Оцена Теме:
  • 0 Гласов(а) - 0 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Рингишпил

Нађох овај снимак па чисто да подсетим заборавне... тих година Срби су бирали кога хоће за председника и, готово акламацијом изабрали су Милошевића. Дакле, нису хтели никог другог од кандидата, а било их је 32 на листи, већ баш Милошевића. Добио је 2.400.000 гласова више од Вука Драшковића, док су остали пребирали "сићу".
А онда... онда је уследио шамар са Запада.
Срби су кажњени као ни један други народ у Европи само зато што нису изабрали западног пулена.
Деценију касније Запад је уклонио Милошевића, довео свог пулена а онда га убио... поставили су другог који је био кооперативнији тражећи сво време ко ће бити беспоговорни послушник. Нашли су га 2012-те.
У међувремену око пола милиона Србаља отишло је са картом у једном правцу, без плана да се врате.
А онда је почела најезда муџоса које зову мигрантима...
Дај Боже да се моје зебње не обистине...
Одговори

Цитат:Јеремија

Срби су бирали кога хоће за председника и, готово акламацијом изабрали су Милошевића. Дакле, нису хтели никог другог од кандидата, а било их је 32 на листи, већ баш Милошевића. Добио је 2.400.000 гласова више од Вука Драшковића, док су остали пребирали "сићу".

КидањеКидањеКидање

а милионче на улици...

Јоој чича ал си се налупетао...[/u]

Срби су бирали кога хоће за председника и, готово акламацијом изабрали су Милошевића. Дакле, нису хтели никог другог од кандидата, а било их је 32 на листи, већ баш Милошевића. Добио је 2.400.000 гласова више од Вука Драшковића, док су остали пребирали "сићу".

КидањеКидањеКидање

а милионче на улици...

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

(14-01-2021, 11:35 PM)Mekenzi Пише:  

КидањеКидањеКидање

а милионче на улици...

Чича износи чињенице а не приче.
Тада сам живио на Западу, пратио њихове програме а не РТС. Било је јасно кога је народ изабрао и о томе се нећу спорити.
"Милионче" које ти помињеш догодило се 9 марта 1991, а било је планирано и финансирано са Запада.
Ратна дејства хрватских усташа су већ почела, Срби су убијани попут зечева и гле чуда, баш тада се олињали Вук сетио да протестује.
Тада је требао бити ликвидиран без суђења.
Да, сетих се "урамљеног" Милошевића који је заменио Крсну славу код многих Срба. То сам видео својим очима, али и осетио бес и мржњу код тог истог народа када сам говорио против новог вође. У Јарку (сремачко село код Хртковаца) умало нисам био линчован од руље због ставова у погледу пресвучених и преименованих комуниста у СПС.
Најзад, требали да помињем Ушће?
То је акламација о којој говорим.
Пучина се почела будити тек после увођења санкција, инфлације и херметичког затварања Србије.
Значи, чича не лупета него износи хронолошке чињенице.
Како год, највише мрзим руљу која метанише и велича док је ића и пића да би већ сутрадан, кад омали, кад остану само мрвице почну да урлају: Распни га, распни...
Тако су се навукли на причу о возовима долара који чекају на граници само да оборе дојучерашњег месију.
Како смо радили такве плодове и убирамо.
Одговори

Значи ти седиш у Данској на западу и свако вече после посла уз цугу "навијаш" да демократске тековине у уређеној Данској не дођу у Србију.
Јок.

Има ође један двојац Париз-Торнто. Са'ће се јаве..

Да се вратимо теми. Тема је доста комплексна и озбиљна а као сведок и учесник а прољетос смо доста читали и истраживали деведесете и Владавину Слободана Милошевића а поготово студентске протесте 92, 96/97, 99/00

Цитат:Ратна дејства хрватских усташа су већ почела, Срби су убијани попут зечева и гле чуда, баш тада се олињали Вук сетио да протестује.

Јесу почела, и стрељање генерала, официра, војника а твој љубимац није к*цем мрднуо да спасе војнике већ су се предавали ловцима у Словенији, усташким зенгама без испаљеног метка су улазили у касарне и стрељали српске официре. Јер Милошевић мрднуо к*цем да спасе и једног јединог српског војника није. Да се Срби нису организиовали у РС и РСК био би још већи покољ, мада касније 96, 99 су били страшне издаје издаје Милошевића према српском народу.

Што се тиче Вука. Јеси чуо ти за вишестрачни систем. Парламентарну демократију. То ти је оно што имаш у Данској. Пошто је ТВ Бастиља била заробљена као данас, народ је изашао на улице.

Тај народ није био за Вука,
Него против Милошевића

И зато је изашло милион људи. Због почетак ратова, присилне мобилизације, инфлације, пропаст друштвених предузећа, економске катастрофе која је наилазила у виду Језде и Дафине.

Народ је сву енергију усмерио против Милошевића, а сплетом историјских околности олињали се нашао на том месту.

Цитат:Пучина се почела будити тек после увођења санкција, инфлације и херметичког затварања Србије.

Није тачно. Већ 90-их се пучина будила.

Први озбиљни протести су били пре 9.3.1991. Када је кренуло "кување" у Словенији и Хрватској.

Озбиљни протести су били у пролеће 92-ге, протест 96/97 и јесен 99/00

А шта је пучина требала да ради да тапше Милошевића, и каже браво људино, легендо, показао си ко си, јбо си матер западу, сад ћемо ми у ових пар стотина км живети изловано ко неко афричко племе, шта ће нама сарадња са светом. Ко ће бити чланица УН, УНЕСКО, ЕУ и остале међународне организације. Шта има авиони да лете купимо гориво на улици у кока кола флаше какве пумпе, девизе на улици.

Што примитивнинје то боље. Зашто Србија треба да буде уређена, грађанска, парламентарна демократска држава као Данска када може бити заостало, неписмено афричко племе у срцу јужне Европе.

Цитат:Како год, највише мрзим руљу која метанише и велича док је ића и пића да би већ сутрадан, кад омали, кад остану само мрвице почну да урлају: Распни га, распни...
Тако су се навукли на причу о возовима долара који чекају на граници само да оборе дојучерашњег месију.

Прво нико није вик'о распни га, распни..

То је касније дошло када је већ хиљаде српских мајки оставо без деце, мелеон срба без огњишта, државу изоловао, хиперинфлација, језда, дафина.. итд....

Запад никада до самог петог октобра ниј једним јединим гестом није помогао рушење Милошевића.

Сви студентски протести 92,96/97 и до бомбардовања 99 су били искључиво ГРАЂАНСКИ И СТУДЕНТСКИ ПРОТЕСТИ који су се организовали на Филозофском факулутету и одатле са платоа Филозофског факултета кретали у мирне шетње, без инцидената и онда их су их газили кордони полиције.

Запад је прво разбио те студентске протесте који нису дозвољавали да политичари их воде, тек када је настао ДОС и када су већ завршили посао са Милошевићем и пустили га низ воду, где им је бланко потписао све независне државе укључујући и Косово е тек тада у лето 2000 године запад тачније Америка улази финансијски да подржи Демократску Опозицију Србије. Запад ту није ништа специјално урадио пошто је већ пре тога доста урађено на мирној смени власти.

Пошто је Милошевић изгубио и покрао изборе 2000 године, догодила се револуција на улицама. Запад није учествовао у петом октобру, јер се пети октобар десио спонтано. Када је Милошевић прогласио да је победник и да иде у други круг са Коштуницом тада је у народу експлодирало незадовољство и десио се пети октобар. Да је Милошевић мирно признао пораз и извршио мирну предају власти неби било револуције.

Нешто слично смо имали у ЦГ. Запад је дозволио грађанске протесте у виду "литија" нешто као наши студентски протести. Нити једном тренутку није се успротиво. Дошло је до смене власти у ЦГ и то са једним јединим послаником за већину. Мило се није бунио, мирно је извршена транзиција власти у ЦГ. Мило и ДПС у сваком тренутку су могли да купе неког Абазовићевог посланика и да направе већину, али нису смели јер би избила револуција на улицама као код нас 5.3.2000 године.

Мило је са западом завршио све уговоре независна ЦГ, чланица НАТО, кандидат за ЕУ, Увели евро итд....Међутим даље због корупције и пљачкања а поготово приватизовање Државе као што је Милошевић урадио и институција није се могло ићи.

Тако ће бити и са Вучићем, чим потпише независно Косово пустиће га низ воду. Без обзира што СНС има мелеон ипо фанова, Запад не трпи када неко приватизује државу. Вучићу на руку иде доста тога око одлагања признавања Косова, поготово што су шиптари у константном изборном процесу, корона, нестабилност у УСА а Косово више није приоритет запада јер запад сада има мноогггоооо више унутрашњих проблема него да се зајебава са Косовом. То су препустили неким ситним бирократама у Бриселу да реше. Да Меркел хоће да реши Косово за два дана би решила. Када се сетим почетком 2000 колико су притискали Ђинђићеву владу да пошаље злочинца Милошевића у Хаг и колико су претили, уцењивали, шта су све радили...

Данас Запад власт Александра Вучића уопште не притиска а опозицију озбиљно ни не подржава. Данас Вучић у парламенту где требају бити представници свих грађана је направио Централни комитет странке као у Северној Кореји, чак и Русија има вишестраначки парламент.

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

(15-01-2021, 11:49 AM)Mekenzi Пише:  Значи ти седиш у Данској на западу и свако вече после посла уз цугу "навијаш" да демократске тековине у уређеној Данској не дођу у Србију.
Јок.

Да се вратимо теми. Тема је доста комплексна и озбиљна а као сведок и учесник а прољетос смо доста читали и истраживали деведесете и Владавину Слободана Милошевића а поготово студентске протесте 92, 96/97, 99/00

Цитат:Ратна дејства хрватских усташа су већ почела, Срби су убијани попут зечева и гле чуда, баш тада се олињали Вук сетио да протестује.

Јесу почела, и стрељање генерала, официра, војника а твој љубимац није к*цем мрднуо да спасе војнике већ су се предавали ловцима у Словенији, усташким зенгама без испаљеног метка су улазили у касарне и стрељали српске официре. Јер Милошевић мрднуо к*цем да спасе и једног јединог српског војника није. Да се Срби нису организиовали у РС и РСК био би још већи покољ, мада касније 96, 99 су били страшне издаје издаје Милошевића према српском народу.

Што се тиче Вука. Јеси чуо ти за вишестрачни систем. Парламентарну демократију. То ти је оно што имаш у Данској. Пошто је ТВ Бастиља била заробљена као данас, народ је изашао на улице.

Тај народ није био за Вука,
Него против Милошевића

И зато је изашло милион људи. Због почетак ратова, присилне мобилизације, инфлације, пропаст друштвених предузећа, економске катастрофе која је наилазила у виду Језде и Дафине.

Народ је сву енергију усмерио против Милошевића, а сплетом историјских околности олињали се нашао на том месту.

Цитат:Пучина се почела будити тек после увођења санкција, инфлације и херметичког затварања Србије.

Није тачно. Већ 90-их се пучина будила.

Први озбиљни протести су били пре 9.3.1991. Када је кренуло "кување" у Словенији и Хрватској.

Озбиљни протести су били у пролеће 92-ге, протест 96/97 и јесен 99/00

А шта је пучина требала да ради да тапше Милошевића, и каже браво људино, легендо, показао си ко си, јбо си матер западу, сад ћемо ми у ових пар стотина км живети изловано ко неко афричко племе, шта ће нама сарадња са светом. Ко ће бити чланица УН, УНЕСКО, ЕУ и остале међународне организације. Шта има авиони да лете купимо гориво на улици у кока кола флаше какве пумпе, девизе на улици.

Што примитивнинје то боље. Зашто Србија треба да буде уређена, грађанска, парламентарна демократска држава као Данска када може бити заостало, неписмено афричко племе у срцу јужне Европе.

Цитат:Како год, највише мрзим руљу која метанише и велича док је ића и пића да би већ сутрадан, кад омали, кад остану само мрвице почну да урлају: Распни га, распни...

Прво нико није вик'о распни га, распни..

То је касније дошло када је већ хиљаде српских мајки оставо без деце, мелеон срба без огњишта, државу изоловао, хиперинфлација, језда, дафина.. итд....

Запад никада до самог петог октобра ниј једним јединим гестом није помогао рушење Милошевића.

Сви студентски протести 92,96/97 и до бомбардовања 99 су били искључиво ГРАЂАНСКИ И СТУДЕНТСКИ ПРОТЕСТИ који су се организовали на Филозофском факулутету и одатле са платоа Филозофског факултета кретали у мирне шетње, без инцидената и онда их су их газили кордони полиције.

Запад је прво разбио те студентске протесте који нису дозвољавали да политичари их воде, тек када је настао ДОС и када су већ завршили посао са Милошевићем и пустили га низ воду, где им је бланко потписао све независне државе укључујући и Косово е тек тада у лето 2000 године запад тачније Америка улази финансијски да подржи Демократску Опозицију Србије. Запад ту није ништа специјално урадио пошто је већ пре тога доста урађено на мирној смени власти.

Пошто је Милошевић изгубио и покрао изборе 2000 године, догодила се револуција на улицама. Запад није учествовао у петом октобру, јер се пети октобар десио спонтано. Када је Милошевић прогласио да је победник и да иде у други круг са Коштуницом тада је у народу експлодирало незадовољство и десио се пети октобар. Да је Милошевић мирно признао пораз и извршио мирну предају власти неби било револуције.

Нешто слично смо имали у ЦГ. Запад је дозволио грађанске протесте у виду "литија" нешто као наши студентски протести. Нити једном тренутку није се успротиво. Дошло је до смене власти у ЦГ и то са једним јединим послаником за већину. Мило се није бунио, мирно је извршена транзиција власти у ЦГ. Мило и ДПС у сваком тренутку су могли да купе неког Абазовићевог посланика и да направе већину, али нису смели јер би избила револуција на улицама као код нас 5.3.2000 године.

Мило је са западом завршио све уговоре независна ЦГ, чланица НАТО, кандидат за ЕУ, Увели евро итд....Међутим даље због корупције и пљачкања а поготово приватизовање Државе као што је Милошевић урадио и институција није се могло ићи.

Тако ће бити и са Вучићем, чим потпише независно Косово пустиће га низ воду. Без обзира што СНС има мелеон ипо фанова, Запад не трпи када неко приватизује државу. Вучићу на руку иде доста тога око одлагања признавања Косова, поготово што су шиптари у константном изборном процесу, корона, нестабилност у УСА а Косово више није приоритет запада јер запад сада има мноогггоооо више унутрашњих проблема него да се зајебава са Косовом. То су препустили неким ситним бирократама у Бриселу да реше. Да Меркел хоће да реши Косово за два дана би решила. Када се сетим почетком 2000 колико су притискали Ђинђићеву владу да пошаље злочинца Милошевића у Хаг и колико су претили, уцењивали, шта су све радили...

Данас Запад власт Александра Вучића уопште не притиска а опозицију озбиљно ни не подржава. Данас Вучић у парламенту где требају бити представници свих грађана је направио Централни комитет странке као у Северној Кореји, чак и Русија има вишестраначки парламент.
Што си ово прескочио:

Цитат:Да, сетих се "урамљеног" Милошевића који је заменио Крсну славу код многих Срба. То сам видео својим очима, али и осетио бес и мржњу код тог истог народа када сам говорио против новог вође. У Јарку (сремачко село код Хртковаца) умало нисам био линчован од руље због ставова у погледу пресвучених и преименованих комуниста у СПС.

Да си човек а не вртиреп који се окреће по потреби, признао би да је у Србији тада било једноумље. Нешто отприлике: "Бог на небу Милошевић на земљи"...
Видиш тада сам ја "ратовао" против Милошевића и против комуниста. Доживео сам прогон од таквих као што си ти који су гудили о братствојединствености и сличним слоганима брозовштине. Стога немој мени потурати ни једног "вожда" или гаулајтера као мог. Не! Ја сам имао своју визију и за њу се борио на начин за који сам веровао да је исправан.

Твоје снатрење о неком народном устанку 2000-те и паламуђењу о народу мош неком другом, мени сигурно не. Могу документовано поднети све припреме за "револуцију" која је изведена од стране Запада.
Зар ти стварно мислиш да су Веља лампек и пијани багериста Џо били у стању срушити Београд? То ни деца не верују а не озбиљни људи.
Студенти велиш... па где су студенти ове деценије? Што се не дижу да оборе слину?
На крају, моја биографија је ко на длану, не кријем се иза никаквог лажног имена, могу сваком у брк рећи шта мислим на форуму али и брк у брк. Можеш ли ти?!
ПС. Јеремија се трајно вратио у Србију пре 8 година.

ПС.2 Хоће ли више неко објаснити што сам ја био прогоњен и после Брозове смрти од стране удбе али и изопштен од многих економских миграната који су се окупљали по Југо клубовима? Што се студенти са Филозофског и осталих факултета не дигоше 1991 после шиптарске побуне него су још певали песме "љубичици"... не знам зашто ми на ум падоше стихови владике Рада: "У фукаре очи од сплачина"...
Одговори

Зато што си хтео да правиш православну џамахирију а народ у Србији је желео грађанску демократску прозападну Србију и уређење какво има Данска.

ПРОСВЕТАР.
Одговори

Цитат:Bosko Latinovic
За Милошевића смо сви гласали,да се не одрже први страначки избори,јер се тек појавио и за разлику од осталих комуниста,давао нам наду да ће нешто да уради,али само полако ,ништа нагло,комунисти су још били јаки. Ја сам међу првима лепио његове слике на послу где сам радио,све камионџије су лепиле слике по својим камионима,његове слике су се продавале на тезгама испред Цркви заједно са свећама и осталим црквеним реликвијама.Сећам се била су у једном истом дану два митинга у Београду на тргу слободе и испред скупштине. Испред скупштине су се као окупиле четничке присталице,а на тргу слободе Слобине. Ја сам се двоумио где да идем и као монархиста у души ипак сам се определио за Слобин митинг,мислећи да се не може све одједном и нагло и да су ови тамо преуранили и могу само да одмогну Слоби и нашој ствари и да ће Милошевић полако да се покаже да је прави Србин,али не лежи враже,убрзо сам видео своју заблуду и опет био међу првима који га је прокљувио и док су после све више и више народа почели да прилазе њему,ја сам ишао на све могуће митинге против њега од 9марта па све до 5 октобра.Нисам хтео у Демократе,јер су по мени били слаби и свуда по вету су они први наслеђивали комунисте,ја сам хтео нешто радикалније,али Народна Радикална Странка није била баш јака,водио је био адвокат Губерина слабо,па сам био за најрадикалнијег тада Вука,мислећи да је он увек у праву,док су га други напуштали,али је ипак на крају морам да признам скроз пролупао и више не зна шта прича.(мада је за УДБ-у,која није промењена до данас и за отварање досијеа у праву и дан данас)Слоба није био никад никакав Србин,никада,већ је гледао само себе и био тактичар како да остане само на власти,а никако стратег,који је знао да размишља добро унапред,још је уз то слушао слепо и своју луду жену комунисткињу.Срби су могли далеко боље да прођу да није било њега тада на власти десет година!?! Сад га осим његових пулена видим жале и неки други који га нису жалили онда,спомињу Хаг,његов говор и држање,али у суштини он је највећа штеточина српског народа и требало је ми овде да му судимо,а не Хаг.а он изгледа живи у Русији. Њега и све његове требало је 6 октобра похапсити ,направити лустрацију да се никад више не баве политиком и сви да добију отказе на послу где су радили,па да они морају да напусте земљу,а не поштен и паметан свет,а они да дођу опет на ласт и да нам данас загорчавају живот.Неволим само што се ми само ништа не питамо,него Амери нам кроје капу и доводе и одводе кога они хоће.(Руси им изгледа још нису дорасли). Сценарио је следећи....Мила су пустили најзад низ воду,јер им је обећано да се неће скроз променити курс,а не може дуго мањина да влада већином, следеће изборе Додик сигурно губи,али неће укидати Р.С али неће бити баш све као сад и на крају долази на ред наш врховни вођа.

Поента приче је управо у тексту који сам пренео.
Значи, човек ми од срца пише (15.01.2021) шта је и како било на почетку приче са Милошевићем...
Е сад, имали неког да порекне како су се Милошевићеве слике - постери продавали пред црквама, у портама, на књижевним вечерима, у Кнез Михајловој... величали га свештеници, академици, писци (чак и олињали Вук до деведесете)... људи из бивше политичке емиграције слушали његове емисаре пресвучене у скрибомане или уметнике.
Тада, тих година, дизао сам глас на конгресу СНО да требамо имати свог човека којег ћемо инсталирати у Београд како би заступао чисту србску причу али нисам наишао на разумевање. Стотине хиљада долара часни Срби су бацили мислећи како подржавају праву ствар а у суштини су подржали комунистичког бирократу који је тек у траговима назирао "србску причу".

Како је било, шта се дешавало, и како се завршило знамо сви.

Е, само једну ситницу су заборавили да помену вајни Срби... заборавили су своје величање Милошевића с почетка приче па да би сакрили трагове почели су општу пљувачину руку под руку са највећим србским непријатељима.
Управо то је био окидач код моје маленкости... покушавао сам на све начине да разобличим ЛАЖ!
Милошевића сам почео бранити када су "срби" продали свог председника, почев од генерала до обичних редова и цивила.

Не волим похлепне, не волим млаке, не волим особе којима ништа није свето, који би за мало комфора конвертирало у другу веру не хајући за последице.

ПС. Није нам Запад никада био пријатељ нити савезник, а то се може видети кроз историју од крсташа до 1999, па и данас.
Одговори

(15-01-2021, 11:49 AM)Mekenzi Пише:  Значи ти седиш у Данској на западу и свако вече после посла уз цугу "навијаш" да демократске тековине у уређеној Данској не дођу у Србију.
Јок.

Чека', чека'....па ти живиш у Србији и свако вече после посла уз цугу "навијаш" да тековине Гњилежног Запада као што су уништавање свих, свих, свих (сем једне) Религија, Породице, феминизација језика, педофилија и трговина ђецом, педери и лезбаче које папо већ предлаже за "Свештенике", 50 неких џендера, мешање свих раса тако да на крају лик као Ђука Бизон постане нај-даса у село, цинкарење родитеља властима од стране ђеце, забрана путовања, запослења и школовања ако ниси "подобан", цензура или аутоцензура не само слободе говора но и мисли...ТО ТИ ПРИЗИВАШ ДА ДОЂЕ У СРБИЈУ?!

Тужан

Нажалост ниси једини на овом форуму који све више личи на брод лудака, има ође један тројац, Дарко Трифуновић, куче и Шумадрипац, са'ће се јаве..

EX ORIENTE LUX!

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
Одговори

Цитат:Чека', чека'....па ти живиш у Србији и свако вече после посла уз цугу "навијаш" да тековине Гњилежног Запада

Joк!

Ми активно радимо на томе већ дваес' година, да Србија постане грађанска, демократска и проевропска држава...

Цитат:Нажалост ниси једини на овом форуму који све више личи на брод лудака, има ође један тројац, Дарко Трифуновић, куче и Шумадрипац, са'ће се јаве..

Није то брод лудака, већ људи који живе ође и знају какава је реална ситуација ође.

Ако ти се не свиђа ође, спустиш се ниже доље у четнички покрет или историју има тамо добрих тема за тебе...

или

напусти форум....

ПРОСВЕТАР.
Одговори

(17-01-2021, 01:21 PM)Mekenzi Пише:  Ми активно радимо на томе већ дваес' година, да Србија постане грађанска, демократска и проевропска држава...

Наш стаф што се тиче титића без покрића познат је Брат Јеремији а и шире!

Међутим!

Како ти и твоји око Крмнада Чварка (из партизанске породице) активно радите већ дваес' година да Србија постане грађанска, демократска и проевропска држава, ми видимо резултате ваших напора, а то је да је за нас Србе-шаку сиромаха, сваки режим који је дошао после реченог титића био....ГОРИ ОД ПРЕТХОДНОГ!

Зато засвирај и запевај, па ка'е:

А што се тиче тог света "грађанске, демократске и проевропске државе" из твојих влажних снова...ти си синовац дооообро окаснио!

СВЕТ ДА-СВЕТ ДАЛЕКО,
А ТИ ОКАСНИО!

ОШ ЛИ-ОШ ЛИ СТИЋИ,
ЂЕ СИ НАУМИОООО?

Знаш на кога нас подсећате ви који смарате ође о благодатима Гњилежног Запада?

Па на оног Мистер Гардинера који је цео живот провео у неком изолованом Вршцу па кад су га ишћерали у живот схватио је (или није) да се ПРАВИ, РЕАЛНИ, ОПИПЉИВИ свет у међувремену променио...на горе, нa много, много горе и нешто веома различито од памфлета који се деле по амбахадама Гњилежног Запада или на нету!

И немо' много да верујеш у приче твојих кумова из канадског градића са широким улицама и ниским кућама типа Мики, Шиља, Хорацио, Белка...ђе живе дебели људи, дебеле жене и дебела ђеца!

Не кажемо да лажу ама они су још увек у првој фази оне "гртал'це"!

Кидање

Нажалост ниси једини на овом форуму, има ође један тројац, Дарко Трифуновић, куче и Шумадрипац, са'ће се јаве..

EX ORIENTE LUX!

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
Одговори

Овај либерал-демократ ЧИЗМАШ га баш прећера....

У ПРАВОСЛАВЉУ СЕ НЕ ДИЖУ ТРОДИМЕНЗИОНАЛНИ СПОМЕНИЦИ СВЕЦИМА, ПРИХВАТА СЕ САМО ПЛИТАК РЕЉЕФ, тако да је СПОМЕНИК ВЕЛИКОМ ЖУПАНУ СА МАЧЕМ....апсолутно прихватљив са становишта Цркве!

Друго, на фрескама у Манастирима, наши СВЕТИ РАТНИЦИ су живописани са мачевима а не са Крстовима, где би ту био проблем по либерал-демократском ЧИЗМАШУ Ст. Протићу?!

Стефан Немања, као Велики Жупан, је такође РАТНИК који је постао Свецем у позним годинама!

С'друге стране споменик СВЕТОМ СИМЕУНУ као СВЕТИТЕЉУ јесте Студеница!

Међутим!

Проблем је у томе што либерал-демократ ЧИЗМАШ Ст. Протић меша бабе и жабе јер НИЈЕ ВЕРНИК, а зна се да либерал-демократ ЧИЗМАШИ хају за Цркву баш као и КОМУНО-САТАНИСТИ или као покојни Ђинђић иако исти није носио каубојске чизме попут овог Ст. Протића док је био дипломата у земљи каубојских чизама и КОМУНО-ТРОЦКИЗМА, Чемерици!

ДАЉШЕ, ОВАЈ ЛИБЕРАЛ-ДЕМОКРАТ ЧИЗМАШ СТ. ПРОТИЋ, ЈЕ УЈЕДНО И ЕКУМЕНО-УНИЈАТА И ПЛУЋНОКРИЛАШ КОЈИ САЊА ДА РИМСКИ ПАПА (иначе наследник тровача и курвара Борџија и Медичија на папском "трону" који има шупљо седиште тако да кардинали могу да га опипају оздо) САСЛУЖУЈЕ СА СРБСКИМ ПАТРИЈАРХОМ У ПЕЋИ, А НЕ ЗНА (вајни "историчар") ДА БИ БЛАГОВЕРНИ ЦАР ДУШАН ЗА ТАКАВ ЧИН СРБСКОГ ПАТРИЈАРХА ОЖЕГАО ПО ОБРАЗУ ВРЕЛИМ ГВОЖЂЕМ ЈЕР СЕ НЕ САСЛУЖУЈЕ СА ЈЕРЕСИ ЛАТИНСКОМ!

А ШТО ПАПА НИЈЕ ПРОГЛАСИО АЛОЈЗИЈА ЗА ЊИХОВОГ "СВЕЦА", ПИТАМО СЕ КАКВА ЈЕ ТО ВАЈДА ЗА СРБИНА ШТО АЛОЈЗИЈЕ НИЈЕ ПОСТАО КРИМОКАТОЛИЧКИ СВЕТАЦ?!

НАПРОТИВ!

ТРЕБАЛО БИ ПОРЕД АЛОЈЗИЈА И ФРА-МАЈСТОРОВИЋА ПРОГЛАСИТИ ЗА ЊИХОВОГ СВЕЦА И СВЕ УСТАШЕ И ТЗВ. "ХРВАТЕ" РЕДОМ ЧОПОРАТИВНО!

КАКВА "ЦРКВА" ТАКВИ И "СВЕЦИ" И ЊИХОВИ РУКОЉУБИ И УГУЗЉУБИ А ПРЕМА СВЕЦУ И ТРОПАР!

Иначе тај "добри" папа коме наши унијати, екуменисти и плућнокрилаши тепају "Фрања", најури неки дан кардинала црнца који се противио папиним новотараијама као што су "венчање" мужеложника и лезбача, прихватање жена па и транџи и шимејла да буду њихови "свештеници-це" за љубит руке, касним абортусима и свим осталим безбројним гадостима тј, "вреееееедностима Гњилежног Запада!

Ми рекосмо, по пустињи викасмо ма Душу спасисмо!

https://en.wikipedia.org/wiki/Robert_Sarah

Нажалост либерал-демократ ЧИЗМАШ Ст. Протић није једини унијата и екумено-плућнокрилаш у Србији, има ође један, са'ће се јави..

EX ORIENTE LUX!

Овај либерал-демократ ЧИЗМАШ је ИЗЛАПЕО, благо речено!

Вели Руси оптерећени величином, а никад нико није од Руса чуо ове речи:

Цитат:La France ne peut être la France sans la grandeur.

Charles de Gaulle

Voir sur https://citations.ouest-france.fr/citati...11702.html

EX ORIENTE LUX!

ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
Одговори

[Слика: sveti-ratnici_1-1024x646-768x485.jpg]

Сасвим је нормално што један либерал-демократ ЧИЗМАШ обожава Бронштајна-Троцког јер као амерички ђак, тј. ђак земље у којој је ТРОЦКИЗАМ званична политика, наравно уз "науку" Кисела-Леви Мордекаја (лажно име Карл Маркс), па је нами неразумљиво зашто се Ст. Протић продаје као антикомуниста!

EX ORIENTE LUX!

ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
Одговори

Либерал-демократ ЧИЗМАШ Ст.Протић је јако леп приповедач. Добар је за вођење емисија, као што је била "Мала српска читанка" где је подучавао људе историји Србије 19-ог века јер тај период једино и познаје и у њега је заљубљен али...свестрано образован интелектуалац он сигурно није јер то је човек који је националиста са краја 19-ог века.

За њега је и даље Француска центар света а опседнут је Европом каква не постоји већ 100 година, једноставно човек је ИЗЛАПЕО, не живи у овом времену, болесно је сујетан и мисли да је попио сву памет света.

Трабуња о стакленим вратима на Храму Светог Саве, сад је стручњак и за вентилацију а показао се у пракси када је изабран за градоначелника, и после месец дана рекао 'па нисам ја хтео да се бавим канализацијом и комуналним проблемима него лепотом фасада'...сад је и архитекта и урбаниста!

ТАЈ БИ БИО ИСТИ ВУЧИЋ КАД БИ ДОШАО НАВЛАС', ЈОШ ГОРЕ ЈЕР ЈЕ ИЗЛАПЕО!

Онда одлази у Чемерику да буде амбасадор, срамоти Србију са каубојским чизмама у свакој прилици и љутито говори 'нећу ја да мени неки министарчић говори кад се носе чизме а кад салонске ципеле, ваљда сам ја довољно паметан да водим амбасаду' као да је то његово приватно предузеће.

ИМА КУКАВНА СРБИЈИЦА МНОГО ВУЧИЋА АМА НЕ МОГУ ДА ДОЂУ ДО ИЗРАЖАЈА...СРЕЋОМ!

EX ORIENTE LUX!

ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
Одговори

.
Иначе нами је Ст. Протић симпатичан у својим покушајима да србује а да истовремено буде ЛИБЕРАЛ-ЧИЗМАШ за разлику од УДБА-ЧИЗМАША, јербо каубојске чизме носи и шњима се поноси!

Ако се не варамо баш његов предак Стојан је својевремено, као такође про-западни ЛИБЕРАЛ-ЧИЗМАШ (али се за каубојске чизме се онда није знало па је ваљда носио лаковане ципелице са камашнама), био ужаснут предлогом Руског Цара да Срби пређу на свој стари ПРАВО-СРБСКИ језик од пре Вукове тзв. "реформе"!

Међутим!

Тада ремек-дело (по нашем скромном мишљењу) Гос'н Самарџића 'Тајне Вукове реформе' још није било написано!

Штета...да је неко други тада имао ушеса да слуша данас бисмо бар језички били одвојени од тзв. "хрвата", не би нам био неопходан Руско-Мађарски коридор на Фиуме а са зидом попут оног што је Бата Доналд тамо практиковао!

Паметном доста!

EX ORIENTE LUX!

ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним