Оцена Теме:
  • 3 Гласов(а) - 3.67 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ПОСМРТНО ПОМИЛОВАЛО ТИТИЋА БЕЗ ПОКРИЋА

(19-01-2018, 12:51 PM)Бенито Пише:  Али, и љотани, да би себи дали на значају, дижу овај сукоб на ниво Косовског боја. А оправдање што их је било само деветорица у сукобу са комунистима, оправдају својим ексклузивним положајем у оквиру српске интелектуалне и политичке елите. Дакле, њих девет против ових 60. Уистину, их је са обе стране било по десетак.

Нами није јасно сќојим циљем ти покушаваш да БРАНИШ НЕОДБРАЊИВО, попут Бокана кад се ради о Цркви?

Прво, каквих црних "десетак с'обе стране", ми смо дали само један исечак тих догађаја а водили су се прави ратови на БУ, где су национални извукли дебљи крај и били ДЕПОРТОВАНИ У КОНЦЕНТРАЦИОНЕ ЛОГОРЕ, и то знамо поуздано јербо је један од тих логора био у нашој Ивањици а други у...СРЕБРЕНИЦИ!

Друго, ми се ође не држимо само докумената, којих има маса, него и искустава ОЧЕВИДАЦА!

Такође поседујемо збирку од око 1,000 писама и дописница, најпре од уже и шире фамилије па, пошто смо то сакупљали због слика, добијали смо и са стране, све у свему веома сличаног садржаја!

Само из тог разноврсног материјала човек би могао докторат да напише јер може лепо да се прати суноврат студентске омлатине, како су у почетку, непосредно после рата, та писма била са пуно поштовања према родитељима, ђе се искао Благослов, целивање деснице, честитке за Славе и Празнике....да би се касније то све мало по мало претврало у тражење новца, по оној "Отац-новац"!

Из мноштва докумената, КОЈИ СУ ИЗ АПСОЛУТНО АНТИКОМУНИСТИЧКИХ ИЗВОРА, сазнајемо рецимо, да су 1937-е године комуно-сатанисти добили потпуну (и словима ПОТПУНУ) превласт на Београдском Универзитету.

"Орнаса" више нема, јер је после несрећних догађаја настао сукоб, с једне стране зато, што су једни били за сарађивање са Владом, док су појединци лутали у својим тежњама.

Главни разлог ове превласти стварно јесте обилна помоћ "НАПРЕДНИХ" структура, како на Универзитету тако и у Краљевини уопште, коју су комуно-сатанистима пружиле:

1. демонократска,
2. земљорадничка, и
3. старорадикалска

група студената, па су тако комуно-сатанисти били одлично камуфлирани ("нааапредни, наааааародни студенти").

Делатност такве "уједињене" студентске омлатине, у којој се одушевљено кличе чифутину Блуму и осталим израиљцима; где су комуно-сатанисти "држали узде" и "штимоване" или као данас, спиноване, акције водиле се под видом: "студентског антифашистичког блока, фронта слободе, против реакције, а за хлеб, слободу и аутономију универзитета" бла, бла...итд.

У 1937-ој години 28-ог фебруара, студенти комуно-сатанисти су предузели и једну акцију ван Универзитета.

То је било када су око 300 студената и радника комуно-сатаниста под вођставом Јеврејина Баруха (има слика горе, према њему чифутин Мозес-Моша Пијаде изгледа к'о Господин човек) и сина бившег аустроугарског официра Патерностера напали каменицама биоскоп "Триглав" у коме је имао да одржи предавање председник "Збора" Димитрије Љотић.

Том приликом је рањено које каменицама, које гвозденим шипкама, које ножевима 15 Збораша од којих 8 теже.

Комуно-сатанисти су хтели да спрече с једне стране претседника "Збора" да одржи предавање о "афери" Техничке Уније те да се одбрани од љаге коју су противници на "Збор" бацили – јер му није било могуће због "слободе" штампе писменим путем да то учини, а с друге стране, комуно-сатанисти су хтели да спрече народ да чује праву истину.

Међутим!

Захваљујући храбрости и жртвама Збораша комуно-сатанисти нису ни у једном погледу постигли успех. Председник Љотић одржао је предавање пред дупке пуном салом биоскопа "Триглав".

У 1938-ој години Београдски Универзитет и даље остаје најглавније средиште марксизма у Југославји.

Поред "Акционог одбора студентских стручних удружења", пуном паром раде и у "културном одбору", у којем су учлањене све марксистичке културне организације; "у социјалном одбору", у којем су све њихове мензе и потпорна удружења "борба за мир"; у "Одбору за правну заштиту" – који помаже комуно-сатанисте ангажоване у борби са властима.

Без имало муке освајају "Потпорно студентско удружење" које има милионске фондове.

Све њихове комуно-сатанистичке манифестације одржавају се потпуно слободно и ни од кога не сметано.

Њихова противдржавна акција цвета а њихова пропаганда се кобно распростире.

Они придобијају и окупљају и неопредељене студенте, наивне и несавесне, такозвану "НАПРЕДНУ" омлатину.

Универзитетске власти према свему се односе благонаклоно; њих су комунисти држали и повлачили по својој вољи.

На самом универзитету влада релативно затишје, и само по гдекад нађе се понеки премлаћени "фашиста".

Марксисти свој рад спроводе мирно. Универзитет им одржава мензе, Коларчев Универзитет им широм отвара врата за разноврсне "културне" приредбе. Националисти, без средстава и подршке, не могу да им одолевају.

Пошто су постигли циљ освајањем студентских организација, комуно-сатанисти се обрачунавају са својим досадашњим помагачима.

Ликвидирају се: "десни" земљорадници (Случај "Петар Кочић").

Сарадња комуно-сатаниста с једна стране, и разних сепаратиста: македонствујушчих тутуноберачите, босанских потурица, франковаца, Мађара и других, с друге стране.

Тада се развијају бучне манифестације, зборови, дебатни клубови, књижевне вечери, и остале ненародне манифестације, које треба да заведу наивно јавно мњење.

Наставићемо а паметном и оволико доста!

Даљи догађаји на БУ се одвијају углавном овако:

1.
Национални студенти покушавају са удружењем југословенских студената да оснују своју мензу, али од тога комуно-сатанисти праве читаву аферу;

2.
Обнављују се национална друштва, "Свети Сава", после великих мука и сталних препрека од стране универзитетских власти;

3.
"Орнас" се потпуно повлачи из борбе;

4. Комуно-сатанисти јуришају на "Удружење за лигу Народа и Светски мир" које још држе националисти. Поводом тога комуно-сатанисти чак одржавају збор, на којем њихове водеће личности убеђују своје млађе другове, да то удружење мора прећи у руке црвених.

Иначе међународни савез омладинских организација за Лигу Народа и светски мир свугде у левичарским (читај: чифутским, лихварским) рукама.

Исти тај савез је јавни члан комунистичке интернационалне младежи

Из опште студентске мензе, 31-ог маја 1937-е. год., одлази писмо "друговима у Шпанији" у којем се између осталог вели:

"... шаљемо Вам пламене поздраве другарства који треба да Вам потврде нашу спремност да ћемо на први сигнал у борбу поћи за Вашим примером".

Па онда даље:

".. Пред вратима Мадрида одлучује се судбина Света".

Студенти-комуно-сатанисти агилно раде и ван универзитета. Пре свега, укопчавају се у конкордатску борбу, када се по Црквама крећу богобојажљивије него Свештеници који службу служе.

Почињу да носе шешире, само да би их пред Свештеницима могли скидати; притворено љубе у руке Свештенике, представнике "опијума народа"; учествују у поворкама и литијама: у свему заступају оштру реакцију против власти – а ова је знала кога има пред собом.

Тада су комуно-сатанисти издали и чувени летак под насловом "Доле језуитски конкордат".

Такво понашање видимо и данас!

ОДЈЕДНОМ СУ ЖУТИ ПОЧЕЛИ ДА КЛИЧУ "ЖИВЕО АМФИЛОХИЈЕ", а до пре неки дан живог би га одрали!

Приликом хапшења чиве Адолфа Мука, комуно-сатанисте, који је у Југославији врбовао добровољце за црвену Шпанију, студенти – комуно-сатанисти издају познати патетични летак под насловом "Спасимо живот Адолфу Муку"!

Комуно-сатанистима Влада одобрава и сасвим нелегални видови борбе, као што су одбори непредвиђени законима или уредбама.

Полиција проналази противдржавни илегални материјал у комунистичким средиштима и скровиштима, али нико не повлачи косенквенце: КРИВЦИ НЕ МОГУ ДА СЕ ПРОНАЂУ.

Суд за Заштиту Државе осуђује на робију велики број студената за противдржавни рад, они се бране на суду и веле, да то што чине, чине јавно на факултетима остали њихови другови, али од универзитетских власти нико не повлачи консеквенце.

Аутономија Универзитета се изиграва у надри-аутономију; Универзитет постаје држава у држави; на њему се не поштују позитивни закони; на њему се вређа стварна аутономија и слобода исповедања научних истина. Аутономија, таква каква је, омогућава стварање комуно-сатанистичке интелигенције.

За време ректоровања др. Драгослава Јовановића, престонички Универзитет постаје центар комуно-сатанизма на Балкану.

Иако противно Уредби о удружењима слушалаца, комуно-сатанисти избацују државну Химну!

Краљ се никад не спомиње!

Комуно-сатанисти одлазе у Женеву на међународни омладински конгрес, где проповедају лаж да Југославија има 16 народа, па чак и цигањски.

Ректор Јовановић заузима своје место у почасном одбору омладинског светског комуно-сатанистичког конгреса у Њујорку и жели му срећан рад и потом легализује дотадање незаконите одборе: "Акциони одбор студентских стручних удружења", "Одбор студентских економских организација", "Мировни одбор", "Културни одбор", "Уједињену студентску омладину", "одбор за правну заштиту" и сличне.

Ректор дуго не дозвољава прославу "Светог Саве" све уредбе доноси по нацрту комуно-сатаниста.

Даје им огромна средства. Зато је и назван "студентска мајка".

По откривању комуно-сатанистичке афере на Техничком факултету, Ректор интервенише за похапшене комуно-сатанисте и солидарише се са њима, и ако су они доцније осуђени на робију.

Када су комуно-сатанисти прогласили штрајк "за плебисцит" онда је Ректор лично отишао на Технолошки факултет и принудио професоре и студенте да напусте предавања.

Када су комуно-сатанисти желели да оду у Шпанију, и тражили да оду у Париз, Ректор је гарантовао својом чашћу, да ће се они вратити!

Међутим!

Добар део од њих одлази у Шпанију и гине за црвену владу.

Када су студенти били у Софији, исти Ректор гарантује да ће се сви вратити: тридесет их је утекло у СССР.

За његово време комуно-сатанисти су јавно претукли тридесет студената националиста, а за то нису ничим кажњени.

Јер, Ректор је рекао: "шта ја ту могу"!

Секретар Универзитета отворено изјављује нормалним студентима: "Ми немамо могућности да Вас бранимо"!

Приликом светосавске прославе 1937-е год. и ако је за њих Свети Савва био "фашиста", комуно-сатанисти отворено изјављују: "сутра не смемо правити неред, јер би онда пао наш Ректор, наш највећи заштитник".

У јануару 1938-е год. комуно-сатанисти побеђују на изборима за "Опште студентско потпорно удружење".

При томе се служе лукавствима, јер на листу националиста "Свети Савва" подмећу комуно-сатанисте који су тврдили да су чланови "Св. Саве" фалсификовали потписе.

Међутим!

Одлуком Ректората одлучно је потврђено да су чланови "Св. Саве" били у овој ствари потпуно невини.

21-ог фебруара комуно-сатанисти осујећују годишњу скупштину "Удружења југословенских студената за светски мир и Друштво Народа" уз претње и узвике: "Ми морамо отети удружења", "Шта чекате удрите их по глави", "премлатите Управу", "Само ако почну крв ће да падне", и слично.

23-ег марта комуно-сатанисти нападају националне студенте чланове друштва "Свети Савва" који су на Универзитету делили летке па су представили да је група од 15 националиста напала масу од 150 комуно-сатаниста.

Тада је теже повређено неколико националиста, разбијене су им главе боксерима и гвозденим шипкама.

Ноћу, између 17-ог и 18-ог маја, власти на Техничком факултету проналазе читаво стовариште комуно-сатанистичког материјала, брошура, летака, елабората, па чак и оружје.

Током 1938-е год. излази лист "Студент" и ревија "Младост", коју издаје популарни фудбалер др-Ивковић, јеврејски зет.

Паметном доста!

1939-е год. Београдски Универзитет постаје средиште комуно-сатанизма у Југославији.

По наредби Коминтерне и Јевреја, акције се камуфлирају и пребацују на "легалан" терен.

Продужава се са стварањем "масовних организација социјалистичке и напредне омладине" као и стварање организација на селу.

Ствара се Савез омладинских организација.

Оснивају се варошки и сеоски клубови, комуно-сатанистичке читаонице, усмене новине и листови – у главном од стране студента Београдског Универзитета.

Све се врши под фирмом "напредњаштва, антифашизма, борбе за демократију, борбе за социјално стварање, па чак и просвећивања".

Универзитетске власти не реагују ниједном.

Године 1939-е, после пораза у Шпанији, комуно-сатанисти приступају серији бруталних напада и на проливање крви.

26-ог марта, када је једна група делегација студената националиста нападнута пред самим вратима Ректората и када је и сам Ректор видео комуно-сатанистичке боксере и каме, Универзитет још једном ћутке прелази преко разбојништва и не налази кривце.

Већ 27-ог марта, као жртве организованог комуно-сатанистичког терора, страдају двојица националиста: један неутралан и један из "Словенског Југа".

Том приликом један наставник, др. Пржић, присуствује премлаћивању али окреће главу да не би сведочио. Ректор, пак, не прима искрвављене и расцепане националисте који пред његовим вратима чекају. Секретар Дабић удаљава их са ироничном напоменом: "Напишите претставку, па ће се већ видети".

Наставља се серија напада – увек и увек некажњена.

И духовни терор је у јеку, зборови су непрекидни; студентима који желе да раде, рад се онемогућава.

Ваздан се говори "о решавању горућих студентских питања", "хлеба, мира и слободе", "о демократизацији земље", "о борби против фашизма и рата"....

Слободно се продају и деле комуно-сатанистичке књиге, брошуре и издају летци.

Просторије "стручних студентских удружења", са својим "зидним новинама" и фотографијама погинулих и непогинулих страних и домаћих "бораца" приступне су комуно-сатанистима и њиховим симпатизерима.

То су огњишта комуно-сатанизма.

Тада почиње скупљање прилога за "наше добровољце из црвене Шпаније" и тако даље.

НАМИ НИЈЕ ЈАСНО ЗАШТО СЕ ОВА ТРАГЕДИЈА СРБСТВА ЗАТАШКАВА НА ОВОМ ФОРУМУ!

БОКАН ЈЕ ПОТПУНО У ПРАВУ ШТО СЕ ДЕЛОВАЊА КОМУНЕ НА УНИВЕРЗИТЕТУ ТИЧЕ, И ПОРЕД ЧИЊЕНИЦЕ ДА СЕ НЕ СЛАЖЕМО СА ЊИМ ПО ДРУГИМ ПИТАЊИМА!

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
Одговори


Поруке У Овој Теми
ПОСМРТНО ПОМИЛОВАЛО ТИТИЋА БЕЗ ПОКРИЋА - од ПРОСВЕТАР - 02-08-2016, 05:07 PM
RE: ПОСМРТНО ПОМИЛОВАЛО ТИТИЋА БЕЗ ПОКРИЋА - од ПРОСВЕТАР - 03-08-2016, 04:56 PM
RE: ПОСМРТНО ПОМИЛОВАЛО ТИТИЋА БЕЗ ПОКРИЋА - од мунгос - 03-08-2016, 10:57 PM
RE: ПОСМРТНО ПОМИЛОВАЛО ТИТИЋА БЕЗ ПОКРИЋА - од ПРОСВЕТАР - 05-08-2016, 03:42 AM
RE: ПОСМРТНО ПОМИЛОВАЛО ТИТИЋА БЕЗ ПОКРИЋА - од ЈУГОСЛОВЕНСТВОјеНајвећеЗЛО - 06-08-2016, 09:46 AM
RE: ПОСМРТНО ПОМИЛОВАЛО ТИТИЋА БЕЗ ПОКРИЋА - од Mekenzi - 06-08-2016, 10:44 AM
RE: ПОСМРТНО ПОМИЛОВАЛО ТИТИЋА БЕЗ ПОКРИЋА - од ЛукаЛоко - 08-08-2016, 07:02 PM
RE: ПОСМРТНО ПОМИЛОВАЛО ТИТИЋА БЕЗ ПОКРИЋА - од Mekenzi - 08-08-2016, 08:01 PM
RE: ПОСМРТНО ПОМИЛОВАЛО ТИТИЋА БЕЗ ПОКРИЋА - од luka.luke - 10-08-2016, 10:11 AM
RE: ПОСМРТНО ПОМИЛОВАЛО ТИТИЋА БЕЗ ПОКРИЋА - од мунгос - 10-08-2016, 01:00 PM
RE: ПОСМРТНО ПОМИЛОВАЛО ТИТИЋА БЕЗ ПОКРИЋА - од luka.luke - 13-08-2016, 10:26 AM
RE: ПОСМРТНО ПОМИЛОВАЛО ТИТИЋА БЕЗ ПОКРИЋА - од мунгос - 15-08-2016, 01:07 PM
RE: ПОСМРТНО ПОМИЛОВАЛО ТИТИЋА БЕЗ ПОКРИЋА - од luka.luke - 13-08-2016, 10:48 AM
RE: ПОСМРТНО ПОМИЛОВАЛО ТИТИЋА БЕЗ ПОКРИЋА - од Mekenzi - 05-08-2016, 08:05 AM
RE: ПОСМРТНО ПОМИЛОВАЛО ТИТИЋА БЕЗ ПОКРИЋА - од ПРОСВЕТАР - 05-08-2016, 04:19 PM
RE: ПОСМРТНО ПОМИЛОВАЛО ТИТИЋА БЕЗ ПОКРИЋА - од Mekenzi - 05-08-2016, 04:36 PM
RE: ПОСМРТНО ПОМИЛОВАЛО ТИТИЋА БЕЗ ПОКРИЋА - од ПРОСВЕТАР - 05-08-2016, 05:13 PM
RE: ПОСМРТНО ПОМИЛОВАЛО ТИТИЋА БЕЗ ПОКРИЋА - од Mekenzi - 05-08-2016, 06:13 PM
RE: ПОСМРТНО ПОМИЛОВАЛО ТИТИЋА БЕЗ ПОКРИЋА - од ПРОСВЕТАР - 05-08-2016, 06:36 PM
RE: ПОСМРТНО ПОМИЛОВАЛО ТИТИЋА БЕЗ ПОКРИЋА - од Mekenzi - 05-08-2016, 09:38 PM
RE: ПОСМРТНО ПОМИЛОВАЛО ТИТИЋА БЕЗ ПОКРИЋА - од ПРОСВЕТАР - 05-08-2016, 10:17 PM
RE: ПОСМРТНО ПОМИЛОВАЛО ТИТИЋА БЕЗ ПОКРИЋА - од Mekenzi - 05-08-2016, 10:59 PM
RE: ПОСМРТНО ПОМИЛОВАЛО ТИТИЋА БЕЗ ПОКРИЋА - од ПРОСВЕТАР - 06-08-2016, 03:33 PM
RE: ПОСМРТНО ПОМИЛОВАЛО ТИТИЋА БЕЗ ПОКРИЋА - од ПРОСВЕТАР - 06-08-2016, 04:38 PM
RE: ПОСМРТНО ПОМИЛОВАЛО ТИТИЋА БЕЗ ПОКРИЋА - од ЈУГОСЛОВЕНСТВОјеНајвећеЗЛО - 07-08-2016, 01:45 PM
RE: ПОСМРТНО ПОМИЛОВАЛО ТИТИЋА БЕЗ ПОКРИЋА - од Капетан - 08-08-2016, 12:55 PM
RE: ПОСМРТНО ПОМИЛОВАЛО ТИТИЋА БЕЗ ПОКРИЋА - од Јеремија - 08-08-2016, 09:16 PM
RE: ПОСМРТНО ПОМИЛОВАЛО ТИТИЋА БЕЗ ПОКРИЋА - од Капетан - 09-08-2016, 12:42 PM
RE: ПОСМРТНО ПОМИЛОВАЛО ТИТИЋА БЕЗ ПОКРИЋА - од Капетан - 08-08-2016, 01:59 PM
RE: ПОСМРТНО ПОМИЛОВАЛО ТИТИЋА БЕЗ ПОКРИЋА - од Капетан - 06-08-2016, 06:17 PM
RE: ПОСМРТНО ПОМИЛОВАЛО ТИТИЋА БЕЗ ПОКРИЋА - од ПРОСВЕТАР - 06-08-2016, 07:06 PM
RE: ПОСМРТНО ПОМИЛОВАЛО ТИТИЋА БЕЗ ПОКРИЋА - од Капетан - 06-08-2016, 07:43 PM
RE: ПОСМРТНО ПОМИЛОВАЛО ТИТИЋА БЕЗ ПОКРИЋА - од Шумадинац - 06-08-2016, 07:59 PM
RE: ПОСМРТНО ПОМИЛОВАЛО ТИТИЋА БЕЗ ПОКРИЋА - од мунгос - 06-08-2016, 11:09 PM
RE: ПОСМРТНО ПОМИЛОВАЛО ТИТИЋА БЕЗ ПОКРИЋА - од Николај - 07-08-2016, 11:33 AM
RE: ПОСМРТНО ПОМИЛОВАЛО ТИТИЋА БЕЗ ПОКРИЋА - од Капетан - 07-08-2016, 11:49 AM
RE: ПОСМРТНО ПОМИЛОВАЛО ТИТИЋА БЕЗ ПОКРИЋА - од Шумадинац - 07-08-2016, 12:24 PM
RE: ПОСМРТНО ПОМИЛОВАЛО ТИТИЋА БЕЗ ПОКРИЋА - од Громовник - 07-08-2016, 12:57 PM
RE: ПОСМРТНО ПОМИЛОВАЛО ТИТИЋА БЕЗ ПОКРИЋА - од Капетан - 07-08-2016, 04:37 PM
RE: ПОСМРТНО ПОМИЛОВАЛО ТИТИЋА БЕЗ ПОКРИЋА - од ПРОСВЕТАР - 08-08-2016, 03:20 AM
RE: ПОСМРТНО ПОМИЛОВАЛО ТИТИЋА БЕЗ ПОКРИЋА - од ЈУГОСЛОВЕНСТВОјеНајвећеЗЛО - 08-08-2016, 03:42 PM
RE: ПОСМРТНО ПОМИЛОВАЛО ТИТИЋА БЕЗ ПОКРИЋА - од Громовник - 08-08-2016, 11:30 AM
RE: ПОСМРТНО ПОМИЛОВАЛО ТИТИЋА БЕЗ ПОКРИЋА - од Громовник - 09-08-2016, 01:43 PM
RE: ПОСМРТНО ПОМИЛОВАЛО ТИТИЋА БЕЗ ПОКРИЋА - од Капетан - 09-08-2016, 06:18 PM
RE: ПОСМРТНО ПОМИЛОВАЛО ТИТИЋА БЕЗ ПОКРИЋА - од Громовник - 09-08-2016, 06:36 PM
RE: ПОСМРТНО ПОМИЛОВАЛО ТИТИЋА БЕЗ ПОКРИЋА - од ПРОСВЕТАР - 10-08-2016, 06:20 PM
RE: ПОСМРТНО ПОМИЛОВАЛО ТИТИЋА БЕЗ ПОКРИЋА - од ПРОСВЕТАР - 08-08-2016, 08:39 PM
RE: ПОСМРТНО ПОМИЛОВАЛО ТИТИЋА БЕЗ ПОКРИЋА - од ПРОСВЕТАР - 09-08-2016, 05:29 AM
RE: ПОСМРТНО ПОМИЛОВАЛО ТИТИЋА БЕЗ ПОКРИЋА - од Јеремија - 09-08-2016, 06:23 PM
RE: ПОСМРТНО ПОМИЛОВАЛО ТИТИЋА БЕЗ ПОКРИЋА - од мунгос - 09-08-2016, 01:17 PM
RE: ПОСМРТНО ПОМИЛОВАЛО ТИТИЋА БЕЗ ПОКРИЋА - од ПРОСВЕТАР - 09-08-2016, 01:39 PM
RE: ПОСМРТНО ПОМИЛОВАЛО ТИТИЋА БЕЗ ПОКРИЋА - од ПРОСВЕТАР - 09-08-2016, 02:22 PM
RE: ПОСМРТНО ПОМИЛОВАЛО ТИТИЋА БЕЗ ПОКРИЋА - од Капетан - 09-08-2016, 07:29 PM
RE: ПОСМРТНО ПОМИЛОВАЛО ТИТИЋА БЕЗ ПОКРИЋА - од Mekenzi - 10-08-2016, 01:40 PM
RE: ПОСМРТНО ПОМИЛОВАЛО ТИТИЋА БЕЗ ПОКРИЋА - од Брада - 10-08-2016, 11:44 PM
RE: ПОСМРТНО ПОМИЛОВАЛО ТИТИЋА БЕЗ ПОКРИЋА - од ПРОСВЕТАР - 11-08-2016, 04:41 AM
RE: ПОСМРТНО ПОМИЛОВАЛО ТИТИЋА БЕЗ ПОКРИЋА - од ЛукаЛоко - 12-08-2016, 11:05 AM
RE: ПОСМРТНО ПОМИЛОВАЛО ТИТИЋА БЕЗ ПОКРИЋА - од ПРОСВЕТАР - 12-08-2016, 09:06 PM
RE: ПОСМРТНО ПОМИЛОВАЛО ТИТИЋА БЕЗ ПОКРИЋА - од ПРОСВЕТАР - 13-08-2016, 10:16 AM
RE: ПОСМРТНО ПОМИЛОВАЛО ТИТИЋА БЕЗ ПОКРИЋА - од Громовник - 13-08-2016, 10:32 AM
RE: ПОСМРТНО ПОМИЛОВАЛО ТИТИЋА БЕЗ ПОКРИЋА - од ЛукаЛоко - 16-08-2016, 03:20 PM
RE: ПОСМРТНО ПОМИЛОВАЛО ТИТИЋА БЕЗ ПОКРИЋА - од мунгос - 16-08-2016, 11:06 PM
RE: ПОСМРТНО ПОМИЛОВАЛО ТИТИЋА БЕЗ ПОКРИЋА - од ЛукаЛоко - 18-08-2016, 11:55 AM
RE: ПОСМРТНО ПОМИЛОВАЛО ТИТИЋА БЕЗ ПОКРИЋА - од Громовник - 18-08-2016, 01:39 PM
RE: ПОСМРТНО ПОМИЛОВАЛО ТИТИЋА БЕЗ ПОКРИЋА - од ПРОСВЕТАР - 18-08-2016, 03:53 PM
RE: ПОСМРТНО ПОМИЛОВАЛО ТИТИЋА БЕЗ ПОКРИЋА - од Громовник - 18-08-2016, 04:19 PM
RE: ПОСМРТНО ПОМИЛОВАЛО ТИТИЋА БЕЗ ПОКРИЋА - од ПРОСВЕТАР - 18-08-2016, 05:29 PM
RE: ПОСМРТНО ПОМИЛОВАЛО ТИТИЋА БЕЗ ПОКРИЋА - од ЛукаЛоко - 22-08-2016, 06:18 PM
RE: ПОСМРТНО ПОМИЛОВАЛО ТИТИЋА БЕЗ ПОКРИЋА - од Громовник - 22-08-2016, 09:05 PM
RE: ПОСМРТНО ПОМИЛОВАЛО ТИТИЋА БЕЗ ПОКРИЋА - од ПРОСВЕТАР - 22-08-2016, 09:43 PM
RE: ПОСМРТНО ПОМИЛОВАЛО ТИТИЋА БЕЗ ПОКРИЋА - од luka.luke - 22-08-2016, 10:28 PM
RE: ПОСМРТНО ПОМИЛОВАЛО ТИТИЋА БЕЗ ПОКРИЋА - од ЛукаЛоко - 30-08-2016, 10:36 AM
RE: ПОСМРТНО ПОМИЛОВАЛО ТИТИЋА БЕЗ ПОКРИЋА - од ПРОСВЕТАР - 30-08-2016, 12:52 PM
RE: ПОСМРТНО ПОМИЛОВАЛО ТИТИЋА БЕЗ ПОКРИЋА - од ЛукаЛоко - 07-09-2016, 11:50 AM
RE: ПОСМРТНО ПОМИЛОВАЛО ТИТИЋА БЕЗ ПОКРИЋА - од Громовник - 08-09-2016, 11:09 AM
RE: ПОСМРТНО ПОМИЛОВАЛО ТИТИЋА БЕЗ ПОКРИЋА - од luka.luke - 08-09-2016, 01:12 PM
RE: ПОСМРТНО ПОМИЛОВАЛО ТИТИЋА БЕЗ ПОКРИЋА - од ЛукаЛоко - 23-09-2016, 06:13 PM
RE: ПОСМРТНО ПОМИЛОВАЛО ТИТИЋА БЕЗ ПОКРИЋА - од luka.luke - 23-09-2016, 06:47 PM
RE: ПОСМРТНО ПОМИЛОВАЛО ТИТИЋА БЕЗ ПОКРИЋА - од Громовник - 16-08-2016, 09:01 PM
RE: ПОСМРТНО ПОМИЛОВАЛО ТИТИЋА БЕЗ ПОКРИЋА - од ПРОСВЕТАР - 17-08-2016, 02:37 AM
RE: ПОСМРТНО ПОМИЛОВАЛО ТИТИЋА БЕЗ ПОКРИЋА - од Брада - 17-08-2016, 11:31 AM
RE: ПОСМРТНО ПОМИЛОВАЛО ТИТИЋА БЕЗ ПОКРИЋА - од ПРОСВЕТАР - 22-08-2016, 11:27 PM
RE: ПОСМРТНО ПОМИЛОВАЛО ТИТИЋА БЕЗ ПОКРИЋА - од ПРОСВЕТАР - 23-08-2016, 03:00 AM
RE: ПОСМРТНО ПОМИЛОВАЛО ТИТИЋА БЕЗ ПОКРИЋА - од Mekenzi - 23-08-2016, 12:51 PM
RE: ПОСМРТНО ПОМИЛОВАЛО ТИТИЋА БЕЗ ПОКРИЋА - од ПРОСВЕТАР - 23-08-2016, 03:18 PM
RE: ПОСМРТНО ПОМИЛОВАЛО ТИТИЋА БЕЗ ПОКРИЋА - од Mekenzi - 24-08-2016, 06:01 PM
RE: ПОСМРТНО ПОМИЛОВАЛО ТИТИЋА БЕЗ ПОКРИЋА - од ПРОСВЕТАР - 24-08-2016, 07:29 PM
RE: ПОСМРТНО ПОМИЛОВАЛО ТИТИЋА БЕЗ ПОКРИЋА - од Mekenzi - 24-08-2016, 07:48 PM
RE: ПОСМРТНО ПОМИЛОВАЛО ТИТИЋА БЕЗ ПОКРИЋА - од Брада - 25-08-2016, 02:15 PM
RE: ПОСМРТНО ПОМИЛОВАЛО ТИТИЋА БЕЗ ПОКРИЋА - од ПРОСВЕТАР - 27-08-2016, 09:32 PM
RE: ПОСМРТНО ПОМИЛОВАЛО ТИТИЋА БЕЗ ПОКРИЋА - од мунгос - 01-09-2016, 01:32 PM
RE: ПОСМРТНО ПОМИЛОВАЛО ТИТИЋА БЕЗ ПОКРИЋА - од ПРОСВЕТАР - 04-09-2016, 05:59 PM
RE: ПОСМРТНО ПОМИЛОВАЛО ТИТИЋА БЕЗ ПОКРИЋА - од luka.luke - 07-09-2016, 07:00 PM
RE: ПОСМРТНО ПОМИЛОВАЛО ТИТИЋА БЕЗ ПОКРИЋА - од Mekenzi - 08-09-2016, 11:01 PM
RE: ПОСМРТНО ПОМИЛОВАЛО ТИТИЋА БЕЗ ПОКРИЋА - од luka.luke - 09-09-2016, 12:15 AM
RE: ПОСМРТНО ПОМИЛОВАЛО ТИТИЋА БЕЗ ПОКРИЋА - од ПРОСВЕТАР - 29-10-2016, 01:18 AM
RE: ПОСМРТНО ПОМИЛОВАЛО ТИТИЋА БЕЗ ПОКРИЋА - од ПРОСВЕТАР - 29-10-2016, 02:19 AM
RE: ПОСМРТНО ПОМИЛОВАЛО ТИТИЋА БЕЗ ПОКРИЋА - од Брада - 08-12-2016, 07:42 PM
RE: ПОСМРТНО ПОМИЛОВАЛО ТИТИЋА БЕЗ ПОКРИЋА - од ПРОСВЕТАР - 15-01-2018, 12:06 PM
RE: ПОСМРТНО ПОМИЛОВАЛО ТИТИЋА БЕЗ ПОКРИЋА - од ЈВуО-КГ - 15-01-2018, 08:13 PM
RE: ПОСМРТНО ПОМИЛОВАЛО ТИТИЋА БЕЗ ПОКРИЋА - од Бенито - 16-01-2018, 08:18 PM
RE: ПОСМРТНО ПОМИЛОВАЛО ТИТИЋА БЕЗ ПОКРИЋА - од ПРОСВЕТАР - 16-01-2018, 08:29 PM
RE: ПОСМРТНО ПОМИЛОВАЛО ТИТИЋА БЕЗ ПОКРИЋА - од Брада - 15-01-2018, 11:46 PM
RE: ПОСМРТНО ПОМИЛОВАЛО ТИТИЋА БЕЗ ПОКРИЋА - од ПРОСВЕТАР - 16-01-2018, 01:04 AM
RE: ПОСМРТНО ПОМИЛОВАЛО ТИТИЋА БЕЗ ПОКРИЋА - од ЈВуО-КГ - 16-01-2018, 01:31 AM
RE: ПОСМРТНО ПОМИЛОВАЛО ТИТИЋА БЕЗ ПОКРИЋА - од Перун - 16-01-2018, 07:39 PM
RE: ПОСМРТНО ПОМИЛОВАЛО ТИТИЋА БЕЗ ПОКРИЋА - од ЈВуО-КГ - 16-01-2018, 08:31 PM
RE: ПОСМРТНО ПОМИЛОВАЛО ТИТИЋА БЕЗ ПОКРИЋА - од ПРОСВЕТАР - 16-01-2018, 07:06 AM
RE: ПОСМРТНО ПОМИЛОВАЛО ТИТИЋА БЕЗ ПОКРИЋА - од ЈВуО-КГ - 16-01-2018, 07:01 PM
RE: ПОСМРТНО ПОМИЛОВАЛО ТИТИЋА БЕЗ ПОКРИЋА - од ПРОСВЕТАР - 16-01-2018, 07:15 PM
RE: ПОСМРТНО ПОМИЛОВАЛО ТИТИЋА БЕЗ ПОКРИЋА - од ЈВуО-КГ - 16-01-2018, 07:25 PM
RE: ПОСМРТНО ПОМИЛОВАЛО ТИТИЋА БЕЗ ПОКРИЋА - од Прст_у_ока_латиници - 16-01-2018, 08:05 PM
RE: ПОСМРТНО ПОМИЛОВАЛО ТИТИЋА БЕЗ ПОКРИЋА - од Бенито - 16-01-2018, 08:40 PM
RE: ПОСМРТНО ПОМИЛОВАЛО ТИТИЋА БЕЗ ПОКРИЋА - од ЈВуО-КГ - 16-01-2018, 08:44 PM
RE: ПОСМРТНО ПОМИЛОВАЛО ТИТИЋА БЕЗ ПОКРИЋА - од ПРОСВЕТАР - 17-01-2018, 06:43 AM
RE: ПОСМРТНО ПОМИЛОВАЛО ТИТИЋА БЕЗ ПОКРИЋА - од Бенито - 17-01-2018, 12:24 PM
RE: ПОСМРТНО ПОМИЛОВАЛО ТИТИЋА БЕЗ ПОКРИЋА - од ПРОСВЕТАР - 18-01-2018, 10:54 PM
RE: ПОСМРТНО ПОМИЛОВАЛО ТИТИЋА БЕЗ ПОКРИЋА - од Брада - 18-01-2018, 02:20 AM
RE: ПОСМРТНО ПОМИЛОВАЛО ТИТИЋА БЕЗ ПОКРИЋА - од Бенито - 18-01-2018, 11:29 PM
RE: ПОСМРТНО ПОМИЛОВАЛО ТИТИЋА БЕЗ ПОКРИЋА - од ПРОСВЕТАР - 19-01-2018, 12:57 AM
RE: ПОСМРТНО ПОМИЛОВАЛО ТИТИЋА БЕЗ ПОКРИЋА - од Бенито - 19-01-2018, 01:46 AM
RE: ПОСМРТНО ПОМИЛОВАЛО ТИТИЋА БЕЗ ПОКРИЋА - од ПРОСВЕТАР - 19-01-2018, 09:04 AM
RE: ПОСМРТНО ПОМИЛОВАЛО ТИТИЋА БЕЗ ПОКРИЋА - од Бенито - 19-01-2018, 12:51 PM
RE: ПОСМРТНО ПОМИЛОВАЛО ТИТИЋА БЕЗ ПОКРИЋА - од ПРОСВЕТАР - 19-01-2018, 03:08 PM
RE: ПОСМРТНО ПОМИЛОВАЛО ТИТИЋА БЕЗ ПОКРИЋА - од luka.luke - 19-01-2018, 01:15 PM
RE: ПОСМРТНО ПОМИЛОВАЛО ТИТИЋА БЕЗ ПОКРИЋА - од Бенито - 19-01-2018, 02:04 PM
RE: ПОСМРТНО ПОМИЛОВАЛО ТИТИЋА БЕЗ ПОКРИЋА - од luka.luke - 19-01-2018, 02:21 PM
RE: ПОСМРТНО ПОМИЛОВАЛО ТИТИЋА БЕЗ ПОКРИЋА - од Бенито - 19-01-2018, 04:29 PM
RE: ПОСМРТНО ПОМИЛОВАЛО ТИТИЋА БЕЗ ПОКРИЋА - од Громовник - 19-01-2018, 04:46 PM
RE: ПОСМРТНО ПОМИЛОВАЛО ТИТИЋА БЕЗ ПОКРИЋА - од ПРОСВЕТАР - 20-01-2018, 12:28 AM
RE: ПОСМРТНО ПОМИЛОВАЛО ТИТИЋА БЕЗ ПОКРИЋА - од Бенито - 20-01-2018, 12:50 AM
RE: ПОСМРТНО ПОМИЛОВАЛО ТИТИЋА БЕЗ ПОКРИЋА - од ПРОСВЕТАР - 20-01-2018, 02:43 AM
RE: ПОСМРТНО ПОМИЛОВАЛО ТИТИЋА БЕЗ ПОКРИЋА - од ЈВуО-КГ - 20-01-2018, 02:55 AM
RE: ПОСМРТНО ПОМИЛОВАЛО ТИТИЋА БЕЗ ПОКРИЋА - од ПРОСВЕТАР - 20-01-2018, 07:36 AM
RE: ПОСМРТНО ПОМИЛОВАЛО ТИТИЋА БЕЗ ПОКРИЋА - од ПРОСВЕТАР - 20-01-2018, 09:13 AM
RE: ПОСМРТНО ПОМИЛОВАЛО ТИТИЋА БЕЗ ПОКРИЋА - од Бенито - 20-01-2018, 12:22 PM
RE: ПОСМРТНО ПОМИЛОВАЛО ТИТИЋА БЕЗ ПОКРИЋА - од Громовник - 20-01-2018, 01:56 PM
RE: ПОСМРТНО ПОМИЛОВАЛО ТИТИЋА БЕЗ ПОКРИЋА - од luka.luke - 20-01-2018, 05:12 PM
RE: ПОСМРТНО ПОМИЛОВАЛО ТИТИЋА БЕЗ ПОКРИЋА - од ПРОСВЕТАР - 20-01-2018, 10:59 PM
RE: ПОСМРТНО ПОМИЛОВАЛО ТИТИЋА БЕЗ ПОКРИЋА - од ПРОСВЕТАР - 20-01-2018, 02:16 PM
RE: ПОСМРТНО ПОМИЛОВАЛО ТИТИЋА БЕЗ ПОКРИЋА - од ПРОСВЕТАР - 18-03-2018, 04:26 AM
RE: ПОСМРТНО ПОМИЛОВАЛО ТИТИЋА БЕЗ ПОКРИЋА - од ПРОСВЕТАР - 26-06-2018, 12:48 PM

Скочи на Форум:


Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним