(18-09-2019, 01:53 AM)Милослав Самарџић Пише: Кад си добро познавао старог Боснића, реци у којој војсци је добио чин мајора?
Наравно у
Краљевској Југословенској Војсци у Отаџбини!
Што?
Где је туна проблем сем што се на овом форуму употребљава "октроисани" назив
ЈВуО без Краља (што не ваља), а донације се примају од удружења
КЈВуО из Лондона!
(18-09-2019, 01:53 AM)Милослав Самарџић Пише: Младог сам слушао, каже да у Америци кад хитна помоћ дође по неког и види да нема број социјалног, остави га на улици. То се никад није десило. Вечерас сам био у друштву десетак наших Амера и питао то. Једна жена ради баш у болници.
Нажалост то се дешава а Боснић је више упознат са здравственим системом у Чемерици.
"Американци" и други који долазе повремено у Србију, Крагујевац итд...често улепшавају своје битисање на Гњилежном Западу пред породицом и приајтељима, то је љуцки...неће ваљда да приповедају и ону тамну страну а дошли да се мало разгале у старом крају!
Друго, ја се не сећам да сам ту причу чуо од Боснића, ми имамо друге, сличне, ама то није за ову тему!
Међутим!
У видео прилогу горе, Боснић објашњава шта се догађа у Чемерици, вреди погледати.
Нами то не треба, пратимо цело време шта "дубока држава" ради са Бата Доналдом, а пратимо и америчке и друге медије и изворе цело време, ну Боснићев извештај је за већину тамо која не прати редовно шта се 'вамо догађа!
(18-09-2019, 01:53 AM)Милослав Самарџић Пише: Зашто мешаш те канадске и швабске перверзије у причу о бизнису?
Не разумем ово....наведи цитат "те канадске и швабске перверзије", ја ваистину не знам о чему се ради а цитирати саговорника је нормалан начин измене мисли на форумима...сем за оне који више воле да "чатују" и "твитују" уместо да понекад измењају мисли на уобичајен начин!
Иначе ја сам разумео да је тема питање
кад ће Србија обновити систем слободне тржишне привреде (назив "капитализам" је марксистичка дефиниција), и наша дискусија је ишла баш у том правцу.
Што се тиче "бизниса, хајвеја, бадеровања, лајковања" итд. то би ми засад оставили стручњацима за "србиш" са овог форума, ми речени "србиш" слушамо сваке недеље у црквеној сали после Службе па то помало смара у нашијем годинама!