Оцена Теме:
  • 0 Гласов(а) - 0 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Сајам књига у Београду

Ове године ''Погледи'' немају штанд, али наша најновија издања можете потражити на штанду ''Духовни луг''. Штанд је на прстену, Хала 1, од главног улаза у халу лево ''на 11 сати''.

Слика штанда:
[Слика: IMG-e28.jpg]
Одговори

Molim vas kakva je situacija za ovu 2018. godinu?
da li će pogledi imati ove godine svoj štand i da li ćete potpisivati knjige i u koje vreme, kako bi smo se isplanirali.

Hvala puno u napred
Одговори

На жалост, отказали смо и ове године.
Одговори

А јел ће неко други продавати књиге Погледа?
Одговори

Неће, није дозвољено у Хали 1.
Одговори

Steta.
Одговори

Видим ја нема Погледа на Сајму а ни брата Херцеговца као заштитног знака. Било ми криво. Бар ме је то потерало да посетим форум и да вас поздравим.

Милославе брате, шта мислиш о књизи "Kњига о Дражи" Катене мунди?

Дигресија, био сам у војном музеју у Београду. Онакво понижење давно нисам доживео. 98% поставке је на латиници и почетни хол говори о "Хрватским земљама" и борби тзв хрвата за ослобођење од Авара(!?) Негативан осећај(са повременим усхићењем и поносом због пуковских застава из Великог рата) ме је пратио до завршетка где и даље стоји биста и хол посвећен непомјанику. Срећа у несрећи је да су убацили на неколико места дражине слике и документа која на афирмативан начин представљају српске четнике. На крају сам уложио протест код кустоса на шта сам добио одговор - поставка је из 1961.године и то је тако остало а ја могу да се упишем у књигу утисака ако ми нешто смета ! Немам речи.

Smile
Одговори

Поздрав!
И на Бањици је поставка из Титовог доба, само су додате слике четника на једној табли. Споро иде дебољшевизација.
Књига о Дражи је одлична.
Одговори

Хвала, верујем да вреди купити ту књигу.

Једва чекам филм!

Видимо се и живели!

Smile
Одговори

(30-10-2018, 03:17 AM)ултра-националиста Пише:  [Слика: l-t-n-d-i-s.jpg]

Хвала, верујем да вреди купити ту књигу.

Једва чекам филм!

Видимо се и живели!

Сирома'
Одговори

(30-10-2018, 03:17 AM)ултра-националиста Пише:  Хвала, верујем да вреди купити ту књигу.

Једва чекам филм!

Видимо се и живели!

Шта теби дође “Ултра”, јесте неки род?

,,Пећине слободних Српских планина се отварају за једну ноћ и ми ћемо свакоме положити рачун о нашем двогодишњем раду у шуми. Тешко ономе ко овај рачун не буде полагао."
Одговори

(31-10-2018, 09:25 PM)Перун Пише:  
(30-10-2018, 03:17 AM)ултра-националиста Пише:  Ja sam peder i hrvat.

Шта теби дође “Ултра”, јесте неки род?

Биће да им је то нека шифра, диагноза . . .

[Слика: 45000728-2235946419957678-408811668886257664-n.jpg]

они су његови.
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним