Оцена Теме:
  • 3 Гласов(а) - 4.67 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

СУДБИНА РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ / МИЛОРАД ДОДИК

(31-05-2024, 11:57 AM)Ocaus41 Пише:  Мобилизација ?  Па још герилиске формације ? Ха -Ха
Како да не ...
Неће у РС  нико више  ратовати * ,  него ће диктатор бити испоручен и то у сарајевски затвор , а ми на нове изборе.Јер он није Свети Василије , већ обична комунистичка сецикеса попут Милошевића.

Да неко шаље  своју дјецу у  21.вијеку могућности напретка  и демократије ,  да оставе своје кости у рововима за "престолонаследника" Игора , сестру му Антоанету , њене ресторане , салоне  и  тату шверцера са буџетом од 56 милиона КМ ?

Може се ударити ногом у д*пе од среће ако му пресуда буде само забрана бављења политиком , да се повуче у мишију рупу  и на тај начин заобиђе суђења за сав криминал :  тендере , прање пара , запошљавања , злоупотребу буџета , безбројне некретнине ,  приватизације и пренешена овлаштења  у претходних двадесет година.

Па вас питам да ли би жељели Дачићево мирно повлачење у мирну пензију или би жељели можда да га видите иза решетака како пише мемоаре ?
Или бисте можда жељели да се мобилишете под директивом Вучића врховног команданта  ?

У Бањалуци живе перспективни  образовани  људи са својим младим породицама.Они су први демократски одбацили  црвене и лако ће наћи разумну алтернативу некој  новој погибији.У обезбјеђивању мира за цивилизоване људе - који живе у 2024. а не у 1804. години

Наравно ово је све беспотребно писати.Никакaв сукоб се неби дозволио од стране НАТО и ЕУФОР-а  ни да почне а камоли да се распламса.Због тога је Додик и отишао сам у суд да се пријави , јер он све то одлично зна.


* ( Због тога треба организовати трибину и апеловати на челнике МУП-а РС  и на младе полицијске  кадете да не дођу у искушење , под маглом лажног  патриотизма ,  да неслужбено бране  зликовца.Јер ће на тај начин увући комплетну  Републику у конфронтацију зарад једног криминалца  и довести у питање сопствени кредибилитет гарантован у Споразуму.Само на тај начин наше институције ће бити сачуване а комунизам у РС уништен.)

Разумем, донекле, твоју исфрустрираност.
Али.
"Држава је уговор потписан крвљу између покојних предака и још нерођених потомака." Или тако некако...

Нема Слобе, нема Тита, сад се ође Нестор пита!
Одговори

Имао си одличне постове из историје у другим темама али кад не знаш више шта да напишеш спушташ се на ироничне изјаве и патетику.

Ниси реалан аналитичар.То је све што могу да кажем.Живиш у епским пјесмама као и многи који не схватају ријеч одговорност.
Одговори

https://srpskainfo.com/borcima-3-km-bora...00-000-km/
Одговори

Преча је Српска од Додика. Али Додик иза решетака апсолутно ништа неће променити, нити ћемо доћи до некога благостања због тога.
Одговори

https://www.rtvbn.com/4061516/dan-proboj...u-zapjevao
Одговори

https://www.capital.ba/nestrucan-kadar-z...fuziju-rs/
Одговори

(26-06-2024, 12:36 PM)Ocaus41 Пише:  https://www.capital.ba/nestrucan-kadar-z...fuziju-rs/

Види нешто! Гузијан је значи годинама била члан и активиста Додикове секте. При томе је сасвим сигурно подржавала све што се под њиховом контролом негативно дешава. Тренутно (задњих неколико година) у РС не постоји никаква професионална нити стручна референса која препоручује ни на обично запослење у јавну или државну службу. О руководећим мјестима да не помишљамо. Једина референса је скупљање гласова. Уопште не сумњам да је овај коцкасти омладинац далеко способнији од докторице у скупљању гласова. Зато он има предност, не зато што неко нешто хоће њега. Он се једноставно доказао и некоме ко одлучује скупио гласове. По том основу руководеће мјесто га чека.
Одговори

Све је то тачно
Само сви који држе  катедре на Медицинском су углавном од црвених , почевши од самог ректора.Не ради се о њој лично као стручњаку , због тога је могла бити замјењена новим медицинским кадром СНСД-а

Већ је поента да је црвена мафија од апсулутних свих институција и сегмената направила празну љуштуру и циркус.
Ево ти сличан примјер из братства ПДП-СНСД :

https://www.capital.ba/poznati-ginekolog...-vodovoda/
Одговори

(26-06-2024, 02:11 PM)Ocaus41 Пише:  Све је то тачно
Само сви који држе  катедре на Медицинском  су углавном од црвених , почевши од самог ректора.Не ради се о њој лично као стручњаку , због тога је могла бити замјењена новим медицинским кадром СНСД-а

Већ је поента  да је црвена мафија од апсулутних свих институција и сегмената направила празну љуштуру и циркус.
Ево ти сличан примјер из братства ПДП-СНСД :

https://www.capital.ba/poznati-ginekolog...-vodovoda/

https://www.banjaluckeprice.net/post/sta...tavljen-na
Одговори

https://srpskainfo.com/aleksandar-vucic-...sao-zapad/

Пуцање себи у ногу....
Одговори

https://www.rtvbn.com/4062779/dodikova-p...vobranilac
Одговори


Скочи на Форум:


Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним