01-01-2021, 05:33 AM
(31-12-2020, 06:50 PM)Mekenzi Пише: Tачно.
Само што ћеш ти ускоро господу а не на влас'.
Ја....то исто нам рече један од твојих 'номад ал'не зна ни он ни ти да смо ми ватре већ даље предали млађима и дрчнијима који тек долазе!
Замис'и јануар месец неђе на Карибима ђе се до интернета пробијаш кроз рој комараца маларичара и Зика носиоца, сретенемо једног Руса који ми вели, ка'е " Видиш онога тамо, он је твој Србин"!
И ваистину, прилази један чова, ми онако наивно србски пружамо руку да се предпоставимо а он ни име ни презиме ни "Помоз'Бог" но прва реченица ка'е показујући златног двоглавог око врата "Ја сам из Земуна али ја сам АУТОНОМАШ" са оним грозним паорским "Ш"!
Први (псеудо) Србин на изгубљеном острву па АУТОНОМАШ!
ТУНА СМО СХВАТИЛИ ДА СЕ ОВО НЕЋЕ ЗАВРШИТИ БЕЗ КРВИ!
Ми му рекосмо отворено да ће АУТОГОМНУ да укинемо чим МИ дођемо навлас', он пита који сте то ви а ја рек'о "Чуће се", и крај дискусије!
Међутим!
И то "Ш" ће да укинемо, има да изговарате "Ш" к'о људи а не к'о онај Панонски гов*нар у оној песмици "Ал'се некад добро јело баШ (лалинско "Ш").
То треба да се укине одма', немо'пос' к'о Црњегорци да измишљате слова ако вас којом несрећом НАТО и Сорош привремено доведу навлас'!
Еј Сороше олоше, немо' лалинско "Ш" да нам уводиш у Северну Србију!
EX ORIENTE LUX!
ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!