Оцена Теме:
  • 0 Гласов(а) - 0 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ПОЛИТИЧИ ПОКРЕТИ- СВАКО ЗА СЕБЕ
#43

(21-11-2021, 07:35 PM)Mekenzi Пише:  Приметили смо да на политичкој сцени Србије да никад у историји није било више разних покрета, удружења грађана....

Што је најинтересантније уместо да се удруже и направе велику озбиљну јаку патриотску десничарску причу, пошто су радикали када су се распали и нестали оставили огроман национални патриотски празан простор сада сваки покрет свако гледа за себе.

Сваки покрет броји симпатизера за један аутобус и евентуално један комби.

Чак смо видели пар пута у Београду како се два покрета који имају исте и сличне идеје сударају и свако иде својим путем и за својим барјактаром.

Просто човек да неверује колико малих покрета има и колико су барајктари тих покрета умислили да су богови пошто су на интернету "веома" популарни а у реалном свету и простору нема их ни 50-ак.

Шта Ви кажете ?

Кизо нема потребе да дуплираш теме кад већ постоји наша тема ЈОШ ЈЕДНА ВАШКА ОБАШКА!

ЗДРАВОМИСЛЕЋИ СВИХ ЗЕМАЉА-РАЗМИШЉАЈТЕ!

СФ-СН*


-------------------------

*Смрт Фармакофашизму-Слобода Народу


EX ORIENTE LUX!

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
Одговори
#44

https://nultatacka.rs/predstavljen-pokre...cja-prava/

Нека нам школа буде са вером, политика са поштењем, војска са родољубљем, држава са Божјим благословом. Нека се сваки врати Богу и себи; нека нико не буде ван Бога и ван себе, да га не би поклопила језива тама туђинска, са лепим именом и шареном одећом.
Одговори
#45

(22-12-2021, 04:02 PM)смедерево Пише:  https://nultatacka.rs/predstavljen-pokre...cja-prava/

Da, video sam to.
Prvo mislim da je bez veze da ulazi u politiku. Neka povede narod i pritiskaju vlast za ono sto zele.
A drugo, ovaj njegov kompanjon mi niti smrdi niti mirise....na recima je totalno uz njega, ali je savetnik u medjunarodnoj policijiji. Sta je medjunarodna policija...Interpol?
https://youtu.be/2hiCUfFYuzI?t=25
Plasim se da ne napravi od Nestorovica ubrzo izlizanu krpu. Jer definitvno Nestorovic je mnogo opasan po zelje zapada u Srbiji, popularan, nije za SZO, ....
Одговори
#46

Неке (вероватно) закон присиљава да оснивају странке и покрете. Ми само теоретски (можда) имамо могућност да народ бира народне посланике. У ствари имамо партијске посланике. Па је тако народни посланик независан...од народа.

Сви су некако заштићени осима народа који је носилац суверености, али преко везе (преко партија)...код нас све мора преко везе.

Тако да се и не чудим што и Несторовић хоће у политику, у крајњем случају. Да га озбиљно схватају показују разне „жутаре“ (мислим жута штампа), стране и „домаће“ (у страном власништву), а све у служби „окупатора“ и објављују подругљиве наслове (као Нова или Бљуц).
Одговори
#47

Још само председнике села да бирају преко странака а можда су и почели.
Одговори


Скочи на Форум:


Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним