Поруке: 7,143
Теме: 39
Придружен: Aug 2013
Углед:
167
(03-10-2018, 10:09 PM)luka.luke Пише: (01-10-2018, 11:42 PM)ПРОСВЕТАР Пише: Људи ми смо избјегли давно па нами није јасно каква је то халабука око
ДААААВ'ДА?
Шта'е то ДААААВ'ДА уопште?
Благодаримо на одговору нормалних Срба!
Мислиш на протесте под називом "Правда за Давида"
Не знамо за тога а "ни Давидова ни Царска ни спахијска" је давно прошло време!
Ође призивају неквог
ДААААВ'ДА !
Шта'е то
ДААААВ'ДА ?!
Да није "
ДАВИ ГА", ЈЕЛ'ТО 'ОЋЕ ДА УДАВЕ МИЛОРАДА?
ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
Поруке: 3,914
Теме: 103
Придружен: May 2017
Енглези...Докле бре више ? Спремају и вероватно саветују опозицију
да кријући се иза несрећног Давида Дамјановића преузму власт у РС.
Боже чувај РС.
Углед:
167
А?
ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
Поруке: 3,914
Теме: 103
Придружен: May 2017
Српски режисер Емир Кустурица позвао српски народ да на изборима 7.10. гласају за Милорада Додика и његову странку СНСД.
https://vidovdan.org/info/kusturica-ovog...ku-srpsku/
Углед:
167
(04-10-2018, 09:33 AM)luka.luke Пише: (04-10-2018, 02:24 AM)ПРОСВЕТАР Пише: (03-10-2018, 10:09 PM)luka.luke Пише: (01-10-2018, 11:42 PM)ПРОСВЕТАР Пише: Људи ми смо избјегли давно па нами није јасно каква је то халабука око
ДААААВ'ДА?
Ође призивају неквог
ДААААВ'ДА !
Шта'е то
ДААААВ'ДА ?!
Да није "ДАВИ ГА", ЈЕЛ'ТО 'ОЋЕ ДА УДАВЕ МИЛОРАДА?
Ако тражиш нормалан одговор, онда постави и нормално питање.
Па ја случајно налетим на неки видео ђе неки потурчењаци избосне стално помињу нешто као "
ДАААВ'ДА", притом широко отварајући уста к'о да хоће да поједу саговорника...па рек'о није згорег да питамо:
Шта'е то
ДААААВ'ДА?
Шта'е то дакле, не знамо, нијесмо одавле а ради смо знати и своје видике проширити?
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
Поруке: 8,716
Теме: 230
Придружен: Jul 2013
Углед:
365
(04-10-2018, 03:42 PM)ПРОСВЕТАР Пише: (04-10-2018, 09:33 AM)luka.luke Пише: (04-10-2018, 02:24 AM)ПРОСВЕТАР Пише: (03-10-2018, 10:09 PM)luka.luke Пише: (01-10-2018, 11:42 PM)ПРОСВЕТАР Пише: Људи ми смо избјегли давно па нами није јасно каква је то халабука око
ДААААВ'ДА?
Ође призивају неквог
ДААААВ'ДА !
Шта'е то
ДААААВ'ДА ?!
Да није "ДАВИ ГА", ЈЕЛ'ТО 'ОЋЕ ДА УДАВЕ МИЛОРАДА?
Ако тражиш нормалан одговор, онда постави и нормално питање.
Па ја случајно налетим на неки видео ђе неки потурчењаци избосне стално помињу нешто као "ДАААВ'ДА", притом широко отварајући уста к'о да хоће да поједу саговорника...па рек'о није згорег да питамо:
Шта'е то ДААААВ'ДА?
Шта'е то дакле, не знамо, нијесмо одавле а ради смо знати и своје видике проширити?
Nadam se ciniku i zlotvore Da će bog da ti jednog dana budeš otac ili unuk nekog Davida.
Pa onda nećeš moći da otvaraš usta i gušićeš se...
Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Углед:
167
(04-10-2018, 07:05 PM)Mekenzi Пише: Nadam se ciniku i zlotvore Da će bog da ti jednog dana budeš otac ili unuk nekog Davida.
Наша ђеца дроге не уживају,
НИТИ ЋЕ!
Или их неће бити!
А ми да будемо "
unuk nekog Davida"....хмммм....теже, сем ако не мислиш на Старозавтног Цара чији смо сви, по Вери нашој, неки унуци!
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
Углед:
365
(04-10-2018, 08:16 PM)ПРОСВЕТАР Пише: (04-10-2018, 07:05 PM)Mekenzi Пише: Nadam se ciniku i zlotvore Da će bog da ti jednog dana budeš otac ili unuk nekog Davida.
Наша ђеца дроге не уживају, НИТИ ЋЕ!
Или их неће бити!
А ми да будемо "unuk nekog Davida"....хмммм....теже, сем ако не мислиш на Старозавтног Цара чији смо сви, по Вери нашој, неки унуци!
Nije koristio drogu, ubijen je od strane države.
Tvoja đeca možda ne koriste drogu, ali imaju umnobolesnog poremećenog agresivnog oca u porodici, kojem je mesto na nekoj psihijatrijskoj ustanovi po mogućstvu zatvorenog tipa.
Te bolesti često znaju biti nasledne, a znaš kako ko se raduje tuđoj nesreći kad tad ga ista nesreća zatekne..
Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
(Последња измена: 04-10-2018, 08:34 PM од
Mekenzi.)
Углед:
167
(04-10-2018, 08:31 PM)Mekenzi Пише: Nije koristio drogu....
Па и није, дрогу
КОРИСТЕ нарко-дилери еда би се обогатили!
ДАААВ'ДА није дрогу
КОРИСТИО но се само ушприцав'о и шмрк'о линију, или пак гут'о ове пилуле модерне, ми се слабо разумемо, нијесмо одавле!
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
Углед:
365
(04-10-2018, 09:49 PM)ПРОСВЕТАР Пише: (04-10-2018, 08:31 PM)Mekenzi Пише: Nije koristio drogu....
Па и није, дрогу КОРИСТЕ нарко-дилери еда би се обогатили!
ДАААВ'ДА није дрогу КОРИСТИО но се само ушприцав'о и шмрк'о линију, или пак гут'о ове пилуле модерне, ми се слабо разумемо, нијесмо одавле!
David nije koristio drogu, niti se ubrizgavao, niti je ikada šmrkao al to u taj tvoj bolesni um ne može da dopre....
ПРОСВЕТАР.
Углед:
365
Na Balkanu političari ne znaju da siđu sa vlasti kada je vreme i kada im biološki sat iskuca, pa mora narod na ulici da ih smenjuje..
Dodiku svaka čast, al mislim da je vreme da ode sa vlasti...
ПРОСВЕТАР.