23-10-2017, 08:56 PM
Сајам књига у Београду
09-10-2018, 11:00 AM
Molim vas kakva je situacija za ovu 2018. godinu?
da li će pogledi imati ove godine svoj štand i da li ćete potpisivati knjige i u koje vreme, kako bi smo se isplanirali.
Hvala puno u napred
da li će pogledi imati ove godine svoj štand i da li ćete potpisivati knjige i u koje vreme, kako bi smo se isplanirali.
Hvala puno u napred
09-10-2018, 04:21 PM
На жалост, отказали смо и ове године.
16-10-2018, 03:50 PM
А јел ће неко други продавати књиге Погледа?
16-10-2018, 04:57 PM
Неће, није дозвољено у Хали 1.
17-10-2018, 07:41 PM
Steta.
29-10-2018, 02:21 AM
Видим ја нема Погледа на Сајму а ни брата Херцеговца као заштитног знака. Било ми криво. Бар ме је то потерало да посетим форум и да вас поздравим.
Милославе брате, шта мислиш о књизи "Kњига о Дражи" Катене мунди?
Дигресија, био сам у војном музеју у Београду. Онакво понижење давно нисам доживео. 98% поставке је на латиници и почетни хол говори о "Хрватским земљама" и борби тзв хрвата за ослобођење од Авара(!?) Негативан осећај(са повременим усхићењем и поносом због пуковских застава из Великог рата) ме је пратио до завршетка где и даље стоји биста и хол посвећен непомјанику. Срећа у несрећи је да су убацили на неколико места дражине слике и документа која на афирмативан начин представљају српске четнике. На крају сам уложио протест код кустоса на шта сам добио одговор - поставка је из 1961.године и то је тако остало а ја могу да се упишем у књигу утисака ако ми нешто смета ! Немам речи.
Милославе брате, шта мислиш о књизи "Kњига о Дражи" Катене мунди?
Дигресија, био сам у војном музеју у Београду. Онакво понижење давно нисам доживео. 98% поставке је на латиници и почетни хол говори о "Хрватским земљама" и борби тзв хрвата за ослобођење од Авара(!?) Негативан осећај(са повременим усхићењем и поносом због пуковских застава из Великог рата) ме је пратио до завршетка где и даље стоји биста и хол посвећен непомјанику. Срећа у несрећи је да су убацили на неколико места дражине слике и документа која на афирмативан начин представљају српске четнике. На крају сам уложио протест код кустоса на шта сам добио одговор - поставка је из 1961.године и то је тако остало а ја могу да се упишем у књигу утисака ако ми нешто смета ! Немам речи.

29-10-2018, 10:35 AM
Поздрав!
И на Бањици је поставка из Титовог доба, само су додате слике четника на једној табли. Споро иде дебољшевизација.
Књига о Дражи је одлична.
И на Бањици је поставка из Титовог доба, само су додате слике четника на једној табли. Споро иде дебољшевизација.
Књига о Дражи је одлична.
30-10-2018, 03:17 AM
Хвала, верујем да вреди купити ту књигу.
Једва чекам филм!
Видимо се и живели!
Једва чекам филм!
Видимо се и живели!

31-10-2018, 02:38 PM
31-10-2018, 09:25 PM
(30-10-2018, 03:17 AM)ултра-националиста Пише: Хвала, верујем да вреди купити ту књигу.
Једва чекам филм!
Видимо се и живели!
Шта теби дође “Ултра”, јесте неки род?
,,Пећине слободних Српских планина се отварају за једну ноћ и ми ћемо свакоме положити рачун о нашем двогодишњем раду у шуми. Тешко ономе ко овај рачун не буде полагао."
31-10-2018, 09:55 PM
« Старије Теме | Новије Теме »
Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)