Оцена Теме:
  • 0 Гласов(а) - 0 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Eurohatlanske integracije
#1

Данас су у Новом Пазару, у организацији Бошњачке заједнице, се сакупили муслимани из рашке области, али и из " суседних држава". Повод за овај сусрет је обележавање обљетнице из 1915. године, када су бошњачки вођи ( иако Бошњаци тада нису ни постојали) написали писмо аустроугарском цару Францу Јозефу у коме су захтевали " да се хисторијска област Санџака" издвоји из територија Краљевине Србије и Краљевине Црне Горе и припоји Аустроугарској монархији.
Вероватно ћемо у следећој епизоди гледати како Угљанин обележава обљетницу писма " санџачких вођа" из 1941. године послатом поглавнику Анти Павелићу у коме су тражили да учини све што је у његовој моћи и да у складу са новонасталим околностима припоји Санџак новонасталој НДХ-А и да не постану део Италије.
Присталица сличне политике очигледно има и данас.
Угљанин тражи редефиницију положаја Бошњака у Санџаку у оквиру "еурохатланских интеграција".
Оно што је занимљиво, да у последњих сто година , муслимани из рашке области, у свакој кризи српске државе, своју срећу траже у уједињењу са римокатолицима. Требало би истражити колико је дубок уплив језуита у " елиту" рашких муслимана. Очигледан је континуитет захтева те "елите" , а симптоматично је што се српска влада од оваквих уплива брани " бриселским" флоскулама.
Одговори
#2

Не знам да ли си приметио да све те инијатициве покрећу они који нису српског порекла. Конкретно мислим на арнауте шиптарчине Угљанина и Зукорлића. Обојица су пореклом арнаути.

Иначе мислим да о тим фекалијама које себе називају час овако час онако и не треба отварати теме.

Угљанин би сутра Србин постао само да га врате на власт а Зукорлић је обична будалетина и они који га следе су још веће будалчине од њега.

(19-08-2017, 08:19 PM)Бенито Пише:  Требало би истражити колико је дубок уплив језуита у " елиту" рашких муслимана.

Немој тако поручниче, знаш да Србију растурају масони и темплари, ако мени не верујеш питај ове што су Срби од 1989. и православци од нешто касније, бар их овде не фали. Ако већ хоћеш да истражујеш погледај које су вере били Зукорлићеви пре исламизације.
Одговори


Скочи на Форум:


Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним