Поруке: 7,676
Теме: 212
Придружен: Jul 2013
Углед:
308
Замисли тугу од живота 40 год си у Канади и ама баш ништа ниси стек'о а немаш ни ливаде, ни шуме ни куће, ни аута, ни стана ништа живо ..Већ живиш у некој уџерици од дасака што ми ође склепамо пољски нужник са две пушке, склупчан под 4-5 ћебади, полусмрзнут, болестан, слабо покретан...
Туга и клошаризам..
Дај адресу да ти пошаљему социјални пакет да имаш шта да обучеш ако већ помажем цигојнере можемо помоћи и српске цигојнере у Канади. Један пакет пар десестина $ можемо ти послати.
Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
(Последња измена: 01-01-2021, 04:21 PM од
Mekenzi.)
Поруке: 12,611
Теме: 320
Придружен: Feb 2015
Углед:
626
Ја нисам као неко ко на први знак опасности напушта своју Отаџбину и свој народ. Ја могу и да погинем у овој светој борби, али са мојом смрћу наша борба неће бити прекинута....Зато ни једног тренутка не сумњам да ће слобода са Равне Горе поново обасјати нашу напаћену Отаџбину.
Поруке: 7,676
Теме: 212
Придружен: Jul 2013
Углед:
308
Unutar u Srbiji od ganice sa Kosovom cca 50 km ostala saka siromaha Srba.
Ko je bio dole oko Kursumlije, Raske, Preseva zna sta pricam.
Nidje srpske celjadi.
Sela pusta.Tuga ziva.
Siptari izvlace iz nelegalne sece kubike drva, niko ih ne dira a i nema ko.
Srbi na Kosovo idu turisticki da obidju svetinje i humantarno pomazuci tu sirotinju dolje.
Ja ne znam niti jednog Srbina koji se kune u Kosovo a da je prodao imanje u Srbiji i kupio na Kosovu ko Jevreji u Izraelu na granici sa Palestinom sto rade.
Zamisli 300 hiljada Srba proda imanja i kupi na Kosovu...al jbg tesko to da se uradi.
P.s. Latinica jer tastatura na mobitelu zeza.
Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Углед:
626
Срби са КиМ: чланови тзв. „Српске листе“ ће морати да одговарају због велеиздаје
https://srbin.info/politika/srbi-sa-kim-...eleizdaje/
Ја нисам као неко ко на први знак опасности напушта своју Отаџбину и свој народ. Ја могу и да погинем у овој светој борби, али са мојом смрћу наша борба неће бити прекинута....Зато ни једног тренутка не сумњам да ће слобода са Равне Горе поново обасјати нашу напаћену Отаџбину.
Углед:
626
Дубоко сам ужаснут линчом око 30 особа Срба над сином Ненада Рашића српског политичара на КиМ. Не улазећи у Ненадове ставове, дете је пребијано металним шипкама, боксерима, избијени су му зуби, унакажено лице. Овај ужасни злочин мора бити кажњен. Ови људи нису Срби већ нељуди.
Пошто има снимак није тешко пронаћи починиоце. Ужасава да у линчу над дететом што учествује, што мирно посматра више младих људи док старији хистерично подстичу насиље. Ово је велики грех који свако нормалан осуђује. А ко је налагодавац нека се истражи.
Ово је толико страшно и срамно да добро треба да се запитамо ко манипулише младим људима, ко премлаћује неистомишљенике, да ли треба неког Оливера неко поново да ликвидира. Када ћемо се већ једном суочити са сопственим демонима а не само оптуживати друге. Крајње је време за то.
Људи, вратимо се разуму, ономе што нас Владика и Црква уче а не слушајмо батинаше и зликовце који завађују Србе и шире мржњу. Ове сцене показују да је зло свуда око нас ако затворимо срце за оно што је честито и добро. Научимо се да подносимо мирно међусобне разлике без насиља.
Архимандрит Сава Јањић