14-08-2018, 07:57 PM
(14-08-2018, 05:08 PM)ЈВуО-КГ Пише:(14-08-2018, 04:55 PM)ПРОСВЕТАР Пише: А овај Драган Филиповић је гњида подплаћена од балавог шифтара Вучића!
Друже Просветару, зашто си написао два иста поста на две теме ???
Филиповићу цивилизовано понашање можда није јача страна или је момак импулсиван у најмању руку али баш да је исценирао хапшење...Ту се већ глупираш, па сваки честит Србин (сем тебе, пошто не подржаваш тај гест) би пришао и прежврљао или поцепао постер или графит на коме пише ОВК.
Прво, нијесам ве ја никви "Друг" нит'сам са вами (обојицом) овце пас'о! "Другови" су вам они са којима сте преживљавали онај смех и скандал са аутобуским картама у Крагујевцу, ну нећемо сад о томе!
Друго, што је дебели мамлаз Филиповић ижврљао онај знак-то подржавамо и не земерамо ама НА ВИДЕО ПРИЛОГУ СЕ ВРЛО ЈАСНО ВИДИ ДА ЈЕ ИСТИ ПОТОМ БЕЗРАЗЛОЖНО ПРОВОЦИРАО ПОЛИЦИЈУ И ПОРЕД ТОГА ШТО ГА ЈЕ НИКОЛА УПОЗОРАВАО ДА ЦИЉ ЊЕГОВОГ ПРОТЕСТА НИЈЕ СУКОБ СА ПОЛИЦИЈОМ НО, НАПРОТИВ, НИКОЛА ЈЕ БАШ ПОЗИВАО КАКО ПОЛИЦИЈУ-ТАКО И ВОЈСКУ, А ЧИЈА СУ ЂЕЦА ТАКОЂЕ ГЛАДНА, ДА ИЗВРШЕ СВОЈУ УСТАВНУ ОБАВЕЗУ И УВЕЖУ БАЛАВОГ У ЧЕНГЕЛЕ!
Види се да је дебели орангутан непотребно провоцирао и 'совао оног набилдованог полицајца (ваљда му завиди јер се он, Филиповић, сав надуо и подбуо у тим годинама), све док се полицајцу на крају није сќу*рчио дебели кретен!
ТИМЕ ЈЕ ИСТИ ФИЛИПОВИЋ НЕПОТРЕБНО МИНИРАО САМУ СРЖ ПРОТЕСТА ЧЕСТИТОГ АЛЕКСЕ!
Друго, пајтао се са ОСВЕДОЧЕНИМ УГУЗЉУБОМ ГЊИЛЕЖНОГ ЗАПАДА ГОЛУБАРОМ САНДУЛОВИЋЕМ, од кога га је очигледно примио!
Све у свему Филиповић га прима са свих страна ко 'оће да плати а по оној:
СВИРАМ ТИТУ-СВИР'О САМ И ДРАЖИ,
КОМЕ ТРЕБАМ НЕКА МЕ ПОТРАЖИ!
Паметном доста!
ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!