07-09-2020, 03:40 PM
(07-09-2020, 01:21 AM)Бенито Пише: Читам коментаре на разним сајтовима и од разних "стручњака". Не могу чуду да се начудим колике смо ми Срби постале комуњаре, иако сам већ више од две деценије указивао где ће нас одвести пропаганда "србијанског комунизма", чији је главни промотер био Добрица Ћосић.
Трамп нас је заправо спасио од Вучића. Како то нико не схвата, мени заиста није јасно?
Каже овај несрећни Чавошки како је тачка везана за Газиводе скандалозна, јер се америчкој компанији додељује језеро на управу, а они могу да нама дају "10%, а Арбанасима 90%". Па човече тупи, нека је и тако, то је више од 0% пошто је Вучић већ био предао целе Газиводе самом Тачију, који је долазио и возикао се моторним чамцем по језеру.
Или, да је посебно скандалозно што је овим споразумом укинута 5г мрежа и тако стављен прст у око Кини "која нам је прва притекла у помоћ у време кризе око корона вируса". Запита се човек да ли може да верује својим ушима када слуша овакве будалаштине? Кинези извезли вирус у цео свет, тако и код нас, направили нам невиђену штету (само у туризму не мању од 2 милијарде долара), а онда нам узели за очајну медицинску опрему близу 400 милиона долара и све то условили са низом економских и привредних уступака на територији Србије... На шта је све Вучић пристао и још плус узвикивао "Мој брат Си" и "челично и нераскидиво пријатељство Кине и Србије"... И то је по овом излапелом Чавошком у националном интересу Србије!
И није ово једини лудак на нашој политичкој, а нарочито десничарској сцени. Има их ко кусих паса.
То што нам Трамп није дао више, криви смо ми, јер не може Трамп да буде већи Србин од Срба. Ако ми не знамо шта нам је национални интерес, па неће то ваљда Трамп и Гренел да нас уче. Они су на функцијама где треба да бране интересе САД, што су они и учинили.
Али, да се Вучић питао, ми би после 5.септембра 2020. године имали потписан споразум са независном државом Косовом. Срећом па се није ништа питао, као што се срећом није питала ни српска десница предвођена Шешељом, Обрадовићем, Чавошким и сличнима, а има их колико срце пожелети може, "у сну се не снили".
Овај Радуловић,к'о да чита Ваше постове
Нека нам школа буде са вером, политика са поштењем, војска са родољубљем, држава са Божјим благословом. Нека се сваки врати Богу и себи; нека нико не буде ван Бога и ван себе, да га не би поклопила језива тама туђинска, са лепим именом и шареном одећом.