08-02-2021, 06:32 PM
КО СУ БИЛИ ЉОТИЋЕВЦИ?
09-02-2021, 08:14 AM
Хахахахахахахахахахахахаха ''шпрехензи''
05-03-2021, 12:12 AM
Љотић и његова секта, у народним, политичким и црквеним стварима и ставу били су секта, и такви још увек остају, јер не могу да се отарасе секташког менталитета, страног нашем народу, па га онда настоје наметнути и народу, или мањим групама и појединцима, зато што им савест није чиста, почев од Крагујевачке трагедије па до раскола у Америци. Каљају и лик Светог Владике Николаја и распети лик и сложену и тешку делатност Патријарха Гаврила и Митрополита Јосифа“. И, даље, „код те секте Д. Љотића, као и код “друга” му Вође – Фирера, није било никада ни речи, а камоли дела покајања за зла које су нанели образу овога народа због њихове колаборације са окупатором. Они су уствари и били једини колаборатери са окупатором. Они су и главни узрочници нашег несрећног раскола у емиграцији, и у том погледу су били колаборатери са комунистима, који су и радили на расколу и здушно га подржавали.
+ Владика Атанасије Јевтић
+ Владика Атанасије Јевтић
Ја нисам као неко ко на први знак опасности напушта своју Отаџбину и свој народ. Ја могу и да погинем у овој светој борби, али са мојом смрћу наша борба неће бити прекинута....Зато ни једног тренутка не сумњам да ће слобода са Равне Горе поново обасјати нашу напаћену Отаџбину.
09-03-2021, 09:47 PM
Имате ли некакав документ, најбоље слику где су она два љотићевца који нацистички салутирају. Може бити било какав документ где се види њихова лојалност национал-социјалистичкој Немачкој. Хвала унапред.
09-03-2021, 10:56 PM
(09-03-2021, 09:47 PM)Аца Пише: Имате ли некакав документ, најбоље слику где су она два љотићевца који нацистички салутирају. Може бити било какав документ где се види њихова лојалност национал-социјалистичкој Немачкој. Хвала унапред.Која два? Немам. Причали су ми Јевђевићеви четници, кад су их срели у Словенији. И да су имали тетовиран кукасти крст испод пазуха, нешто изнад висине лакта, кад се дигне рука у наци поздрав, да се види кукасти крст. Наравно не сви.
« Старије Теме | Новије Теме »
Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)