Оцена Теме:
  • 2 Гласов(а) - 5 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Српска политика некад и сад

(09-06-2017, 08:02 PM)Ултрадесничар Пише:  А ти ћеш добити отказ у МИ6 због ширења дезинформација.
Мада за Србију би било боље да што више таквих као ти - "писмених и информисаних" наставе да информишу тајне службе САД, Енглеске, Немачке...

Чуо сам да Зоран Бабић предаје логичко закључивање на вишој пословној у Лесковцу.
Одговори

(09-06-2017, 08:14 PM)ЈВуО-КГ Пише:  
(09-06-2017, 08:02 PM)Ултрадесничар Пише:  А ти ћеш добити отказ у МИ6 због ширења дезинформација.
Мада за Србију би било боље да што више таквих као ти - "писмених и информисаних" наставе да информишу тајне службе САД, Енглеске, Немачке...

Чуо сам да Зоран Бабић предаје логичко закључивање на вишој пословној у Лесковцу.

Озбиљно ? Срећно на Вишој пословној у Лесковцу.Драго ми је што си увек спреман да радиш на себи.
Одговори

(09-06-2017, 09:38 AM)Ултрадесничар Пише:  Шешељ је одбијао захтеве Крајишника да нелегална Српска Армија дође и помогне им против неоусташа. Запад би оптужио Републику Србију за агресију на Хрватску и имали би НАТО агресију 8 дана раније. Он им није рекао да се "држе Југославије" него да се држе легалне Југословенске Народне Армије.

И тако је "мудри четнички војвода" спасио Србију од злих Срба, јел те? Какве су ти ово басне, ко да преписујеш неки ЈУЛовски памфлет о "мудрој политици" нашег руководства. Шта пишеш којешта, каква нелегална Српска армија, чему измишљање? Зар Хрвати нису свакако оптужили Србију за агресију? И који су резултати "мудре" про-југословенске (легалистичке) политике " Воје Србина" и идеолога Српског национализма? Изузев увећања његове имовине и странке наравно? Гдје год је он крстарио као чауш црногорског ђубрета на власти у Београду (било да је МИлошевић био шеф Србије или Југославије) Срби су потпуно пропали: Крајина, Сарајево, Космет, али битно да је све легално и да се стварни интереси народа игноришу.

(09-06-2017, 09:38 AM)Ултрадесничар Пише:  Занимљививо, и у ДСР четнички команданти су тражили од надређеног ђен. Михаиловића да и званично постануиу Српска Војска, али ђен. Михаиловић је остао при Владиним упуствима и задржао име ЈВуО,

И тако је остао легалиста до краја а народ који га је подржавао и чија је био узданица је изгубио рат, исто као и легалисти из СКЈ и СПС уз подршку манијака из СРС, тобожњи легализам са искључивим штетним посљедицама по Србе. Баш занимљиво.

(09-06-2017, 09:38 AM)Ултрадесничар Пише:  П.С. "Лондонски уговор" : Силе Антане нуде Велику Србију али да Србија преда Вардарску Македонију Бугарској која тако не би ушла у рат на страни Цент. Сила. Двор и Пашићева влада одбијају.

Какве ово везе има са крипто-хрватом Шешељом? Лондонски уговор је и дан данас магловита ствар, шта је тачно у њему нуђено. Да ли су га Регент и Пашић стварно одбили или . . . А ако је истина то за македонију, сад је лако писати шта би било кад би било. Наша историја је таква да је јасно да се Србији брани да се прошири преко Дрине, то је тако ево задњих више од 200 година, а почело је још у доба Деспота Стефана и Ђурђа, можда и прије. Онда се Србији нуде проширења на југ, пун муслимана и нелојалних православаца, док преко Дрине остају масе Срба.
Одговори

(10-06-2017, 08:56 AM)Брада Пише:  
(09-06-2017, 09:38 AM)Ултрадесничар Пише:  Шешељ је одбијао захтеве Крајишника да нелегална Српска Армија дође и помогне им против неоусташа. Запад би оптужио Републику Србију за агресију на Хрватску и имали би НАТО агресију 8 дана раније. Он им није рекао да се "држе Југославије" него да се држе легалне Југословенске Народне Армије.

И тако је "мудри четнички војвода" спасио Србију од злих Срба, јел те? Какве су ти ово басне, ко да преписујеш неки ЈУЛовски памфлет о "мудрој политици" нашег руководства. Шта пишеш којешта, каква нелегална Српска армија, чему измишљање? Зар Хрвати нису свакако оптужили Србију за агресију? И који су резултати "мудре" про-југословенске (легалистичке) политике " Воје Србина" и идеолога Српског национализма? Изузев увећања његове имовине и странке наравно? Гдје год је он крстарио као чауш црногорског ђубрета на власти у Београду (било да је МИлошевић био шеф Србије или Југославије) Срби су потпуно пропали: Крајина, Сарајево, Космет, али битно да је све легално и да се стварни интереси народа игноришу.

(09-06-2017, 09:38 AM)Ултрадесничар Пише:  Занимљививо, и у ДСР четнички команданти су тражили од надређеног ђен. Михаиловића да и званично постануиу Српска Војска, али ђен. Михаиловић је остао при Владиним упуствима и задржао име ЈВуО,

И тако је остао легалиста до краја а народ који га је подржавао и чија је био узданица је изгубио рат, исто као и легалисти из СКЈ и СПС уз подршку манијака из СРС, тобожњи легализам са искључивим штетним посљедицама по Србе. Баш занимљиво.

(09-06-2017, 09:38 AM)Ултрадесничар Пише:  П.С. "Лондонски уговор" : Силе Антане нуде Велику Србију али да Србија преда Вардарску Македонију Бугарској која тако не би ушла у рат на страни Цент. Сила. Двор и Пашићева влада одбијају.

Какве ово везе има са крипто-хрватом Шешељом? Лондонски уговор је и дан данас магловита ствар, шта је тачно у њему нуђено. Да ли су га Регент и Пашић стварно одбили или . . . А ако је истина то за македонију, сад је лако писати шта би било кад би било. Наша историја је таква да је јасно да се Србији брани да се прошири преко Дрине, то је тако ево задњих више од 200 година, а почело је још у доба Деспота Стефана и Угљеше, можда и прије. Онда се Србији нуде проширења на југ, пун муслимана и нелојалних православаца, док преко Дрине остају масе Срба.

Да ти понављам ово за Армију из Србије која би дошла и разбила неоусташе а довукла НАТО веће 1991. нећу више да ти понављам.
То твоје паметовање личи не оно не ваљају УН хајде да не бранимо Дејтон, Резолуцију СБ 1244...

Ђен. Михаиловић је изгубио рат зато што није могао да га води не само против Немачке него су му непријатељи постали Савезници (?!). Савезници су натерали и Краља Петра II формално укине ВК ЈВуО.

Ево ти "Лондонски уговор"https://sr.wikipedia.org/sr/%D0%9B%D0%BE...0%BE%D1%80

проф. др Лазо Костић (1897-1979) прокоментарисао је то следећим речима: „Један такав пример великодушности и истовремено лудости није познат у историји. Србија се одриче у корист својих највећих непријатеља, Хрвата, добитка, који се само једанпут у историји додељује“.
Одговори

Ми нијесмо политички следбеник Велоког Војвода из простог разлога што је исти острашћени поборник западне ДЕМОНОКРАТИЈЕ и доласка навлас'путем идиотских избора по принципу 1 билмез = 1 глас.

Ми тоже стављамо веееелики знак питања на његову утопију нео-братствајединства о Држави Срба-Православних, Срба-кримокатолика, Срба-перигуза и Срба-антихриста, ЈЕРБО, АКО НИШТА ДРУГО, ТО СМО ВЕЋ ИМАЛИ!

Међутим!

Ми смо мишљења да се хајка против истог на овом форуму води од стране неколико РУСОФОБНИХ ботова Трулог Запада који се залажу за пропалу политику Вука, А БЕЗ ВУКА, да се Власи не сете!

Ови ботови, НАТО четници-почетници, су дигли хајку на Војводу који. каки је таки је, се ипак, ипак, ипак.... ЈЕДИНИ залаже за ПУНУ ВОЈНО-ПОЛИТИЧКУ ИНТЕГРАЦИЈУ СА РУСИЈОМ и, што је и најважније, ВАСПОАТАВЉАЊЕ РУСКИХ РАКЕТНИХ БАЗА У СРБИЈИ А ИЗА ЛЕЂА ИНСТАЛАЦИЈА КОЈЕ ТРУЛИ ЗАПАД ПОСТАВЉА У РУМУНИЈИ!

Паметном доста!

ПС

Ризикујући да јопе наљутимо неколике Шумадинце па да нас јопе туже горе, ми рекосмо, по пустињи викасмо, ама Душу спасисмо!

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
Одговори

(10-06-2017, 12:17 PM)ПРОСВЕТАР Пише:  Ми нијесмо политички следбеник Велоког Војвода из простог разлога што је исти острашћени поборник западне ДЕМОНОКРАТИЈЕ и доласка навлас'путем идиотских избора по принципу 1 билмез = 1 глас.

Ми тоже стављамо веееелики знак питања на његову утопију нео-братствајединства о Држави Срба-Православних, Срба-кримокатолика, Срба-перигуза и Срба-антихриста, ЈЕРБО, АКО НИШТА ДРУГО, ТО СМО ВЕЋ ИМАЛИ!

Међутим!

Ми смо мишљења да се хајка против истог на овом форуму води од стране неколико РУСОФОБНИХ ботова Трулог Запада који се залажу за пропалу политику Вука, А БЕЗ ВУКА, да се Власи не сете!

Ови ботови, НАТО четници-почетници, су дигли хајку на Војводу који. каки је таки је, се ипак, ипак, ипак.... ЈЕДИНИ залаже за ПУНУ ВОЈНО-ПОЛИТИЧКУ ИНТЕГРАЦИЈУ СА РУСИЈОМ и, што је и најважније, ВАСПОАТАВЉАЊЕ РУСКИХ РАКЕТНИХ БАЗА У СРБИЈИ А ИЗА ЛЕЂА ИНСТАЛАЦИЈА КОЈЕ ТРУЛИ ЗАПАД ПОСТАВЉА У РУМУНИЈИ!

Паметном доста!

ПС

Ризикујући да јопе наљутимо неколике Шумадинце па да нас јопе туже горе, ми рекосмо, по пустињи викасмо, ама Душу спасисмо!

У славу предака, на понос потомака!!!

http://cojstvo.rs/
Одговори

(10-06-2017, 10:59 AM)Ултрадесничар Пише:  Да ти понављам ово за Армију из Србије која би дошла и разбила неоусташе а довукла НАТО веће 1991. нећу више да ти понављам.
То твоје паметовање личи не оно не ваљају УН хајде да не бранимо Дејтон, Резолуцију СБ 1244...

Де части ти пробај поновити, јер ти ни себе изгледа не умијеш цитирати. Какву армију из Србије, мало прије си писао о "нелегалној Српској армији" (којој армији, за кога нелегалној?)? О чему булазниш, није тема ризико већ историја! Зар ЈНА није и из Србије долазила на простор данашње хрватске и зар то не служи и дан данас као аргумент усташама о наводној агерсији. И? Зар није повучена отуд у мају 1992., зашто? Па легализам, јбг. прогласили смо Југославију од Србије и Црне Горе, а то што су Срби преко дрине хтјели исто у заједничку државу, шта би са тим? Не може, није легално! А народ? Послужио је Слободану у "мудром" потезу саплитања хрвата у добијању независности и злоупотреби тог истог нашег народа у жељи за сопственом слободом и јединством (напокон), а сви су изгледа унапријед знали шта ће на крају бити, сви осим народа. Шта имамо од тог празног, стерилног и ниђе признатог легализма? Имамо Србију, државу, коју смо добили као кусур од црногораца, јел тако? Пише у уставу да је држава Срба и осталих а реално Српска је само у имену. О тврдњама које су стерилни и безидејни легалисти угурали у устав да и не говоримо. Ђе је ту истина и жив Србин?

(10-06-2017, 10:59 AM)Ултрадесничар Пише:  Ђен. Михаиловић је изгубио рат зато што није могао да га води не само против Немачке него су му непријатељи постали Савезници (?!). Савезници су натерали и Краља Петра II формално укине ВК ЈВуО.

Ђенерал Михаиловић је див јунак управо зато што није хтио да се преда швабама и осталом ђубрету, и зато што је био свјестан да улази у борбу која је потпуно неизвјесна и са малим шансама за било какав успијех. То је његова величина и заслуга а о свему другом се море дискутовати. И какве ви радикали имате везе са тим, па ви сте највећи неспособњаковићи и багра у српској политичкој историји.

(10-06-2017, 10:59 AM)Ултрадесничар Пише:  Ево ти "Лондонски уговор"https://sr.wikipedia.org/sr/%D0%9B%D0%BE...0%BE%D1%80

проф. др Лазо Костић (1897-1979) прокоментарисао је то следећим речима: „Један такав пример великодушности и истовремено лудости није познат у историји. Србија се одриче у корист својих највећих непријатеља, Хрвата, добитка, који се само једанпут у историји додељује“.

А цитираш Лазу Костића, исто ко хрвоје Војислав. Браво браво, ни мање ни више него провући дијела једног од најоштроумнијих Срба кроз радикалски идеолошки муљ, опет поен за хрвате!
Читај, кад већ нећеш копати:
https://www.google.rs/url?sa=t&rct=j&q=&...-fBk8XkiaQ

(10-06-2017, 12:17 PM)ПРОСВЕТАР Пише:  Ми нијесмо политички следбеник Велоког Војвода из простог разлога што је исти острашћени поборник западне ДЕМОНОКРАТИЈЕ и доласка навлас'путем идиотских избора по принципу 1 билмез = 1 глас.

Међутим!

Паметном доста!

ПС

Ђеде врати се у надницу, у тропе. Не труј више, живиш и радиш на западу, кроз њихов систем си дочекао и позне године а кунеш се у прљави исток, у непријатеља и подлу браћу, пишеш о Српству а клањаш се туђинцима. И наравно, као и сваки поборник тоталитаризма и непријатељ слободе свак ко не мисли ко ти је одма НАТО-Четник, Вук, недовршени рват и остало, нема аргументације за било шта него само покушаји вријеђања, буди мало пажљивији, ови радикалски манијаци што се понекад појаве на форуму тебе покушавају копирати, буди мало оригиналнији, суптилније мало . . . што се тиче формулације
Цитат: "РУСОФОБНИ"
хвала, тај сам! И да наравно, и ја нисам за државу са било ким ко није наш, тј. Србин, странац је странац, био он Рус, рват, балијски-потур, циго, црногорац . . . Чао деда!
Одговори

Брадо, Ипак јеси СПО. Само они могу да вређају када немају аргументе и да се поносе што су "русофобни".

После "црвеног војводе", кафанских четника добисмо и НАТО четнике. АЛАЛ нам ВЕРА.
Одговори

(10-06-2017, 04:30 PM)Ултрадесничар Пише:  Брадо, Ипак јеси СПО. Само они могу да вређају када немају аргументе и да се поносе што су "русофобни".

После "црвеног војводе", кафанских четника добисмо и НАТО четнике. АЛАЛ нам ВЕРА.

Кидање Кидање

Јел ово покушаваш бити оригиналан, духовит, шта ли, остави се тога само испадаш смјешнији.
Одговори

(10-06-2017, 02:38 PM)Брада Пише:  

Међутим!

Паметном доста!

ПС

НАТО-Четник, Вук, недовршени рват "РУСОФОБНИ",

хвала, тај сам!

Нем'шта додати!

Тужан

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
Одговори

(11-06-2017, 04:37 PM)ПРОСВЕТАР Пише:  Ја сам стари сероња!

Нем'шта додати!

Тужан

Ваистину!
Одговори

(10-06-2017, 02:38 PM)Брада Пише:  

Међутим!

Паметном доста!

Ђеде....као и сваки поборник тоталитаризма си непријатељ слободе...бла...

Уместо АНАРХИЈЕ у демонократији названој "слобода", ми нудимо:

ПОСЛУШАЊЕ,ЗАКОН, РЕД и ПОРЕДАК!

http://www.pogledi.rs/forum/Thread-osniv...ret-obnove

ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним