Оцена Теме:
  • 5 Гласов(а) - 4.2 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Ко су нама Црногорци ?

ГУШТЕР И ЗМИЈА ДИВАНЕ....НИЈЕ ДОБРО....

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
Одговори

Оооо Милооо лопове...с'поштовањем за твоје лукавство у крађи и прекрађи и лоповлуку обичном као и за искуство стечено у служби Јосипа и мрца Јосиповог....ми ипак, ипак...више верујемо Милијани но теби, јер ахем...Милијана је пре свега прелијепа жена, права Србкиња, да су нами ОНЕ године ми би тамо долећели на крилима вјетра и Милијану ближе упознали па из свег гласа запјевали:

Ој ђевојко МилиЈана
Прошетај се планинама!

У долини,покрај Лима;
Црногорка ти си фина!

Не волим Те што се мора,
Но што љевшег нема створа!

Ој ђевојко Милијана,
Пушти овце 'ајде с нама,

Даћемо ти реденике,
'Ајде с нама у Четнике,

Ако нећеш реденике,
Ти превијај рањенике!

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
Одговори

СРБСКИ ГОСПОДИН СРЂА ТРИФКОВИЋ, БУДУШЧИ МИНИСТАР ИНОСТРАНИХ ПОСЛОВА, АКО БОГ ДА (И КАД МИ ДОЂЕМО НАВЛАС'), ГОВОРИ О НАЦИОНАЛНОМ ИНЖЕЊЕРИНГУ КРОЗ ИСТОРИЈУ УОПШТЕ И...У МИЛОВОЈ ЦРЊЕГОРИ ПОСЕБНО!

ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
Одговори

СИНИША О ЦРНОЈ ГОРИ, БРАТСКИ, ИСКРЕНО, ДОБРОНАМЕРНО...!

ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
Одговори

.
Зачетници и настављачи пројекта црногорског усташтва
https://www.in4s.net/zacetnici-i-nastavl...-ustastva/
.

Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори

https://www.in4s.net/nsd-marko-dakovic-n...e-drustvo/
Одговори

Лавров је одржао једно видео-предавање студентима Московског института за међународне односе, у којем је, између осталог, изнео тврдњу да је веома тужно када си издат не од стране политичара, већ од стране читаве државе, говорећи о Црној Гори. Оценио је да Ђукановић влада Црном Гором уз ноте русофобизма али је изнео тврдњу како је сигуран да већина народа у Црној Гори не дели његова гледишта.

Имплицирао је такође да је Ђукановић уцењен због својих проблема са италијанским правосуђем.
Одговори

Немачка полиција запленила пола тоне кокаина на броду "Будва" у власништву Барске пловидбе, који је био укотвљен у Хамбургу.
Одговори

(15-10-2018, 11:58 AM)ЛукаЛоко Пише:  Комунисти и Запад наметнули су вам ту поделу и ви то нажалост прихватили.
Већ сам раније написао да је по мени ситуација националне свести у авнојевској Србији можда чак и гора него у Црној Гори.
Ви требате да се понашате сасвим другачије: ви требате да и даље упркос свему да волите Црну Гору, Црногорци свих оријентација морају да виде да вама је стало до Црне Горе исто колико и до свих осталих српских покрајина!
Ово је мој пост из прошлог октобра.
Да ли сте видели да сам био у праву?Јок
Да у Црној Гори има поносних Срба у великом проценту.
Одговори

Лепу су нам коску убациле Велике силе на Берлинском конгресу и не знам ни сам колико ће нам требати времена да се споразумемо и коначно уредимо заједничку државу, када неминовно опет дође.
Одговори

Колико отровне реторике ових дана у погледу отварања граница између Србије и Црне Горе. Све прорачунато, као Калај да говори из Подгорице а његов дублер одговара из Београда.
Одговори

https://balkanskageopolitika.com/2020/08...ki-junaci/
Одговори

Одговори

Њујорк тајмс је пренео изјаву бившег америчког амбасадора у Србији и Црној Гори Вилијама Монтгомерија који је рекао да су САД "окретале главу и одлучиле да не виде шверц".
"Сви су знали шта се дешава, али ми смо то дозволили јер је то донело новац који је Ђукановићу био потребан против Милошевића", рекао је бивши амбасадор.Амерички лист преноси да су САД биле више фокусиране на трговину дрогом, што је још један велики проблем у Црној Гори, него на шверц цигарета. А изгубљени порески приход погодио је Европу, а не САД, додао је лист.

http://www.nspm.rs/hronika/njujork-tajms...evica.html

"Не бојте се Турака је мало, а нас је много, они се бију за господство, а ми за Слободу, да можемо данути душом" - Карађорђе Србима пред ослобођење Баточине марта 1804. године
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним