Поруке: 8,769
Теме: 232
Придружен: Jul 2013
Углед:
367
(26-06-2023, 04:15 PM)Горски штаб 52 Пише: Ако је идентична оптужница против Милована Бркића и против ове тројице несрећника, онда је ово скандал своје врсте и непобитан доказ чврсте везе Овог и Албанаца.
Иста је.
Само ови имају нелегално ношење оружја...
Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Поруке: 1,205
Теме: 1
Придружен: Nov 2019
Углед:
246
Није иста оптужница и није исто дело али то није ни битно.
Поруке: 334
Теме: 10
Придружен: Oct 2021
Углед:
157
Шиптари и терористи познају само један језик, а то је језик силе.И са њима другачије не треба ни разговарати.Врло добро знам какви су јер сам годину дана буквално свакодневно 1998 и 1999 ратовао и чистио терене по Косову и Метохији. Чим се запуца, одмах бежанија.
Остао сам војник убеђен да народ треба да да реч на крају. Убеђен сам да сам био на правом путу. - Генерал Дража Михаиловић
Поруке: 13,804
Теме: 338
Придружен: Feb 2015
Углед:
779
Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.
Д М
Углед:
779
Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.
Д М
Поруке: 8,769
Теме: 232
Придружен: Jul 2013
Углед:
367
Косово улази у Савет Европе.
УН ће усвојити 11 Јули дан сећања геноцида у Сребреници...
Ајмо на Аду да блејимо уз лате или ћемо до Ушћа у шопинг или ћемо до тететане а после би могли на неки ручак...
Знате колико су београџанима битна ова два питања...
Више их брине температура воде на Ади Циганлији и ноћни провод у Бетон хали него ова два питања...
Пропаст од народа.
Ако игра Звезда за викенд па чњ да се развије некп платно са неким србовањем за Косово то ће ублажити тугу..
Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Углед:
779
Д М