Оцена Теме:
  • 0 Гласов(а) - 0 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Српство у Српској и Србији

(18-01-2018, 05:15 PM)luka.luke Пише:  
(18-01-2018, 12:41 AM)Mekenzi Пише:  proširenje Autonomne pokrajine.
Шта си мислио под овим: "проширење АП"
To pitanje, ne možemo sada razmotriti, dosta je teško ali valja se razmotriti kada se izvrši

P U Č

i postanenmo deo

Sojedinjeno Vojno-Vojvođansko-Krajiško kraljevstvo Srpsko, u Personalnoj Uniji sa Rusijom.

Kako radili tako nam bog pomogao.

Pametnom dosta.

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

Бог ти помог'о, шта ти је ово?
"Sojedinjeno Vojno-Vojvođansko-Krajiško kraljevstvo Srpsko, u Personalnoj Uniji sa Rusijom."
Одговори

(18-01-2018, 09:26 PM)luka.luke Пише:  Бог ти помог'о, шта ти је ово?
"Sojedinjeno Vojno-Vojvođansko-Krajiško kraljevstvo Srpsko, u Personalnoj Uniji sa Rusijom."

Tako će se zvati država kada dođe mjasto... na vlas'.

Sada Vlada sistem 1 bilmez=1glas. Koji su osmislili grofovski lordovi.

Kada se sprovede puč koji nam je preko potreban i uspostavi država:

Sojedinjeno Vojno-Vojvođansko-Krajiško kraljevstvo Srpsko, u Personalnoj Uniji sa Rusijom."
na čelu sa Bokanom, i kada nas budu štitili bulava i topolj e tada možemo pričati o državi

Dotle će ovako biti ođe u novosrba.

(Prim Prosvetar).

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

А то , не схватам ја баш Просветара најбоље.
Него ти мени реци, разумљивим једноставним начином, шта ти то значи "ПРОШИРЕЊЕ АУТОНОМНЕ ПОКРАЈИНЕ"?
Одговори

(18-01-2018, 10:13 PM)luka.luke Пише:  А то , не схватам ја баш Просветара најбоље.
Него ти мени реци, разумљивим једноставним начином, шта ти то значи "ПРОШИРЕЊЕ АУТОНОМНЕ ПОКРАЈИНЕ"?

Ne u teritorijalnom, nego u administrativnom smislu, malo više ingerencija nije na odmet

ПРОСВЕТАР.
Одговори

(18-01-2018, 10:29 PM)Mekenzi Пише:  
(18-01-2018, 10:13 PM)luka.luke Пише:  А то , не схватам ја баш Просветара најбоље.

Ne u teritorijalnom, nego u administrativnom smislu, malo više ingerencija nije na odmet

Није написано у том смислу, али нема везе.

Реци ти мени колико кошта та аутономија, односно путпуна независност?
Одговори

ВОЈВОДА АЛЕКСИЋ ОДГОВОРИО НА ОПТУЖБЕ: Ево шта је поручио Мектићу
03/18/2018 14:34 Издвојено Свет Регион

Војвода Славко Алкесић из Билеће изјавио је Срни да не представља никакву безбедносну опасност за БиХ, те да се не може ставити знак једнакости између организација проистеклих из отаџбинског рата и Ноћних вукова са вехабијским покретом.

Војвода Алексић (Фото: Јутјуб)

"Ако су истините тврдње појединих медија, не представљам никакву безбедносну опасност за БиХ, ни ја ни било ко кога је прозвао министар безбедности БиХ - експонент политике која је стварна опасност по БиХ, а нарочито по Републику Српску и њене институције", истакао је Алексић.

Он је поручио да се његова ратна прошлост може проверити код сва три народа у БиХ.

"Моја ратна прошлост може да се провери код Срба, муслимана и Хрвата који су читав рат провели на Грбавици. Не може се ставити знак једнакости између организација проистеклих из отаџбинског рата и Ноћних вукова са вехабијским покретом", истакао је Алексић.
Одговори

"STOTINE POŠTOVALACA
U Dolini heroja na Tjentišu obilježena 75. godišnjica Bitke na Sutjesci"
https://www.klix.ba/vijesti/bih/u-dolini.../180610083

4 министра приуствовала обиљежавању.
Толико о Српству влдајућих у Српској
Одговори

(12-06-2018, 07:32 AM)luka.luke Пише:  "STOTINE POŠTOVALACA

Тако Је !

Боље да представници РС нису дошли на Тјентиште а да судошли муслимански фундаменталисти из СДА и неоусташе из ХДЗ-а па медији
да се распишу како су се Хрвати и муслимани борили против Немаца на Тјентишту за разлику од Срба. Вероватно на церемонии су били страни абасадори.
Ја мислим да и властима и народу у РС не требамо да држимо лекције
из српства.
Одговори

(13-06-2018, 01:24 PM)Ултрадесничар Пише:  
(12-06-2018, 07:32 AM)luka.luke Пише:  "STOTINE POŠTOVALACA

Тако Је !

Боље да представници РС нису дошли на Тјентиште а да судошли муслимански фундаменталисти из СДА и неоусташе из ХДЗ-а па медији
да се распишу како су се Хрвати и муслимани борили против Немаца на Тјентишту за разлику од Срба. Вероватно на церемонии су били страни абасадори.
Ја мислим да и властима и народу у РС не требамо да држимо лекције
из српства.
Свакако да нам не треба свако држати лакције, а да на треба лекција и те како треба.
Муслимани и Хравти долазе посебно. Подјелили се и комунисти
Одговори

Цитат:Хрват тврди да је у Српској платио казну због дреса са шаховницом
Дарио Страшчек из Загреба тврди да је платио казну од 50 марака полицији Републике Српске само због тога што је, пролазећи кроз Костајницу, носио дрес хрватске фубдалске репрезентације.

https://www.banjaluka.com/aktuelno/bih/h...ahovnicom/
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним