим да су послије шест пуштени до правоснажности пресуде. Као што рекох ово је чисто прање државе од исплаћивања одштете.

Заиста ме чуди да ниси упућен.

„Грађанска“ демократија отуда нуди избор свега и свачега, али себе а приори изузима од тог правила; она не допушта могућност избора између ње и ма ког алтернативног концепта.

Одговори

(06-09-2013, 11:31 PM)херцеговац Пише:  А није ти скандалозно када је откуцавао своје људе.
Херцеговац брате, откуцавао па откуцавао, не кажем да треба.
Али шта је ДАНАС имао да откуцава?
Данас кад све живо снимају и прислушкују, а гласине су ОПАСНА СТВАР коју ђубрад досовска протињу како хоће...

И да је и то истина, друга је и то ствар, али овај момак лежи због тираније лудака!
Одговори

Пресуда Обрадовићу je део кампање застрашивања грађана

Српски народни покрет НАШИ најоштрије осуђује политичку пресуду Првог основног суда у Београду против Младена Обрадовића из Покрета „Образ“ који је осуђен на осам месеци затвора. СНП НАШИ сматра да је ова пресуда донета у циљу застрашивања грађана Србије пред најављену параду особа оболелих од педерастије.

Више на линку:

http://nasisrbija.org/index.php/2013/09/...-gradjana/
Одговори

(08-09-2013, 05:34 PM)Владимир Петровић Пише:  Пресуда Обрадовићу je део кампање застрашивања грађана

Српски народни покрет НАШИ најоштрије осуђује политичку пресуду Првог основног суда у Београду против Младена Обрадовића из Покрета „Образ“ који је осуђен на осам месеци затвора. СНП НАШИ сматра да је ова пресуда донета у циљу застрашивања грађана Србије пред најављену параду особа оболелих од педерастије.

Више на линку:

http://nasisrbija.org/index.php/2013/09/...-gradjana/

Очигледно,
ниси прочитао оно што сам написао.

Људима је смањена казна. Прва пресуда је била 12 метара, неки су одлежали у притвору шест, неки осам... па су изашли до правоснажности.

Сада је суд потврдио само онолико колико су лежали, да држава не би плаћала одптету. На ту се пресуду могу жалити.

Тако и ови Наши. Људи лупају, појма немају какве су фактичке процедуре.

Првостепени судови лупају и покривају себе, што не значи да људи не могу наћи задовољење на вишим инстанцама.

Овако могу да пишу људи који дана немају у озбиљној борби гдје су им камаради падали. Престаните да се зајебавате и дајете неке подршке људима који је на заслужују.

Одговори

Не могу да се не начудим колико смо некада наивни.

Данашњи наследник СДБ, БИА (Ција са Б), добила је задатак да "то све" расканта и омогући лгбт-параде.

Како су увек раскантавали?

Јел им тешко (не знају) да обрукају вођу, налепе му да је продао овога и онога? Расточе и посвађају друштво?

Рецимо слушају телефоне (ди би они...).
После неком другару подвуче добар иследник: "хеби га сви ми мрзимо дерипе, али завуко ти тттт, како сад ја да те чупам? Па требо си да пазиш, он сад крка виски са шшш, а ја се хебем овде са тобом..."

Уосталом знајте бар једно: ако и има друкаре, тај сигурно није у гласинама.

А како је Младену ако није друкара?
Ми седимо у фотељама, пијемо пиво и кркамо ратлук, па са пуним устима у ТВ: "Јебем вам мајку педери, хебо би вам све по ...".

А он иде у шетње?
После ако пређе у НВО, зашто то?

Уосталом све те буне сада су само средство режима да запише, отпише кад стигне и запиша противнике.

Треба опрезно са тим, а револуције НИ У СНУ!
Одговори

Он није ишао у шетњу. Он је свирао борбене на Зеленом Венцу.

Жена му, Јелена, је јуришала на корњаче, иако трудна. Фасовала 12 метара услова.

Одговори

"Treba samo dobrim primerom pokazati značaj i jednog i drugog, pa će štene odmah prestati da laje i počeće da podvija rep čim spazi slona. Da bismo skinuli prestiž vrline sa političkog zločina, mi ćemo ga postaviti na osuđeničku klupu zajedno sa krađom, ubistvom i svakojakim drugim odvratim i prljavim zločinima. Tada će javno mnjenje zakuvati, i u svojim razmatranjima sliti tu vrstu zločina sa sramotom i brukom svih drugih i narod će je žigosati sa podjednakim prezirom. " Протоколи бр. 19
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним