Поруке: 7,143
Теме: 39
Придружен: Aug 2013
Углед:
167
ГУШТЕР И ЗМИЈА ДИВАНЕ....НИЈЕ ДОБРО....
ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
Углед:
167
Оооо Милооо лопове...с'поштовањем за твоје лукавство у крађи и прекрађи и лоповлуку обичном као и за искуство стечено у служби Јосипа и мрца Јосиповог....ми ипак, ипак...више верујемо Милијани но теби, јер ахем...Милијана је пре свега прелијепа жена, права Србкиња, да су нами
ОНЕ године ми би тамо долећели на крилима вјетра и Милијану ближе упознали па из свег гласа запјевали:
Ој ђевојко МилиЈана
Прошетај се планинама!
У долини,покрај Лима;
Црногорка ти си фина!
Не волим Те што се мора,
Но што љевшег нема створа!
Ој ђевојко Милијана,
Пушти овце 'ајде с нама,
Даћемо ти реденике,
'Ајде с нама у Четнике,
Ако нећеш реденике,
Ти превијај рањенике!
ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
Углед:
167
СРБСКИ ГОСПОДИН СРЂА ТРИФКОВИЋ, БУДУШЧИ МИНИСТАР ИНОСТРАНИХ ПОСЛОВА, АКО БОГ ДА (И КАД МИ ДОЂЕМО НАВЛАС'), ГОВОРИ О НАЦИОНАЛНОМ ИНЖЕЊЕРИНГУ КРОЗ ИСТОРИЈУ УОПШТЕ И...У МИЛОВОЈ ЦРЊЕГОРИ ПОСЕБНО!
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
Углед:
167
СИНИША О ЦРНОЈ ГОРИ, БРАТСКИ, ИСКРЕНО, ДОБРОНАМЕРНО...!
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
Поруке: 13,735
Теме: 335
Придружен: Feb 2015
Углед:
756
.
Зачетници и настављачи пројекта црногорског усташтва
https://www.in4s.net/zacetnici-i-nastavl...-ustastva/
.
Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.
Д М
Поруке: 1,200
Теме: 1
Придружен: Nov 2019
Углед:
240
Лавров је одржао једно видео-предавање студентима Московског института за међународне односе, у којем је, између осталог, изнео тврдњу да је веома тужно када си издат не од стране политичара, већ од стране читаве државе, говорећи о Црној Гори. Оценио је да Ђукановић влада Црном Гором уз ноте русофобизма али је изнео тврдњу како је сигуран да већина народа у Црној Гори не дели његова гледишта.
Имплицирао је такође да је Ђукановић уцењен због својих проблема са италијанским правосуђем.
Углед:
240
Немачка полиција запленила пола тоне кокаина на броду "Будва" у власништву Барске пловидбе, који је био укотвљен у Хамбургу.
Углед:
240
Лепу су нам коску убациле Велике силе на Берлинском конгресу и не знам ни сам колико ће нам требати времена да се споразумемо и коначно уредимо заједничку државу, када неминовно опет дође.
Углед:
240
Колико отровне реторике ових дана у погледу отварања граница између Србије и Црне Горе. Све прорачунато, као Калај да говори из Подгорице а његов дублер одговара из Београда.
(Последња измена: 26-05-2020, 10:33 PM од
Ђорђе.)
Поруке: 4,336
Теме: 54
Придружен: Jul 2013
Углед:
612
Њујорк тајмс је пренео изјаву бившег америчког амбасадора у Србији и Црној Гори Вилијама Монтгомерија који је рекао да су САД "окретале главу и одлучиле да не виде шверц".
"Сви су знали шта се дешава, али ми смо то дозволили јер је то донело новац који је Ђукановићу био потребан против Милошевића", рекао је бивши амбасадор.Амерички лист преноси да су САД биле више фокусиране на трговину дрогом, што је још један велики проблем у Црној Гори, него на шверц цигарета. А изгубљени порески приход погодио је Европу, а не САД, додао је лист.
http://www.nspm.rs/hronika/njujork-tajms...evica.html
"Не бојте се Турака је мало, а нас је много, они се бију за господство, а ми за Слободу, да можемо данути душом" - Карађорђе Србима пред ослобођење Баточине марта 1804. године
(Последња измена: 25-08-2021, 09:00 PM од
Николај.)