Оцена Теме:
  • 5 Гласов(а) - 3.4 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

"ЕПИДЕМИЈА" ЗАВЕРА У ДОБА КОВИДА, ОЛУЈА И ЗЕМЉОТРЕСА; Антивакцинаши и Aнтисемити

Теорија завере o HAARP-у – oд манипулације климом и контроле умова до земљотреса у Турској и Сирији
https://www.istinomer.rs/analize/teorija...-i-siriji/

Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори

Русија не уништава све вакцине против ковида -19
https://cinjenice.afp.com/doc.afp.com.33BQ8NZ

Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори

МОРАЛНИ ПРИНЦИПИ АНТИВАКЦИНАШКОГ ЛОБИЈАОружје антивакцинаша није истина. Само и једино пропаганда. Они свој циљ остварују само путем рекламирања. Да разложимо основне принципе којима се руководе:


1. ВЕЛИКЕ ЛАЖИ - антивакцинаши никада не бирају мале лажи, искључиво велике. Што су веће и глупље то ће више људи поверовати у њих. Тако рецимо тотална глупост о 5Г мрежи и ковиду. Није их дотакла чињеница да је стање било најгоре у државама које немају 5Г мрежу. Онда депопулизација, толико је успешна да се рапидно повећава број становника на Земљи.

2. ФОКУСИРАЊЕ НА ЈЕДНОЈ ЛАЖИ - ако би потезали салате од речи врло брзо би били проваљени да су малоумни или малициозни. Не, они се користе малим бројем лажи. Упорно терају једну или две лажи. Тако се лажи фокусирају у јавности.

3. ПОНАВЉАЊЕ - свака лаж поновљена сто пута постаје истина. Упорно ће сваку лаж сервирати кроз мреже својих поданика. Неки због новца, неки зато што су тупави а неки зато што су зли.

4. ОПТУЖИВАЊЕ - увек оптужују људе који се баве науком. Никада не признају чињенице. Научници су или будале, или неуки, или покварењаци или плаћеници. Одмах прелазе на увреде.

5. ПРОВОЦИРАЊЕ - увек први улазе у расправе, увек иницирају сукобе и касније се увек позивају на емоције. Тежња им је да неко почне да их вређа, тако показују да су јадни.

6. КРУПНЕ РЕЧИ - никада не користе неке ситне проблеме. Увек је питање живота и смрти, најчешће тврдње да се ради о животима деце

7. ЕМОЦИЈЕ - све што се каже мора бити набијено јаким емоцијама. Није уопште важно да је смислено, битно је да погађа емоције. Тако свако од њих има, макар у комшилуку или даљој родбини, некога ко је наводно оштећен вакцинама.

8. ГЛУПОСТ - апсолутно игнорисање интелекта и интелектуалаца. Све што се каже мора бити бесмислено набацивање емоција намењено широким необразованим масама. Често су њихови ставови толико бесмислени да свима буде смешно и тако остају. Слично је било када је велики лекар са орденом тврдио да је Тесла послао брод Енкориџ у будућност и то 9 месеци након своје смрти (мада му то није најглупља твдња, има још горих).

9. БЕЗ ОГРАНИЧЕЊА - никада се не користи ниједно морално ограничење, све је дозвољено. Што више лажи то боље. Ако неко мисли да они случајно лажу, вара се. Врло свесно и одлучно користе све могуће лажи. Знамо када су цртали графите са ликовима наших лекара. За њих не постоје икаква ограничења нити скрупуле.

10. ПОЗИВАЊЕ НА ЛАЖНЕ АУТОРИТЕТЕ - то што неко има два слова др испред имена то не значи да има знања, памети или да није алав на паре. Глупости које неки лекари јавно изговарају веровтно јадног Хипократа терају да се врти у гробу као турбина.

11. УНИШТАВАЊЕ ОБРАЗОВАЊА - у свакој прилици, у сваком тренутку, непрекидно ће трубити против образовања. Називаће га западним, тврдити да Рокфелер одређује шта се учи у медицини. Сваког образованог ће понижавати, тврдити да је глуп јер они су сами себе образовали на Ју Тјубу путем забрањених клипова. Никада се нису запитали како гледају клип на Ју Тјуб који је забрањен, ваљда мисле да имају неприродне моћи.

12. ЗОМБИ РАДОВИ - известан број људи са неком звучном титулом сваке године напише нетачне радове. Неки заиста погреше случајно, ретки су. Већина су наручени и плаћени. Подаци се кривотворе, закључци немају везе са подацима, али неко то објави (обично новац има велику улогу). Касније то буде повучено, али то није важно, у главама превараната су вечито тачни а то што су проглашени нечаснима објашњавају да лекари не желе да се зна истина.

13. ОБОЖАВАЊЕ ДИКТАТУРЕ - антивакцинаши ће увек бити поборници сваког великог диктатора, што је већи то је њима дражи. Основни систем који желе је страховлада, гнушају се слободе и демократије. Увек ће истицати како су велики верници јер за њих је појам бога исто апсолут који влада, диктатор са неба

14. ПРЕТЊЕ И КЛЕТВЕ - застрашивање, обавезно прете како ће да стрељају или кољу све своје противнике када дођу на власт. Заиста верујем да би радили то.

15. ФИЛМОВИ И ТВ - обожавају да догађаје у СФ филмовима представљају као документарце. Тако им је Матриx један од омиљених документараца. Често ће рећи - аха, то је било у филму, значи истина је. Једна од новијих мода је нападање глумаца због улога које играју.То су основе пропаганде коју користе. Има ту и још неких техника којима се користе а главна је надвикивање (црвена харинга, вотабаутизам, игре око заставе...)

Смешно ми је када их неко брани и сматра да треба да им се лепо објасни и да ће они да схвате. Они не желе да схвате, њихов посао је вређање и апсолутно неприхватање очигледних чињеница. Ко год је желео да научи добио је одговор.

Минули рад, последице антивакцинаша треба тражити на гробљима.

Ове принципе пропаганде је користио и развијао Гебелс. То довољно говори о антивакцинашима. Знам да се повремено љуте када им се то каже, али са друге стране се поносе наци идејама па је онда нејасно шта се заиста налази у њиховим главама. Интелект свакако не. Да имају памети схватили би да вируси мутирају и да представљају велику опасност и за њих. Не треба да чуди ако су њихове вође вакцинисане, они не желе своју смрт, они прижељкују туђу, вашу. То што се крију под окриљем неких странака, то још више говори колико су неморални.

Ко не верује нека прочита Гебелсове изјаве:


Intellectual activity is a danger to the building of character.

That propaganda is good which leads to success, and that is bad which fails to achieve the desired result. It is not propaganda’s task to be intelligent, its task is to lead to success.


Propaganda is not an end in itself, but a means to an end. If the means achieves the end then the means is good... the new Ministry has no other aim than to unite the nation behind the ideal of the national revolution.


If you repeat a lie often enough, people will believe it, and you will even come to believe it yourself.

A lie told once remains a lie but a lie told a thousand times becomes the truth.

Propaganda works best when those who are being manipulated, are confident they are acting on their own free will.

There was no point in seeking to convert the intellectuals. For intellectuals would never be converted and would anyway always yield to the stronger, and this will always be "the man in the street."

Arguments must therefore be crude, clear and forcible, and appeal to emotions and instincts, not the intellect. Truth was unimportant and entirely subordinate to tactics and psychology.

This is the secret of propaganda: Those who are to be persuaded by it should be completely immersed in the ideas of the propaganda, without ever noticing that they are being immersed in it.

Not every item of news should be published. Rather must those who control news policies endeavor to make every item of news serve a certain purpose.

The most brilliant propagandist technique will yield no success unless one fundamental principle is borne in mind constantly - it must confine itself to a few points and repeat them over and over.

It would not be impossible to prove with sufficient repetition and a psychological understanding of the people concerned that a square is in fact a circle. They are mere words, and words can be molded until they clothe ideas and disguise.

The essence of propaganda consists in winning people over to an idea so sincerely, so vitally, that in the end they succumb to it utterly and can never escape from it.

If you tell a lie long enough, it becomes the truth.


Довољно је и толико. То је оно што је потребно знати о антивакцинашима и осталим сподобама којима је циљ уништавање науке и свега што вреди зарад њиховог богаћења или других користи.Др. Александар Ивковић

Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори

Лажне фотографије "суперћелија" и бесмислене тврдње о вештачки изазваном невремену
https://www.raskrikavanje.rs/mobile/page...emenu-1194

Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори

Српски теоретичар завере тврди да не постоји вирус од кога и даље умиру деца
https://www.raskrikavanje.rs/mobile/page...deca--1196

Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори

Ако се позиваш на СЗО и њене "стручњаке" онда ти помоћи нема.
Наиме, ако пођемо од чињенице да је СЗО приватна организација која ради за оне са најдубљим џепом (фармацеутске компаније), а посебно треба подвући да САД контролише у потпуности поменуту организацију.
Шарлатана који праве приче како би зарадили новце или популарност било је и биће их, али, веровати на "мајке ми" фармацеутима више је него будалаштина.
Последњи случај: Вакцине против "ковида 19" убиле су и убијају на одложено милионе људи.
Најпосле, како "ковид" нестаде као руком однесен истог дана када је Путин покрену СВО?
Одговори

Олуја донела старе теорије завере
https://www.istinomer.rs/analize/oluja-d...je-zavere/

Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори

Како мали авакси замишљају chemtrailse
https://ljudilazi.blogspot.com/2024/02/k...ailse.html

Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори


Скочи на Форум:


Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним