Оцена Теме:
  • 1 Гласов(а) - 5 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Šta je Srbija zgrešila da ima ovakvog nesrećnika za predsednika.
#1

Цитат:Nikolić: Srbija postala zemlja nade...

http://www.blic.rs/Vesti/Politika/413193...emlja-nade

Tuga, žalost, očaj kakvog Srbija predsednika nesrećnika ima. Ako imate jak želudac pročitajte ceo text gde kaže da građni Republike Srpske žive u drugoj zemlji, gde Srbija nema ekonomski interes u Srpskoj, već samo je tu tobože zbog naroda, gde indirektno priznaje nezavisnost Kosova. Gde hvali sina mongolida kako je predsednik IO nazadnjaka...itsl...

Postavljam se pitanje šta je Srbija bogu zgrešila da ima ovakvkog nesrećnika i bezmozgovića za predsednika?

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори
#2

''Страни радикали'' - тако сам чуо да их зову...
Одговори
#3

(16-10-2013, 11:49 PM)Mekenzi Пише:  Postavljam se pitanje šta je Srbija bogu zgrešila da ima ovakvkog nesrećnika i bezmozgovića za predsednika?

Ти се то питаш задњих годину и по дана, а ја задњих 9 и по.
Одговори
#4

А ја се питам, шта нисмо згрешили, да имамо вакога?

Рецимо, продадосмо очитим душманима некадашњег председника за 5 милиона долара (порез на пренос није плаћен, франко хаг...).
Па затим ..., ..., ...

Очито није било горег у Србији да се нађе.

Све у свему...
Хвала и Слава Богу да нас још и има икако.
Одговори
#5

Ја ко папагај понављам како је мрак над Србијом почео да се надвија још 1903. Значи, пре 110 година Срби су убили прву Србску краљицу (од Косовског полома), а успут и краља лишили живота, бацивши њихова обнажена тела са балкона. Божија казна је уследила...

Бајчетинац је само огледало Србије. Тражили су сад гледају и кукају... Мислим на петооктобарце и све оне којима је дупе зинуло за паре и који су поверовали да вагони долара чекају на улазу у Србију и биће подељени управо њима.
Још Срби нису гладни а богме нису ни одужили дуг према Саваоту за своје грехе.
Одговори
#6

То кад неко верује да је народ стварно изабрао Тому Николића онда тако мисли како је народ толико глуп да ето сам бира кретене..Од почетка вишестраначког живота а поготову од 2000-те године избори су строго контролисани процеси.Ранијих година БоТа је знао да је победио већ у 20:10 а сад је све еволуирао и Тома је примио честитке од Великог Брата још у току самог гласања.
Одговори
#7

НИКОЛИЋ: Србе у Републици Српској су одвикли од тога да су Босанци

ТВРДИ ДА НЕ ЖЕЛИ ДА МУ МИЛОРАД ДОДИК ПОМАЖЕ ДА ОСТАНЕ НА ВЛАСТИ

За изјаву да су Срби из БиХ - Босанци, покушао да се извади речима: „Мене боли када се одрекнемо нечега и онда покушам да враћам Србе, али видим да то више не иде. То је заболело Србе у Републици Српској, јер су их одвикли од тога да су Босанци. И ја сада то прихватам, разумем“
ФАКТИ: Покушао Томислав Николић да се извади и оправда, па се - још више заглибио и показао да он српску ствар преко Дрине апсолутно не разуме, или не жели да разуме! Јер, сада поново тврди - да су Срби из БиХ Босанци, само што их је НЕКО од тога ОДВИКАО. А с обзиром да је рекао да га БОЛИ „када се одрекнемо нечега“ - јасно је и да би председник Србије волео да они јесу БОСАНЦИ! Зато - ничег другог да није - ово је доказ: да овакав председник Србије не може ни бранити ни одбранити Косово и Метохију!

ПРЕДСЕДНИК Србије Томислав Николић изјавио је да Србија не може, не жели, нити ће икада да угрози БиХ, али и да не може ни да помогне да БиХ буде боље.

Николић је рекао да БиХ постоји према Дејтонском споразуму, као и вољом оних који живе у њој.

„Ми можемо само са стране да помогнемо да то тако постоји. Али, Србија не може да помогне ни да то буде боље, ако три народа и два ентитета не желе да то буде боље“, рекао је Николић за РТС.

Он је навео да нико више не оптужује Србију да угрожава интересе БиХ зато што има односе са Републиком Српском, јер има право на то и жели те односе, те додао да Србија хоће и са Федерацијом БиХ да има односе, ако постоји економски интерес.

„Са Републиком Српском морамо да имамо односе и ако немамо економске интересе, јер то је наша брига о српском народу изван граница Србије, и то свако мора да разуме“, рекао је Николић.

На констатацију да је неколико пута звао председника Републике Српске Милорада Додика на неку врсту консултација када је реч о унутрашњим политичким питањима Србије, Николић је рекао да то не би тако назвао и да се он са Додиком никада не консултује о унутрашњим приликама у Србији.

Николић је навео да не жели да му председник Републике Српске помаже да остане на власти.

„Ја желим да се он увек пита како живе Срби који су дошли из Републике Српске, да ли им је Србија све омогућила што може и како он може да им помогне. То је та права врста сарадње“, нагласио је Николић.

Председник Србије је рекао да Срби који живе километрима далеко, као Срби у Бањалуци, Требињу, Херцег Новом, разумеју шта Србија мора да ради, али и да он разуме како они живе и шта треба да раде.

„Али, ја сам убеђен да ја њима не отежавам. Могу они једнострано да покваре односе са мном, али ја њима не отежавам живот. Односи нису покварени, али ако неко тамо поведе Србе и каже - нама смета Томислав Николић - поквариће односе“, рекао је Николић.

Николић је поновио да је његова изјава да Србе из БиХ назива Босанцима пежоративно схваћена.

„Мене боли када се одрекнемо нечега и онда покушам да враћам Србе, али видим да то више не иде. То је заболело Србе у Републици Српској, јер су их одвикли од тога да су Босанци. И ја сада то прихватам, разумем“, рекао је Николић, додајући да Срба има и у ФБиХ, иако мало.


http://fakti.org/serbian-point/okolo-gla...su-bosanci

Ukoliko bi Vanja Bulic krenuo sa novim ciklusom emisije "Biseri", u prvu emisiju bi neizostavno trebao da pozove naseg "predsednika"
kao zasigurno jednog od najvecih bisera.
Одговори
#8

(18-10-2013, 12:55 PM)Bacvanin Пише:  НИКОЛИЋ: Србе у Републици Српској су одвикли од тога да су Босанци

ТВРДИ ДА НЕ ЖЕЛИ ДА МУ МИЛОРАД ДОДИК ПОМАЖЕ ДА ОСТАНЕ НА ВЛАСТИ
...

Невероватно говно.
Одговори


Скочи на Форум:


Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним