Оцена Теме:
  • 1 Гласов(а) - 1 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Србијо, чија си?

Цитат:Амерички кошаркаш који не зна где је Србија добио српско држављанство за два месеца...

Алберт Андијев који је крварио за Србију, бранио српски народ од злочиначког НАТО пакта и терориста, остао без ока у борби, не може већ 20 година да добије српско држављанство.

Дали наведени цитат говори довољно о томе како су неки отели државу од народа или треба наводити случајев попут Лаушевићевог, када је министар однео пасош све са уверењем о држављанству у Америку, двоструком убици?

Док обичан народ рођен у Србији, од оца Србина и мајке Србкиње, неким административним пропустом мастиљара из месне канцеларије није био заведен као Србин но су га писали као "југословена", силне је муке видео многи док није доказао да је Србин коме по рођењу припада србско држављанство.

И, сад неки дођоши у Србији додељују држављанства циркузанима, курвама и сецикесама...

Одакле се испили оволика гамад да ми је знати?
Одговори

(14-02-2020, 12:59 AM)Јеремија Пише:  
Цитат:Амерички кошаркаш који не зна где је Србија добио српско држављанство за два месеца...

Алберт Андијев који је крварио за Србију, бранио српски народ од злочиначког НАТО пакта и терориста, остао без ока у борби, не може већ 20 година да добије српско држављанство.

Дали наведени цитат говори довољно о томе како су неки отели државу од народа или треба наводити случајев попут Лаушевићевог, када је министар однео пасош све са уверењем о држављанству у Америку, двоструком убици?

Док обичан народ рођен у Србији, од оца Србина и мајке Србкиње, неким административним пропустом мастиљара из месне канцеларије није био заведен као Србин но су га писали као "југословена", силне је муке видео многи док није доказао да је Србин коме по рођењу припада србско држављанство.

И, сад неки дођоши у Србији додељују држављанства циркузанима, курвама и сецикесама...

Ја....па пос'ка'е "што се не врћеш"!

Лако је заостоји, таких к'о он пун NOVOSRB долазе ниодкуда ко муве на гом'но!

Међутим!

Ми би онијех наших 4,5 Срба морали да тражимо по неким Намастирима и селима навр'брда и успут да пијемо батине од истомишљеника именованог кад год зинемо да нешта кажемо!

Еј Србијо шта си дочекала!

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
Одговори

(14-02-2020, 03:18 AM)ПРОСВЕТАР Пише:  

Ја....па пос'ка'е "што се не врћеш"!

Лако је заостоји, таких к'о он пун NOVOSRB долазе ниодкуда ко муве на гом'но!

Међутим!

Ми би онијех наших 4,5 Срба морали да тражимо по неким Намастирима и селима навр'брда и успут да пијемо батине од истомишљеника именованог кад год зинемо да нешта кажемо!

Еј Србијо шта си дочекала!

Eво га НЕДОВРШЕНИ РУС, КАНАДСКИ БЕСКУЋНИК који оцу и мајци није већ 40 година отишао на гроб а ђедови му се окрећу у гробу да виде каквог су наследника добили...Јадна ли је та српско стабло и српска кућа која је била домаћинска и цењена, крсну славу славила, крстила и оваког изрода добише...туга...

Јадни људи каквог изрода имају да те бог саклони... Да им рођени пљује по огњишту, по колевци по земљи где су крв своју оставили, где су се крстили, венчавали и умирали....тугааа

И оно говедо има порекло, ал овај НЕДОВРШЕНИ РУС нема ни корена, ни претка ни порекла, поштен човек би се стидео тога и још пљује на све то...Што би рекли ође стока безрепа.

Тешка психопатологија је овај НЕДОВРШЕНИ РУС, који се свега одрекао и огњишта и цркве, Србије и породице зарад канадског држављанства, долара и социјалног броја....

--------------------------------------------

Елем што се тиче руса и кошаркаша ниђе везе. Овај Рус ако хоће да добије држављанство зна се процедура такође постоји министарства спљних послова где се обраћаш за те ствари....

Мислим да овај Рус колико сам испратио жели медијску пажњу, нон стоп је на конференцијама, борави у Србији колико хоће и нико га не дира...

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

Да ли је Андијев затражио српско држављанство?
Одговори

(14-02-2020, 01:44 PM)Филип Ђукић Пише:  Да ли је Андијев затражио српско држављанство?

Не знам колико си упознат са Албертовим случајем, ал ето, да напоменем: Петицију за давање држављанства руском борцу који је бранио Србију оданије од многих Срба, потписало је на хиљаде људи... иако је ожењен србскињом и аплицирао је за упис у књигу србских држављана, некако то парче папира стално измиче.

Као што рекох, којекакве курве, циркузани и убице добију србско држављанство за месец дана, док Срби којио су имали несрећу да су писани као држављани СФРЈ (ФНРЈ), прошли су танталове мука да докажу како су заправо Срби а не југословени.

Случај са глумцем Лаушевићем је посебна прича... Наиме, наречени је држављанин Црне Горе, извршио је двоструко убиство у Ц.Г. за које је осуђен, нешто је одлежао па онда побегао у САД.
Пази сад, министар Дачић је однео на ноге у САД уверење о држављанству све са пасошем поменутом убици!

Нешто се питам: Чиме је милогорац (загрижени је монтенегринац) заслужио србско држављанство?
Такође сматрам да циркузани који пикају лопту, профи курве (лажне уметнице), набеђени глумци и остали шарлатани ни по чему нису заслужили наше држављанство нити је ики смео да им га да ако се поштовао закон.

О давању држављанства мигрантима - џихадистима већ и да не говорим.

На крају, не видим зашто се на овој теми потеже питање Просветареве посете Србији, гробљима, имовинској карти и сл.? Ако ће те о приватним стварима ви изаберите опцију ПП па се тамо дописујте Читај
Одговори

Прочитао сам више о Андијеву, он је са ветеранима у Пионирском парку.Ваљда ће добити српско држављанство.Нисам знао да је Лаушевић Монтенегрин, баш сам мислио да је Србин због улога које је играо.
Одговори

Мени нешто око овог Алберта није јасно,

Може ли ми неко објаснити како је Андијев ("прешавши хиљаде километра") постао регуларан добровољац и припадник ВЈ када се зна за нашу војску да само држављани Србије (тада Југославије) који су регуларно позвани, мобилисани или у току рата постали добровољци могу приступити јединицама Војске?

Војска Србије не прима стране држављне на служење војног рока нити стране добровољце.

Да би био регуларан добровољац Војске морао би да одслужиш војни рок, да си држављанин Србије.

Једина држава која прима стране држављане у своју војску је Француска која има своју специјалну јединицу "Легију Странаца" да би био припадник било које војске мора да си држављанин те државе. Амери и Руси на пример немају странце у својој регуларној Војсци.

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

(15-02-2020, 07:15 PM)Mekenzi Пише:  Мени нешто око овог Алберта није јасно,

Може ли ми неко објаснити како је Андијев ("прешавши хиљаде километра") постао регуларан добровољац и припадник ВЈ када се зна за нашу војску да само држављани Србије (тада Југославије) који су регуларно позвани, мобилисани или у току рата постали добровољци могу приступити јединицама Војске?

Војска Србије не прима стране држављне на служење војног рока нити стране добровољце.

Да би био регуларан добровољац Војске морао би да одслужиш војни рок, да си држављанин Србије.

Једина држава која прима стране држављане у своју војску је Француска која има своју специјалну јединицу "Легију Странаца" да би био припадник било које војске мора да си држављанин те државе. Амери и Руси на пример немају странце у својој регуларној Војсци.

Погледај - послушај па ћеш сазнати шта те интересује:

Одговори

(15-02-2020, 02:19 PM)Филип Ђукић Пише:  Прочитао сам више о Андијеву, он је са ветеранима у Пионирском парку.Ваљда ће добити српско држављанство.Нисам знао да је Лаушевић Монтенегрин, баш сам мислио да је Србин због улога које је играо.

Жарко Лаушевић је по националности Србин,док му је рођени брат Црногорац.То је сам написао у својој првој биографској књизи.
Одговори

J kazem da i kad bih dosao u Srbiju s aamerickim pasosem imao bih vis eproblem aoko otvaranja biznisa nego Amer sa americkim pasosem.

Meni poise srpsko ime i u startu sam nebo.Smile

Ne manjeju Srbi ime u Americi tek onako...ISPLATI se, pre svag za Srbiju. Smile

A amerima n smeta i cirilicom sto s epotpusjem, mad aoni gledaju sta pis eu potpisu, ne kao evropljani.
Одговори

(16-02-2020, 07:29 PM)ЈВуО-КГ Пише:  
(15-02-2020, 02:19 PM)Филип Ђукић Пише:  Прочитао сам више о Андијеву, он је са ветеранима у Пионирском парку.Ваљда ће добити српско држављанство.Нисам знао да је Лаушевић Монтенегрин, баш сам мислио да је Србин због улога које је играо.

Жарко Лаушевић је по националности Србин,док му је рођени брат Црногорац.То је сам написао у својој првој биографској књизи.

Ја га памтим по његовим ставовима који су били чист "монтенегризам", а тицали су се "црногораца" из Северне Србије - Ловћенац. Додуше, то је било пре него што је показао колико је добар стрелац.
Како год, критеријуми су различити за "геџу" домаћина и којкакве белосветске протуве.
Одговори

(15-02-2020, 09:06 PM)Јеремија Пише:  
(15-02-2020, 07:15 PM)Mekenzi Пише:  Мени нешто око овог Алберта није јасно,

Погледај - послушај па ћеш сазнати шта те интересује:

Sta da poslusa? Cim nema sada srpsko drzavljanstvo, nije imao i pre. Po zakonu nema pravo da ratuje ZVANICNO za Srbiju. Al nema veze, ako hoce dobrovoljno, moze.

E sad na osnovu toga ne moze da dobiej drzavljanstvo.

Takav ti je zakon u Srbiji, bez veze.... U Ameriku unesi milion dolara, dobijes zelenu kartu.

Drugo je sta je po zakonu, a drugo skakkav bi zakon trebalo da bude.

Sto s emene tice, ko god ratuej za Srbiju dobiej pasos. To je minimum sto bi mu dao.
Одговори

(16-02-2020, 10:48 PM)zstoja Пише:  Sta da poslusa? Cim nema sada srpsko drzavljanstvo, nije imao i pre. Po zakonu nema pravo da ratuje ZVANICNO za Srbiju. Al nema veze, ako hoce dobrovoljno, moze.

E sad na osnovu toga ne moze da dobiej drzavljanstvo.

Takav ti je zakon u Srbiji, bez veze.... U Ameriku unesi milion dolara, dobijes zelenu kartu.

Drugo je sta je po zakonu, a drugo skakkav bi zakon trebalo da bude.

Sto s emene tice, ko god ratuej za Srbiju dobiej pasos. To je minimum sto bi mu dao.

Слажем се са твојом констатацијом.
Мислим, ако је неко спреман да ратује за државу која му није "родина", уз то покаже жељу да после рата у тој држави живи, требало би да добије држављанство без икаквих бирократских запрека.
Одговори

Да нешто разјаснимо, мени је фасцинанто да људи верују да је на Кошаре и Паштрик јуришало 20 хиљада шиптарских терориста + нато авиони и логистика а наших је било просек око 200 по караули...

Исто када причају да је Тепић када је дизао складиште у ваздих побио стотине усташа а у ствари једног двојицу ранио...

Реално да је напад на Кошаре било не више од хиљаду припадника ОВК. Да је јуришало 20 хиљада + нато логистика и навођење наспрам 200 голобрадих необучених момака они би нас прегазили. Цела албанска војска има 20 хиљада припадника. Од тог броја можда једва стотинак да је учествовало у борбама на Кошарама и Паштрику...

Због свакодневних борби то се учинилоа да они имају десетине хиљада војника који нас нападају....

Што се Алберта тиче свака њему част и треба да добије држављанство, али Војска Србије је заказала јер је кршила закон, устав и све остало прво зна се ко може да ступи у Војску и под којим условима. Друго нити један странац који се борио на нашокј страни није безбедносно проверен. Замислите да је дошао Чечен да "ратује" за Србију а онда оде у јединицу и дигне у ваздух целу јединицу....

ПРОСВЕТАР.
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним