Оцена Теме:
  • 1 Гласов(а) - 5 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Франциско и Вучић

(12-05-2019, 06:28 PM)Бенито Пише:  ПС а вама тема Просветар? 5+5

Није тема Просветар него се он гура у све и сваку тему одвуче у пизду лепу материну, само што даље од тематике. Тако је ваљда обучен на курсу за пропале љотићевце.

Човек је морални бедник и ту приче нема,нема форумаша коме тај није извређао породицу на најнепримереније начине тј. није научио да комуницира са људима. Крије се иза ове тастатуре као бабускера нека. Разлика између њега и осталих форумаша је у томе што би сваки форумаш и да је ово којим случајем кафана или парк или било које место на коме смо се нашли да би полемисали, бранио своје ставове док би овај ћутао и не би проговарао. Просветарово понашање се не толерише у стварном животу, такав само у виртуалном може да опстане са оваквим ставовима и то само колико му се дозволи.

Своју интелектуалну инфериорност доказује овим упадицама о три различита лика који на форуму нападају, никог другог, до њега "интелектуалца" лично. Кидање

Из све снаге је вређао и млатио свакакве баљезгарије а ја нисам уложио ни промил тога да бих га оспорио, а то бар није тешко. Зашто нисам? Зато што ми је овог лажног ивањичанина а правог ужичанина некако жао јер делује као да смо му Шумадинац,Мекензи,Јеремија, Милослав,ти, ја и остали који дођу на ову тему једино друштво у животу.
Одговори

Просветар је психички и телесно тешко болестан Човек, који живи у неким уџерицама са пијанцима и наркоманима.

Видите да је дан ноћ на форуму. Човек више не зна где шта пише на којој теми, све исто пише.Сваку тему разори са истим текстом. Када сте видели да је нешто ново написао.

Човек не излази из уџерице, знате ли ви како то смрди, Без канализације, купатила, ужас..

Тако да се ми залажемо да се он банује са форума или сви постови који нису написани у складу са темом обришу.

Jедном бескућнику, инвалиду и лудаку који вређа све чланове форума није место овдe. Њему је место у некој канадској клиници.

Дајте да вратимо форум у нормалу и да се врате стари чланови, Јел од овог лудака не може нико доћи на ред да напише нешто паметно и у духу темe.

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

(13-05-2019, 05:23 PM)Mekenzi Пише:  Просветар је психички и телесно тешко болестан Човек, који живи у неким уџерицама са пијанцима и наркоманима.

Видите да је дан ноћ на форуму. Човек више не зна где шта пише на којој теми, све исто пише.Сваку тему разори са истим текстом. Када сте видели да је нешто ново написао.

Човек не излази из уџерице, знате ли ви како то смрди, Без канализације, купатила, ужас..

Тако да се ми залажемо да се он банује са форума или сви постови који нису написани у складу са темом обришу.

Jедном бескућнику, инвалиду и лудаку који вређа све чланове форума није место овдe. Њему је место у некој канадској клиници.

Дајте да вратимо форум у нормалу и да се врате стари чланови, Јел од овог лудака не може нико доћи на ред да напише нешто паметно и у духу темe.

Шта'е, смета ти што си раскринкан одкад је Крмнад Чварак (из партизанске породице) претрчао код балавог па по задатку не баљизгаш више о Војводина Републик но блатиш пре свега Бошка, прелаз на Србско Писмо еда би се уподобило, итд., итд.....

Међутим!

Твоји стари постови сведоче о твом претрчу ама нема ко да обрише!

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
Одговори

(13-05-2019, 07:05 PM)ПРОСВЕТАР Пише:  
(13-05-2019, 05:23 PM)Mekenzi Пише:  Просветар је психички и телесно тешко болестан Човек, који живи у неким уџерицама са пијанцима и наркоманима.

Шта'е, смета ти што си раскринкан одкад је Крмнад Чварак (из партизанске породице) претрчао код балавог па по задатку не баљизгаш више о Војводина Републик но блатиш пре свега Бошка, прелаз на Србско Писмо еда би се уподобило, итд., итд.....

Међутим!

Твоји стари постови сведоче о твом претрчу ама нема ко да обрише!

Видиш будало матора, колико си опседнут на сваки мој пост одговараш константно, било коју глупост да напишем ти ћеш одговорити. И не видиш да те зајебавамо овде.

Сада да напишем нешто ето тебе...

Која си ти будалетина!

Невероватно колико си психички болестан и глуп

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

Вучић је управо одржао монолог Светом Синоду.
Шумадинац је ово упоредио са средњим веком и Јустинијамовим управљањем црквом.
Ја би овај наш случај пре упоредио са могућношћу да цар Франц Јозеф Други дође да одржи један патриотски германски говор српским владикама. Уосталом то су ранији аустријски цареви и чинили. Мислим да је СПЦ сада у сличној ситуацији.
Одговори

Просветар би уместо што стално пише једно исто пошто зна толико језика могао да нађе неки текст о четницима или некој другој теми о којој причамо на енглеском француском руском или шпанском и да га преведе или пошто је познавао четничке емигранте у Канади да напише шта су му причали.
Одговори

(13-05-2019, 07:47 PM)Бенито Пише:  Вучић је управо одржао монолог Светом Синоду.
Шумадинац је ово упоредио са средњим веком и Јустинијамовим управљањем црквом.
Ја би овај наш случај пре упоредио са могућношћу да цар Франц Јозеф Други дође да одржи један патриотски германски говор српским владикама. Уосталом то су ранији аустријски цареви и чинили. Мислим да је СПЦ сада у сличној ситуацији.

Вучићу је само и требало оно што је речено за медије после јучерашњег састанка у Патријаршији. На самом састанку је било потпуно другачије, неке владике су му отворено рекле шта мисле о њему и његовој стратегији за КиМ, што му није било ни мало пријатно. Али њему је очигледно било стало само до слике коју ће медији да створе у јавности, тј. да га Патријарх и Сабор подржавају. И то му је нажалост прошло.

Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори

(29-04-2019, 01:25 PM)Шумадинац Пише:  .
Мислим да је добро што се састао са Папом, без обзира што је неокомунистички диктатор. Уосталом, и Путин и РПЦ су имали честе сусрете са Папом и гаје, као и наша црква, добре односе са Ватиканом.

Вучка не интересује ни једна верска организација.

Nista nije problem pricati sa svakim. Medjutim, on se svadja sa patrijarhom nasim, kaze nije mesto crkvi u politici, a ide kod ovog i prica...ne znam o cemu pricaju, o rasadu paradajza. Znaci isto o politici. Ali njega hvali i kaze imaju isti pogled na svet.

Vucic je drugi Tito, doveden da slusa. DOVEDEN na vlast, ne zaboravite.

Ako me ikad bilo sramota sto sam Srbin, to niej bilo nikad, osim sada. Samo zbog Vucica.
Одговори

Битно да Вучић каже да наш патријарх не гура нос у политику, као и многи други медији што саветују цркву, али су врло тихи и Вучић и медији кад се политиком бави Папа. Онда га Вучић цени, клања,...

Знате шта, гејеви су ми мање огавни од Вучића. Чисто да видите колико га не подносим.
Одговори

Хрватски "Јутарњи лист" пише о могућности доласка Франциска Римског у Београд. Хрвати то виде као шансу за канонизацију Алојзија Степинца.
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним