Оцена Теме:
  • 2 Гласов(а) - 3 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ФИНГИРАНИ ВИШЕПАРТИЈСКИ СИСТЕМ ПОРОДИЧНЕ УДБОКРАТИЈЕ!!!
#1

Цитат:УДБАШКО ПРАУНУЧЕ ИЛИ ТАЈНА ИСТОРИЈА ПОРОДИЦЕ КОЈА ВЛАДА СРБИЈОМ


Нема другог објашњења зашто се ништа не може и не сме променити у Србији већ две деценије. Разлог је дефинитивно тај што овом државом већ пуних 65 година влада иста Породица. Ко не познаје тајно функционисање ове Породице, тај не зна суштину владавине над Србијом већ много више од пола века. Из ове Породице до наших дана регрутују се главне друштвено-политичке снаге које запоседају све водеће функције у нашој држави. Они су на свим руководећим местима у политици, економији, култури, медијима… Ван Породице нема социјалног успеха, позиције, моћи, власти. Зато у Србији није било и неће бити промене док са историјске позорнице не буде склоњена Породица, управо она која је увек корак испред историјских промена. Зато је главно питање свих питања за Србију данас – шта удбашка Породица планира да понуди као алтернативу самој себи у будућности?

Како је све почело?
Родоначелник ове породице ујахао је у Београд 1944. године, зацаривши се као Нова Власт, иако овај терористички режим није био избор српског народа већ наших западних савезника.
Прво што је учинио родоначелник Ослободилац било је запоседање виле на Дедињу. Тог тренутка формирана је Црвена буржоазија и основана Породица. А онда је почео вишедеценијски систематски терор, застрашивање, цензура, отимачина, цепање српских земаља, језика, Цркве, нације… и парадоксално и невероватно – сарадња ове Породице са НАТО-пактом и обавештајним службама и амбасадама разних западних земаља.
Ова Породица је створена у братској крви, а њени западни спонзори до дана данашњег нису је оставили без подршке, и зато се она не може и неће повући без великих историјских потреса.

Породична историја
Најстарији син ове Породице, по неписаном породичном наследном праву, постао је социјалистички директор великих државних фирми. Рођен, одрастао, школован, припремљен, постављен од стране Породице – пребациван је потом са једног на друго директорско место, стекао све везе и искуства владања које Породица деценијама развија. Шта је за њега било да на време промени политичке боје и да, према Породичном договору, крајем осамдесетих постане опозиција сопственом оцу? Притом, он је најбоље знао каква се социјално-економска трансформација нашег друштва спрема и природно био први који ће фабрику на чијем је челу, пошто је из директоровања извукао све што је могао, најпре уништити, па потом приватизовати и на приватизацији се појавити као Нови Власник.
Од капиталне политичке функције у социјализму преко ноћи стиже се до власника крупног капитала у демократији. Још је најбоље да се синови на време поделе на две стране, па један у режим, а други у опозицију, један у тајкуне, а други у политичаре. Обојица крупни капиталисти и политичари, Нова буржоазија, играју се страначких противника и беспрекорно чувају један другог и заједничког им оца Породице.

Унук као алтернатива Оцу и Деди
Док се ми носимо са Оцем и Сином ове Породице у комунизму, социјализму и постсоцијализму или новој демократији, Породица школује своју унучад на Западу. Док нас пола века уче шта све не ваља на Западу, своју децу школују управо тамо. И то не само они који су дипломатски представници наше државе у иностранству, него и бројни чланови Породице у Србији шаљу своју децу на школовање у најпрестижније светске универзитете. И, невероватном случајношћу, у историјском тренутку када српски народ одбацује социјализам и окреће се западним демократским вредностима – појављују се наши људи, стручњаци који су школовани на Западу и који најбоље познају начине како да изађемо из кризе, и ми их наравно позивамо да нам помогну и преузму власт у своје руке. Њихови унуци тако постају демократска опозиција и алтернатива сопственим очевима и дедовима, Нова Власт која долази на њихово место, разуме се, изнова по Породичном договору и чувајући све Породичне тајне. Унуци и синови бивших комуниста, нових демократа и тајкуна, настављају власт Породице над Србијом.
Посебно је дирљиво када данас видимо да је на власти у Србији цела Породица на коалиционом окупу: Деда, Синови и Унуци. Ко је помислио да је ово њихово историјско финале и врхунац после кога нема куда даље, тај ништа није научио из ове Породичне историје и не познаје Породицу.

На жалост и аутор овог чланка, који много тога открива, ушемио се у фингирани вишепартијски систем Породице - УДБОКРАТИЈУ, добио је своје мрвице са астала Породице, да крка у скупштинском ресторану и апанажу за изборе (на којима нема избора - сви раде за Породицу, која већ преко седамдесет година, под разним варијантама седи на грбачи овог народа).

Фингирани вишепартијски систем Породице - Удбократија, ослања се на тоталну медијску контролу и опробане мере репресије према онима који искачу из породичног матрикса уз помоћ тајне политичке полиције, која није у сврху заштите државе, већ су то дресирани керови у служби врха Породице, свиња које попут Орвелове "Животињске фарме", насилном преварантском револуцијом долазе на власт, протерују Домаћина и заводе диктатуру, да би се временом претворили у много немилосрднијег експлоататора него што је Домаћин икада био!!! Наравно, и свиње умиру, а наслеђује их прасад школована на Западу, која уводи лото, хороскоп и кладионичарску прогнозу, као масовну медијску хипнозу, наравно. вид национанализације и експропријације (коју су револуционарне свиње силом спроводиле у почетку владавине Породице), сада опробаним методама Запада (без плата, пензија и социјалних додатака као на Западу наравно), а у сврху економске доминације прасади из Породице, која је у свим политичким странкама, од крајње левице, преко центра, до крајње деснице у врху или их финансијски контролише (што би рекао Борислав Пекић у књизи "Године које су појели скакавци", права политичка полиција не гони опозицију, него је оснива и контролише)...

[Слика: 6LzSCUJ.gif]
MAKE SERBIA GREAT AGAIN!!! НАПРАВИМО СРБИЈУ ВЕЛИКОМ ОПЕТ!!! С' ВЕРОМ У БОГА ЗА КРАЉА И ОТАЏБИНУ-СЛОБОДА ИЛИ СМРТ ✞✞✞
Одговори
#2

Како победити Породицу?

За почетак масовно не излазити на фингиране вишепартијске изборе, јер сви значајнији играчи, они који прелазе цензус, јесу играчи Породице!

Не давати привидни демократски легитимитет диктатури Породице...

[Слика: 6LzSCUJ.gif]
MAKE SERBIA GREAT AGAIN!!! НАПРАВИМО СРБИЈУ ВЕЛИКОМ ОПЕТ!!! С' ВЕРОМ У БОГА ЗА КРАЉА И ОТАЏБИНУ-СЛОБОДА ИЛИ СМРТ ✞✞✞
Одговори
#3

Има ли у тој твојој глави зера мозга,која је кадра нешто и сама написати ,без гледања у туђе?

У славу предака, на понос потомака!!!

http://cojstvo.rs/
Одговори
#4

(16-12-2016, 07:00 PM)Ројалист Пише:  Како победити Породицу?

За почетак масовно не излазити на фингиране вишепартијске изборе, јер сви значајнији играчи, они који прелазе цензус, јесу играчи Породице!

Не давати привидни демократски легитимитет диктатури Породице...

Него дозвољавати и даље да нам 40% најгорег дела Србије кроји капу? Па то нас и уништи... Пилот

Удар нађе искру у камену / без њега би у кам очајала!
Одговори
#5

(17-12-2016, 05:30 PM)Громовник Пише:  
(16-12-2016, 07:00 PM)Ројалист Пише:  Како победити Породицу?

За почетак масовно не излазити на фингиране вишепартијске изборе, јер сви значајнији играчи, они који прелазе цензус, јесу играчи Породице!

Не давати привидни демократски легитимитет диктатури Породице...

Него дозвољавати и даље да нам 40% најгорег дела Србије кроји капу? Па то нас и уништи...

Ваља бојкотовати масовно фингиране вишепартијске изборе и тражити изборе за уставотворну скупштину, где ће се јасно видети ко је за титину републику брозоморну која нас је и довела довде, а ко је за уставну парламентарну монархију... Читај

[Слика: 6LzSCUJ.gif]
MAKE SERBIA GREAT AGAIN!!! НАПРАВИМО СРБИЈУ ВЕЛИКОМ ОПЕТ!!! С' ВЕРОМ У БОГА ЗА КРАЉА И ОТАЏБИНУ-СЛОБОДА ИЛИ СМРТ ✞✞✞
Одговори
#6

Па човече народ већ и бојкотује изборе, чим мање од 50% бирача излази на изборе...

Удар нађе искру у камену / без њега би у кам очајала!
Одговори
#7

(24-12-2016, 07:47 AM)Ројалист Пише:  Ваља бојкотовати масовно фингиране вишепартијске изборе и тражити изборе за уставотворну скупштину, где ће се јасно видети ко је за титину републику брозоморну која нас је и довела довде, а ко је за уставну парламентарну монархију... Читај

Чека', чека' Владимире!

Како то најпре БОЈКОТОВАТИ па ондак ТРАЖИТИ?!

ТРАЖИТИ...од кога, како, којим средствима?!

И каква сад БЛАБЛАМЕНТАРНА Монархија?

Па то смо већ имали и није ваљало, баш као ни комуно-сатанизам!

Одкад је то Србска Традиција?!

ИМАЛИ СМО ТО ПОД ПРИНУДОМ И СЛЕДУЈУЋИ ПОМОДАРСТВУ ДОЛАЗЕЋЕМ ИЗ ТРУЛОГ ЗАПАДА, А ПРЕМА СУМАНУТОЈ ИДЕЈИ ДОКОНИХ ЕНГЛЕСКИХ ЛОРДОВА КОЈИ СУ ПРВО ПОПЉАЧКАЛИ СВЕ НА СВЕТУ И ПРОШИРИЛИ СВОЈЕ ГОСПОДСТВО ДИЉЕМ ПЛАНЕТЕ ЗАХВАЉУЈУЋИ ПОРЕТКУ КОЈИ ЈЕ ПОЧИВАО НА

В О Ј Н И Ч К О Ј

С П А Р Т А Н С К О Ј

А П С О Л У Т И С Т И Ч К О Ј

М О Н А Р Х И Ј И


ПА ОНДА РЕШИЛИ ДА ПОРОБЉЕНОЈ ПУЧИНИ ПРОДАЈУ СУМАНУТУ ИДЕЈУ ГЛАСАЊА ПО СИСТЕМУ 1 БИЛМЕЗ = 1 ГЛАС, ПОЛИТИЧКЕ СТРАНКЕ И....БЛАБЛАМЕНТ И БЛАБЛАМЕНТАРНУ МОНАРХИЈУ!

КАРАЂОРЂЕ ЈЕ БИО

И З В И К А Н

ЗА ВОЖДА У МАРИЋЕВИЋА ЈАРУЗИ ОД СТРАНЕ ДВАЕ'ЕСТАК

В И Ђ Е Н И Х

ЉУДИ, А ТУНА ПУЧИНА
(Стока једна грррдна) НИЈЕ НИКАКВОГ УДЕЛА ИМАЛА!

А да јесте ЈОШ БИ МИ БИЛИ ПОД ТУРЦИМА!

Да подсетимо, Карађорђе је извикан овако:

Ђорђе:

-Ја сам човек љут и прек и за најмању непослушност 'оћу да бијем, на страшне муке да ударим па и да убијем!

Виђени људи:

-Ми баш таквога и 'оћемо!

И тако је кренуо Устанак!

Међутим!

ОД МОМЕНТА КАД ЈЕ ВАСПОСТАВЉЕН ПРАВИТЕЉСТВУЈУШЧИ СОВЈЕТ, ТО ЈЕСТ БЛАБЛАМЕНТ, КРЕНУЛО НАМ ЈЕ НАОПАКО ПА УСТАНАК ПРОПАДЕ!

Видећи неминовну пропаст Државе и Нације, те велике ИСТОРИЈСКЕ ИСТИНЕ сетио се и ВИТЕШКИ КРАЉ АЛЕКСАНДАР ПРВИ УЈЕДИНИТЕЉ КАД ЈЕ ПУТЕМ ОБЗНАНЕ РАСПУСТИО СВЕ СТРАНКЕ И БЛАБАЛАМЕНТАРНУ СКУПШТИНУ И ПРОГЛАСИО ЛИЧНИ РЕЖИМ!

ТАКО ЈЕ И ДАНАС ДОШЛО ВРЕМЕ, НЕ ДА СЕ НЕМУШТО ОД НЕКОГА

Т Р А Ж И


ово или оно, НО ДА СЕ ИЗВРШИ ОРУЖАНА И НАСИЛНА ПРОМЕНА ВЛАСТИ, то јест

П У Ч !!!

Пре свега да се разумемо, ПУЧ, ВОЈНИ ДРЖАВНИ УДАР, није никаква револуција, напротив!

ПУЧ је најчистија и по људске животе и имања најбезболнија смена власти, безболнија чак и од смене на врху Државе као последице демонократије и гласања 1 билмез =1 глас!

Пар сати акције, пар погинулих најтврђих властодржаца и....готовоооо!

Већ сутра-дан пучина може да се посвети својим пословима ослобођена најзад од трућања политичких странака, бљувотина плаћеника Трулог Запада, Скупштинске Фарме, Парова и осталог талога западне подкултуре...

То рецимо, није случај са грађанским ратовима и револуцијама као што је било оно паљење Скупштине ђе је пучина све попалила и износила намештај ал'слику Милоша Минића нико се није наш'о да разлупа, ено је још виси тамо на почасном месту!

Паметном, у надежди смо, доста!

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
Одговори
#8

Само мала примедба, разбили су Минићеву слику, као и друге. Него, ови кад су се устоличили, прво су Минића поново урамили. То и не треба да чуди, јер је његова ћерка била заменица министра спољних послова у тој првој влади, након 5. октобра.
ПС Једно питање за Просветара:
Доста си прочитао и имаш одређену линију историјског размишљања. То се види што оне две и по године називаш " лични режим", а не диктатура. Ту се одмах види разлика између писменог и неписменог човека. Питање гласи: Колико ти је помогао овај форум да разумеш историјска збивања у току ДСР, а и уопште? Да ли је то било мање или више од литературе и књига које си прочитао?
Одговори
#9

Каква УДБА, каква монархија, какви режими, пучеви, глупости. Народ има оно што хоће или је народ глуп. Штампани, електронски медији, портали, кафане, куће, улице, села и прела, расправе о свему и свачему. Отворено, свугдје се прича и пише, ко хоће и шта хоће. Народ бира и суди. Србин вјерује у златне кашике, такав је. Србин само верује у систем: "Ко јамио, јамио". Каква монархија, главу би му скинули, кад би ко понудио динар већу плату. Не дао, само понудио. Ко нам брани да сада пропагирамо четничку или комунистичку идеологију. Нико. Ја (ја и још један) сваки дан у кафани агитујем за четништво, нико нам не брани. Десет их је против нас. Од тих десет најмање седам је из четничких породица. Џаба, Тито им сад дражи. Не помаже ништа. Исто је и са садшњим изборима, можеш им причати шта хоћеш. Они гласају за оно што им лијепо звучи. Не расуђују уопште. Нека та породица о којој причате дјелује на 20% посто Срба, зар оних 80% није самосвјесно да изабере шта хоће. Већина Срба хоће овако, хоће, баш хоће. Нема нам помоћи, хоћемо овако, ми Срби хоћемо овако. Причате као да су удбаши пали са неба. Нису, од Срба су постали.
Одговори


Скочи на Форум:


Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним