Поруке: 14,499
Теме: 357
Придружен: Feb 2015
Углед:
942
Мсм... та информација да је Васић био совјетски агент потиче из истих извора (ткзв. "Скривена историја Срба") који тврде да су Срби старији од амеба.
Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.
Д М
Поруке: 2,247
Теме: 21
Придружен: Jan 2014
Углед:
515
(14-01-2020, 06:04 PM)ЈВуО-КГ Пише: Његово презиме на нашем језику би било Крпељ.Јер Крлежа на цинцарском значи крпељ.
Да, и ја сам на јутјубу чуо за то. Не знам колико је тачно. Познајем неколико Цинцара, али сви су позаборављали цинцарски. Сви говоре само српски и енглески. Глобализација, шта ли је.
(14-01-2020, 06:58 PM)Бенито Пише: Крлежа јесте једна од мрачних личности аустро Југославије, коју је тако промовисао режим Јосипа Броза.
Али, тај исти Крлежа је добио годишњу награду "Дечијих новина", па је при посети Горњем Милановцу од домаћина тражио да оде до куће Драгише Васића. На то су се "домаћини" снуждили и тихо рекли:" Друже Крлежа, та кућа је срушена."
Чисто да будемо начисто ко је крпељ. 
Па добро, ипак кум није дугме.
Порука студентима у штрајку - јебите им мајку!
(Последња измена: 15-01-2020, 08:40 AM од
Vlad Alekš.)
Углед:
942
.
Између осталог највише због овог....
.
Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.
Д М
Поруке: 8,882
Теме: 239
Придружен: Jul 2013
Углед:
378
Шуми овде треба да ти стоји оно браћћааа а не тамо са Русима.
Елем,
Људи који кажу да совјези нису Руси па нису баш искрени.
Сви Руси и дан данас су совјети, ал то је друга прича, да се вратимо на Енглезе.
Искрено нисам англофил, међутим Енглези су многоо урадили за Србе
- Британци су извлачили четнике.
- Британци су спасили Карађорђевиће.
- Британци су чак дали и собу са теритотијом Краљевине Југославије када се родио Александар Карађорђевић како Србија неби изгубила круну.
- Британци никада нису изручили комунистима нити једног Србина.
- У Лондону имате хотел Равна Гора.
- У Лондону живи гро четничких предака.
- Британци су дали визу госн. Самарџићу и Вуку да оду у Лондон и први интервјуише Александра Карађорђевића.
- У Британији је боравила и краљевска војска.
- Британци се са великим поштовањем.
Итд ..
Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Углед:
942
То нека ти одговоре стручнији од мене.... Бенито на пример, или било ко од администратора. Ја сам само изнео мали пасус из књиге "Сура слобода", како је размишљао о Енглезима велики патриота, јунак и демократа Др. Драгомир С. Стевановић који је претрпео најгоре могуће муке по нацистичким казаматима које тешко да има и у филмовима.
Д М
(Последња измена: 29-10-2022, 05:45 PM од
Шумадинац.)
Поруке: 8,882
Теме: 239
Углед:
378
(29-10-2022, 05:44 PM)Шумадинац Пише: То нека ти одговоре стручнији од мене.... Бенито на пример, или било ко од администратора. Ја сам само изнео мали пасус из књиге "Сура слобода", како је размишљао о Енглезима велики патриота, јунак и демократа Др. Драгомир С. Стевановић који је претрпео најгоре могуће муке по нацистичким казаматима које тешко да има и у филмовима.
Не брини, читамо ми Суру Слободу...
Изнели смо наше ђмало мишљење..
Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Поруке: 686
Теме: 5
Придружен: Dec 2018
Углед:
91
"Добро руковођење Михаиловићем,најбољи је пут за остварење нашег ратног циља".
Оно,кад цела политика једне земље,Британије,стане у једну депешу Бејлија ка Каиру.
Поруке: 2,291
Теме: 23
Углед:
236
Ово је одличан пример како су се развијали односи две савезничке земље у рату : глуви телефони изгубљених у преводу.
.
Поруке: 151
Теме: 0
Придружен: Apr 2022
(29-10-2022, 02:51 PM)Mekenzi Пише: Шуми овде треба да ти стоји оно браћћааа а не тамо са Русима.
Елем,
Људи који кажу да совјези нису Руси па нису баш искрени.
Сви Руси и дан данас су совјети, ал то је друга прича, да се вратимо на Енглезе.
Искрено нисам англофил, међутим Енглези су многоо урадили за Србе
- Британци су извлачили четнике.
- Британци су спасили Карађорђевиће.
- Британци су чак дали и собу са теритотијом Краљевине Југославије када се родио Александар Карађорђевић како Србија неби изгубила круну.
- Британци никада нису изручили комунистима нити једног Србина.
- У Лондону имате хотел Равна Гора.
- У Лондону живи гро четничких предака.
- Британци су дали визу госн. Самарџићу и Вуку да оду у Лондон и први интервјуише Александра Карађорђевића.
- У Британији је боравила и краљевска војска.
- Британци се са великим поштовањем.
Итд ..
Јел ово за конкурс за дебил интернета да сликам и пошаљем ?