Оцена Теме:
  • 0 Гласов(а) - 0 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ТВ серија "Хероји Халјарда", аутора Радоша Бајића

Плус што је неписмен ("Неко бих рекао..."), водитељка не зна ни да изговори име филма, пародија...

"Не бојте се Турака је мало, а нас је много, они се бију за господство, а ми за Слободу, да можемо данути душом" - Карађорђе Србима пред ослобођење Баточине марта 1804. године
Одговори

(02-07-2022, 03:15 PM)Горски штаб 52 Пише:  Ова појава из Гласа Западне Србије у шест и по минута прилога реч "четник" поменуо је укупно НУЛА пута.

Српски сељаци организовали, српски сељаци прикупили, српски сељаци одбранили, српски сељаци отпремили у Бари...
Српски сељаци праве аеродроме само тако, то је опште познато. Smile
Одговори

-Приметно је да у медијима лагано ишчезава назив Југословенска војска у отаџбини; једино се држи у науци. Такође, све је извесније да је са активирањем приче о мисији Халијард уназад неколико година, много софистицираније медијски наметати српске сељаке (могу да буду и поборници монархије али и комунизма) уместо четнике, припаднике ЈВУО и сл. Тачније, приметна је вештачка брана ка потпуној рехабилитацији југословенских војних снага које су се за време рата четнички организовали и деловали, наступајући у табору савезника и победника.

-Председник општине Г.Милановац, евиденто после седам деценија и даље нема петљу, иако Труманов указ, уз пропратни текст, може да се скине преко гугл слика.

-Ја сигурно нећу коментарисати нити рад на серији, нити саму серију, нити струку, нити пропусте (уколико их има) јер ово што сам изнео довољно је да се, ипак, сачека нека нова и мање позната ратна операција, па да се по њој управља.
Што се мене тиче - прича о мисији Халијард је добрано искомпромитована и јефтино потрошена.
Одговори

(Јуче, 04:32 PM)Александар Динчић Пише:  Што се мене тиче - прича о мисији Халијард је добрано искомпромитована и јефтино потрошена.

Од стране Србије да, од стране Америке не баш, види од 53:35:
Одговори

Наравно да мислим на нашу земљу. У Америци је друга прича.
Одговори


Скочи на Форум:


Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним