02-01-2020, 07:40 PM
(02-01-2020, 06:35 PM)ПРОСВЕТАР Пише:(02-01-2020, 05:38 PM)zstoja Пише: Znaci, nema tu nista posebno. Jedni te ne biju, ali ti ne pomazu, a drugi te biju. Doduse lepse kad te ne biju, ali na kraju ti je ishod isti.
Па да'иш и није "исход исти"...нами лепше кад не бију!
Pa dobro, nisam ja mislio bukvalno da te biju. Ali jedni te tako slabo pritiskaju, kao ovi sad, a neki te jako pritiskaju kao demokrate.
Generlano bolje je glasati za republikance. Zato sto se taj posao oko Kosova rasteze vise. To ide u prilog Srbiji. Mozda izadje neka sila za to vreme, recoimo Indija, Ruusija, mozda pokarabase odnose Amerika i Evropa. mozda propadne Amerika malo....
Bolje da se rasteze.
Medjutim, to je samo 10% srpskog problema. Sta tebe briga ko te pritiska?
Nek pritiska, ti ne priznajes Kosovo.
Ali zato s eorganizujes iznutra dobro. Postenije, kapitalisticki(domacinski), zna se ko komanduje, zna se ko kosi a ko vodu nosi. Onda ce se smanji da pametni napustaju Srbiju, pa ce da polako ide i natalitet. Buidale nece se cuju, u rupu i da cutis....
Znaci Kosovo jeste problem, ali to ne resava srpski opstanak.
Inace mi u Americi imamko isti problem kao i ovi u Srbiji. Ja to svima tamo pricam. Isto nam namecu pederluk(vi u Kanadi ste to vec odavno apsolvirali).
narod ovd eniej za to, kao i u Srbiji. Al ko te pita, ove demokrate guraju svoje. neam veze sta vecina hoce, bitno da oni izguraju svoje silom ili milom.
Moz d amislis dokle je to islo d akad je Severna(cini mi se) Karolina izglasala da onaj ko j emusko a oseca se zensko, ne moze u zenski WC, Pejpal je zapretio da ce ukine investicije neke tamo ako oni to ne promene.
Isto sin jedne pacijentkinje nase, gej, kaze: Nas Amerika nikad nece da prihvati.
Znaci naord isto misli, cak sta vise, ovaj naord americki je prostiji od kanadskog a posebno od evropskog, i on j eslicniji sa te strane Srbima.
Al ko te pita...niej dzabe peder karakterna osobina kod Srba. Samo sklone dupe kad useru stvari, pa ti vadi kestenje iz vatre psole sam. Ce naprave budal eneki rat po svetu.