Оцена Теме:
  • 2 Гласов(а) - 5 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Нови патријарх СПЦ

Јел отрчао у Синагогу да са Рабином буде тамо у тешкој ситуацији?

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

Нешто је закаснио или му није дуго требало...

Него, где су били Владике, Епископи, свештенство када су убијена три Србина на Косову, ниђе. Нису ни свеће упалили, децу погинулих нису ни посетили..

Могли сте бар неку донацију да упутите. Тумане и Острог само еврићи севају поред икона, динара ниђе,...Бар један пакет слаткиша да сте послали.

Сада са целим СИНОДОМ на аеродрому дочекујеш ултра богате туристе из Израела...Још ћеш у Синагоги да држиш верски обред...

Е, мој Првославе Перићу, Патрихарху српски...туго и јадо...

[Слика: Screenshot-20231009-095638-680.png]

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

Откуд Патријарх зна да нема Срба у Палестини?
Или:
Зашто се не помоли за Србе у Палестини?
Одговори

Чуо сам да је неколико парохија у Аустрији СПЦ ( Грац и Инсбруку) прешло под окриље Фанара! Да ли је то тачно не знам, али ако је инфо тачан онда смо у гадном проблему
Одговори

Да приупитамо око крштења...

Нас је ође у тајни крстио Отац. Маринко Ђуричић, отац од глумице Раде Ђуручић. Диван чо'ек, шта су му све комунисти радили добро је сачувао парохију вршачку. Био једини парохијан у општини Вршац. Комунисти су га тукли свашта му радили..

Е, сада појавио се нови тренд међ популарним и богатим Србима јесте да ти ђецу крсти Патријарх..И то оно изнајмиш Порфирија у најлуксузнијем манастиру типа Острог или Тумане да ти крати ђецу... 

Можда има и нека агенција у цркву која нуди аранжман типа Крштење у Острогу + Патријарх, ноћење, три оброка, молитва толико и толико кошта...

Па да питамо да ли опет да се крстимо јер ваљда ако тњ Патријарх серпски крсти имаш пропуснице код Бога ко ђеца Ђоковића..

ПРОСВЕТАР.
Одговори

Нисам сигуран да ће помоћи.
Одговори

(25-10-2023, 04:44 PM)Ђорђе Пише:  Нисам сигуран да ће помоћи.

Пааа госн Ћорђе немојте тако.

Ипак њихови родитеаи грле дрвеће, медитирају, пентрају се по босанским "пирамидама" још вегани, њу ејџ..

Ми то да радимо ни Шумадинац овдашњи неби нас крстио.

Међутим,

Ипак су Стефан и Тара кршћени у Острогу и ти их крстио лично Патријарх...

Патријарх држи опело усташи наркоману у катедрали..

Значи ми смо закључили ако си популаран и познат Патријах те крсти ако си о обичан граџанин јеби га онда..Снађи се...

ПРОСВЕТАР.
Одговори

Кукууу и леле..

Овај се тако добро проводи и заје....

Није што иде по славама оваквих естрадних уметника...Плус домаћица шугословенка, муслиманка...

Није то проблем,

Него Првославе издао си рок анд ролл.. Оне плоче побацај што си скупљао...Издао си  рокере и панкере...

[Слика: Screenshot-20231121-195143-811.png]

ПРОСВЕТАР.
Одговори

Брена је наша, долазила у Брчко за време рата  Баја
Одговори

(21-11-2023, 09:02 PM)Monarhist Пише:  Брена је наша, долазила у Брчко за време рата  Баја

Па Џуниору јесте Фахрета је долазила у Брчко и певала у униформи, ВРС неђе 95-те како би спасила породицу.

Ми старији добро знамо..

Него, Ко је "Лепа Брена"??? ,ми знамо за Фахрету Јахић удату Живојиновић...из Муслиманске породице, исламске вероисповести.

Види, мене то не удара, јер се овај Првослав тако добро заје... и проводи буквално као естрадна личност...или речено јавна личност...Како није стигао на концерт Ервина Дервишхалидовића???

Е, сад менк жа' Шумадинца овдашњег јел је Првослав био ортодоксни Хипик, Рокер и колекционар плоча...И сад иде код Фахрете ,тј. Живојиновића на славу...

Још да запеваа

Очи су ми море јадранско, душа словенска....Ја самм Шугословенкааааа..

Тугааа Љутко

ПРОСВЕТАР.
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним