Оцена Теме:
  • 2 Гласов(а) - 3 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

РАДИО СНАГА НАРОДА, ЗАБРАЊЕН, ПОНОВО РАДИ НА НЕТУ!!!

Стварно? Марко Јанковић, један од првих двадесетак оснивача ДС?
Одговори

Он им је кандидат за градоначелника Београда.

http://www.blic.rs/Vesti/Politika/440295...onacelnika

Тај смрад је једном приликом толико увриједио сјећање на жртве усташког геноцида из мог краја на том радио да сам умало избацио компјутер кроз прозор.

Ако је и од Двери, много је.

„Грађанска“ демократија отуда нуди избор свега и свачега, али себе а приори изузима од тог правила; она не допушта могућност избора између ње и ма ког алтернативног концепта.

[Слика: traktor.gif]
Одговори

Ако је Марко кадндат за градоначелника, онда је ово ЦИРКУС, а не политика...
Одговори

(06-02-2014, 03:51 AM)Владимир Петровић Пише:  И ја сам престао да слушам Радио Снага народа, кад сам чуо да је онај Марко Јанковић један од оснивача ДС и још се хвали тиме уживо у програму...

Ако Кости Чавошком не замерамо то што је био један од оснивача ДС-а, нећемо валда и Марку? Blush
Одговори

Академик проф. др Коста Чавошки се годинама после тога показао и као родољуб и као стручњак.

Марко Јанковић је радио на радију Фокус.

Да се разумемо, немам ништа против Двери и Радија Снага народа, али не верујем да ће без патриотског блока бити и близу цензуса, дај Боже да се варам, а Радио Снага народа не желим више да слушам док су им тамо кадрови са Радија Фокус.
Одговори

(06-02-2014, 04:01 AM)херцеговац Пише:  Он им је кандидат за градоначелника Београда.

http://www.blic.rs/Vesti/Politika/440295...onacelnika

Тај смрад је једном приликом толико увриједио сјећање на жртве усташког геноцида из мог краја на том радио да сам умало избацио компјутер кроз прозор.

Ако је и од Двери, много је.

Шта је рекао, можеш ли да наведеш?

(06-02-2014, 04:10 AM)Владимир Петровић Пише:  Ако је Марко кадндат за градоначелника, онда је ово ЦИРКУС, а не политика...

Мени данас, кад сам свратио код њих у просторије да им дам потпис, рекоше да ће им Марко бити први на листи за Београд, а да је Глишић носилац листе. Нису рекли да је кандидат за градоначелника, али можда се то подразумева...
Одговори

Имењаче, да ли су им просторије још у Вишеградској број 6, а просторије "независног" Радија Снага народа суседна врата, на истом спрату и истом бројУ?
Одговори

(07-02-2014, 08:13 AM)Владимир Петровић Пише:  Имењаче, да ли су им просторије још у Вишеградској број 6, а просторије "независног" Радија Снага народа суседна врата, на истом спрату и истом бројУ?

Не знам за Вишеградску, ја сам био у Браће Јерковић 137а. Ту им је мислим повереништво за Вождовац, мада имају нешто и у Војводе Степе 113.
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним