Оцена Теме:
  • 1 Гласов(а) - 5 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

(04-02-2018, 04:59 PM)Прст_у_ока_латиници Пише:  Бежи Макензи неинформисан будало,

Нем'шта додати!

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
Одговори

(03-02-2018, 10:59 PM)ПРОСВЕТАР Пише:  
(03-02-2018, 09:19 PM)Mekenzi Пише:  Uživaj na trulženom zapadu, a mi SRBI ĆEMO SE SNAĆI NEKAKO! MI SMO PREŽIVELI OĐE SVAŠTA U POSLEDNJIH 30 GODINA DOK SI TI NAMEŠTAO KANAĐANIM SLAVINE I WC ŠOLJE I ZARAĐIVAO HILJADE DOLARESA.

Па ваљда и то инсталирање чесми и шоља треба да се плати?

Зависи где их инсталираш, на пример у Стаљиновом гулагу би ти најбоље и најадекватније било за то плаћено, ал' ти убјежа надругу страну, да би данас одатле кевтао и лајао, али ни под којим условима више не убјежаваш одатле.

Лепо ти рече Мекензи, уживај ту и не сери, бар знаш за шта си цео век радио, за разлику од нас пустих сужњева...

Удар нађе искру у камену / без њега би у кам очајала!
Одговори

(04-02-2018, 07:16 PM)Громовник Пише:  
(03-02-2018, 10:59 PM)ПРОСВЕТАР Пише:  
(03-02-2018, 09:19 PM)Mekenzi Пише:  Uživaj na trulženom zapadu, a mi SRBI ĆEMO SE SNAĆI NEKAKO! MI SMO PREŽIVELI OĐE SVAŠTA U POSLEDNJIH 30 GODINA DOK SI TI NAMEŠTAO KANAĐANIM SLAVINE I WC ŠOLJE I ZARAĐIVAO HILJADE DOLARESA.

Па ваљда и то инсталирање чесми и шоља треба да се плати?

Зависи где их инсталираш, на пример у Стаљиновом гулагу би ти најбоље и најадекватније било за то плаћено....

Чека', чека'....ама твоји у Аушвицу плаћају Рајхс-маркама у злату!

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
Одговори

Цитат:Прст_у_ока_латиници

Збила у ћему је била ваша диплома, и колико си њу платио?

Zbila, moja diploma poljoprivrednih nauka (agricultural faculty) nemam jednu nego dve i to obe državne. Jedna sa više šabačke druga novosadskog fakulteta...Obe državne, krvavim trudom stečene, a što se tiče plaćanja ništa nije plaćeno jer sam uvek kao dobar student bio na budzetu.

Ođe roditelji radnička klasa nisu imali finansijske baš mogućnosti ko tamo po Kanadi i Londonu da plaćaju školarine, pa smo se snalazili kako smo znali i umeli. Trudili se da dobijemo stipendije, da budemo na budzetu države...i tako...

Nego, što se ti to interesuješ?

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

(06-02-2018, 01:08 PM)Mekenzi Пише:  
Цитат:Прст_у_ока_латиници

Збила у ћему је била ваша диплома, и колико си њу платио?

Zbila, moja diploma poljoprivrednih nauka (agricultural faculty) nemam jednu nego dve i to obe državne. Jedna sa više šabačke druga novosadskog fakulteta...Obe državne, krvavim trudom stečene, a što se tiče plaćanja ništa nije plaćeno jer sam uvek kao dobar student bio na budzetu.

Ođe roditelji radnička klasa nisu imali finansijske baš mogućnosti ko tamo po Kanadi i Londonu da plaćaju školarine, pa smo se snalazili kako smo znali i umeli. Trudili se da dobijemo stipendije, da budemo na budzetu države...i tako...

Nego, što se ti to interesuješ?

Па могао си то да му отпеваш убедљивије је.... ну никад није касно!

Ајмо:

АЈАЈАЈАЈААААЈ ДИПЛОМААААААА!
КУКУРРРУКУКУУУУУУУ ДИПЛОМАААААААААААА!

ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним