Оцена Теме:
  • 1 Гласов(а) - 5 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Четници

Ми поново, по ко зна који пут, примећујемо да титовци комуно-станисти покушавају да искористе Васкрс Русије и да шлепују Амброзову петокраку уз истоветни симбол у Русији који тамо још опстаје!

Међутим!

Руси свакако врло добро знају да је СФР Шугословенска партизанштина била до сржи прожета про-западним угузљубљем и стопостотно АНТИ-РУСКА и АНТИ-СРБСКА, о чему говоре непобитне чињенице као што су:

1.
Масовно 'апшење и убијање свега руског на Голом отоку и другде, од стаљиниста па до свих Руса који су се туна затекли и свих могућих русофила укључујући чак и неке Свештенике.

2.
Срозавање Србске Православне Цркве која је била ослонац и камен-темељац русофилства у Срба, и масовно убијање њеног клира јер партизани су побили више Србских Свештеника него заједно такозвани "хрвати" потурице, шифтари и остали.

3.
Свођење Србске Ћирилице, опет једне споне са Русијом и русофилством, на локално секундарно писмо.

4.
Увођење СФР Шугославије у НАТО-пакт кроз пакт Шугославија-Грчка-Турска, чије су чланице биле обавезне да притекну у помоћ једна другој у случају напада...чијег? Па наравно, руског јербо су две чланице од три биле у НАТО пакту!

Наравно, Путин мудро прихвазта ПРЕТРЧАВАЊЕ И УГУЗЉУБЉЕ ПРЕЖИВЕЛИХ ТИТОВАЦА, јер Русија мора да се брани од западне але која је на њу зијевнула, и склапа пријатељства са свима, од пекинеза до Ирана и....Турске!

Међутим!

То све не значи да су руска петокрака и сатанистички пентаграм Амброзових партизана сестре рођене!

О томе детаљно говори наш сабрат и истомишљеник Младен Обрадовић (ОБРАЗ), ПОЛИТИЧАР СА КРСТОМ, па каже:

Паметном доста!

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
Одговори

(15-01-2017, 04:19 AM)ПРОСВЕТАР Пише:  О томе детаљно говори наш сабрат и истомишљеник Младен Обрадовић (ОБРАЗ), ПОЛИТИЧАР СА КРСТОМ, па каже:

А ђе нађе овог смећара, па тај има дужи стаж у фирми него директори Полиције и БИА заједно.
Кога овај манијак може ишта поучити!?
Обрадовић, Шешељ, Паровић . . . шта је сљедеће, Вучић? Пих!
Све саме штеточине.
И то јо на теми Четници, па овај је љотке колико ја знам.
Одговори

(15-01-2017, 12:57 PM)Брада Пише:  
(15-01-2017, 04:19 AM)ПРОСВЕТАР Пише:  О томе детаљно говори наш сабрат и истомишљеник Младен Обрадовић (ОБРАЗ), ПОЛИТИЧАР СА КРСТОМ, па каже:

А ђе нађе овог смећара, па тај има дужи стаж у фирми него директори Полиције и БИА заједно.
Кога овај манијак може ишта поучити!?
Обрадовић, Шешељ, Паровић . . . шта је сљедеће, Вучић? Пих!
Све саме штеточине.
И то јо на теми Четници, па овај је љотке колико ја знам.

....тј. Чича Митовац! Јок

Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори

(14-01-2017, 05:45 PM)Шумадинац Пише:  Велиш: "А Срби треба да се држе НОБ-а и обиљежавања значајних датума из НОБ-а као пијан плота,јер су партизани/ЈА 1941-45 свуда у свијету прихваћени као 100% антифашисти."

Па зар опет?
Ово ми делује као носталгија хибридних србокомуниста. Шок

А Срби треба да се држе НОБ-а и обиљежавања значајних датума из НОБ-а као пијан плота,јер су партизани/ЈА 1941-45 свуда у свијету прихваћени као 100% антифашисти. Замисли које би то било лудило да се ми одрекнемо партизана који су били углавном Срби,а муслимани који су били усташе и нацисти(Ханџар дивизија) се отимају за партизанима(АНТИФАШИСТИМА) као и лукавији међу Хрватима. Зашто ?
Јер желе да се оперу за геноцид над Србима 1941-45 и онда би имали следеће :
-Срби који су били партизани се одричу партизана(АНТИФАШИСТА)
и прихватају само четнике који се негдје сматрају антифашистима а негдје не

-Муслимани који су били фашисти,нацисти,усташе се представљају као АНТИФАШИСТИ
-Хрвати који су били усташе се представљају као АНТИФАШИСТИ

ПОТПУНО ЛУДИЛО И ПУЦАЊЕ СЕБИ У ГЛАВУ !

А што се тиче србства, Срби из РС су служећи најсрбскију србску војску у 20.вијеку показали колики су Срби.

(14-01-2017, 06:14 PM)Громовник Пише:  
(14-01-2017, 04:58 PM)АНТИЈУГОСЛОВЕН Пише:  требао би да научиш разликовати партизане/ЈА/ЈНА т.ј. војску од комуниста(политичара) . Није исто странка и војска. У партизанима је сваки 10. био комуниста.

А како да их разликујемо кад су сви носили петокраке?

Сви су они били под командом аустроугарског фелдвебела, били они комунисти, (бивше) усташе, балисти или неко трећи...

Разликујемо их по партијској књижици .

(14-01-2017, 10:33 PM)Капетан Пише:  Један пример како је тешко било регуларној војсци, касније ВРС да све стави под команду и успостави хијерархију командовања, негде се успело негде није, јер су неке чете и прижељкивале сукобе са регуларном армијом.

1. Српска гарда- Ђорђе Божовић Гишка

2. Шешељеви четници- Славко Алексић итд

3. Српска добровољачка гарда- Жељко Ражњатовић Аркан

4 Пантери- Љубиша Савић Муазер

5. Бели Орлови-Бокан

6. Српска гарда Илиџа-Зоран Шале

7. Вукови са Вучијака- Вељко

8. Самостална муслиманска јединица Меша Селимовић

И многи, многи други. Сви су они били под утицајем разних политичара, организација, и сви су заузимали одређене територије деловања и одатле су ширили политичке поруке своји вођа. Политичари су преко њих ширили утицај у Босни и све је то врло, врло дискутабилно. Било је опште расуло, сваки добровољац, гардиста како су себе називали су заводили ред по селима ширећи своје политичке видике и причали народу како су они једини"заштитници Српства" и њихове вође"Месије"!

Све је то прекинуто 12. маја 1992 године кад је формирана Војска Републике Српске! Или под јединствену команду или зна се шта следи! Не челу колоне Ђенерал Младић Ратко!

И тако смо се заједно измешали ми црвени официри" како су називали официре ВРС и ултра четници од Чикага до Београдских улица, а последица је настанак РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ НАЈВЕЋЕ СРПСКЕ ПОБЕДЕ ОД 1918! Све остало није битно, ти сукоби на почетку, трзавице, су нестале брзо!

Како су се поједине јединце бориле има историчара да кажу а може и књига да се напише. Зна се како се борио Славко Алексић, Вељко, Маузер то је познато! Јунаци! Они су били под командом ВРС, директном, хијерархија!

Јединица Славка Алексића су биле у саставу Сарајевско романијског корпуса под командом мајора Благоја Ковачевића! Четници како из зовете жестоко су се тукли у околини Сарајева код једног јеврејског гробља показали су велико јунаштво у борбама! Вељко на Коридору муазер исто

Те четнике сматрам за борце, јунаке, све што није било под командом ВРС су биле пљачкашке банде, стрвинари, стрине!

Али како је било тешко, добро прочитајте ово:

Радован Караџић је у вријеме када је формирана ВРС изјавио:

Цитат:У првих 45 дана, када нисмо имали војску, ни јединствене команде војске и полиције, ми смо доживјели хаос. Сви су мрзили све, сви су се борили против свих. То је био наставак Другог свјетског рата, људи су се сјетили да се десило ово или оно у породици, а други су се плашили да ће се то десити опет и рекли хајде да их убијемо прије него што они нас убију. Народ није заборавио ко им је убио очеве, дједове, мајке. Ко се плашио освете, почео је први.”

Хајде да убијемо непријатеље пре него што они нас! Имајте на уму ове речи!

Зло које је посејано 1941 у Србији није се десило у Босни за време Одбрамбено-отаџбинског рата 1992-1995!

Мада било је политичара, фанатика, који су прижељкивали тако нешто, да ли су радили за ДБ или не, то не знам!

Ваистину!

(15-01-2017, 04:19 AM)ПРОСВЕТАР Пише:  Ми поново, по ко зна који пут, примећујемо да титовци комуно-станисти покушавају да искористе Васкрс Русије и да шлепују Амброзову петокраку уз истоветни симбол у Русији који тамо још опстаје!

Међутим!

Руси свакако врло добро знају да је СФР Шугословенска партизанштина била до сржи прожета про-западним угузљубљем и стопостотно АНТИ-РУСКА и АНТИ-СРБСКА , о чему говоре непобитне чињенице као што су:

1.
Масовно 'апшење и убијање свега руског на Голом отоку и другде, од стаљиниста па до свих Руса који су се туна затекли и свих могућих русофила укључујући чак и неке Свештенике.

2.
Срозавање Србске Православне Цркве која је била ослонац и камен-темељац русофилства у Срба, и масовно убијање њеног клира јер партизани су побили више Србских Свештеника него заједно такозвани "хрвати" потурице, шифтари и остали.

3.
Свођење Србске Ћирилице, опет једне споне са Русијом и русофилством, на локално секундарно писмо.

4.
Увођење СФР Шугославије у НАТО-пакт кроз пакт Шугославија-Грчка-Турска, чије су чланице биле обавезне да притекну у помоћ једна другој у случају напада...чијег? Па наравно, руског јербо су две чланице од три биле у НАТО пакту!

Наравно, Путин мудро прихвазта ПРЕТРЧАВАЊЕ И УГУЗЉУБЉЕ ПРЕЖИВЕЛИХ ТИТОВАЦА , јер Русија мора да се брани од западне але која је на њу зијевнула, и склапа пријатељства са свима, од пекинеза до Ирана и....Турске!

Међутим!

То све не значи да су руска петокрака и сатанистички пентаграм Амброзових партизана сестре рођене!

О томе детаљно говори наш сабрат и истомишљеник Младен Обрадовић (ОБРАЗ), ПОЛИТИЧАР СА КРСТОМ , па каже:

Паметном доста!

Стално покушаваш правити подјеле међу Србима ! Црвена звезда или петокрака као симбол Црвене армије и ЈНА или као симбол побједе над нацистима и усташама је у реду. Црвена звезда или петокрака као симбол комунизма,СКЈ и осталих комунистичких партија не долази у обзир.

Црвеној армији хвала на уништавању нацистичке Њемачке, као и
ЈНА на уништавању усташке тзв.НДХ, баш као и на заштити Срба 1991. и 1992. у БиХ и РСК, а о проклетој комунистичкој партији Југославије мислим све најгоре.
----------------------------------------
Србин треба да буде Србин, а не Рус !
Одговори

(16-01-2017, 01:06 AM)АНТИЈУГОСЛОВЕН Пише:  
(14-01-2017, 04:58 PM)АНТИЈУГОСЛОВЕН Пише:  требао би да научиш разликовати партизане/ЈА/ЈНА т.ј. војску од комуниста(политичара) . Није исто странка и војска. У партизанима је сваки 10. био комуниста.

Сви су они били под командом аустроугарског фелдвебела, били они комунисти, (бивше) усташе, балисти или неко трећи...

Мислиш да је била потребна партијска књижица за пуцање у Србе?

Удар нађе искру у камену / без њега би у кам очајала!
Одговори

Стално покушаваш правити подјеле међу Србима ! Црвена звезда или петокрака као симбол Црвене армије и ЈНА или као симбол побједе над нацистима и усташама је у реду. Црвена звезда или петокрака као симбол комунизма,СКЈ и осталих комунистичких партија не долази у обзир.

Па има поделу, а ви сте га створили!
То је поделу Срби Православци и твз Срби КОМУНИСТИ.....

НЕМОЈ саде да убациваш Совијити у везу Црвене Армије у прићи......
ВИ НИСТЕ ХТЕЛИ ЗАЈЕДНО СА СОВИЈИТИМА......И ТО 3 ГОДИНЕ ПОСЛЕ СУ НАС ОСЛОБОДИЛИХ ЧИТАЈ 1948. КАД СТЕ СЕ ВРАТИЛИХ СВОЈИМ МЕНТОРИМА.....ЗАПАД!
Чак сте послали све СРПСКЕ ЈЕДИНИЦЕ на границу у случај да Совијити/Црвена Армија покушава да мења власт. За узврат Запад и НАТО су вам дали ДУГОВЕ, ВОЈНА ПОМОЧ......а ви њима МИГ 15, тад насавременијих авион на свету.

Нисте само стали ту него сте потписали сарадње са НАТО и то преко ГРЧКЕ И ТУРСКЕ.

Тако за вечином прошлог и овог века ваша твз Војска је била настројена ПРОТИВ СОВИЈИТИ И ЦРВЕНЕ АРМИЈЕ!

као и ЈНА на уништавању усташке тзв.НДХ.......ова ти је била мало фројдијанска изјава зашсто ЈНА није тада ни постојала.....е то ти је та индоктрина!

ПА ЈЕЛИ СТЕ ВИ ОВСТЕ СВЕСНИ.....колико је даљина била између канцеларије УСТАШИ и КОМУНИСТИ у Загребу?
Да не дрвимо од број УСТАША ко су ујединиле са твз Народноослободилачка

Да ми Православни Срби смо подељени од вас КОМУНИСТЕ, зашто после УСТАША ви КОМУНИСТИ сте наш највише и убијали!
Да ми Православни Срби смо подељени од вас КОМУНИСТЕ, зашто после УСТАША ви КОМУНИСТИ сте срушила и потопилих највише Православне Цркве и храмове.
Да ми Православни Срби смо подељени од вас КОМУНИСТИ, зашто ви сте залагалих за Независно Косово и Метохије још од 1928, и од тог пута још нисте се скренулих!
Да ми Православни Срби смо поделени од вас КОМУНИСТЕ, Зашто СОЦИЈАЛИЗАМ из саме своје концепције је имао ГЕНОЦИД као један меканизам за уништавање ПРАВОСЛАВНИ СРБА.....оних су нас звали СМЕЋЕ и то још у половинин 19тог века!

КОМУНИСТА је ништа више него један ИНДИРЕКНИ УСТАША!

И сад ви имате образа да носите лик Српског Војско Вође, колико од те генерације сте убили?
Одговори

(15-01-2017, 06:54 PM)Шумадрипац Пише:  ....тј. Чича Митовац!

Јавља Чича Митовац,
Шумадрипца на...палац!

Кидање

БУАХАХАХАХА!

Кидање

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
Одговори

(14-01-2017, 11:10 PM)Бенито Пише:  Капетане, пусти те то. Докона посла , па расправљају давно препричане приче.
Него, ако можете, реците ми како видите ову поплаву емисија БХ телевизије и сличних, које се могу наћи на јутубу, а које објашњавају разне њихове победе над четницима. Кад би неко са другог краја света хтео да сазна ко је победио у том рату и гледао те филмиће, свашта би видео.
Ето, госн капетане, пошто сте прошли читав тај рат, ако на ово имате неки коментар???

Преувеличавање! Ако неко озбиљан буде гледао филмове видеће поражену холивудску политику але Рамбо! Знате г. Бенито никада нисам био острашћен човек и једне ствари сам се увек држао у рату, златно правило" не мрзи непријатеља јер утиче на моћ расуђивана"! У рату има победа и пораза, имали су и муслимани победа, али кад видите да филм иде отпирлике овако " потукли смо до кољена 1000 најелитнијих четника са 1000 тенкова", то је тешка митоманија! Они праве такве филмове за будуће муслиманске генерације јер мора да се прави мит и диже морал народу за неке будуће ратове. Није проблем победа или пораз, али треба истина да се каже. Гледамо сма неке клипове са Бихаћког ратишта и смијем се, мислим зна Дудаковић праву истину, али ето! Мало микса Холивуда мало партизанских филмова из СФРЈ и добијете добре муслимане!
Одговори

(16-01-2017, 01:43 PM)Громовник Пише:  

Нажалост, пуцали су будаласти Срби једни у друге ,а и у треће(Недићеви) па и четврте(Љотићеви) 1941-45. То нам више не треба !
Одговори

И шта сад? Да изрелативизујемо нашу ЈВуО са Партизанима, Недићевцима и Љотићевцима и да их све збутамо у експрес лонцу да се крчкају зарад добијања неког хибридног "правог" српства?

Под хитно мора да те очетничимо... моментално! Баја

Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори

(16-01-2017, 02:00 PM)Прст_у_ока_латиници Пише:  Па има поделу, а ви сте га створили!
То је поделу Срби Православци и твз Срби КОМУНИСТИ.....

НЕМОЈ саде да убациваш Совијити у везу Црвене Армије у прићи......
ВИ НИСТЕ ХТЕЛИ ЗАЈЕДНО СА СОВИЈИТИМА......И ТО 3 ГОДИНЕ ПОСЛЕ СУ НАС ОСЛОБОДИЛИХ ЧИТАЈ 1948. КАД СТЕ СЕ ВРАТИЛИХ СВОЈИМ МЕНТОРИМА.....ЗАПАД!
Чак сте послали све СРПСКЕ ЈЕДИНИЦЕ на границу у случај да Совијити/Црвена Армија покушава да мења власт. За узврат Запад и НАТО су вам дали ДУГОВЕ, ВОЈНА ПОМОЧ......а ви њима МИГ 15, тад насавременијих авион на свету.

Нисте само стали ту него сте потписали сарадње са НАТО и то преко ГРЧКЕ И ТУРСКЕ.

Тако за вечином прошлог и овог века ваша твз Војска је била настројена ПРОТИВ СОВИЈИТИ И ЦРВЕНЕ АРМИЈЕ!

као и ЈНА на уништавању усташке тзв.НДХ.......ова ти је била мало фројдијанска изјава зашсто ЈНА није тада ни постојала.....е то ти је та индоктрина!

ПА ЈЕЛИ СТЕ ВИ ОВСТЕ СВЕСНИ.....колико је даљина била између канцеларије УСТАШИ и КОМУНИСТИ у Загребу?
Да не дрвимо од број УСТАША ко су ујединиле са твз Народноослободилачка

Да ми Православни Срби смо подељени од вас КОМУНИСТЕ, зашто после УСТАША ви КОМУНИСТИ сте наш највише и убијали!
Да ми Православни Срби смо подељени од вас КОМУНИСТЕ, зашто после УСТАША ви КОМУНИСТИ сте срушила и потопилих највише Православне Цркве и храмове.
Да ми Православни Срби смо подељени од вас КОМУНИСТИ, зашто ви сте залагалих за Независно Косово и Метохије још од 1928, и од тог пута још нисте се скренулих!
Да ми Православни Срби смо поделени од вас КОМУНИСТЕ, Зашто СОЦИЈАЛИЗАМ из саме своје концепције је имао ГЕНОЦИД као један меканизам за уништавање ПРАВОСЛАВНИ СРБА.....оних су нас звали СМЕЋЕ и то још у половинин 19тог века!

КОМУНИСТА је ништа више него један ИНДИРЕКНИ УСТАША!

И сад ви имате образа да носите лик Српског Војско Вође, колико од те генерације сте убили?

1.Ја нисам комуниста нити Југословен
2.По правопису и томе што сте написали видим да сте сљедбеник Драже и да живите негдје у исељеништву
3.Прозивате комунисте за сарадњу са Западом,а и Дража сарађивао са Западом
4.Интерес Срба у РС (а и у Србији) је да се држе оних који су признати као АНТИФАШИСТИ, јер нас околни народи (који су иначе били нацисти и фашисти) желе приказати као некакве "четничке и љотићеве злочинце који су и 1990-их наставили политику злочина и геноцида над недужним и мирољубивим Муслиманима, Хрватима и Шиптарима" ,а иза свега тога се крије жеља за укидањем Републике Српске као и прихватањем лажне државе Косово ,тзв.Санџака и Војводине . Са свих антисрбских медија и из Брисела поручују Србима како морају прихватити кривицу за ратне злочине,геноцид ... И то за 1941-45 и 1991-1999 . Па прича како су Срби поубијали јевреје по Београду ... ПАТОЛОШКЕ ЛАЖИ АНТИСРБСКИХ МЕДИЈА И ОРГАНИЗАЦИЈА

5.Србија је одрадила одличан посао . Усвојила је закон да су партизани и четници антифашисти и ту се прича завршава .Нема расправе о томе.
6.Немогуће је Србина попут Ратка Младића натјерати да пригрли четничку заставу,а колико је таквих случајева. То важи и за супротну(четничку)страну.

ЗБОГ СВЕГА ТОГА, ЈЕДИНИ ИСПРАВАН И КОРИСТАН СТАВ ПО СРБЕ ЈЕ ДА СЕ СЛОЖИМО ГДЈЕ МОЖЕМО, А ТАМО ГДЈЕ НЕ МОЖЕМО, ДА ТА ПИТАЊА НИ НЕ ОТВАРАМО, ЈЕР ПИТАЊЕ КО ЈЕ ЗА ЧЕТНИКЕ ИЗ 1941., А КО ЗА ПАРТИЗАНЕ ИЗ 1941., ДАНАС, ЈЕ ПОТПУНО НЕБИТНО
Одговори

(17-01-2017, 01:31 AM)АНТИЈУГОСЛОВЕН Пише:  ЗБОГ СВЕГА ТОГА, ЈЕДИНИ ИСПРАВАН И КОРИСТАН СТАВ ПО СРБЕ ЈЕ ДА СЕ СЛОЖИМО ГДЈЕ МОЖЕМО, А ТАМО ГДЈЕ НЕ МОЖЕМО, ДА ТА ПИТАЊА НИ НЕ ОТВАРАМО, ЈЕР ПИТАЊЕ КО ЈЕ ЗА ЧЕТНИКЕ ИЗ 1941., А КО ЗА ПАРТИЗАНЕ ИЗ 1941., ДАНАС, ЈЕ ПОТПУНО НЕБИТНО

Ми се слажемо да би требало сачекати да партизани једноставно оду у вечна ловишта (или тамо ђе комуно-сатанисти иду кад липшу), јер нема шансе да се таја људски материјал ПОКАЈЕ и прихвати СВЕТО ПРАВОСЛАВЉЕ јер један је Немања Кустурица!

Међутим!

ВЕОМА ЈЕ БИТНО КО ЈЕ ЗА ЧЕТНИКЕ ИЗ 1941-е, А КО ЗА ПАРТИЗАНЕ ИЗ 1941-е, ДАНАС, А ЈОШ ЋЕ БИТИ БИТНИЈЕ СУТРА!

Зато ће следећа генерација Срба морати да се определи јер МИ ВИШЕ НЕ МОЖЕМО СЕБИ ДА ДОЗВОЛИМ ЛУКСУЗ ДА ЖИВИМО У ШИЗОФРЕНИЈИ НА НИВОУ НАЦИЈЕ И СА ПАРТИЗАНСКОМ ПАНТЉИЧАРОМ У СТОМАКУ!

ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
Одговори

(17-01-2017, 12:55 AM)АНТИЈУГОСЛОВЕН Пише:  
(16-01-2017, 01:43 PM)Громовник Пише:  

Нажалост, пуцали су будаласти Срби једни у друге ,а и у треће(Недићеви) па и четврте(Љотићеви) 1941-45. То нам више не треба !

Партизанима-комунистима заиста не треба, они су освојили власт, и сад нас јашу до миле воље...

Удар нађе искру у камену / без њега би у кам очајала!
Одговори

Анти-Југословен....
Имаш контрадикталности у твој писање.....
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним