Оцена Теме:
  • 1 Гласов(а) - 5 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

И шта нам је још донео 5. октобар?

Овај Малагурски видимо, у паузи дружења са такозваним "хрватима", потурицама и шифтарима, данас прича о некаквом "Западном Балкану!

Ама какав сад бре "ЗАПАДНИ БАЛКАН"?

ЗАР НИЈЕ ВЕЋ УСТАНОВЉЕНО ДА ЧЕТВРТА ШУГОСЛАВИЈА ТРЕБА ДА СЕ ЗОВЕ РЕГИОНАЛИЈА?

Рошави Шуго-носталгичар Малагурски је (од некога) ангажован на пројекту ЧЕТВРТА ШУГОСЛАВИЈА, а то ће рећи ПОСЛЕДЊИ ЕКСЕР ЗАКУЦАН НА ПОКЛОПАЦ МРТВАЧКОГ КОВЧЕГА СРБСТВА И СРБИЈЕ!

За исте идеје су очигледно ангажовани и Новак Ђоковић, који можда, као и његов тата, мисли да је Србин!

Међутим!

Мислити и цвеће брати није исто! Њему је бити Србин или такозвани "хрват" свеједно, што је и рекао, па је исти вероватно и виђен као будући Први Председник РЕГИОНАЛИЈЕ!.

На истом пројекту такође раде и Миломир Чмарић, Мирослав Лазански, Душан Јањић, љигави Чех Халупка или Теша Тешановић....као и маса других, отворених или прикривених Шугословена који живе и раде у земљи која се само НЕЗАСЛУЖЕНО зове "Србија" док је уствари још увек латиничарска и усташоидна Шугославија у малом!

И немо'сад сви страсни љубитељи лопте да заурлају на нас због Новака као онда што се нијесу одазвали на позив Великог Војвода за рушење титића без покрића због граница на Дрини а пар дана касније изашло 100 'иљаде-црни Милораде, да ЗБОГ ЛОПТЕ, то јест убацивања лопте у пробушен зембиљ, пале и каменује Грчку амбасаду, јединог пријатеља кога смо тада имали!

Нажалост огромна већина NOVOSRBA нема појма о чему ми ође диванимо па ми не би дали нашу старост за NOVOSRB младост па да ни је од смрта лијек!

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
Одговори

(06-10-2018, 02:04 AM)Јеремија Пише:  
(06-10-2018, 12:28 AM)Шумадинац Пише:  Војводо Јеремија, 'ел аутор текста овај Кордић комуњара?

http://ssr.org.rs/milos-kordic-ozivljava...75-godina/

Богме, ако је тако, у току је рехабилитација и жал за Злободаном Милошевићем. Још мало па ће га сврстати у ред часних срБских родољуба.... Јок

Кордић једноставно говори истину а мени је то најважније. Нисам од оних којиИстину гледају страначким наочарима.

Вероватно се слажете и у виду горенаведених закључака о седмој ударној банијској Кидање Кидање Кидање

Ти си, друже Јеремија, таква перфидна комуњара у руху "СрБског националисте", каквог ја још срео у животу нисам.

Удар нађе искру у камену / без њега би у кам очајала!
Одговори

(05-10-2018, 08:36 PM)Ултрадесничар Пише:  
(05-10-2018, 01:02 PM)Mekenzi Пише:  
(05-10-2018, 12:44 PM)Ултрадесничар Пише:  И ја мислим да неће бити више 5. октобра нити неког домаћег Маидана тако да ЕУРОпејци могу само да сећају и да жале што нисмо урадили ов или што нисмо ухапсили оног. Свет се променио и мења се.

Meni je najjžalije nacionalista u Srbiji kojih više nema ili ostala šaka zobi, i Vučić ih stavio pod svoje, nemaju ni ideologiju ni čojstva..

Danas koliko vidim napredni radikali piždre što se desio 5.X.

A najjsrećniji smo što je Boško Obradović podržao 5.X i što niti jednu jedinu reč nije rekao protiv a drago nam je da je u koaliciji sa vrhom demokratske stranke koji je rušio Miloševića.

Ти си баш оптерећен Бошком и радикалима ? Кез

Meni je njih oboijice ža'.

Boško je nekada izlazio da pokaže kako su žuti prvo izdali Srbiju (Kosovo, Mladić, Karadžić, Generali) pa onda kako su ekonomski uništili Srbiju...

Danas je Boško sa celim vrhom DS-a koji su to radili u koaliciji.. Đilas, Jeremić, Dule Petrović, Borko, Lutovac...

Što se tiče radikala.Ne znam na koje misliš pošto je to sad sve jedno, napredna stranka...

Što se Šešelja tiče, čovek nikada mirniji, staloženiji, fin neki čovek. Svako jutro kod Marića na happy tv...

Kada se setim "Vojvode" kako je pretio izdajnicima SRS-a koji su mu razbili stranku Aleksandru Vučiću i Tomislavu Nikoliču kako kada se i on vrati iz Haga sve to razbucati tu naprednu stranku....

Od nekadašnjeg Šešelja i današnjeg ostao je samo stomak. Skroz druge dve ličnosti...

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

(06-10-2018, 09:26 AM)Громовник Пише:  Вероватно се слажете и у виду горенаведених закључака о седмој ударној банијској Кидање Кидање Кидање

Ти си, друже Јеремија, таква перфидна комуњара у руху "СрБског националисте", каквог ја још срео у животу нисам.

Комуниста кажеш КидањеКидањеКидање
Ова ти је добра, баш добра.

Мани се зајебавања и лепљења етикета само зато што говорим истину већ мало размишљај логично.
Због лошег гласа не треба убијати гласника, па тако ни Кордићу не треба прекопавати личке, банијске или кордунашке корене. Човек је рекао истину о 5 октобру а то је једино меродавно за мене.

Види синовче, мене не можеш увредити подметањем јер моја маленкост није новокомпоновани четник штанцован у Драшковићевој или Шешељовој радионици већ неко ко је диванио о питању Вере и Нације са Чичиним саборцима, успутно обављајући све дужности које су ми биле поверене.
Одговори

(06-10-2018, 01:55 PM)Јеремија Пише:  
(06-10-2018, 09:26 AM)Громовник Пише:  Вероватно се слажете и у виду горенаведених закључака о седмој ударној банијској Кидање Кидање Кидање

Комуниста кажеш КидањеКидањеКидање
Ова ти је добра, баш добра.

Мани се зајебавања и лепљења етикета само зато што говорим истину већ мало размишљај логично.
Због лошег гласа не треба убијати гласника, па тако ни Кордићу не треба прекопавати личке, банијске или кордунашке корене. Човек је рекао истину о 5 октобру а то је једино меродавно за мене.

Шта је истина, да нам је 5. октобар одузео Косово? Да ли ти заиста верујеш томе што пишеш, односно што пише овај славилац Кордунашких бригада? Шок

Не гледам ја корене, него ко је на чијој страни, а овај Кордић (дивног ли презимена), очигледно није на нашој страни.

Или верујеш да је рекао истину и о Банијској бригади у овом тексту који је пренео Шумадинац Сирома'

Извини Јеремија, али мени стварно није логично да неко у исто време подржава нашег Чичу и Слободана, који је слао кордоне милиције и блокирао прилаз Равној Гори кад је народ ишао да му по први пут после Другог светског рата ода поштовање.

Да се разумемо, не "миришем" ја ни ове који су га сменили, знајући да једноставно припадају другој комуњарској фракцији, али то није разлог да оправдавам човека за чијег је вакта владала једна од најгорих анархија у историји Србије.

Одговори

Управо сам поставио на ФБ:

Поводом годишњице 5. октобра, многи хвале Слободана Милошевића и то доба пре ''револуције''.
Наравно, далеко од тога да су ови после (били) добри, али, преносим један чланак из ''Погледа'' објављен 1997. године, у коме је приказана тадашња ситуација на телевизијама и у штампи:
http://www.pogledi.rs/televizijski-programi/
Одговори

(06-10-2018, 10:12 PM)Милослав Самарџић Пише:  Управо сам поставио на ФБ:

Поводом годишњице 5. октобра, многи хвале Слободана Милошевића и то доба пре ''револуције''.
Наравно, далеко од тога да су ови после (били) добри, али, преносим један чланак из ''Погледа'' објављен 1997. године, у коме је приказана тадашња ситуација на телевизијама и у штампи:
http://www.pogledi.rs/televizijski-programi/

Види Милославе, то све стоји што си написао али ипак има једна ситница коју заборављаш. Наиме, кажи ми кад су Погледи почели да штампају текстове о Чичи? Кад је пре тог вакта било могуће и у далеким метафорама фаворизовати ЈВуО илити Четнички покрет?
Па шта сте очекивали од комунисте Милошевића?!
Да узме динамит и разнесе ЦК све са члановима комитета.
Не догађа се то ни у филмовима а некмоли у животу.
Појашњења ради навешћу један историјски факат:

Када се одлучивало о судбини Вожда - Карађорђа, није то одлучио Милош. Не!
Васколики прваци Србски - кнезови, све са протом Матејом Ненадовићем, Милошем и Марашли Али пашом одлучили о уклањању Вожда.

Дакле, када је требало срезати комунизам ту је морало постојати једногласје. Када то кажем мислим на СПЦ, САНУ, инетектуалцима србским, као и првацима комунистичким. Како то није нико ни помишљао од наведених фактора већ су се делили, надгорњавали, оптуживали, шпијали и свако за себе хтео место "вожда" комунизам није укинут у Србији него је у ходу пресвукао одећу и променио име.
Стога, моја маленкост не оптужује Милошевића за кикс који је направио но све оне битанге и хохштаплерај који је клицао Брозу а онда хвалоспеве пренео на "Слобу".
Слика која је у прилогу најбоље говори о теми... Минимакс, некад идол младих могао је да је имао куражи, али и жеље да се нешто мења жртвовати конфор порад општег добра. То важи за све који су имали функције у том времену.

Једноставно, Оно што је урађено 5 октобра није била борба за слободу већ чиста продаја Србије!
Одговори

Свакако је Милошевић био искорак у односу на Стамболића и оне друге раније. Али како је радио, то није могло да траје, то је била само једна фаза. Мислим да то важи и за ове после 2000, само што ће та фаза спорије нестајати, јер они имају јака леђа на Западу. Е сад да Србија сама смогне снаге, да се створи нека критична маса... тешко то иде.
Одговори

(05-10-2018, 12:16 PM)ПРОСВЕТАР Пише:  1.
ПРИСУСТВО РУСИЈЕ У СРБИЈИ,

3.
НАСЕЉАВАЊЕ И МЕШАЊЕ РУСА И СРБА, СРБКИЊА И РУСКИЊА (Нарочито Рускиња) У СРБИЈИ,

Не пођемо ли овим Отачким путем...

П Р О П А Ш Ћ Е МО !!![/b]

Фала драгом Богу и Отачком путу тога у Нас никад није било, а буде ли, онда ћемо пропасти!

(05-10-2018, 01:54 PM)ПРОСВЕТАР Пише:  испречио се бунтовник и аутентични Србин Војислав Шешељ,

КрезаКрезаКрезаКрезаКрезаКрезаКреза Тај је националном Српству нанијо више штете и срамоте него сви комунисти прије њега.
Одговори

JEREMIJA,

AKO TOLIKO PODRŽAVAŠ MILOŠEVIĆA,

RECI NAM IJEDNOG OFICIRA, VOJNIKA, HEROJA KOJI JE POGINUO 1991-1999 GODINE KOJI JE SAHRANJEN U ALEJI VELIKANA??

ZNAŠ GDE SU SAHRANJIVANI POGINULI PILOTI, OFICIRI I VOJNICI 1999 GODINE KADA SU GINULI ZA KOSOVO, NA SEOSKIM GROBLJIMA, BEZ SKORO IKAKVIH VOJNIH POČASTI, IZUZEV NEKOLIKO PRIPADNIKA JEDINICE POGINULOG....

MILOŠEVIĆ JE VOJSKU SMATRAO KAO STOKU KOJA TREBA DA GINE PA JE POKUPE U DZAKU I BACE U NEKI KANAL. TAKO SU VOJNI PILOTI ZAVRŠILI NA SEOSKIM GROBLJIMA U OKOLINI VALJEVA....

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

(07-10-2018, 03:35 AM)Јеремија Пише:  Па шта сте очекивали од комунисте Милошевића?!

Ми ништа, али си ти изгледа очекивао од комунисте да буде човек, храбар и способан Тужан

Одговори

(09-10-2018, 08:27 PM)Громовник Пише:  Ми ништа, али си ти изгледа очекивао од комунисте да буде човек, храбар и способан Тужан

Ја сам очекивао од умних глава Србије да препознају тренутак и реагују онако како је требало.
Милошевић није био Бог па мени није јасно како се десило да пук падне пред њега као новог Месију? Метанисање, клањање и уздизање Милошевића на трон обурдане Србије могли су зауставити они које сам набројао у претходном обраћању. Али то се није десило. Напротив, управо су "главни играчи" из СПЦ, САНУ, интелектуалци и уметници поданички сагели главе и народу обзнанили новог "месију".
Тада сам био против Милошевића као и свих комуњара било које феле. Касније када су га ти исти продали, када су добили своје синекуре од налагодаваца за које су радили, притом се не обазирући да су издали Србију, Милошевића сам рангирао као моралну громаду у односу на фукарау која се представљала као Ум Србије.

На крају, не бих више полемисао о Милошевићу јер видим да имам посла са лоботомираном масом сивила која не разуме Реч нити ће икада више разумети.

Пс.Потражите све одговоре од перјаница досоваца и "Отпора" ако се уопште сећате тих ликова сатављених од зла оца а од горе мајке - циганија.
Одговори

[Слика: IMG-9629.jpg]

јбмте робијо, и после некима онај Злободан Милошевић био добар... Тужан

Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори

Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним