Оцена Теме:
  • 1 Гласов(а) - 5 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Facebook цензура
#1

Your post goes against our Community Standards on spam
No one else can see your post. We have these standards to help prevent people from misleading others. We may restrict your account if you violate our standards again.
У питању је мој следећи коментар: Пре пар минута случајно сазнах, са великим задовољством, да кад је Алекс Фергусон, легендарни директор енглеског фудбалског клуба Манчестер Јунајтеда, одлучио да оде у мировину многе веома утицајне личности енглеског јавног живота, па чак премијер Блер и неки други министри, тражили су од њега да остане у том клубу јер је његово присуство тамо веома потребно. Мене су насилно 2008 г. отерали у мировину Тадић и његова тадашња влада Мирка Цветковића са министром науке и технолошког развоја мр Божидарем Ђелићем (популарно прозваног од народа „Божа дерикожа“), веома сумњивих стручних и цивилизацијских квалитета са вечитим министарским саветником за основне науке неким Тибором Сабом, такође, веома сумњивих... који је и потписан на више научних радова београдске хемије него Ајнштајн на свим својим радовима, мада сво своје време је проводио и проводи по ходницима министарства. Сабово образложење је било да морам у мировину због светске економске кризе! Наравно, да се по мојим заслугама не могу упоредити са заслугама за енглески фудбал са сером Фергусоном, али за нишки Универзитет, нишку науку, нишки Природно-математички факултет (ПМФ) и за нишку хемију имао сам и имам далеко већи значај и данас него легендарни Алекс. Без обзира на то, велебеоградска универзитеска и научна... је се лако откачила предвођена наведеним Сабом а са њима Универзите у Нишу са факултетским пратиоцима. Ја бих се потпуно сложио са том њиховим односом да су бар нашли неку личност која може да буде чак допустљиво испод мог нивоа као универзитетског професора и научника... Напротив. Прошло је скоро 12 година а таквог нема ни на видику. Питам се шта су делали за то време моје колега декани нишког ПМФ-а и њихови продекани за наставу и науку, ректори нишког Универзитета и њихови проректори за наставу и науку? Да ли вам је познато да нишка хемија није хтела пре пар месеци чак ни да означи мојих 50 година научног рада! Ето и то је бедна Србијица и то је Ниш. Морам на крају нагласити и поред моји плодотворних и дугих година и даље сам нишки универзитетски и научни „Фергусон“. Један од најновијих доказа можете наћи у инспиративној књизи “The Genesis Column” oд William P. Payne-a објављеној у САД августа 2018 г.
Одговори
#2

Цитат:Јеремија Цвијан Кулић
Aleksandar Bogdanovic 'бо те учитељ који те није научио лепом понашању. Мајмунчино, немаш посла са СНС ботом већ човеком који је читав свој живот посветио СрБству и Србији. Једначење по звучности кажеш... та иди бегај, засмејаваш ме. Што се онда по звучности не каже "грпски" када говоримо о грбу него ГРБСКИ?! Значи, само лудим Србима требаа наметнути како су постали од прастаре алатке за жетву. Што се тиче нацизма то једино видим код вас шизофрених аутономаша, другосрбијанаца, аутошовиниста и осталие гамади које су се ископилили испод сукње Соње Лихт или неке друге караконџуле из кружока жена у црном. Србија треба да се поноси својим именом, грбом и свим знамењем, као и својом историјом. Треба да буде земља Срба и осталих мањина којима треба дати сва права која имају Срби у земљама чије мањине живе на простору Србије. Најпосле, да тражиш од учитеља да ти врате новце јер ништа ниси научио о земљи у којој живиш.

Цитирани текст сам написао као одговор једном лику који ме назвао нацистом у одговору на теми о Зорану Ђинђићу. У другом обраћању упозорио сам лика (неки је члан удружења за заштиту свашта нешто, све страна имена) да не вређа. како је то поново учинио написао сам ово у цитату... Пре пола сата добих опомену како ширим говор мржње и стога ће текст бити уклоњен а ако се поново огласим у том стилу биће ми ограничено суспендован налог. 
Молим да ми неко од вас који сте неутрални кажете: Има ли говора мржње у мојој реплици?
Одговори
#3

Bez uvrede, ali samo se naivni zale na cenzuru bilo koje vrste. Zaasto? Pa zato sto ne znaju gde pisu/pricaju. Smile

To ti je kao kad mi odemo u Ameriku, zena ima siguran posao u bolnoici, dete u privatnu skolu(kosta), ja ne radim, ona napusta posao, daje otkaz, idemo na skijanje a posle otvaramo privatno. Rus nas pita, kako to, vas bas briga.... Mi s esmejemo, reko eto.... A mislim se...slusaj, to da sam u Srbiji je glupo, a ovde ne. Znaci zavisi gde si.

Video sam ja pre 10 godina da nema leba od slobode na fejsu, ...i generalno internetu, zato sam skidao i skidam sve sto vredi.
Tako sam danas poslao jeedno 2GB Miodragu Zecu jer rekao da mu trebaju stari intervjui. Ja nesto skinuo jos pre 7 godina njegovo.

Kad ima cenzure tu nema kuknjave, nego se mesto napusta, kao kad se pojavili forumi srpski pre jedno 20 godina i nas poceo da brise B92 jer nismo bili ushiceni promenama u Srbiji. Onda otvorili drugi forum, pa jedan sa B92 dosao kod nas...budala neka, neam pojam ko je.
Одговори


Скочи на Форум:


Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним