Оцена Теме:
  • 5 Гласов(а) - 1.8 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Александар Вучић

Некад су из председништва СНС-а говорили да је Милица Ђурђевић Стаменковски лажљивица која се удружује са онима који су затворили очи на косовску независност. Плус, навели су да се Милица држи даље од политике, јер хоће да буде Куртијев слуга итд.

https://www.alo.rs/vesti/politika/671478...rbiju/vest

https://pink.rs/politika/487452/nikolic-...aju-u-vodu

Данас су Милица и Заветници заједно са СНС

https://www.blic.rs/vesti/politika/sns-s...re/hy75hbr

Да, да. Тако иде политика коју води СНС.
Одговори

Како се развијао однос Вучића и Јеремића: Од „дођи на ферку“ до „јави се да ти помогнем“

Господин Вук Јеремић добио нови посао - постао поштар господара Вучића.
Одговори

Један коментар (није мој) гледе 12 авијона што их је пазарио Вучић за три милијарде у Паризу кад се с Макроном рујног вина поднапио:

Када је неко опичен онда је све могуће 11. априла 2024. ат 17:48

Зашто француски међи ћуте о посети Вучића? Па вероватно зато што га иначе сматрају дворском лудом светских моћника. Сматрају га човеком без речи, психички начетим који једно мисли, друго говори и лаже а треће чини! Укратко- човека без карактера и икаквих политичких и привредних знања и способности. Као такав је медијима неинтересантан, чак и ако заиста купи у односу на руске мигове и сухоје 5-те генерације лошије Рафале који ће у просеку са свим додатним системима коштати сиромашну Србију око 250 милиона евра по летилици. Да су Рафали бољи од америчких, летеле би их све чланице НАТО пакта а не само Французи! Арапи су купили око 60 авиона истог типа по цени од 175 милиона евра по комаду. Руски авиони у зависности од ракетног и додатног наоружања коштају од 80 до 170 милиона долара! Чак и поред ембарга ЕУ, куповина би била могућа. Тим пре што наши пилоти, инжењери и авио-механичари познају делимично и руску најновију авио, радарску и технику наоружања модерних летилица. Код Рафала све морају да уче из почетка! Такву одлуку може да донесе- српски речено- само опичен човек или неко ко ће од продавца добити велики мито да ојади српски буџет за целих, како се прича и пише, 3 милијарде евра. И- зашто би француски медији трошили речи о неком опиченку? И последња стрепња: Тих 12 авиона, ако сви полете у напад (на кога јер би од НАТО ракета сви били брзо уништени) истовремено се за кратко време морају књижити као -губитак! Ако тај суманути АН није хтео да за те паре направи нпр. канализацију у Крњачи, да обнови школе, подоста локалних путева и старих болница, па није морао да купује авионе јер он одлично зна, осим сопственог пувања о својој силини пред затупљеним члановима СНС-а не сме у правцу Космета, о правцу БиХ или недај Боже према Хрватској не треба ни говорити, да опали ни један једини метак из пиштоља а камо ли да нападне некога ракетама ваздух-земља из Рафала!
Одговори

Клип постављен пре четири године

Одговори

(14-04-2024, 07:30 PM)Ђорђе Ивковић Пише:  Како се развијао однос Вучића и Јеремића: Од „дођи на ферку“ до „јави се да ти помогнем“

Ајде да око неког питања не будемо баш сагласни.
Мислим, да сам ја био у овој позицији, у неком лудом и немогућем случају, и да је мене Овај позвао са оваквом молбом, сигурно не би пристао.
Али, могу да разумем Јеремића и није поштено да га, у овој конкретној ситуацији, ставимо у улогу неког савезника, а поготово не слуге режима. Јеремић врло добро зна, а и ми би требало да знамо шта може да значи ако прође та "геноцидашка" прича о Србима. Какве то далекосежне последице може да има. Срби стоје на самој ивици, а понашају се као да су у најкомфорнијој позицији.
Зато могу да разумем зашто је Јеремић, ипак, прихватио да помогне у нечему у чему би, у овом тренутку, ретко који Србин био у позицији да може нешто да уради. 
ПС а поготово што га НДХ1 оптужује да је "поштар"
Одговори

(17-04-2024, 10:22 AM)Бенито Пише:  
(14-04-2024, 07:30 PM)Ђорђе Ивковић Пише:  Како се развијао однос Вучића и Јеремића: Од „дођи на ферку“ до „јави се да ти помогнем“

Ајде да око неког питања не будемо баш сагласни.
Мислим, да сам ја био у овој позицији, у неком лудом и немогућем случају, и да је мене Овај позвао са оваквом молбом, сигурно не би пристао.
Али, могу да разумем Јеремића и није поштено да га, у овој конкретној ситуацији, ставимо у улогу неког савезника, а поготово не слуге режима. Јеремић врло добро зна, а и ми би требало да знамо шта може да значи ако прође та "геноцидашка" прича о Србима. Какве то далекосежне последице може да има. Срби стоје на самој ивици, а понашају се као да су у најкомфорнијој позицији.
Зато могу да разумем зашто је Јеремић, ипак, прихватио да помогне у нечему у чему би, у овом тренутку, ретко који Србин био у позицији да може нешто да уради. 
ПС а поготово што га НДХ1 оптужује да је "поштар"

Па, нисмо у неслагању. Јеремићев мотив се може разумети. Логичан је. Вучићева политика је међутим неизлечива. Хтео-не хтео Јеремић да призна, он је, бона фиде, прихватио улогу Вучићевог политичког алата илити корисног идиота, са готово безначајним шансама да помогне држави.
Када би Јеремићево ангажовање имало пун смисао? Питање је реторичко и хипотетичко.
То би имало смисла само када би Вучић прогласио да је опстанак нације угрожен, када би одустао у потпуности од своје досадашње политике, и када би формирао Владу националног спаса, без западних агената и без лажне "десничарске" опозиције, за коју и он зна да је лажна и лака опозиција. Не би звао "на консултације" Хила и НВО сектор, већ рецимо чланове Крунског савета и сл. Себе би вратио у уставни оквир Председника републике. ИТД....
Одговори

Све разумем и сагласан сам. Куцаш на отворена врата.
Само сам хтео да разјасним, ако сам умео, Јеремићеву позицију, и да разумем у правом смислу о чему се ради.
Одговори

Мирдита шок Овај!
Само да напоменем како држава Србија финансира преко министарства омладине и спорта фестивал шиптара који служи за величање терористичке организације УЧК.
Наравно, то се не догађа без знања Овај. Уствари, Он је био идејни творац такозваног фестивала и, ево ће ове године баш на Видовдан име Адема Јашарија бити главна тема "фестивала".
Одговори

Цитат:"Za razliku od činjenice da se oni ponose ustaškim poreklom, meni u porodici niko nije bio četnik“, rekao je Vučić komentarišući navode hrvatskih političara da on stoji iza rezolucije o Jasenovcu u Crnogorskom parlamanetu i da je „četnički vođa“.

Где је Режисер што побеже с форума?
Одговори

https://www.b92.net/putovanja/aktuelno/a...kaira/vest

Председник Србије истовремено селектор , врховни командант , ЦЕО авиокомпаније....
Одговори

Mikrofon RTS-a slučajno uhvatio Vučića kiselog što tri minuta stoji kao vratar pored Šolcovih kola!
A izjave ništa, džaba dovlačio medije.
Šolc sleteo,rukovao se i ušao u kola!
On ostao, čeka da krenu bar da mahne.
I na kraju nervozan kaže: kad bi mi neko objasnio šta sad čekaju!

Izvor: Marinika Tepić

https://x.com/MarinikaTepic/status/1814058302822826152
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним