Оцена Теме:
  • 1 Гласов(а) - 5 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Самоископници

Да смо самоископници који хрле у нестанак и самоуништење, најбоље сведочи приложена фотографија и текстови који се могу наћи о "усликаном" догађају...
Док са свих страна вребају хијене, лешинари и стрводери, који спремно чекају да жртва онемоћа, а жртва смо наравно, ми - Срби, дотле се Срби међусобно кољу и воде прави рат. Рат на фудбалским стадионима, на биралиштима, у Скупштини, па чак и у породици...

Питам се, зашто тај неутољиви бес, жеђ за крвљу, подивљале хорде које се називају навијачима не искажу на други начин? Зашто не устану против тираније и страховладе која је на делу и која прети да Србију сведе на београдски пашалук а Србе одведе у тотално ропство?

Додуше, ја се питам а одговор наслућујем...
Неће бити да се "клинци" самоорганизују и праве големи пичвајз који се још једино може видети у ратом захваћеним државама Блиског истока, без да им неко ко има моћ и ресурсе у томе помаже.
Слутим како иза свега стоји она иста служба која је сејала смрт међу србском емиграцијом, а деведесетих продала Србе и Србију Анло-Саксима.

Опет, да има само мало воље и жеље код оних који би требало да штите Отачество (САНУ и СПЦ) могло би се каналисати незадовољство широких маса и усмерити на прави пут - пут у одбрану Србије.

[Слика: 06ey.th.jpg]
Одговори

(05-11-2013, 03:01 AM)Јеремија Пише:  Опет, да има само мало воље и жеље код оних који би требало да штите Отачество (САНУ и СПЦ) могло би се каналисати незадовољство широких маса и усмерити на прави пут - пут у одбрану Србије.

Na zalost ni od njih se ne moze ocekivati nista, kad nam je i patrijarha izgleda postavio taj isti DB (ako ne i britanski MI6 koji stoji iza njega).
Одговори

Од САНУ, нема ништа добро, јер је легло свачега.
Од СПЦ нема ништа добро, у крајњој линији јер нема коме.

А ове самоубице, што се кољу због блесавих тимова, нико није имао да упути у живот са Смислом. Па траже живот у бесмислу навијачких сукоба, ту се стиче слава и јунаштво...

Мрак.
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним