11-06-2017, 12:48 PM
(11-06-2017, 10:11 AM)Chicot Пише: Vatra,Да, али он се успешно држи комунистичке догме. Као и доста њих на ''Мајсититју''. Тако да се на тај начин може видети где је комунистичка пропаганда данас.
ja sam ti jos davno u diskusiji objasnio (onoj na koju si se pozvao dok si "ocitavao" Samardzicu) da prosek za ove stvari nije upotrebljiva metoda. Time, ne samo sto pokazujes nepoznavanje primenu statistickih metoda i teoriju verovatnoce, vec je i tvoje tumacenje pojava i dogadjaja vrlo diskutabilno.
Recimo, prvo kazes da su avijaticari mogli da biraju kada ce iskociti iz ostecenog aviona - ciljajuci mesta iz kojih je evakuacija verovatnija-a onda tvrdis da su ti isti avijaticari iskocili iznad ostrva sto je bilo vrlo rizicno i zahtevalo ogromne napore drugova antifasidta kako bi ih spasili. Ponasas se kao robot koji ima uprogramiranih 5-6 sintaksi i za sve preko toga vices error! U tvom slucaju-"glupost".
Zato sam i prekinuo diskusiju sa tobom. Ti jednostavno toliko usko poznajes stvari da je diskusija besmislena.