Оцена Теме:
  • 2 Гласов(а) - 5 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Четници и (или) фашисти
#1

Испровоцира ме Громовник (Дарко) са јутјубе филмићима на теми:
http://www.pogledi.rs/forum/Thread-o-rusiji
(Други пост одозго)

Приказа тамо неке нео фашисте (пагане) из Русије и њихову "велику" љубав ка Србији.

Лепо су иначе речима показали љубав ка братском Српском Народу.
Али, нео комунисти су ту љубав показали и делима (ратовали 90-их) са нама, много више него други пагани!

А наравно и добро јутро, да су нам УБЕДЉИВО НАЈВИШЕ ПОМАГАЛИ Руси, Искрени Православци Борбеног Духа (рецимо Козаци)!

Зато рекох да покренем тему о "Четницима и фашистима".

Сви ваљда овде знају, какав је однос био Драже са хитлером, љотићем и сличним фашистима. Однос је био: ја, ИЛИ ти - без "И".

Са друге стране, Војвода Коста Пећанац, је имао однос на "И" са фашистима. Зато је и био против свог Народа и кажњен смрћу од стране ЈВУО.

Послератни однос четника и фашиста је био двојак и ВЕОМА не Четнички. Улазило се у љубав са љотићем и разним другим смрдама. Остаци тих послератних (не Дражиних, не ЈВУО) потеза, наравно да немају оправдања, већ само служе непријатељима Српства (комунци, титовци, усташе, итд...) да Четништво декласирају, као претњу својим анти Српским циљевима и радњама.

А ко су конкретно они "пријатељи" Срба из Русије?
То су духовни потомци старих лудака: анархиста, фашиста и расиста.
Целу ту булументу савршено су УВЕК користили масони, бољшевици и остали непријатељи Руског Народа.

То су пагани и безбожници, најгоре и најглупље врсте.

Њихова "идеологија" је практично примењен јеврејски расизам (ционизам), али на Руски Народ. Исто као што је хитлеризам, ционизам немачког народа.

Сви они гаје специјалну мржњу ка јеврејима ционистима (који их воде ко кучиће у прљаве послове, водећи УВЕК њиховог "дучеа"..., ...).

Ето погледајте само улогу таквих у октобарској и фебруарској револуцији, другом рату и данас.
Увек су били спремни да побију све Русе, зарад "паганске русије"!
А највише им одговара да убијају везане жене и децу...

Наравно и данас их воде исти који су такве увек и водили - ционисти.

Кад смо већ код ционизма, наравно да је преглупо и малоумно било који Народ у целини мрзети! Неки јевреји несумњиво чине СРЖ светског сатанизма, али нпр. вођа тог зла је ЧИСТ Рус (и по оцу и по мајци). А треба ли рећи, који је Народ Бог Одгајио да се у њему Роди Пресвета?

Исто тако као и Руси, Срби и јевреји су јако често пуни екстрема. Од најгорих људи на планети, до најбољих! Немој да се икада заборави да јеврејин који се врати Богу и постане Православан, постане редовно УЗОР Верника (ако није убачен ко жбир - али не вреди...)!

На крају почетака, Срби, Руси и Јевреји су са СВИМ осталим Крштеним Православним Народима и појединцима - Нови Израиљ! Народи Божији који треба да Живе у Миру.

А сви који мисле да без Светог Саве граде неко "српство", толико су пута водили овај и друге Народе у ПРОПАСТ, да се стварно питам: Дал још има менти да таквима верују?

"Срећом" и у Србији и у Русији таквих је јако јако мало. Са оним "евроазијама", пентакосталцима и пуно осталих секти ИПАК чине мали део отпао од Народа. На жалост атеизам, материјализам, масонство и друге секте нису баш малобројне и у Србији и у Русији.

Закључак прост: Четништво као и увек, МОРА са фашистима и паганима бити на "ИЛИ"! А онај "четник" који је са фашистима на "И" је КВАЗИ четник и непријатељ Српства.
Одговори
#2

КезКезКезКезКез
Одговори
#3

Питао сам се дал да отворим нову тему о димитрију љотићу, да би се тамо дискутовало са љотићевим следбеницима, али нема потребе. Љотић је био фашиста и таква тема постоји.

Пре свега, како и љотићевци спадају под терористе (попут титиних партизана), ево једног текста са старог форума за почетак:
Цитат:Одем и данас на муциту комунски сајт, а тамо се Самарџић "разговара" са следбеницима комунизма. Одбија бескрајан низ глупости.
Има ли потребе "разговарати" са онима који нису свесни ОСНОВНИХ ствари у историји?
Зато би требало направити неку врсту историјског костура, пре, за време и после 2. св. рата, кроз који би слепци могли нешто и да схвате, а не да се у бескрај пљују исте брљотине.

Нисам наравно историчар, али ваљда ћу моћи да оцртам основне скелете за реално сагледавање историје, онда, данас и сутра. Веома бих био захвалан свакој критичкој мисли и допуни.

Можда је и сигурно и јесте неко већ правио такав костур, али често забрављамо да неке ствари треба и понављати, а не само подразумевати.
--------------------------------------------------------
Краљевина Југославија, улази у рат против Немачке 6.априла 1941. године. Каква је то била држава?

Била је то лоша држава, без икакве сумље. Српство у њој је затирано на уштрб неког имагинарног југословенства. Лажна неисторијска браћа: хрвати, словенци, односно римокатолици, уз часне изузетке, били су против ње, упркос бројним ПОВЛАСТИЦАМА. Македонци - Срби из Старе Србије, веома омаловажавани, израбљивани, пљачкани. Срби из црне горе - са пониженим и смењеним Краљем Николом, Срби из Србије - исто пљачкани, омаловажавани, подцењивани. Црква исто трпела нападе и гушена, а све зарад додворавања лажној браћи и неким идеалима, који нису комунистички, али су те горе листа.

Ово су само неке од низа чињеница, да се схвати та сурова истина, да је Краљевина Југославија била једно распаднуто тело, за које су наши Српски преци силну крв пролили и борили се, да себи и "браћи" дају Слободу.

Сад овде треба стати!
Иако је Краљевина Југославија била трула и лоша, то не значи да није била Држава и имала Краља, Владу и остале ингеренције! Ко то не признаје, је један најобичнији терориста и анархиста - зликовац!

Краљевина улази у рат са Немачком и губи територију тим ратом. Влада и Краљ одлазе у енглеску, да одатле наставе БОРБУ за своју Државу, то је ваљда јасан показатељ да се Држава није ПРЕДАЛА, већ да је била окупирана, односно врло спутана.

Краљ и Влада постављају и Вођу отпора у окупираној држави: Драгољуба Михаиловића - Дражу. Он приступа стварању Војске унутар те окупиране Државе - ЈВУО, или популарно Четницима.

Ту је почетак и крај те приче!
Све друге формације: партизани, усташе, љотићевци, Пећанац, све друго су једне најобичније ТЕРОРИСТИЧКЕ и БАНДИТСКЕ формације. Попут данашње ОВК. Сви они су требали бити суђени за ВЕЛЕИЗДАЈУ у најмању руку. Јер откад постоји термин Држава, никада они који је нису слушали, нису могли бити друго до: Бандити, Терористи, исл.

Али, ту прича тек почиње.
--------------------------------------------------------
Британија негде 1943. отказује подршку "савезницима" Краљу и Влади, па самим тим и Дражи на терену. А у корист пазите "комуниста" и тита? Изговор је: Да Дража и ЈВУО, сарађују са немцима и неће да се довољно боре против истих?

Да ми поставимо овако ствари: Ко је енглеска да МЕРИ ко сарађује и не бори се довољно против немаца у Југославији? Шта је то "довољно се борити"?

Имала је Влада и ЈВУО и ПРАВО да "потписује сарадњу са немцима", као и да процењује колика ће бити борба против истих. Шта једну енглеску УОПШТЕ интересују ТУЂЕ ствари?

То је фрапантно МЕШАЊЕ у избор Власти једне наводно "савезничке" Државе!

Зато морамо мало прочачкати "испод тепиха".
--------------------------------------------------------
И ако се енглеска (поготову) и данас њена наследница САД, свим силама труде да се под појмом "комунизам" подразумева само ЈЕДНО! Није комунизам НИКАДА био једно! "Интересантно" да једино титу приписују и "неки другачији комунизам" и да још једини изузетак су георгије димитров и слични.

Комунизам је, бар пре 2. св. рата био бар у ове 2 фракције:
- Стаљин
- Троцки, лењин и уопштено "интернационала".

Борба између тих комуниста је била веома очита. Лако је увидети да је Стаљин ИСТУПИО са линије лењина, троцког и интернационале, јер очито је био Државотворно мотивисан, да ИСТУПИ из канџи ЕНГЛЕСКОГ КОМУНИЗМА, који су репрезентовали: маркс, енгелс, лењин, троцки и интернационала.

Па ко су били ти комунисти којима је енглеска овде дала примат (и силом прогурала), над Легалним и Легитимним Краљем и Владом? Да видимо само пар примера:
- На предратном суђењу титу, сва ПРОЕНГЛЕСКА штампа и све ПРОЕНГЛЕСКО се дигло у заштиту "права" те битанге.
- СССР (Стаљин) кадрови су између два рата овде буквално НЕСТАЈАЛИ, од "непознате" руке, док се титоизам успео да избори за примат, врло лако...
- Упркос ИЗРИЧИТОЈ ЗАБРАНИ Стаљина, комунисти излазе на енглезима организован и ПРОГУРАН 27.март, дан када је Краљевина Југославија зачепила себи судбину и одредила се за моментални рат са хитлером. Није овде битно, дал је требало, или не. Важно је рећи да је енглеска ОРГАНИЗОВАЛА такав муњевити развој догађаја, а у томе су јој помогли комунисти.

Да споменемо и усташе, БЛИСКЕ сараднике титових комуниста. И ако је бар 70 година настојано да се везе павелић - тито, односно комуниста и усташа (и ВМРО, и...) сакрију. Сакривање енглеске подршке усташама НИЈЕ УРОДИЛО ПЛОДОМ! Није уродило плодом ни настојање да се енглези склоне од ПОДРШКЕ самом хитлеру, све до неке 1938, а камо ли ово.

Историја је већ дала одређене доказе за сарадњу усташа (убица Краља Александра) и комуниста (титоваца), али ако имате две марионете, којима рукује иста рука, помало је и глупо доказивати ту сарадњу. Јер марионете и не морају знати да су на истом конопцу. Енглеској је тако и било довољно да рукују комунистима и усташама, а да то ови и не морају знати.

Узроке оваквог односа енглеза према Српству, довољно добро је обрадио Историчар Живановић, као и чињеница да су енглези пошто пото хтели да Србију удаље од топлих мора (самим тим и Русију - СССР). Онда и не чуди КОНСТАНТНА подршка енглеза квази народима: хрватима, шиптарима, Грцима (Грци су као Народ били пред изумирањем почетком 19.века и само је силна насилна асимилација од стране енглеза, допринела њиховом опстанку...), исл.

Другим речима тито је БИО и ОСТАО енглески АНТИСРПСКИ агент.
--------------------------------------------------------
Ако се то све узме у обзир (а мора), не чуди онда енглеска подршка титу од самог почетка рата.

На веома покварен начин, терали су Дражу да САРАЂУЈЕ и прави некакве ДОГОВОРЕ са крволочном титовом бандом!

Док су у исто то време титовци по црној гори чинили непојмљиве ЗЛОЧИНЕ над ЦИВИЛНИМ становништвом!

Тито није наравно дизао "устанак" у загребу, већ ИСКЉУЧИВО тамо где живе Срби лојални Српству! А преко партизанске сарадње са усташама, често се глатко прелази. Маса титових лидера, живела је и радила у загребу сасвим удобно.

О партизанској борби против немаца и усташа, сасвим је ИЗЛИШНО и причати, јер ЦЕО РАТ видна је само помахнитала борба против Срба и Драже, Легалног и Легитимног представника Власти Краљевине Југославије.

И тако док је Дража дебело мерио, колико ће немци, усташе, љотићевци побити Срба за неку акцију (на које га енглези СИЛУЈУ) и да ли ће неки разговор са немцима, енглези тумачити овако, или онако. Господа крвави бандити, су без ИКАКВЕ ОСУДЕ енглеза, не само сарађивали са усташама и немцима, већ доводили Српски Народ на сам руб (а негде и преко) опстанка.

Колико су само енглези дали оружја и опреме крвавој партизанској банди, сам Бог зна. Да ли су ИГДЕ тражили од тита да ратује са немцима, или (не дај Боже) усташама, већ ИСКЉУЧИВО против Драже!

Значи помагали једну ТЕРОРИСТИЧКУ ОРГАНИЗАЦИЈУ, против једне Легалне и Легитимне Државе!
Па шта и ДАНАС раде, него ИСТО, свуда по свету?

На крају, после обезбеђења њиховом пулену тити подршке на Јалти. Јер немојмо заборавити, Грчку где су комунисти били прави Стаљинисти, трампили су са Стаљином за 50%-50% Југославијом, где су комунисти били чисти енглески агенти. Што је Стаљин био за ову глупост?

Сигурно из разлога да се други фронт отвори што пре, јер му је ситуација била следећа:
- У рату са 95% немачких најбољих ефектива и 50% ефектива (најбољих) немачких савезника (сем јапана).
- Свестан да кад изгине сила Руса у рату, енглези могу потписати сепаратни мир са хитлером (или довести своје у пучу), па онда да сви они нападну СССР као већ изможден.
- Зато је било шта, што би закрвило немце и енглезе до довољног нивоа, у то доба било ФОРСИРАНО у политици СССР-а.

Са друге стране НЕ ДАЈ БОЖЕ, да је Дража и ПОКУШАО да успостави сарадњу са СССР-ом! Тек онда би час посла енглези ако треба ПОБИЛИ и Краља и Владу, а да не говоримо о Дражи и ЈВУО! Била би то невероватна издаја "светих" западних "антикомунистичких" принципа.

Опет титовцима (бандитима и крвопијама), не само да енглези нису БРАНИЛИ сарадњу са СССР-ом? Већ свесни да банда крволока, разбојника, лопова и агената војно не вреди ништа. Ћутке прелазе преко "споразума" тито - СССР о истеривању немаца из Југославије. Где један БАНДИТ прави "споразум" да друга држава, војно пролази кроз једну државу!

Да цинизам буде и већи, неки тито ОГРАНИЧАВА СССР у тој испомоћи у рату? Тако да црвена армија, као на тацни истерује немце и доводи манијаке овде на власт, хтела - не хтела. Наравно чим су истерали немце и платили одређену цену, тито их је "пријатељски" истерао напоље (по "споразуму"). Као што је 1948. показао његов комунизам, правећи "Голи оток" једног од сигурно највећих МОНСТРУМА у историји. Тај Голи оток у много чему је претекао СВЕ монструозности на овом свету, али ето многи су склони да то забораве титу, зарад "антикомунизма". "Заборављајући" да је и "Голи оток" један у непрекинутом низу анти Српских ДУШМАНЛУКА друга тите. Јер Срби и Руси су практично па скоро ЈЕДНО по историји.

Енглези се нису наравно задовољили тиме да подржавају бандита у Југославији, већ су му и обезбедили "легалитет" и "легитимитет". Што не рећи СИЛОМ су (јер милом није ишло), обезбедили "права" бољшевичким крвопијама, а Дражи оспорили било шта. Краљ и Влада су растурени, да бандити седну на престо једне Државе.
--------------------------------------------------------
Епилог су и данашње глупости о сарадњи немаца и Четника. И те глупости и данас причају потомци страних агената и крвника - злотвора!

Глупо је уопште и коментарисати такве морбидне будалаштине, али ок. А што се онда ЈВУО толико борио са љотићевцима (које комунисти и не пљују толико...) ако су сви они исти? Откуд толике силне борбе и са немцима (нарочито ван зоне 100 за 1)? Откуда толико падобранаца спашено од немаца? Откуда толико стрељаних по немачким логорима, потернице, објаве,...?

Зато ђубради страно плаћеничка, крволоци свог народа, узурпатори власти. Оставите се ви историјских чињеница, не могу вам таквима бити од користи! Права Србија и на крају крајева Бог, никада неће заборавити, ко су били Четници, а ко ви...

Значи и положај љотића је ИСТИ као и комуниста!
- нелегална паравојна формација.

Са тим, да је у неколико и гори, јер љотићевци су постављени, наоружавани, храњени од ОКУПАТОРА!

Љотићевци нису помагали хитлеру да окупира југославију, али су му се ПРИКЉУЧИЛИ у борби против ЈВУО! Дал је била грешка што је ЈВУО кренуо у борбу против окупатора НИЈЕ БИТНО! Ко ради, тај и греши, али ЈВУО је имала право да ради. А издајници - љотићевци НИСУ имали никакво право да се боре на страни немаца против Срба!

Требало би да се обради и тема о ЗВЕРСТВИМА љотићеваца у окупираној Србији, над Православним Србима, а под управом ОКУПАТОРА.

Ово би било заиста обимно, али пар назнака:
- учествовали у ОДМАЗДАМА немаца над Србима 1941.
- побили под немачком управом ПРЕКО 100.000 Најдичнијих Срба
Од тог броја тешко да је 5-10% било комуниста, већ листом угледни Домаћини и Јунаци из 1. св. рата.
- убили никада утврђен број Срба по селима, примери бројни и стравични
- пљачке, отимачина и грабеж, су њихова ГЛАВНА особина у рату, о којој СВИ сведоци тог времена сведоче.


Па невероватна је ствар да и припадници ЈВУО и комунисти и СВИ људи сведоци тог времена, за љотићевце имају само једну једину реченицу:
НАЈГОРИ ОТПАД ШТО ЈЕ СРПСТВО РОДИЛО!!!

Коме већ само ове горње чињенице не побуде САВЕСТ, ређаћемо и даље:

Свим својим окупаторским радом и злочинима, љотић је присилио ЈВУО да више обрати пажње на обрачун са љотићевцима, него на помоћ Четништву широм југославије, где је Српство било у СТРАВИЧНОЈ ситуацији! Баш захваљујући тим зликовцима и издајницима, титоисти и усташе су много ЛАГОДНИЈЕ спроводили своје анти Српске циљеве!

Али како неко мисли да те и МОРЕ таквих чињеница скине са љотића, када је:
љотић био прирепак хитлера, хитлера који је поткресао у југославији све пламене уништења?

Да мало дамо и психолошки профил љотића.

Ради се о човеку који је био спољашњег типа, значи лицемер. А са обзиром да је био српски циониста, то не чуди.
СВИ РАСИСТИ СУ ИСТИ = ФАРИСЕЈИ!
Значи споља гладац, изнутра јадац...

Споља Православан и паметан, изнутра жедан Српске крви и луд.

Што је мрзео масоне и демократију, па није то уопште тешко:

- Лако се дало видети (пре 2.рата) да су бољшевике у Русији ИЗНЕДРИЛИ демократија и ционистички (масонски) запад.

- Било ком Православцу, сасвим је ЈАСНО и НЕДВОСМИСЛЕНО шта је демократија:
"Код Распињања Христа, Народ ГЛАСАШЕ дал да се пусти Господ, или Варава."
"Књижевници и фарисеји ПОДГОВОРИШЕ народ да гласа да се пусти Барава."


Та СТРАШНА опомена из Светог Писма увек и увек се ПОНАВЉА у демократији. Јер власт мафије је суштина демократије.
А мафијаши су најчешће (редовно) масони. Тако да "заслуге" љотића за антимасонство нису никакве. Јер љотић је отишао корак даље, он је био за:

ОТВОРЕНУ ТИРАНСКУ ДИКТАТУРУ ЦИОНИЗМА - ФАШИЗАМ!

Зато је фашизам и претеча антихриста - поредак где ће ционизам бити у отвореној диктатури, најгорег облика!

Јер сви ти: немачки, Руски, амерички, Кинески, Српски фашисти, су увек имали за узор јеврејски фашизам и спроводили његове циљеве!

Сад да се не би упуштали у причу о ционизму, само да кажемо да постоји неутољива мржња између сефарда и ашкеназа, врсти јевреја. И да је у 2. рату 95% било побијено јевреја ашкеназа...

Што љотић није схватио да се СССР под Стаљином ОТРГАО од власти лењиновог ционизма, не треба ни да чуди. То је у оно доба (а и данас) било веома замаскирано.

Укратко, све те приче о љотићевим великим идејама и жељама, не могу НИКАД покрити чињеницу да је стотине хиљада Српских Мајки закукало због тог ИЗДАЈНИКА и УБИЦЕ!

Па нека љотићеви обожаваоци размисле о овим стварима...
Одговори
#4

Заборавих да поменем однос љотићеваца према комунистима.

Љотић је савршено знао ко је подржавао КПЈ у југославији пре 2. рата. Били су то наравно енглези и масонерија. Вечити гурачи бољшевизма у свету. Наравно да је онда лако погодио како ће Дража проћи са таквим савезницима. Али, шта је Дража друго и могао?

Српство је једноставно у том моменту било у ситуацији да се бори против немачког зулума свим легалним средствима. Било какво другачије (нек је и паметније) поступање би било велики грех!

Да појаснимо, `90-их је Србија водила многе ратове, дал је требало рећи: "То су комунистичке зезанције, ја нећу да ратујем за Србију?"

Наравно да не. О уређењу једне државе се води ПОЛИТИЧКА борба ПОСЛЕ РАТА. Да је Четништво резоновало другачије, шта би данас било од Србије? Већ од 1991. би били у демократском млину, а не од 2000. Руси врло могуће да не би стали на ноге, јер баш је наша борба овде `90-тих изузетно помогла да они ПРЕЛОМЕ и доведу Путина на власт током бомбардовања 1999.

Да мало боље објаснимо.

Демократија је чист сатанизам, ма колико се трудила (и не трудила) то да сакрије ("слободе", бла, бла.. дискавери, итд...).
Не каже у Светом Писму џабе, отприлике: "Они што тврде да су јевреји, а породи су аспидини." - Потомци фарисеја (масони, итд...)

Демократија има два облика власти које форсира према потребама:

- фашизам, који форсира у земљама (народима) које спрема да освајају не сатанске државе

- бољшевизам, који форсира у земљама (народима) које мора да уништи у потпуности.

Зато је било какво шуровање са фашизмом и бољшевизмом САТАНИЗАМ!

Индикативан је баш пример СССР-а, за време лењина и Стаљина, или и пример југославије, за време стамболића, односно Слободана Милошевића.

Стаљин је као неверник, показао како се треба односити са масонском, бољшевичком и фашистичком мафијом. То му никада демократе заборавити неће! И наравно да је имао успеха, јер је УНИШТИО МАФИЈУ унутар те државе.

Слично и Слободан Милошевић. Одгурнуо је анационални бољшевизам и прихватио (нешто као) анационални "праведнички" паганизам. Али није смогао снаге да се РАЗРАЧУНА СА МАФИЈОМ у држави.

Демократе, наравно да нису признале Слобину "демократију", јер нису њихови МАФИЈАШИ водили власт, већ хировити Слоба (мира...).

Што се пак тиче Стаљина, он им је оставио СТРАХ у лоповским костима. Па на било какав помен Стаљина - добију копривњачу...

Зато је сасвим јасно зашто је демократија правила фашизам у немачкој, баш онда када је Стаљин раскрстио са бољшевицима у СССР-у, негде од 1930. на горе.

Са једне стране су пустили све моралне дизгине и правили од немаца монструме, док су рецимо у Царској Русији дували анационални, анти Хришћански бољшевизам, да би Руски Народ онеспособили за борбу.

Или пример Србије и крватске `90-их. У Србији су форсирали бољшевике (ДОС, ДЕПОС,...) који су подривали Националну Снагу Србије. Док су у крваЦкој дували чисте фашисте, Националисте без икаквих моралних ограда.

Уосталом, ова наличја демократије, бољшевизам и фашизам су свуда видна.

Е тако је љотић био оружје циониста са једне стране, док је тито био оружје циониста са друге стране.

Али како то кад је стара југославија била демократска држава, питаће неко?

Краљ Александар никада није био ционистички у ТОТАЛУ!

Али, преломан тренутак је био његова спремност да са Француском и СССР-ом уведе не само КЈугославију у тај споразум, већ да ту уведе целу Малу Антанту!

То је ционистима био ЈАСАН сигнал да га убију заједно са Болеом у Марсељу 1934.

Од тог момента и ако су практиковали прикривену геноцидну политику ка Србима (као Православним), само су чекали прву прилику (2. рат) да са Србима и Србијом ЗАВРШЕ СВЕ ПЛАНОВЕ!

Отуда и таква подршка бољшевику брозу и такав лицемеран однос ка Дражи и ЈВУО током 2. рата. Што се тиче пак љотића, он им је само помагао да УНИШТЕ Српство.

На крају, треба и видети какав је био британски (масонски) однос ка љотићу. Дали су га титу као награду, док су љотићевци и недићевци, као познаваоци документације из рата, сасвим прихваћени као припадници масонских обавештајних служби (као уосталом и сви фашисти, од павелића до хитлерових керова).

Док је однос западних демократија (масона), ка ЈВУО и Дражи, био класичан ЗЛОЧИН, УБИСТВО, ПРИНУДА!

Ако ниси радио са љотама (шпијунима), масонима, лажним краљем, итд... већ си ИСТРАЈАВАО на Дражиној и ЈВУО ИСТИНИ. Час посла се деси да неки удбаш пређе (непримећено) границу (гвоздену завесу) исцепа те секиром, а затим нетрагом нестане.

Ето, надам се да сам како тако, објаснио да је љотић био и остао до данас (са наследницима), антисрбин и ционистички робот. А да њихово бусање антикомунизмом је само глупирање. Јер комунизам има две стране:
- бољшевизам, тј. 100% ционизам = САТАНИЗАМ
- неки "комунизам" нпр: Стаљинов, Милошевићев,... који је неко нео паганство, али који није САТАНИЗАМ!
Али је сува чињеница да је љотићев:
- фашизам, тј. 100% ционизам = САТАНИЗАМ, такође.

На крају, довољно је сваком Србину видети колико је Православних Срба страдало од љотића и његових немаца. Зато, о каквом љотићевом Српству причати???

То је било и остало ђубре и крволок Срба.

Значи, на "или" са Дражом!
Одговори
#5

Све и да су четници били фашисти ( по најстрожијем критеријуму ) шта то има везе ?
Па у Кини су фашисти били на страни Савезника ( Чанг Кај Шек ) и храбро се борили.
Фашистичка Аргентина је објавила рат Хитлеру .
Одговори
#6


За муслиманске фундаменталисте и Ђујић и Дража и Милан Недић су фашисти. Бесан
Одговори


Скочи на Форум:


Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним